Diabetes - Symptomer, tegn, behandling, fullstendig helbredelse
 Diabetes - en gruppe av sykdommer hvor det er fullstendig eller relativ mangel på insulin i kroppen, og forårsaker blodsukkernivået betydelig øket, og det er et brudd på energimetabolisme.

 Gruppe sykdommer med tittelen "diabetes" har en lignende uttrykk, men hver er forårsaket av forskjellige grunner. Type I diabetes er karakteristisk for barn eller ungdom, med inntektene raskt. Type II diabetes er mer vanlig hos eldre mennesker, er dens symptomer ikke så uttalt som i type I diabetes. Sekundær diabetes vises noen ganger etter at andre sykdommer, for eksempel sykdommer i bukspyttkjertelen. Diabetes oppstår på bakgrunn av graviditet forårsaket av mangel på insulin og karbohydrat metabolismen.


 Årsaker til diabetes

 Diabetes - det er ikke en smittsom sykdom. Oftest er forårsaket av genetiske defekter som insulin er avsluttet eller redusert på grunn av lav aktivitet av betaceller.

 1. arvelig disposisjon. Hvis diabetes var en av forfedrene, risikoen for sykdom øker med 30% hvis begge foreldrene var syk - 60%.

 2. fedme. Hvis det er en genetisk predisposisjon, kroppsvekten må passe meget nøye. Det er ikke hver person er overvektig, selv alvorlig, må være syk.

 3. Brudd på bukspyttkjertelen, hvor beta-cellene er berørt. Provosere sykdom kan og skade.

 4. Type II diabetes oppstår vanligvis hos eldre mennesker som er overvektige eller har overført sykdommen.

 5. røde hunder, vannkopper, influensa og andre smittsomme sykdommer kan utløse diabetes hos personer med dårlig arvelighet.

 6. Hormonelle lidelser eller lesjoner i bukspyttkjertelen forårsaket av langvarig bruk av visse legemidler eller misbruk alkohol.

 Stadier av diabetes

 Utvikling av diabetes har tre faser:

 1. Pereddiabet. Denne fasen av sykdommen har ingen spesifikke misdannelser. Sykdommen manifesterer seg ikke i noen av pasientens tilstand eller laboratorieanalyse. Denne gruppen kan tildeles vilkårlig mennesker som faller inn i risikofaktorer for diabetes. Intensive forebyggende tiltak kan hindre overgangen fra scenen prediabetu den neste, mer vanskelige fasen.

 2. Den latente diabetes. Denne fasen er karakterisert ved fravær av symptomer, og krever derfor nøye observasjon, fordi noen ganger må utføre presserhjelpetiltak. Bare å ta prøver for glukosetoleranseavvik viser: i en skjult diabetes blodsukkeret etter trening hlyukoznoy avtar mye tregere enn normalt.

 3. Utilslørt diabetes. For dette stadiet kjennetegnet ved fullstendig bilde av symptomer bekreftet ved laboratorieforsøk.

 Symptomer på diabetes

 Det hender at det i lang tid diabetes ikke er vist, og derfor har en skjult form. Sykdommen er noen ganger når du besøker en lege - en spesialist, for eksempel fundus undersøkelse. Diabetes er kjennetegnet ved to typer av symptomer:

 • Hyppig vannlating og konstant tørst, dehydrering fører;

 • Aktiv vekttap, til tross for tilstedeværelsen av sult;

 • Svakhet eller tretthet;

 • Den hvite slør foran øynene;

 • Brudd på seksuell aktivitet;

 • Nummenhet og prikking i ekstremiteter;

 • Sakte behandling av infeksjonssykdommer;

 • Svimmelhet;

 • tretthet;

 • skrubbsår;

 • Kløe huden og perineum;

 • Smerter i hjertet;

 • Beslag leggen.

 Behandling av komplikasjoner av diabetes

 Det antas at diabetes er uhelbredelig. Men fortvil ikke verdt det. Hvis blodsukkeret til å opprettholde normal, kan du redusere og med forhindre komplikasjoner av sykdommen. Den viktigste faktor i behandlingen av diabetes er diett.

 Terapeutiske tiltak for pasienter med type II diabetes:

 • En streng diett sammenlignet med diett for pasienter med type I diabetes. Diett fritiden, men strengt forbud mot produkter som inneholder sukker, fett og kolesterol.

