Dårlig forfatning av håret. Hvordan den kan forbedres?

 Hvis vurderer håret falt ut, merker du at skjellaget formørket, har du skadet hår struktur. Årsakene kan være mange. Selv bruk av lav kvalitet falske produkter: sjampo, gele, mousse, spreeev, spiker styling.
 Dehydrering hår fiber, som manifesterer seg i tørrhet og brudd oppstår ved vanlig eller elektroschiptsy hårføner, strykejern, elektro, эlektrobyhudyamy.
 Mer alvorlig skade håret hvis du male dem hjemme, men ikke ty til nyansene i prosessen, og handle uten å prøve å strengt følge instruksjonene.
 Unngå dårlig student frisør hvis du fan perm. Dårlig ytelse til slutt føre til en irreversibel prosess for forringelse av vannabsorpsjon, nedbrytning av hårfarge, ødeleggelse av svovel og cystinbindingene.
? Hvis du bruker en krølltang, vind dem på fuktig, ikke vått hår. I forberedelsene til denne tråden, ta hensyn til deres bredde var mindre enn lengden på krølltang. Hvis du ønsker en naturlig curl effekt, får curler med velur finish. Disse curlers også tryggere for strukturen i håret fordi overflaten er glatt skalaer av håret.
? Unngå hyppig bleking hår. Dette aggressiv form for påvirkning, der på grunn av de sterke reagenser med høy pH er hevelse epidermis, ødelegge cystinbindinger og protein hår. I de fleste tilfeller vil du få et negativt resultat i ruptur av håret ved røttene.  
Sommer hårpleie

 Solen tørker håret, reduserer elastisitet, styrke. Ultrafiolette stråler ødelegge det øverste laget av håret - skjellaget.
 Enhver solkrem festes på ren, fuktig hår uten å vaske med vann til slutten av soling. Hvis du ikke er på lager spesialverktøy og kom på en varm dag på stranden uten lue, vil jeg våge å sette på solkrem normalt hår, grep du å smøre kroppen.
 Sommer bør ikke vaskes med sjampo håret daglig. Det tørker dem, uansett hvor delikat sjampo du bruker. Det er et alternativ, bra for håret. Ikke vær lat til å lage buljong med sommer urter, som rett og slett skylle håret fra støv.
 Skal du på ferie til sjøen, må du huske å sjampo, balsam og maske med intensiv fuktighet og UV-filtre. For å gjøre dette i butikken søk etter "solar-serien." Du foretrekker kanskje å sjampo, som består av naturlige oljer: olivenolje, shea, jojoba.
 Pass deg for solen kommer ut med vått hår. Aggressiv ultrafiolett stråling skader dem.
 Ikke bruk metallbørster sommer. Bedre få en jevn kam med avrundede tenner sjeldne tre eller horn av dyr. Så vil du være mindre sannsynlighet for å skade tørr og sprø denne sesongen hår. Du kan bruke børster med naturbust, men det bør ikke være skarp og stikkende.
 Når våte grer lange tråder ikke trekke dem ikke å tette. Flytt kam fra rot til tupp.
 Om sommeren, folk som lider av seborrhea, kommer forbedring, men vi må være forsiktige. Under påvirkning av sol problemet kan gjenopptas. Sommer utsatt for flass anbefales å klippe håret så kort som mulig.
 Hvis du fortsatt er bekymret for dette problemet, se på kostholdet ditt. Eliminere bruken av alkohol, krydder, animalsk fett. Kjøpe sesongens grønnsaker, frukt, urter, drikke fersk juice. Hver dag, inkludere i kosten melkeprodukter med bifidobakterier.
 Ved tørt hår Inne to uker maisolje 1 ss tre ganger om dagen. Du kan ta en måned for 10-15 dråper flytende konsentrat av vitamin A tre ganger om dagen.
 Skyll håret avkok av urter, sparsom bruk av folk rettsmidler for behandling maske med oljer, urter og naturlige produkter. Kjøpe skjønnhetsprodukter for hår, studere deres sammensetning, men heller lage et nettverk apotek hvor forfalsket sjansen er litt lavere enn andre steder.
 Ikke bruk varmt sommer hårføner. Bedre vaske hodet etter en nærende maske, gi håret tørke naturlig. Hvis du er i landet, tørt hår utendørs, sitte ned på denne tiden i skyggen med en bok.
