Døsighet - Symptomer, årsaker, behandling


 Innhold:

 Døsighet og dens symptomer

 Hoved fører til overdreven ønske om søvn

 Hvordan kurere søvnighet?

 Søvn - en naturlig prosess, og behovet for kroppen å hvile. Det er tider når du står opp om morgenen ikke sov, slå av høy alarm klokke på maskinen du gå på do, odyahayeshsya og bare en kopp kaffe deg tilbake til vanlig driftsmodus. Og på grunn av det faktum at noen sov Hva hvis jeg går til sengs på den tiden, og fortsatt ønsker å sove? Masse og lite søvn - dårlige. Døsighet med søvnløshet - en søvnforstyrrelse, årsakene som kan være både psykologisk og fysiologisk art.


 Døsighet og dens symptomer

 Hvis du regelmessig eller av og til ønsker å gå ta en lur til feil tid - er døsighet. Du føler deg mindreverdig og alltid trøtt. Kan ikke konsentrere seg om arbeid, studier og suksess for ikke bleschyte. En annen sa at du flyr som en søvnig, treg, dårlig hukommelse, forsinket uttrykk for følelser - det handler om deg.


 Hoved fører til overdreven ønske om søvn

 Årsakene til dette problemet nok: kjedsomhet alvorlige sykdommer. Se etter den moderne mann: han legger på et stort antall daglige saker, håndterer en stor mengde informasjon. Tell hvor mange i gjennomsnitt sover du? Kan mangel på søvn årsaken tretthet? Til kroppen som helhet og spesielt hjernen fungerte bra, aldri forsømmelse sunn ferie. "Ok, jeg vil hvile pensjonert" - kan du si. Bor du til fortjent hvile tempoet i livet?

 Sykdom

 Søvnighet kan være et symptom på psykiske lidelser, alvorlige sykdommer i nervesystemet, hjerte-, endokrine systemet. I tillegg, hvis du likuyetesya, medikamenter kan også påvirke den generelle helsen. Beroligende, avslappende effekt medisiner kan påvirke livsgrunnlaget. Hvis du avbryter et kurs i behandling kan ikke være, bør du rådføre deg med legen din om valg av mindre skadelige analoge narkotika.
Døsighet - Symptomer, årsaker, behandling

 Her er en farlig sykdom til naturlige prosesser av menneskeliv.
 Jernmangel anemi - Mangel på jern i blodet, og i hele kroppen. Det er en generell svakhet, tretthet, svimmelhet, endret smak, sprø negler og hår tap. Det er nødvendig å drikke medisiner og næringsmidler som er rike på jern.
 Hypotensjon - Reduksjon i blodtrykket på grunn av den lave vaskulær tone. Ønsket om søvn forklart av den normale blodtilførsel til hjernen. Det kan være på grunn av økt fysisk og psykisk belastning, stress, depresjoner, vitaminmangel, anemi.
 Hypotyreose - Nedgang i skjoldbruskkjertelen funksjon. Ledsaget av tretthet, trøtthet, hukommelsestap, depresjon, tørr hud, hevelse av hender og ansikt, menstruasjonsforstyrrelser og infertilitet.
 Søvnapné syndrom " - En svært farlig sykdom, som observert under søvn gjenbruk respirasjonsstans varierende varighet. Mannen våknet ikke helt, det øker aktiviteten av beinbevegelser, er det snorking, hodepine, plaget av mareritt. Når du slutter å puste økt blodtrykk, forstyrret hjerterytme, blodstrømmen til hjernen.
 Pickwick syndrom - Ekstrem grad av fedme med kronisk respirasjonssvikt. Det er ledsaget av søvnighet på dagtid, treghet, hevelse, blålige fingre og lepper. En person ikke er i stand til å puste luft dypt og raskt, noe som fører til en mangel på oksygen og overskudd av karbondioksid i blodet.
 Diabetes - Reduksjon av insulin av bukspyttkjertelen, noe som resulterer i en ubalanse i glukose opptak av kroppen. Mangel eller overskudd av glukose forårsaker tretthet. Symptomene inkluderer generell svakhet, tørste, kløe, lavt blodtrykk, en lukt av aceton pust, svimmelhet, økning i mengden av urin.
 Narkolepsi - En søvnforstyrrelse der en person sovner lett i et par minutter uten å føle tretthet og også lett å våkne opp. Pasienten vet ikke når, hvor og hvordan han overvant søvn.

