Diett for giardiasis hos barn
 Menneskekroppen kan være mange forskjellige parasitter. Den vanligste er Giardia, som er parasittiske i tarmen og gallegangene. Giardiasis lider like, både voksne og barn. Ved ljamblii infeksjon fører ofte ikke personlig hygiene. Barn er spesielt slått ned sykdommen, som mange av dem har en vane for å prøve alt for å smake.

 Symptomer på giardiasis hos barn


 Giardiasis hos barn er vanligvis asymptomatisk, forekommer sjelden i skarphet feber, flatulens, kvalme og så videre. Mest giardiasis oppdages under forebyggende screening. Under behandlingen, må sykdommen følge en diett Giardiasis hos barn.

 Behandling av giardiasis hos barn


 Når riktig diagnostisert med giardiasis vanligvis behandles med hell. Imidlertid bør undersøkelse og utnevnelsen av midler for behandling kun utføres av en spesialist (lege - gastroenterolog). At legen vil kunne tilstrekkelig vurdere sykdom, komorbiditet og alle funksjonene i organismen. Behandling av giardiasis i både voksne og barn bruker på samme krets.
 Forberedelsesfasen av behandlingen er normalisering av galleblæren og tilslutning til en spesiell diett. Deretter behandle giardiasis medisiner fytosredstvamy og homeopati. Så kommer rehabiliteringsperioden, som er å gjenopprette tarmfloraen og eliminere beriberi.

