Diett for galleblæren sykdom
 Det moderne mennesket er ganske vanskelig å følge visse regler og ernæring regime. Dag etter dag galleblæren opplever noe stress, noe som resulterer i stagnasjon av galle, øke betennelse, steiner samle og utvikle unormal galleblæresykdom.
 Når det er oppsamling av galle, veggene blir tynnere kroppen og øker sannsynligheten for brudd, fører til akutt kirurgi for å fjerne galleblæren. Diett for galleblæren sykdom utviklet for å unngå alle slags komplikasjoner.

 Hvor viktig er kosthold


 En pasient med en tent galleblæren må kontinuerlig overvåke mat. Dette vil unngå kolecystektomi (kirurgi for å fjerne galleblæren).
 Etter fjerning av galleblæren er ute av stand til på riktig måte å bygge opp, så det ikke skal være noen spesiell tank. Etter hvert måltid må tømmes. Diett for galleblæren sykdom følger en levetid.
 Alle måltider og mat må ikke inneholde smeltende fett, men vegetabilske og melkefett bør være tilstede, som de lette utslipp av akkumulert galle. Spis ofte være om lag seks ganger om dagen, med deler bør være liten. Maten er bedre peretyraty.

 Definere diett galleblæresykdom


 Når pasienten bukspyttkjertelen mat må være fullstendig, hovedsakelig på grønnsaker med kjøttkraft eller lav-fett varianter av kjøtt. Før du koker kjøtt, hud og årer må fjerne og endre vann to ganger. Godt egnet suppe med bygg.
 Kjøtt bedre forberede burgere eller kjøttboller damp. All mat bør dampes eller bakes i ovnen. Ernæringseksperter anbefaler at pasienter som foreslo diett for galleblæren sykdom, eller anskaffe moderne Steamers Trykkokere.
 I kosten må nødvendigvis være melkeprodukter, ost, fettfattig ost. Hver dag kan du lage damp omelett hver dag for å spise to egg, kokt kokt. Det er svært viktig korn, frukt og grønnsaker, men bare kokte. De mest nyttige produkter i pasientens galleblæren - vannmeloner og meloner, samt gresskar. Om noen form for stekt mat, salt, krydret og røkt ikke utelukket.  
 og våkne opp i morgen, se på deg selv i speilet og ikke lærer av kraftig hevelse i ansiktet. Bestemme at i morgen alt vil gå neste dag det samme bildet - hevelsen ikke går bort. Vanligvis, den tredje dagen problemet begynner å forstyrre, og vi går til Internett på jakt etter løsninger. Hvis du ikke vet hvordan du skal bli kvitt hevelse i ansiktet, vil vi hjelpe deg med dette.
 I denne artikkelen ser vi på følgende spørsmål:

 Forårsaker hevelse i ansiktet

 Hvordan fjerne poser

 Masker og komprimere Face

Hvordan fjerne hevelser i ansiktet

 Forårsaker hevelse i ansiktet
 Faktisk kan hevelse i ansiktet være forårsaket av flere grunner, så la oss se på dem.
 Dreven drikking
 Den vanligste årsaken til at vi har en svelling på ansiktet - er bruk av store mengder væske. Et karakteristisk trekk ved svelling, på grunn av tallrike væskeinntaket er utseendet av hevelse i ansiktet på morgenen, etterfulgt av deres tilbakegang i løpet av dagen.
 Daglig rate på konsum av vann er ca 15 liter om dagen i vinter og i sommer regelen kan nå 3 liter oh. Om sommeren drikker mye vann kompenseres av økt svetting, den kalde årstiden flytende "stillestående" i kroppen og på grunn av dette er det hevelse. På grunn av det faktum at vi søvn om natten, og det er ingen tilbaketrekking av væske fra kroppen naturlig, er det svellende. Kompliserer situasjonen forbruket av kullsyresukkerholdig drikke med fargestoffer.
 Underernæring
 Faktisk et stort antall vann forbrukes eller forvaring i kroppen kan være forårsaket ved å spise mat som utløser tørst eller forsinkelser i kroppen vann og vanligvis en salt produkter. Siden en stor mengde salt i kroppen binder vann, og det er deponert i fettvevet i form av svelling under øynene. Inntil slike matvarer inneholder sjømat, med et høyt saltinnhold.
 Hormonell svikt
 Når hormonelle forstyrrelser i noen jenter kan øke nivåene av hormonet østrogen, noe som resulterer i væskeansamling i kroppen. Dette skjer ofte under menstruasjon.
 Dårlig livsstil
 Drikker mye alkohol og røyking - også påvirke kroppen vår. Selvfølgelig, utseendet på ansiktsødem påvirker utilstrekkelig og dårlig søvn, mangel på mosjon.
 Genetisk predisposisjon
 Noen mennesker har til ansikt er hevelse genetisk disposisjon, og hevelse er en funksjon av kroppen.
 Alder
 Med alderen, er nyrene ikke fungerer som en ungdom, og på grunn av dette er det væskeretensjon, som utløser hevelse.
 Sykdommer
 Ofte utseendet hevelse på forsiden er et resultat av alvorlige sykdommer, nyresykdommer, allergier, thyroid dysfunksjon, hjertesvikt og andre.
Hvordan fjerne hevelser i ansiktet

