Dysbiosis behandlingI vårt land, er flere og flere mennesker diagnostisert med intestinal dysbiosis, og holdning til ham lett. Noen leger tror at det ikke er nødvendig å behandle. Imidlertid kan sykdommen føre til svært alvorlige problemer.
Tarmen - er tilholdssted for mange bakterier. Konvensjonelt kan de deles inn i positiv og negativ. Den første kategorien inkluderer bifidobakterier og laktobasiller og E. coli, som noen ganger kan være svært farlig. Når tarmens mikroflora bakterier og mikrober er ganske mye starter ubehagelig sykdom - overvekst.
Normale mikroflora er involvert i metabolismen av fett, proteiner, karbohydrater, fremmer opptaket av vitaminer. Nyttige bakterier hindre utvikling av allergiske sykdommer, støtte immunsystemet. Når barrieren er brutt, er det en risiko for intestinale infeksjoner og levertoksisitet. Mulig vitaminmangel, ofte ledsaget av forstyrrelser i nervesystemet. Man bærer mindre stress. Dysbiosis - et flott utgangspunkt for allergi og immunsvikt.
Vi alle vises på steril verden. Tarmen er befolket av bakterier i de to første ukene etter fødselen. Stor verdi i dette tilfellet er å amme. Mikrofloraen som dannes tidlig i livet - er grunnlaget for videre velstand.
Årsaker til dysbiosis
Den første grunnen - stress. Forskerne gjennomførte en undersøkelse av folk som har arbeidet innebærer livstruende. Alle av dem i en kort tid "tjent" intestinal dysbiosis. Dette skyldes at i en nødssituasjon mavesyresekresjon er forstyrret, forringes fordøyelsen, noe som resulterer i intestinale pH-endringer. Nyttige bakterier føler ubehagelig forholdene for reproduksjon av patogene mikrober.
Den andre grunnen - antibiotika og hormoner. Dårlig miljø påvirker den immunologiske aktivitet. Derfor er enkelt avbrytelse av mikroflora. Mikroflora drepe kjøtt, chips, kaker, juice med konserveringsmidler.
Diagnosen "intestinal dysbiosis" bør være basert på laboratorieanalyse av avføring. Til legen bør kontakte alle de mennesker som er i faresonen for å identifisere forebyggende tiltak. Og for dem som lider av forstoppelse, diaré, oppblåsthet og andre tarmsykdommer, trenger tid til å bli testet og starte behandling.
Dysbacteriosis ikke alltid egen sykdom. Dette er en av smertefulle lidelser, fordi den har forskjellige manifestasjoner. Nesten alltid det følger rakitt, allergier, slitasjegikt, anemi. Når de første symptomene på disse sykdommene gjør riktig analyse tid til et kurs av adjuvant behandling.
Behandling av dysbiosis
Hvordan kurere intestinal dysbiosis - løser lege. Først gjennomførte undersøkelsen, som lar deg angi antall gunstige mikroorganismer i tarmen. Bare da kan normalfloraen. En sunn gut er dominert av bifidobakterier og laktobasiller. Dette er hovedforsvar i kroppen, de produserer melkesyre og eddiksyre. Den første normaliserer tarmer, og de andre rømnings patogener.
Det mest effektive er en omfattende behandling av dysbiosis:
- Bruken av legemidler som gjenoppretter mikroflora normalisering av kosthold,
- Balansert kosthold, som er dominert av produkter som inneholder fiber og naturlige stimuli fordøyelseskanalen,
- Lys kosthold,
- Avvisning av dårlige vaner.

Det er, trenger vi ikke bare får legemidler, men normalisering av kosthold og livsstil.
Hvis sykdommen ikke er i gang, kan den herdes uten problemer. Men vi må ta hensyn til forebygging. I yoghurt inneholder levende bakterier, er det nyttig å drikke byfydokefyr. Hvis du gjør det regelmessig, mest sannsynlig ikke utvikle gjengroing.