 Diett for giardiasis hos barn


 For livet av Giardia nødvendig glukose. Fordi barn med mat bør utelukkes søtsaker og sukker som inneholder laktose meieriprodukter, inkludert helmelk. Også hlyutensoderzhaschye produkter: korn og bakevarer som inneholder rug, hvete, bygg og havre. Grunnlaget for vellykket behandling av denne sykdommen er en diett for giardiasis hos barn.
 Selvfølgelig kan man ikke nekte for et voksende barn og alle nødvendige næringsstoffer. Derfor er alle produktene forbudt å bli erstattet. For eksempel kan brød bakt med rug eller hvetemel erstattes med maismel brød. Bygg og bokhvete grøt og ris erstatning. For behandlingsperioden kan erstattes med soyamelk. Også diett for giardiasis hos barn innebærer utskifting av søtsaker mer nyttige produkter, for eksempel, i stedet for godteri du kan gi barnet ditt et eple, pære, banan og så videre.
 Etter behandling av giardiasis bør strengt observere god personlig hygiene og nøye bearbeidet frukt og grønnsaker.  
Kan gravide kvinner sykling
 Svangerskapet - en spesiell tid i en kvinnes liv når hun begynner å føle seg annerledes ved utvikling av nye muligheter og møtt med visse restriksjoner. Under graviditet egentlig en masse av alle slags "umulige" - dette er ikke innfall av en gravid kvinne, er det forårsaket av fysiologiske tilstand av kroppen trenger. Og mange interesse begynner å enten gravid sykling. Begynnelsen - visninger er diametralt motsatte. Det er hva ekspertene mener om det.
 Ikke bare mulig, men også nyttig
 Flere leger hevder at gravid Ride sykkelen din enda bedre enn å gå. Sykling tillatt nesten alt under svangerskapet, fordi det ikke gir en betydelig belastning på leddene. Men andre trimester av svangerskapet sats fortsatt ri en reduksjon. I tillegg er det viktig å unngå dehydrering og utmattelse.
 Mens sykling er viktig å fordele belastningen og ikke overdriv med trening. Den første opptreden av usikkerhet, ubehag, bør sykling stoppe. Hvis du sykle i den rekkefølgen på ting, så disse sykling bør gjøres jevnlig, kan du selv ta venner som ikke var lei. Generelt gravid ganske velutviklet intuisjon, indre følelser - og til å stole på dem når du sykler.
 Gravide kvinner bør også følge noen regler:
 - Kjør forsiktig, uanstrengt tråkk;
 - Den strekningen av veien med en bratt stigning å gå;
 - For å hindre utmattelse.
 Hvorfor det kan være farlig
 Til å begynne med, må sykkelen være god, fordi den minste teknisk feil kan føre til uforutsette situasjoner. En farlig situasjon på veien for gravide høyst uønsket. Etter en bratt nedgang, kan falle fra sykkelen ikke bare føre til skade, men også føre til døden av et barn.
 Derfor leger anbefaler at sitte på sykkelen bare til gravide kvinner som har gode kjøreferdigheter.
 Dette bør ikke være tillatt:
 - Falls;
 - Shaking;
 - Plutselig bremsing;
 - Skarpe svinger.
 La oss bare roe gravid sykling på flatt terreng. Stier av stor trafikk til å ignorere. Kjøring på erovnoy veien som fører til risting, farlig for barnet fordi det kan føre til økt livmor tone og dermed utløse spontanabort.
 Alternativt kan du delta i en øvelse sykkel. Faller fra det vil ikke fungere. Derfor forsvinner en risikabel situasjon. I tillegg kan den gå til ethvert stadium i svangerskapet - gravid moderat belastning nyttig. Men selv på en stasjonær sykkel bør ikke overbelaste deg selv - overdreven byrde, for den saks skyld, og dens fravær er skadelig for gravide.
 Individuell tilnærming
 Som du kan se, anbefalingene er svært forskjellige. Derfor bør hver kvinne fokusere på sine følelser. Ha tillit til sikker kjøring og et sterkt ønske om å ri, slik at du kan ri. Men ganske enkelt å følge sikkerhetsreglene. Hvis det er den minste tvil, så bør du likevel utsette sykling senere. Like etter fødselen, vil du gjenopprette og komme i skjemaet - sykkeldrakt.  
Hvordan bli gravid hvis en mann ikke ønsker å
 Har en baby - viktig skritt i livet til hver familie. Babyen har en betydelig innvirkning på den vanlige rutinen, er det mange nye oppgaver, blant annet far til barnet.
 Derfor, i de fleste tilfeller, folk, hvis de ønsker å ha en baby, men ikke nå, men i en fjern fremtid. Grunner og unnskyldninger kan være svært forskjellige. Kvinnen, av hensyn til barnet i familien noen ganger klar for alt, selv å lure. Eller, mykere ord, et triks.
 Hvordan bli gravid hvis en mann ikke vil? Du er nødt til å handle besluttsomt! Tross alt, i mange år å vente til mannen er ikke mot barnet - sløv og noen ganger forgjeves.
 Det første du må gjøre for å overbevise sin mann at barnet vil snart starte er ikke nødvendig. Når hans årvåkenhet svekket - å handle. Senere, i tilfelle av en vellykket unnfangelse kan referere til noe, fordi menn dårlig bevandret i nyansene av reproduktive funksjon av kvinner (med mindre, selvfølgelig, de er ikke kvalifiserte eksperter på emnet).
 Selvfølgelig kan du bli kvitt alle prevensjonsmidler i huset, en romantisk middag med alkohol og brudd kone bevege seg i sengen. Men vi må ikke glemme effekten av gjødsling i alkohol.