 Hvordan fjerne poser
 Nå la oss lære hvordan du fjerner hevelser person.
 Først av alt, prøve å drikke mindre fluid, ved hjelp av bare sin norm. For et par timer før du går til sengs, drikke rikelig med væske, drikker bare så mye som kroppen din nok til å slukke tørsten. Utelukke kveld drakk te, kaffe og saft. Bruken av sukkerholdige drikker bør fullt ekskludert, siden de påvirke nyrene, og ikke slukke tørsten, og vice versa - provosert det.
 Husk å slå av salte matvarer og retter, så vel som på grunn av dem stadig våkner tørst. Dette høye innhold av salt i kroppen binder vann.
 Hvis problemet varer ganske lang periode, ta medisiner som lindrer hevelser. Disse stoffene er vanndrivende, som er basert på medisinske urter. Disse stoffene bidra til å eliminere væske fra kroppen naturlig, og har anti-inflammatorisk effekt. Leger kan tildeles til narkotika "Dyursan" eller "Furosemid" metoden som etablerer bare din lege.
 Dersom ulike metoder ikke har hjulpet deg, og hevelse vedvarer i flere dager, sørg for å konsultere legen din. Jo tidligere du går for medisinsk behandling og satt årsaken hevelse i ansiktet, jo raskere du kan bli kvitt problemet.
Hvordan fjerne hevelser i ansiktet

 Masker og komprimere ansikts
 Hvordan fjerne poser av øynene og nesen
 Poser under øynene og rundt nesen kan fjernes ved hjelp av kompresser og masker.
 Den mest kjente kompress for å redusere hevelse i nesen og øynene er te komprimere. Du må brygge to teposer, deretter trekke dem ut av tekanne og kjølig. Deretter forsiktig klem poser som de ikke er for tørr, og sette på øynene. Etter 10 minutter, ta teposer og vaske ansiktet med kaldt vann.
 Det andre alternativet - potet maske. Å forberede masken på et fint rivjern rist rå poteter, deretter bruker på ansiktet. Etter 15 minutter, fjerne masken fra ansiktet hennes og vasket med kaldt vann.  
Hvordan å miste vekt i ansiktet

Velger en diett, hver enkelt av oss å forfølge visse mål. Noen liker ikke hofter og midje, den andre - full av føtter, andre - for rundt ansikt. Dessuten er de sistnevnte ikke overraskende.
 Altfor lubne kinn slå oss til en slags ballong. Men for å takle dette problemet er ikke så vanskelig, trenger vi bare følge noen ganske enkle tips. Hva? Prøv å forstå.
Hvordan å miste vekt i ansiktet

 Øyeblikkelige resultater
 Første ikke forvente umiddelbare resultater. En person er ikke den delen av kroppen som kan raskt sette i orden, så sitter på en diett, må du huske på at ingen viljestyrke og noen restriksjoner er rett og slett ikke nok.
 Tross alt, de fleste av dietter som lover øyeblikkelige resultater betydelig skade huden i ansiktet og så raskt styrtet spare vekt kan lett komme tilbake. Men vi ikke absolutt trenger.
 Ansvarsfraskrivelse vann
 For det andre gir opp vannet. Nesten alle eksisterende metoder, noe som resulterer i et vekttap i ansiktet, med sikte på å kvitte seg med overflødig væske. I denne forbindelse bør det være diett utelukke elsket oss så salt, sukker og pepper og kjøtt kjøttkraft og fett. Hvorfor er det erstattet? Det er enkelt. Spis så mange grønnsaker, og som en rå og i bearbeidet form.
Hvordan å miste vekt i ansiktet

 Stelleveske
 Tredje, endre puten. Tross alt, få mennesker vet at formen på ansiktet vårt, alt annet, påvirker størrelsen på puter. Og til ansikt var subtil, endre høy pute, en liten og flat. Spesielt siden noen produsenter allerede tilby sine kunder puter med spesielle spor i kinnene. Vel, er ikke så? Også, hvis du virkelig ønsker å fjerne de ekstra inches, unngå positurer "ansiktet ned" under søvn.
 Hidrobalans
 Fjerde, normal hidrobalans. Til tross for at vann kan føre til hevelse i ansiktet, full av det du bør ikke gi opp, men enda mer i sommervarmen. Det er væske holder huden tonet og hydrert holder på hele kroppen.
 Sant nok, bør det følge noen enkle regler. Først av alt bør vannet være våren og uten gass. Først da vil det nytte kroppen. En annen nyttig råd, som bør gjennomføres for å få tynne ansikter, kan betraktes bruk av grønn te, som ikke bare reduserer appetitten få, men gjør fjerning av giftstoffer fra kroppen.Яндекс.Метрика