Nyttige tips

Å normal flora, må du opprette en passende miljø. For å gjøre dette, spise mer frukt og grønnsaker inneholder fiber. Det er epler, plommer, gulrøtter, squash, rødbeter, etc. Når dysbacteriosis nyttig å inkludere i kosten av brød med lavere karakterer. Sur mave miljø sikrer utvikling av bakterier i tarmen. For å forbedre utskillelsen av gastric juice er anbefalt å bruke mer av sitt daglige kosthold dill, pepperrot, sennep, koriander. Til forsurede matvarer, legg eple eller drue eddik, bjørnebær, granateple juice. Drepe bakterier som påvirker gjæring i tarmen, hjelpe sennep olje, kan det bli funnet i hvitløk. Spise ett fedd hvitløk per time før frokost og ved sengetid for to uker.
Behandlingen innebærer ikke bruk av dysbiosis bakeri og konditori produkter, fett kjøtt og fisk. Normal mikroflora etter tjue dager å spise meieriprodukter og planteføde, magert kjøtt eller fisk.

Forbedre mikroflora gi en infusjon av urter johannesurt og ryllik.
 En spiseskje med hakkede urter for å helle varmt vann, la stå i en time, hold i femten minutter i et vannbad. Deretter avløp og klem. Ta en halv kopp på tom mage, trenger en halv time to kopper yoghurt. En uke senere endre til en annen infusjon. For eksempel ta urten kamille, ringblomst, peppermynte.
Godt produkt - bloodroot eller galangal. Den har en sterk snerpende og anti-inflammatorisk effekt. Spoon mure helle et glass med kokende vann, la det småkoke i femten minutter. Insistere over natten. Verktøy drikke tre ganger om dagen. Du kan bruke eik bark.
Behandling av dysbiosis - en lang og møysommelig arbeid. Ikke overse urtemedisin. Hvis legen foreskriver deg antibiotika, lære hvordan de påvirker tarmens mikroflora. Nylig farmasøyter tilbyr antibiotika som nesten ikke gjør skadelige effekter. Alle andre legemidler er kontraindisert i intestinal dysbiosis.  
Hvorfor kan jeg ikke få nervøs gravid?Kvinner - sensitiv karakter. Verden rundt oss blir oppfattet gjennom prismet av følelser. Møt damen med stålnerver selv i dagens gale verden er svært vanskelig. Og en forventningsfull mor i det hele tatt utsatt nerver. Neppe det - gråte tårer.
I nærheten en gang stille, shykayut. Tungt distressed si absolutt ikke. For barnet reagerer. Hvorfor ikke være nervøs gravid? Er barnet lider av uro?
Hvorfor gravide streik?
Skylden hormoner. Til graviditet var normal og hun tok barnet, noen av disse stoffene skilles ut i nødmodus. Som hormoner i spørsmålet?
Gonadotropin. Nivået overskrider grensen inn tidlig. På grunn av denne syke. Men dårlig helse er årsaken irritabilitet.
Progesteron. Et hormon som påvirker vыnashyvaemost. Mengden av stoffet er økt fordi en gravid kvinne blir lei raskere. Trøtthet kan også være en årsak nervøs oppstemthet.
Østriol. Et hormon som skilles ut i løpet av svangerskapet. Det er en naturlig antioksidant.
De fleste nerver fungerende opp i første trimester av svangerskapet. Spesielt hos kvinner
å unnfange et barn lider av humørsvingninger;
har en historie med spontanaborter og dødfødsler (nå mamma veldig nøye lytter til seg selv, til seg selv i tide til å merke varselklokkene, for å forebygge problemer, og så nervøs);
gravid, bukket under for de bønner av slektninger eller ektefelle (mamma begynner å rive sinne på de menneskene som klikket på det);
den "gamle" liv og kommanderte et ansvarlig andre (nå rundt prøver å ta vare på den gravide kvinnen, og det er irriterende: det pleide å være svak).
Hvorfor kan jeg ikke få nervøs gravid? Som nervøse sammenbrudd påvirker mor og hennes baby?
Hvorfor kan jeg ikke få nervøs gravid?