 • Moderat trening.

 • Det daglige inntak av reseptbelagte legemidler hypoglycohaemic.

 • Minst en gang per uke (hvis det er mulig en gang per dag) av blodsukkerkontroll.

 Terapeutiske tiltak for pasienter med type I diabetes inkluderer:

 • Mer variert diett sammenlignet med diett for pasienter med type II sykdom.

 • Nødvendig fysiske aktiviteter som forbedrer muskel tone og redusere blodsukkeret.

 • Minst 3-4 ganger om dagen av blodsukkerkontroll.

 Diabetes - Behandling folk rettsmidler

 Forhøyet blodsukker i diabetes krever bruk av folk rettsmidler som på den innledende fasen av sykdommen gitt en positiv effekt.

 Pepperrot. 1 ss. l. Riv og bland med et glass surmelk (yoghurt er ikke). Insister i kjøleskapet i 6-8 timer. Drikk en spiseskje å normalisere situasjonen.

 Bønner lys farge. 6-7 stykker med kvelden helle 100 g kokende vann. I morgen, spise det på tom mage, drikker det samme vannet. Du kan ikke spise frokost tidligere enn 1 time. Løpet av behandlingen - 15 måneder.

 Solbær. 1 ss hakkede blader hell 1 ss. kokende vann i en halv time og belastning. Ta en halv kopp fem ganger om dagen. Forresten, ripsfrukt diabetikere nyttige på noen måte.

 Malurt. Helle et glass med kokende vann 1 ss Artemisia. Legg igjen en termos over natten. Ta på tom mage etter anstrengelse 1/3 kopp. Varighet av behandlingen - to uker.

 Hvitløk. Velling 3-4 Zubkov hell 1/2 liter kokende vann. Sette mot i en halv time. Drikk te etter anstrengelse.

 Kjerringrokk. Spring kjerringrokk (30 g) Hell 1/2 l. kokende vann, koke, kjølig og sette mot i 3 timer. Drikk et halvt glass før måltider.

 Bokhvete0,1 ss Hell natt 1/2 liter vann og la til i morgen. I morgen, drenere vann, spise bokhvete. Etter en halv time til frokost. Bokhvete skall kan være, det gjør ikke vondt. Ta å normalisere sukker.

 Valnøtt. Hell partisjoner av 40 stykker av valnøtt kokt vann og la i vannbad i en time. Ta etter anstrengelse til 1 t. L. før måltider for en halv time.

 Hirse. Grind inn mel, ta på tom mage en spiseskje med en spiseskje melk. Løpet av behandlingen - en måned.

 Metafysiske årsaker og metoder for helbredelse

 Om diabetes talt, å finne forskjellige årsaker til sykdommen. Det bør ta for gitt at årsakene til mange sykdommer skjult i selve menneskets natur. Det er ikke at forekomsten av diabetes forårsaket av underernæring. Vurderer behovet for å kollektivt menneskets natur, hans holdning til livet og koble alle nødvendige problemer, som uttrykkes i sykdommer.

 Karakter, overraskende, i stor grad påvirker menneskers liv. Ikke bare mellommenneskelige relasjoner, men å være avhengig av tilgjengeligheten av visse trekk. Hver følelse, hver handling påvirker kroppen og organer separat. Positive følelser påvirker menneskekroppen positive, henholdsvis negative er årsaken til mange sykdommer.

 Diabetes er forårsaket av en metafysisk grunn som benektes at livet er godt. Enhver handling skaper en reaksjon. Dermed kroppen prøver å bevise folk at livet er virkelig mange gode sider og gledelige stunder. Det er viktig å lese hva som prøver å formidle autoritet, deretter behandling vil bare positive resultater.

 Vi må innse at livet stereotypier av fortiden, alltid sparsom seg i nåtiden, ikke verdt det. Depresjon, fortvilelse, lengsel - en styrke for den enkelte. En motkraft - en reaksjon til de ovennevnte komponenter. Jo mer en person nektet et normalt liv, er den sterkere kraften i opposisjon, stigende nivåer av glukose og insulinmangel. Jo mindre man yearns for dagen i går, faller inn i en fordypning, jo raskere vil være i stand til å gjenopprette funksjonen til bukspyttkjertelen.