 Husk at salt sjøvann hjelper tørt hår, og med solen øker deres misfarging. Husker rett etter bading for å vaske av salt fra kroppen og håret.
 Etter sommeren langt hår bør behandles med forsiktighet. Halene er tilbøyelig delen, og de føler seg tørr. Hemmeligheten av varer talgkjertler, kalt for å hindre fordamping av fuktighet, noe som begrenser dens innvirkning på lengde på 15 cm. Så håret området etter markøren spesielt sårbare.
 Ved avslutningen av hårføner ikke bringe det nærmere enn 15-20 cm hode. Ellers skade håret struktur. Hold i håndtaket på hårføneren slik at luften blåser fra hårrøttene til endene. Med dette trikset forlate deg det øverste laget av skjellete håret glatt, skinnende og håret. Velg styling med UV-filtre.
 Ikke bekymre deg hvis håret ikke bo lenge. Dette er naturlig, håret mister volum i varmen ved første tegn på fukt. Selv spitnivshy, vil du finne at frisyre "borte".
 Prøv ikke å farge håret og ikke melyrovat sommer. Disse prosedyrene - en spesiell utfordring for håret. Bleket hår er porøs. De absorberer fargepigment er mye mer aktiv enn under den kalde årstiden.
 Sport, forbedre hår tilstand: normal blodstrøm, raskere levert til røttene av oksygen, næringsstoffer.  
Høst. Hårpleie høst

 Høst - en god tid for håret som for resten av vår sommer og napytavshehosya på kroppen med vitaminer. Mange frukt og grønnsaker i den nye sesongen kosthold bidrar til vår trivsel.
 Føl deg fri til å male håret ditt, gjør perm, sofistikerte frisyrer.
 I denne perioden merke til håret glans og deres lydighet. Hvis de tusklovatы etter sommeren, bruke spesielle masker og klimaanlegg, samt folk rettsmidler med medisinske urter.
 Å sjekke helsen til håret lysbilde primitive Rapid Test. Fyll glasset til randen med vann som ble filtrert. Bøy hodet over det og senke vannlåsen av håret hans.
 Skadet hår vil falle raskt til bunns.
 Hvis en strand av glass falt til midten - ikke en kritisk tilstand, trenger bare å ta vare på håret ernæring, gjennomgå sitt eget sett med verktøy for deres omsorg.
 Strand sunt hår vil forbli på overflaten. Keratin skalaer av hårskaftet tett ved siden av hverandre og langsomt absorbere vann. Mens skadet med brukket hår og skadet skalaer raskt fylt med vann.
 En annen teste for å sjekke helsen til håret ditt: gre dem når de er våte. Hvis de ikke gre, splutuyutsya, den tilgjengelige strukturelle skader, og hvis prosessen er enkel, er håret helt frisk.
 Men alt er ikke bra i denne sesongen. Personer som lider av seborrhea, akutte sykdoms kontoer for fall.
 Alvorlig flass nødvendig. Prosessen med cellefornyelse av hodebunnen er akselererende, og nye hudceller har ikke tid orohovit, skrell og holde sammen i form av flak.
 I behandlingen av flass du trenger for å finne en terapeutisk sjampo med stoffer som har en spesifikk virkningsmekanisme og formere mot sopp.
 Anvende disse sjampo 2-3 ganger i uken for en og en halv måned. Deretter kan du bruke som en profylaktisk en gang i uken, deretter to.
 Det er flere grupper sjampo. Ved inneholder ketokonazol inkluderer for eksempel "Keto plus", "Mykozoral", "Nizoral", "Sebazol." Sinkpyrition er en del av "Node DC», «Skin-cap", "Fryderm sink." Tjære er en "Fryderm-tjære".  
Winter. Hårpleie i vinter

 Hvordan å behandle WINTER HAIR


 Vinter - en vanskelig tid for hele kroppen. Sterke variasjoner i temperaturen som vises på betingelse av blodkarene i hjernen, påvirker helsen til håret. Kald luft sirkulasjon i hodebunnen avtar. Hold hodet, forlater kaldt! Bære en lue. Det beste er om det vil gi håret ditt til å "puste", så kast syntetiske fibre. Velge naturlige materialer, og varmeoverføring mellom hodet og miljø vil bli opprettholdt effektivt.