Hvorfor kan jeg ikke få nervøs under svangerskapet?
Dreven nervøs oppstemthet mor kan påvirke helsen til barnet. På dette punktet er det unektelig fakta:
1) Økt risiko for å ha et barn med medfødt hjertesykdom og vaskulære sykdommer i nervesystemet. Disse barna i de første månedene av sitt liv ofte gråte, dårlig spise og sove. Senere diagnostisert de hyperaktivitet og oppmerksomhetssvikt.
Hvorfor skjer dette?
Når slippes ut i blodbanen stresset visse hormoner. De gjør at hjertet slår fortere, forstyrre arbeidet til alt av vår kropp. Når en kvinne er gravid, disse hormonene er aggressive og baby. Hans nervesystemet perezbudzhuyetsya og Darling slår fortere. Men for å håndtere denne situasjonen til barnet er ennå ikke vet hvordan. Følgelig lider kroppen.
2) forverret fosterets sirkulasjon. Det kan komme en hypoksi, som er den mest elendige resultater. Dette aborter i lange perioder, for tidlig fødsel, utviklingsmessige forsinkelser.
Hvorfor skjer dette?
Enhver stress fører vasospasme. Det er ikke vanskelig å gjette at blodgjennomstrømningen i dette tilfellet krenket. Således mottar frukten mindre oksygen og næringsstoffer.
3) Øker tone av uterus, noe som resulterer i spontan abort kan forekomme.
Det er ganske forteller fakta som bør gjøre alle fremtidige mor for å unngå overdreven spenning. Ved forsvinne seg selv, kan mange spørsmål gå til kirkegården gravid? trenger å sortere ut ting med hodet eller nabo? Hvorfor svare på uhøflig uhøflighet eller offentlig transport? Og så videre. Best omgå alle stress.
Hvordan gjenkjenne et nervøst sammenbrudd?
Psykologiske traumer eller langvarig stress kan føre til et nervøst sammenbrudd. Den suger energi person bruker strøm. Som et resultat av svekkede fysiske helse forringes relasjoner med andre. Og folk ikke alltid forstår hva som skjedde med ham.
Nervøst sammenbrudd for gravide kontraindisert. Tilstand langvarig stress er farlig for kvinnen og barnet. Hvordan gjenkjenne sykdommen (fordi det er en sykdom)?
Kvinne lei fort. Selv fra hverdagens bekymringer hun blir sliten. Gjør feil på jobben, kan ikke konsentrere seg.
Vordende mor er ikke sover. Det gjør vondt søvnløshet, mareritt.
Later ubegrunnet bekymring.
Det gjør vondt rygg, nakke og hode. Sterkere hjerteslag, levendegjør puls.
Med et nervøst sammenbrudd løse alene er svært vanskelig. Gravide trenger eksperthjelp.
Som en forventningsfull mor for å takle stress?
Stress gravid kvinne kan kjempe alene. Vi kan ikke tillate dem til å bli langvarig, konstant. Her er enkle retningslinjer for å bevare mental helse og nervøs stabilitet:
betimelig vыpleskyvayte negative følelser (takt pute zbryzkayte ansiktet med kaldt vann, endestykkene på et stykke papir, etc.);
Lær å slappe av;
nok søvn (minst åtte timer søvn en natt pluss daglig lur);
vyslovlyuytesya, snakke høyt om sine problemer;
be om hjelp fra venner, prøver å forklare dem hva som skjer med deg, være pasientforhold, støtte, lytte.
I noen situasjoner kan det være nødvendig beroligende medikamenter. Deres valg må være enig med gynekologen.
Husk: på nervene ikke vil endre noe. Shrewish nabo blir vennlig. Hode-tyrann stopper klamrer. En personlighet utilstrekkelig offentlig transport er usannsynlig å svare på din nervøs smil triaden.  
Яндекс.Метрика