 Noen kvinner gjør enklere - alle forhåndsboret kondomer i huset. Men mye lettere etter samleie ubemerka plukke en kondom med sperm og et medikament for å gå inn på badet sædvæske i skjeden. Grunner bo i badekaret for å komme opp er enkelt. Hvis "ihloprokalyvanie" ikke fungerer, eller folk med kondomer ikke etterlater, er det nødvendig å vise super-innsats. Gjøre en mann en blowjob, slik at han er ferdig i munnen. Sperm ikke svelge, holde henne på kinnet eller under tungen, gå på do og utføre prosedyren med en sprøyte. Denne metoden på grunn av moralske fordommer er ikke tilgjengelig for alle, men av hensyn til barnet skal lide.
 Du kan overbevise mannen din at du drikker prevensjon narkotika, men faktisk drikke noen andre piller (vitaminer, for eksempel) eller ikke å drikke (stille fra hennes mann) gjorde. Løshet kone uten å måtte bruke kondom i seng vil være høy. Så gjett sex er under gunstige dager og øke sannsynligheten for å bli gravid til tider! Du kan alltid forholde seg til ineffektivitet av tabletter.
 Den mest grusomme måten - sier mannen er allerede gravid. For bevis trenger ikke å bruke en graviditetstest. Nok til å teste for nikotin og gjøre ham tisse på røyker. Det er lite sannsynlig at folk vil stirre som for testen i hendene. Så kan du "feire" gledelig sex uten prevensjon (ubrukelig!).
 Livssituasjon kan oppstå hvilken vei du vil. Bli gravid, å ty til bedrag og triks - ikke den beste måten å fylle familien. Likevel, lykke til! Fremfor alt, var barna ønskelig og sunt!  
Kan jeg bli gravid rett etter menstruasjon
 Jenter som er vanlige sexliv bekymringer viktig spørsmål: "Kan du bli gravid rett etter menstruasjon? "Det er en misforståelse at det er umulig å bli gravid to dager før begynnelsen av måneden, og i løpet av disse dagene. Moderne leger nektet denne feilen, og var i stand til å bevise det motsatte.
 Ved fastsettelse av en passende dag for ubeskyttet sex, kvinner glemmer at sperm kom inn i kroppen hennes kan lagre livsgrunnlag for en uke. Selv om ubeskyttet sex skje på et tidspunkt når eggløsningen er fraværende, er en uke fullt mulig forekomst av en uønsket graviditet.
 I tillegg er det en situasjon der du kan bli gravid etter en måned. Utgivelsen av modne egg klar for befruktning, oppstår sunt kvinnelige kroppen hver måned. Dette skjer vanligvis i 12-16 dager etter menstruasjon. Anses ideelt syklus varer i 28 dager, eggløsning på dag 14. Men i alle disse prosesser kvinner rent individuelle, så det er sykluser av 19 til 40 dager, noe som også er normen. Ikke rart det faktum at eggløsningen ikke alltid står for nøyaktig midt i syklusen. Noen ganger flytter den til begynnelsen av måneden eller slutten. Det hender at i en syklus modnes flere egg. Som det kan ses fra det ovenstående, er prosessen med å oocytmodningen ikke stabil, slik at hvis egg modnes "feil tid", dvs. før eller etter midten syklus, og deretter å bli gravid umiddelbart etter menstruasjonen er til stede.
 Sannsynligheten for å bli gravid rett etter menstruasjon er tilnærmet lik null bare hvis kvinner menstruasjonssyklusen fungerer godt som en klokke. Hvis uregelmessig menstruasjon, kan eggløsning dager ikke gjette. Fanger ubeskyttet sex rett etter menstruasjon, du blir deltakerne i lotteriet premien på som - en uventet graviditet, zastavshaya deg en overraskelse.
 Hormoner kvinnelige kroppen, spiller en viktig rolle i reproduktiv funksjon. Svært ofte svikter, så mange grunner:
 - Stress;
 - Ulike sykdommer;
 - Diet;
 - Klimaendringer;
 - Endre tidssone og så videre.
 På grunn av disse og mange andre faktorer ofte forstyrret hormonell derfor feil oppstår i menstruasjonssyklusen, så stole på kalenderen metode for å hindre en meget farlig og upålitelig. Det er offisiell statistikk, i henhold til hvilke av de hundre kvinner som bruker kalenderen metode for å hindre uønsket graviditet, gravid førti.
 De første dagene etter menstruasjon farlig av at livmorhalsen ikke er helt lukket, så sperm lettere å komme dit, og venter en uke, de venter på gunstige vilkår for å møte med et egg og en av dem gjødsle det.
 Hvis du og partneren din ikke ønsker å bruke mekaniske prevensjonsmetoder (kondom) på grunn av lavere følsomhet når du bruker den, gjør kvinnen fornuftig å konsultere en erfaren gynekolog som vil velge å regelmessig inntak av p-piller (p-piller), som vil beskytte mot uplanlagt graviditet.
 Fra en uønsket graviditet vil spare deg litt kunnskap om nyanser av dine intime liv. Det viser seg at en kvinne kan bli gravid, ikke bare under samleie. Hvis en partner kjærtegn hverandre, men denne gangen penis эrehyrovan menneske, så ser det ut til smøring, som også inneholder sæden. Noen ganger i prosessen med gjensidig kjærtegn sperm med smøremiddel overføres til hendene på vagina og unnfangelsen skjer, selv om paret mener at uten direkte seksuell kontakt er umulig.  
Яндекс.Метрика