 Mangel solen

 En annen grunn - mangel på sollys. Husk hvor trøtt i løpet av regntiden og været, spesielt om vinteren og høsten. I nesolnechnыy sesong, kjøpe et hjem fluorescerende lys med en bølgelengde på 420 nm. Konvensjonelle glødepærer til dette formålet er ikke egnet.

 Stress og søvn underskudd

 De vanligste årsakene søvnighet - en akutt mangel på søvn, konstant trøtthet og nervøse, psykiske lidelser. Det hender at etter en sterk nervøs spenning og emosjonelle hjernerystelse trukket til å sove. I løpet av de endeløse krangler og uenigheter, brukt mye energi. Hvorfor ikke forholde seg til årsaken til stress og ikke kjøre inn i riket av Morpheus? Hyppige raserianfall påvirker ikke bare kan drømme, men også redusere kroppens immunforsvar. Referere til en psykolog for å få råd om å takle sin egen psyke ikke kan. Lei og vet ikke hvor du skal plassere meg selv? Kontinuerlig fall i dvalemodus er ikke et alternativ. Søk etter en nyttig øvelse og nyte selv-forbedring.
Døsighet - Symptomer, årsaker, behandling Hvordan kurere søvnighet?

 Gå til legen

 Først av alt, ta kontakt med din terapeut vil henvise deg avhengig av årsaker og resultatene av undersøkelsen til spesialist smal profil, psykolog eller terapeut, somnoloha, nevrolog, kardiolog, endokrinolog. Å gå til en spesialist og tillegg til den tildelte behandling du kan gjøre følgende.

 Riktig behandling og ernæring

 Finn ut hvor mye du trenger å sove for å føle en bølge av styrke og mot. Det er tid for søvn er 8-85 timer. Følg søvn, legg deg ned og få opp samtidig på hverdager og i helgene. Husk å slappe av, gå i frisk luft. Fysisk arbeid vil også være nyttig. Følg vitamin kosthold, spise vegetarisk mat, drikke rent vann, redusere mengden karbohydrater. Ikke røyker eller drikker alkohol. Ikke drikker mye kaffe, bedre erstatte den med grønn te.
 Hvis en person donerer velsignede timer søvn i navnet, er det stadig mer nødvendig tid for rekreasjon. Ikke være en arbeidsnarkoman. Alle saker er fortsatt ikke overhalinger og ikke tjene penger. Folk som forsømmer resten av natten, i fare for å komme inn i en ulykke, skade på jobben. De har en tendens til å misbruke alkohol og tobakk. Følg plikt og hvile, og da vil du lykkes!
 Hymenorrhaphy - en operasjon for å gjenopprette jomfrudom. Det refererer til plastisk kirurgi og er gjort kun på forespørsel fra kvinnen. En tilsvarende operasjon er praktisert i lang tid. I 1962, en italiensk kirurg eksperimentelt gjort det på sin egen datter og deretter skutt til berømmelse og trakk ham til mengden av unge damer.

Hymenorrhaphy (restaurering av jomfrudom)


 Foreløpig jomfruhinnen restaurering praksis for mange kvinner og nesten alle operasjoner ende med suksess. Tilfeller, å tvinge kvinner gjør det er forskjellige. Dette kan være vold eller tap av uskyld i en uforsiktig onani vagina. Eller at jenta i familien bor på gamle skikker og brudgommen må være perfekt.
 Noen går gjennom utvinning plages av tanker om at alt ikke var så fabelaktig og ikke med en kjær. Noen ganger på grunn av en feil av ungdom. Mange gjør transaksjonen for fremtidige ektemann. Og noen gjør såkalte "overraskelse" for hennes elsker. Forresten sistnevnte faktum er veldig kult å få fart og popularitet.

 Hvilke typer transaksjoner er?

 Foreløpig er det bare to måter å gjenopprette uskyld. Den ene innebærer restaurering av ødelagte områder gjennom resten av jomfruhinnen. Og med den andre skapende stoff fra hveten slimhinnen, som ligger i nærheten av inngangen til skjeden. Disse ulike måter å leve på.
 Den første metoden, dessverre, ikke vil vare lenge. Dens bare nok for et par uker. Så gjør denne operasjonen, må du først beregne hvor lenge vil den seksuelle handlingen. Denne operasjonen er svært rask, uten generell anestesi og postoperativ periode varer i flere dager.
 Den andre metoden vil bevare sin jomfrudom mye lenger. Det vil være om to eller tre år. Denne metoden kalles "tre-lags Hymenorrhaphy." For å gjøre dette, flytter slimete vev på terskelen av vagina, sy sammen sine tre lag i slimhinnene. De sier at bruk av en langsiktig alternativ Hymenorrhaphy "defloration" er mye mer smertefull og blødninger tendens til å være mer alvorlig enn først samleie.

