Dristige kvinner med lukt
 Hver kvinne har en sunn utflod, og dette regnes som normalt. Antallet slike svak utladning. I utseende, flytende og gjennomsiktig, har de ingen åpenbar lukt og ikke irritere slimhinner og hud. Økende antall mulige valg på bestemte dager i menstruasjonssyklusen, under graviditet, seksuelt opphisset på grunn av stress eller på grunn av visse legemidler, men det inntrufne og ubehag oppstår ikke.
 Mye verre, om det er allokering med en ubehagelig lukt.
 Årsakene ubehagelig vaginal lukt
 Normalt kjønnslemlestelse merkelig lys spesifikk vaginal lukt, men hygiene det er helt usynlig. Hans endring skjer i betennelse i skjeden, ofte et resultat av infeksjon. Mekanismen er enkel: i løpet av sitt liv patogene mikroorganismer separerte og utslipp næringsstoffer mens gasser med svært ubehagelig smak.
 Det er to hoved patologisk lukt
 1. Acid tildeling. Når disbacteriosis trost eller endre surhet av mikrofloraen. Sour ubehagelig lukt utflod hos kvinner er nettopp indikerer problemet. I tillegg til disse symptomene bry for rikelig utladning i form av flak, som yoghurt. Vaginalslimhinnen er irritert og betent, og følte på innsiden av kjønnsleppene en brennende følelse. For behandling skal være vellykket, må du smøre mikroskopi og analyse av mikroflora.
 2. Tukhlya utvalg. Dårlige valg, som minner om råtten fisk og zlezhanoyu, oppstår når bakteriell vaginose. Sykdommen har en andre navn - gardnerellez. Det ser ut som en konsekvens av dysbiosis, og lukten er så intens at det føltes selv rundt. Bakteriell vaginose er nervøs med alvorlige komplikasjoner, endometriose, abscesser, bartolynytom, sepsis. For å unngå komplikasjoner trenger rask tilgang til en lege og behandling med antibiotika.
 Kjønnssykdom
 Gul-grønn skummende utflod hos kvinner med en lukt som dukket opp noen dager etter tilfeldig samleie uten prevensjon, alvorlig kløe, betennelse i kjønnsleppene - er dette en stor plage, som betyr gonoré eller trichomoniasis.
 Klamydia har ofte ingen symptomer, men noen kvinner ledsaget av en ubehagelig lukt fra skjedesekret og original.
 Genital herpes i aktiv tilstand forårsaker smertefulle blemmer og, dessverre, det samme lukt.
 I den første fasen av syfilis varer i opptil 90 dager uten symptomer, ikke medregnet sjanker. Men i den andre fasen er det tydelige tegn på sykdom - sammen med et utslett, hodepine, synes hårtap særegen lukt frisk person med en vagina.
 Andre tilfeller
 Unøyaktighet og dårlig hygiene (tilfeldigvis falt inn i skjeden toalettpapir, ikke rettidig fjernet tampongen) kan føre til overdreven utflod og lukt. Fremveksten av en sunn kvinne med tykt slim skarp og ikke veldig god lukt, umiddelbart eller neste dag etter å ha ubeskyttet sex, på grunn av utgivelsen av sperm fra skjeden. Vanligvis, valg av denne typen raskt avsluttet.
 Rektovahynalnaya fistel er sjeldne (fistel kan oppstå under levering), men hvis innholdet av tarm lekker inn i vagina, den rikelig utsondring av fecal lukt uunngåelig. Stygg lukt ledsaget sammenbruddet av svulsten. Dette fenomenet skjer bare i kreft vaginal kreft, livmorhalskreft og regnes som kjører saken. Lukt forårsaker rikelig purulent og blodig utflod.  
Transparente tildelings kvinner
 Den vanligste årsaken til søker kvinnelig gynekolog - er utseendet på utflod. Selv ganske friske kvinner har utflod som indikerer normal funksjon av sekretorisk funksjon og peker på sykliske endringer i den kvinnelige kroppen som oppstår månedlig.
 Kvinner i alle aldre (unntatt for perioden frem til 8-9 år) står overfor en utflod, som består av epitelceller og slim kjertler som skiller ut livmorhalsen. Fysiologisk utslipp skjedeveggen fukte, beskytte en kvinnes kropp fra infeksjoner. Det er ganske vanlig utflod hos jenter der for et år før den første menstruasjonen. Etter puberteten antall utslipp har en tendens til å øke i løpet av eggløsning (midt i syklusen), og direkte før menstruasjon.
 Transparente tildelings kvinner (hvit) er ikke et tegn på en sykdom bare når de forårsaker ubehag, ikke forårsake en brennende følelse og kløe, ingen skarp lukt. Gjennomsiktig slim i kvinner som er friske bør ikke være for stor. Hvis samtidig med utseendet på utslipp kvinne medfølgende irritasjon og rødhet i vulva, bør det utløse alarmen, som det er klare bevis for at det å ha helsemessige problemer som må løses så snart som mulig.
 Årsakene til den plutselige tilsynekomsten av hvitere
 1. Skade skrittet.
 2. Hyppig forstoppelse.
 3. Long iført kvinners prevensjons cap på livmorhalsen.
 4. Utelatelse vaginal vegger.
 5. Brudd på personlig hygiene.
 6. Regelmessig bruk av prevensjonsmidler, som inneholder kjemiske komponenter.
 7. diabetes, tuberkulose, ulike blodsykdommer.