 Innendørs altfor ubehagelig, luftvarmere fra å bli tørt hår for tørt.
 Med litt forskjell mellom temperaturen innendørs og utendørs hår "føler seg mer anstendig, men hvis forskjellen er betydelig, det øker sårbarheten i håret, de mangler kraft og fuktighet.
 Ved å skrive inn i rommet natoplennoe, inkludert bil og T-banen er intet unntak, ta av lokket eller hette. Så du beskytte håret røtter fra overoppheting. Ellers røtter raskt salyatsya og tørre tupper.
 Det vil bli verre hvis du sjekker din vanlige skjønnhet kit for hår og liten endring, med fokus på den kalde kom. Shampoo er bedre å velge myke, beroligende, ingen fargestoffer med naturlige ingredienser, egnet for din hårtype.
 Vinter hodebunnen blir mer følsom. Fett hår i løpet av denne perioden vil hjelpe agenter med ekstrakter av naturlige urter: bjørk, mor og stemor, humle. Tørt hår med flisete tupper vil dra nytte av tindved sjampo. Normalt hår godt å ernære shampoo med kamille, havre ekstrakt, aloe vera. En gang i uken eller to av bruk skrubb. De er godt rengjort hår, berolige, lindre ubehagelig følelse av tetthet hud kløe. Sett dem du trenger å vaske hodet, ytre bevegelse, hold i 5-10 minutter, og skyll og gå til de vanlige prosedyrer ved hjelp av sjampo.
 Om vinteren, sørg for å bruke nærende balsamer fornye og klimaanlegg. Sett dem på en lett oppvridd håndkle hår og hold i fem minutter.
 En viktig del av vinter hårpleie - masker. De kan kjøpes, men ikke gi opp "menneskeskapte" folk oppskrifter for masker, velge dem i henhold til graden av oppgivelse prosess: godartet eller koordinalno. Ikke vær lat og bruke dem minst en gang i 10 dager. Dette vil gjenopprette hårets struktur innenfra. Typisk blir masken påføres våt, godt vridd hår. Hode roterer med plastfolie eller en dusjhette slitt. Ovenfor er viklet stramt håndkle. Butikk maske holder femten minutter, "Man-Made" lenger avhengig av innspill i sin sammensetning ingredienser.
 Påfør serum. Det er gunstig for hårtuppene blir faktisk rask helbredelse metode. Hennes lange nok, du bare sette noen dråper på problemområder.
 Ikke glem om spesiell diett støtte håret ditt i vinter. Drikke melk, spise bønner, egg, smør, ost. Winter lite sol, og kroppen lider av en mangel på vitamin D. Ikke la håret begynte å falle ut og bryte. Unngå overskytende krydret mat, mettet animalsk fett, søtsaker. Lene seg på lys protein: kylling, kalkun, magert forskjellige varianter av fisk. Protein er aktivt involvert i den velstående "konstruksjon" av håret vårt. Prøv å spise nøtter, urter, spesielt ulike typer grønne salater, grønnsaker og frukt. Drikk vitaminer som vil balansere og eliminere mangel på vitaminer og mineraler i kroppen. Vær oppmerksom på de kompleksene var tilstede på vitamin A og gruppe B, og vitamin C, E og F. Sammen skal de bidra til vekst av hårrøttene styrke beskyttelsen flassende hodebunn, legge glans og sunt utseende.
 Vinter - det perfekte tidspunktet å huske folks oppskrifter for hår masker. Spesielt relevant er nærende og fuktighetsgivende masker og masker for å eliminere tørt og sprøtt hår.
 Masken bør være en homogen masse.
 Sett det bør massere i sirkelbevegelser.
 For terapeutiske formål, er masken anbefales å gjøre 2-3 ganger i uken, forebyggende - en gang per måned.
? Ekte vinter pest kan være flass. Det gjør oss mindre attraktive fra hennes hode klør. Konstant bruk av hodeplagg og temperatur gjør susen. Aktivt dø og skrelle den øverste lag av huden av hodet, og vi ser på hår og skuldre smuldret otrubevydnыe små skalaer. Flass eller påvirker hele overflaten av hodet, eller dannes i frontal- og parietal regioner som separate branner.