 Indikasjoner for kirurgi

 Av seg selv, er operasjonen ikke komplisert. Men som med enhver operasjon, har Hymenorrhaphy kontraindikasjoner. Disse inkluderer: forstyrrelse av indre organer, dårlig blodpropp, intoleranse anestesi, noe Oncology, annen sykdom forverring, psykiske lidelser, feber. Denne operasjonen er anbefalt å utføre en uke før menstruasjon.
Hymenorrhaphy (restaurering av jomfrudom)

 Den endelige beslutningen om transaksjonen godtas kun etter undersøkelse gynekolog. I tillegg til den nødvendige analyse gi blod. I alle former av hepatitt, syfilis, for tilstedeværelse av seksuelt overførbare sykdommer, biokjemi av blod og blodpropper. Gjør smøre flora. Samt røntgen og EKG.

 Drift og postoperativ

 Hvis ønskelig, kan legen bruke narkose. Tross alt, ikke hver jente er klar til å tåle den psykologiske prosessen. Men for det meste, for å gjenopprette jomfruhinnen operasjonen er utført under lokalbedøvelse. Alle tider som slutter på ekkel drittsekk. Og operasjonen går 5-60 minutter, avhengig av dens kompleksitet.
 Ekstrakt fra sykehuset er den første dagen. Av rehabiliteringsperioden vil vare i flere dager. På denne tiden, bør følge legens anbefalinger. Vanligvis anbefaler: sitte på en stol nøye, sakte, eliminere rykninger, gi seriøs trening, ekskludert fra kostholdet matvarer som forårsaker gassdannelse i tarmen (frukt, grønnsaker, søt hleyu), prøver å spise most, myk mat, tar dusje, med unntak av badevann, badstue, dampbad og tas for å unngå intime relasjoner.

 Komplikasjon

 Velge en klinikk med mistenkelig lave priser, risikerer du å få uerfarne fagfolk. Det er tilfeller når de "tre-lags hymenoplastyke" jente "sydd opp" så mye at neste seksuelt møte bare ikke kunne skje. Noen ganger, 5-7 dager en jente spotting kan forekomme, hvis de ikke stopper, alltid trenger en medisinsk undersøkelse. Blant dem kan være smerte eller ubehag kan komme smertestillende. Svikt hygiene, risiko for infeksjon i åpne i morgen.
 I sjeldne tilfeller, kvinner som fødte og voksne kvinner, med defloration observert hull. Årsaken var påvirket fartøy under sying stoff skjede. Dette blodet kan ikke stoppe selv fordi en kvinne trenger akutt medisinsk behandling. Også det er psykiske problemer. Men likevel, er det generelle bildet positiv og operasjoner utført mislykkede resultater med alle anbefalingene, det er veldig, veldig sjelden.
Hymenorrhaphy (restaurering av jomfrudom)


 Kostnad Hymenorrhaphy

 Denne operasjonen tilbringer utallige klinikker som spesialiserer seg på plastisk kirurgi. Restaurering av jomfrudommen er så populære at finne en klinikk som tilbyr denne tjenesten kan finnes i hvert hjørne av planeten. Men husk, det er ikke alltid billig - dårlig og dyrt - bra. Før du registrerer deg på det sterkeste for kirurgi bør være nøye spørre klinikken og deres eksperter, les anmeldelser og veie "for" og "mot".
 Prisene starter fra Moskva i 5000 til 50.000 rubler. Om de samme prisene holdes i alle regioner i Russland. I Ukraina, den gjennomsnittlige prisen på ca 2500 USD. I Amerika, med bruk av moten å gjenopprette integritet, transaksjonspriser i 5000 dollar, falt til $ 1800.

 Fordeler og ulemper!

 Operasjonen med å gjenopprette jomfrudom - denne saken. Vi kan ikke si sikkert "nei" eller klart "ja". Tross alt, alle har sin egen grunn. Noen av dem er virkelig alvorlig.
 Men en ting er sikkert. Du trenger ikke å gjøre slike offer for sin mann. En ekte mann som trenger du vil elske, beskytte og gi næring og uten uskyld, og med bretten på magen og kakerlakker i hodet mitt. Så, først av alt, være seg selv og ikke prøve å ta den som i utgangspunktet ikke prøver å være med deg!
Яндекс.Метрика