 8. Utvikling av smittsomme gynekologiske sykdommer.
 9. Douching konsentrert antibakteriell løsning.
 Fjerning gjennomsiktig utflod hos kvinner
 Uavhengig kurere hvitere mulig bare hvis deres årsaker vet du. Hvis hvit - et resultat av infeksjonen fikk inn i kroppen, er det best å ta hjelp av en god gynekolog, som vil etablere riktig diagnose og bidra med din rask utvinning.
 Som forebygging av utflod anbefales å betimelig og riktig utføre intime hygiene. For podmyvaniya intime steder bør bruke spesialprodukter som inneholder melkesyre, fuktighetsgivende ingredienser, ekstrakter av urter og så videre. D. Spesielle gels bryr seg om bevaring av den normale mikrofloraen i skjeden. Kvinner som ofte lider av trost som gels podmyvaniya et must. Virkemidler for intim hygiene er bedre å kjøpe på apoteket.
 Det finnes effektive tradisjonelle metoder som kan brukes for å eliminere hvitere. Bruk følgende oppskrifter tilbys bedre samråd med legen din for å unngå forverring.
 1. 15 gram roten av Løpstikke narkotika helle et glass kokt vann i 20 minutter. Klar infusjon bør tas tre ganger om dagen for en spiseskje.
 2. ss Løpstikke v'yazolystoho koke en liter vann i 30 minutter. Den resulterende buljong spryntsyuvatysya hver dag (pre-filtrert buljong).
 3. brygge og drikke te urt som heter Legesteinkløver. Det er også nyttig å ta et bad med denne planten.
 4. 30 gram ringblomst blomster helle alkohol (100 gram). Skjær vil være klar i løpet av få dager (hold i mørket). En teskje av skjær oppløst i et glass kokt vann og spryntsyuyutsya om nødvendig.  
Svie under mensen
 Buljong nesle - bedre blodstillende. Kvinner er ofte brukt for livmor blødning, med tunge menstruasjon og i overgangsalderen. Brennesle er i stand til å redusere blodstrømmen flere ganger og normalisere disse datoene utbruddet av menstruasjon.
 Legene anslår at halvparten av alle kvinner på planeten har smerter og ubehag under menstruasjon eller før det. Med bruk av måne koblet irritabilitet, og trekke og verkende magesmerter og ubehag. Men legene ofte høre fra vakre halv klager på tunge perioder. Hvis blødningen du synes å være for sterk, må du oppsøke en gynekolog som vil foreskrive medisiner som i stor grad forenkle denne ubehagelig tilstand. Men vi må huske om tradisjonell medisin. Nesle har lenge vært betraktet som den beste på månedlig hemostatic agent, så oppskriften på et avkok av planteekstrakter eller juice sett.
 Nettles satt på sine føtter
 Hvis du ønsker å bygge nesle og tørr, må du vite: nesle har medisinske egenskaper bare under blomstring. Kvinner som har problemer i gynekologi, i mange tilfeller, leger fore nesler som en behandling for samtidig. Ekstrakt juice anlegget gjør at blodårene smalere og toner musklene i livmoren. Stående mottak ekstrakt i 2-3 uker normaliserer månedlige syklus og eliminerer betennelse. Nettles er brukt i behandling av livmor fibroids, nesle buljong ha en periode tillater en kvinne å føle seg komfortabel i fullstendig fravær av smerte.
 ICP - det spiller ingen rolle om det er en nesle!
 Kvinner kommer dager? Tenk på det på forhånd. Medfølgende smerter kan fjernes nesle buljong med tillegg av urter som har krampeløsende, smertestillende og beroligende effekt.
 Den enkleste oppskriften er et avkok av bladene (hakket). For å gjøre dette, 1 ss. l. urter for å lage et glass med kokende vann og la det koke i minst 10 minutter, deretter renne. Drikke nesle bør nippe, glass delt i 4 deler og drikke til slutten av dagen.
 God passform og plantesaft fortynnet med kokt vann i en konsentrasjon på 1/4. Oppløsningen blir tatt 20 minutter før måltider.
 Menstruasjon og hormonell balanse er gjenopprettet og nesle infusjon (forholdet mellom vodka og friske blomster - 10: 1). Insister nesler 2 flere uker i et mørkt sted og deretter svelges 35 dråper fortynnet med vann før et måltid.
 For analgetisk effekt og for å øke hemoglobin og røde blodceller i oppløsning eller infusjons av nesle blanding av urter kjerringrokk og bære ørene i like proporsjoner.
 Nesle hjelper ikke bare på månedlig
 Personer med høy sammentrekning også omtalt løsning nesler. Motta det skal være periodiske og forbigående 3 dager med opptak - 3 dager hvile.
 Gravide kvinner med anemi diagnose bør blandes med honning tørr nesle (forhold 1: 5).
 Hvis du bryter integritet dekke vagina med cervical erosjon samtidige renseanlegg vil bli presset juice, som er fuktet bomullspinne og plassert inne i en time. Med denne type av fremgangsmåter som er angitt i sengen i omtrent 2-3 dager.
 Buljong nesle kan kvitte seg med brystsmerter før menstruasjon. Du trenger 2 ts tørket nesle zaparyty halv kopp med kokende vann og avkjøl. Dette avkok er tatt til menstruasjonssyklusen i et par dager.
 De som har høy blodpropp, med brennesle bør være svært forsiktig for å unngå dannelse av blodpropp.
Яндекс.Метрика