 Eksempel på fullstendig helbredelse

 Det antas at diabetes - en livslang diagnose. Men blant pasienter og funnet sanne revolusjonære som ikke ønsker å sette en stopper for dette, prøve ulike metoder for healing og selv kurert. Om diabetes skrevet et stort antall bøker, men forfatterne ofte oppfatter sykdommen som uhelbredelig, og tilbyr veiledning for å forlenge livet.

 Jeg ønsker å presentere et annet perspektiv på diabetes. Yuri Vylunas - akademiker, Ph.D. oppfunnet en revolusjonerende metode for å bli kvitt diabetes. I sine 70 år betyr det bruker ikke noen medikamenter, både kjemisk og urte kolleger. I '40 Akademiker satt mange diagnoser. I sin historie Yuri Vylunas hadde diabetes, cardio, iskemi, periodontal sykdom, hypertensjon.

 Før behandling, nærmet han ansvarlig, tar alle medisiner, fulgt et levevis som er foreskrevet av legen din. Til hans overraskelse, han følte seg verre og verre. Når Vylunasu rapportert at diabetes er uhelbredelig, og advarte om de forventede større komplikasjoner Academy for første gang innså at leger og medisin er maktesløs. Han var bare en vei ut - det mest for å finne en måte å behandling.

 18 mars 1978 - en dag av oppdagelse rыdayuscheho puste. I sin bok "Rыdayuschee pust kurer sykdommer ved måned" Yuri Vylunas forteller historien om sykdom, behandling av diabetes og oppfinnelsen av metoden. Akademiske påstander om at bare tvinge naturen. La merke til at den personen bli kvitt diabetes ved hjelp av teknikker rыdayuscheho pust, lettet også av komorbiditet.

 Yuri Vylunas er forfatter av mange bøker om healing, som skal møte folk som er ute etter måter å helse uten medikamenter. Du kan se det akkurat nå videoforelesninger, tutorials rыdayuschemu pust og snakke om sin oppdagelse.  
Betennelse i trigeminusnerven behandlingTrigeminusnerven innervates høyre og venstre side ansikts kjærlighet utføre sensitive funksjoner. Det kliniske bildet er preget av betennelse i trigeminal nerve smerte alvorlig periodisk eller permanent. Mot denne bakgrunn, utvikler også lammelse av tygge og ansiktsmusklene. I dette endret utseende syk mann: høst munnvikene, stiger nasolabiale folder glattes påvirket øyelokk, og øyet er stadig slezytsya. I pasient har skjev ansiktet forvrengning språk og problemer med å spise.
Det bør bemerkes at de fleste medisinsk praksis er det betennelse i trigeminus på den ene siden personell avdelingen. Dermed sykdommen påvirker i stor grad kvinner i aldersgruppen 45-70 år. Behandling av betennelse i trigeminusnerven har individuell karakter og gjort bare under medisinsk tilsyn.
Retninger behandle betennelse i trigeminusnerven
Etter å diagnostisere pasienten har betennelse i trigeminus tilordnet behandling, hvis varighet avhenger av manifestasjon av sykdommen og den generelle tilstanden til pasienten.Alle fremgangsmåter for behandling for å redusere smerte, så vel som:

- Økende immunitet;
- Fjerning av hevelse i nerve bagasjerommet;
- Restaurering av åpenheten av nerveimpulser;
- Å oppnå sensibiliserende reaksjoner;
- Reduksjon av inflammasjon;
- Gjenopprette tapte følsomhet.

Det skal bemerkes at effektiviteten av behandling av betennelse i trigeminus avhenger av graden av gjenvinning og nervefunksjon følsomme huden i ansiktet og oral mukosa.

Konservativ behandling av betennelse i trigeminusnerven

For behandling av denne sykdommen ved hjelp av forskjellige grupper av legemidler. Mest nevrolog forskrives til pasienter med betennelse i trigeminusnerven er to typer narkotika:

Krampestillende legemidler.
For lindring av smerte anbefale å ta karbamazepin, lamotryhyna, fenytoin og habapeptyna. Disse stoffene blir tatt i samsvar med doseringsregime og noen fordi de er preget av alvorlige bivirkninger.
Spasmolytika og muskelavslappende. Disse stoffene er foreskrevet i kombinasjon med ovennevnte medisiner eller mottatt under ordningen i isolasjon.
I tillegg anbefales pasienten å fortsette behandlingen av betennelse i trigeminusnerven gjennom følgende tiltak:
- Akupunktur;
- Aksept av B-vitaminer og mineraler;
- Aksept av antivirale medikamenter;
- Stimulering av de berørte nerver og muskler;
- Aksept av homøopatiske midler.