 Man bekymret kløe, redusert salootdelenie kjertler, håret tørt og sprøtt, stadig fallende.
 Forårsaker flass forskjellige: mangel på vitaminer, forstyrrelser i mage-tarmkanalen, nervesystemet, stress, dårlig vedlikehold, infeksjon.
 Det første skrittet mot normalisering tilstand - god ernæring, rik på vitaminer og mineraler, god søvn, hvile, regelmessig riktig hårpleie.
 Tørr flass oppstår på grunn av tørkingen av celler i strid med adhesjon mellom dem. Umiddelbart kjøpe i et apotek sjampo for tørt hår, ikke irriterende handling og terapeutisk nærende krem ​​for tørr hud, egnet for bruk på hodebunnen. Du kan bruke vaselin eller vaselin olje for å gni hodebunnen. Gjøre det om natten og sove ved å koble lys bomull skjerf, og i skylle hår morgen grundig. Gjør masker, inkludert deres sammensetning lakserolje og burdock. Gjennom sine handlinger hud vil bli gjenopprettet, og røttene er fulle av vitaminer.
 Sørg for å huske at du ikke kan bruke verktøy som har obezzhyryvayuschymy egenskaper, for eksempel alkohol narkotika. Effektivt virker i forebygging og behandling av tørr seborrhea hasselnøtt, som inneholder 60-70% fettolje. Det er nyttig å anvende ulike salver som inneholder tjære, kvikksølv og antibiotika. Når du gni kremer og oljer i hodebunnen, massere det i 15 minutter. Dette vil forbedre blodsirkulasjonen i huden.
 Det er ingen flass tørr. Et annet angrep - fet flass. I dette tilfellet har man økt aktivitet i talgkjertlene. Legg merke til hvordan en otshelushennыe skalaer. Hvis de er store og har utseendet på lag, er det nettopp en slik sak. Disse partikler er impregnert med fett og en gunstig grobunn for utvikling av skadelige bakterier. Og det første skrittet til hårtap. Umiddelbart kjøpe i et apotek sjampo for fet flass. Det store antallet, kan du velge å smake, med tea tree olje, Calendula, flokk, søt, burdock, hestehov. Se lageret.
? Hvis du har veldig Fett hår bør regelmessig ta særbehandling vask såpe, tjære, rezortsynnoe, B., svovel, yhtyolovoe. Skyll håret med naturlig konsentrert bjørk juice, te eller buljong nesle, skille dem med kokt vann.
 For fett hår passer periodisk bruk tørr sjampo. Den berømte "krise metode for Beauty" for slitne fett hår. Så, krøllet hår på store curlers. Hold i to timer. Etter fjerning deres, hell tørt hår sjampo, gni den inn i huden og håret. Uten tak og forsiktig fjerne mykt håndkle. Forsiktig gre håret. Gråaktig belegg på håret ikke kan unngås - ikke fortvil. For å skjule det, påføre malingen med glitter.
 For fett hår solgt spesielle midler for å gni hodebunnen, basert på det høye innholdet av alkohol og planteekstrakter. De trenger ikke å skylle etter bruk.
 Problemet med overdreven fet av huden hoder er ofte knyttet til hormonelle endringer i kroppen. Obstezhtesya lege.
? Tynt hår for vinteren bedre kuttet kortere. Hvis du bruker en firkant, lengden la ikke under skuldrene. En grundigere lengde for deg på dette tidspunktet er problematisk - alt håret ikke får nok næring.
 Ikke komplisert frisyrer vinterKrever daglig styling. Prøv å gi opp farge og perm minimeres ved hjelp av mousse, gele, lakk. Sticky staylynhovыy "drakt" under hatten bare forverre tilstanden til hodebunnen.
? Ikke i noe tilfelle ikke la håret fra hetten i kulden. Du såre dem dårlig. Håret mister fuktighet og blir sprø.
 Endre hodet avskjed sted ukentlig flytte den en tomme til siden. Ikke sikker gummi band og hårspenner i de samme stedene.
 Etter å ha vasket håret nøye behandle. Ikke gni kraftig med et håndkle hode, rørende hår med styrke, ikke vind dem rundt hodet. Gi vann å drenere og suge håret forsiktig med et mykt håndkle.
 Om vinteren kan du tørke håret med et varmt strykejern tørt håndkle.  
Яндекс.Метрика