Hvis bruken av medikamentell behandling i kombinasjon med fysioterapi og andre gjenopprettingsprosedyrer pasientens tilstand har endret seg, oppnevnt av kirurgisk behandling av denne sykdommen.
Kirurgisk behandling av betennelse i trigeminusnerven
Basert på medisinsk praksis, er bare 30% av konservativ behandling effektiv. Kirurgiske inngrep som tar sikte på å fjerne sdavlyvaemoy fartøy spisestue av nerve eller ødeleggelse node betennelse i trigeminusnerven å lindre smerte.
Det skal bemerkes at de fremgangsmåter for kirurgisk behandling er minimal invasiv og ofte ikke krever snitt.Vurdere de grunnleggende teknikker for kirurgisk inngrep i betennelse i trigeminusnerven:
Metoden for radiosurgery. Denne metoden er den mest innovative medisinsk praksis. Å implementere det ved hjelp av gamma kniv. Sin handling er rettet mot ødeleggelse av berørte områdene. Metoden for radiosurgery ikke krever sykehusinnleggelse, anestesi og ingen komplikasjoner etter bruk. Når pasienten tilbake til normal hverdag.

Mikrovaskulær dekompresjon
. Denne metoden tar sikte på å eliminere eller fjerne komprimere fartøy, som provoserer betennelse i trigeminal nerve. Operasjonen er utført under narkose. Kirurgen har innsnitt på siden av de berørte nerve og mellom settene komprimere fartøy og nerve "pad".
Mikrovaskulær dekompresjon er en effektiv måte å redusere betennelse og smerte. Imidlertid har denne prosedyren bivirkninger: brudd hørselsfunksjon, dobbelt syn, nummenhet i ansiktet og slag.

Injeksjon av glycerol.
 Glyserin administrert til en pasient med en nål under kontroll apparat CT- eller MRI. Etter injeksjonen blir ødelagt nerve, og fire timer smerten forsvinner. Denne type terapi er anerkjent blant mange pasienter effektive. Men smerte kan fortsette.
Ballong komprimering.Fremgangsmåten er nødvendig at legen region av trigeminus entrer den fleksible kateter spray, som blåses opp ved å ødelegge nerve. Denne manipulasjon styres av CT eller MRI-utstyr. Ballong komprimering er en effektiv metode for behandling, men kan forårsake nummenhet eller svakhet i ansiktsmusklene.
Rizotomiya. Under lokalbedøvelse er laget ødeleggelse roten av trigeminal nerve med en nål settes inn i skallebasis. For nålen passerer høyfrekvent elektromagnetisk puls, noe som øker temperaturen på spissen av nålen og provosere ødeleggelsen av nerve. Rizotomiya utnevnt Aged anbefales for pasienter som er redd for åpen kirurgi. Denne metoden har ingen varig resultat og noen år etter behandlingen smerte, betennelse vises igjen.
Kirurgiske metoden tildeler pasienten til en lege, nevrolog, basert på kliniske symptomer på sykdommen.
Behandling av betennelse i trigeminusnerven hjemme
Under rehabilitering, kan du bruke urter med antynevrotycheskymy egenskaper. Løpet av urtemedisin kan gjøres hjemme, men bare under medisinsk tilsyn.
Det bør bemerkes at noen planter gir en avslappende virkning på sentralnervesystemet og redusere nevrologiske symptomer og betennelse.Denne kategorien omfatter følgende anlegg:
- Valerian;
- Hops;
- Motherwort;
- St. John-tallet;
- Drømmen-gress;
- Kypros.

Basert på ovennevnte legemidler som er fremstilt infusjoner eller decoctions tatt i en viss mengde. Det bør bemerkes at de oppskrifter på tradisjonell medisin er komplementære fremgangsmåter for behandling av nervesmerter. Hovedretten av behandling bør tildele nevrolog.  
Яндекс.Метрика