Echinacea immunitet for barn
 Normalt er immunforsvaret til barnet mye svakere enn hos voksne, noe som er grunnen til at barn er mer utsatt for ulike virus og forkjølelse. Den naturlige ønske alle foreldre er like pålitelig ønske om å beskytte barnet sitt og gi den tvinger kroppen til å kjempe mot patogener.
 Medisinske preparater av Echinacea har vist seg å være et effektivt terapeutisk middel for forkjølelse, og som et middel for å støtte barne immunitet. Egnet for immunitet Echinacea barn i alle aldre.

 Typer narkotika


 Preparater på basis Echinacea tilgjengelig som urte, te, tinkturer, sirup og pastiller som spesielt imponert unge pasienter.

 Echinacea immunitet for barn: en måte å ta


 Medisinsk kurs basert på å ta solhatt bør vare i minst ti dager, men ikke mer enn to måneder. Ta medisiner som inneholder ekstrakt av dette anlegget, som det skal være når sykdommen, og som et forebyggende tiltak, spesielt i akutte akutte respiratoriske virusinfeksjoner.
 Vær oppmerksom på at barn under tolv år ikke er anbefalt å gi tinktur inneholder en heftig dose av alkohol. I stedet anbefales det å foretrekke narkotika basert juice urt. Sammensetningen de er egnet også for barn i alderen ett til to år.

 Utarbeidelse av medisiner hjemme


 Forberede medisinsk te med Echinacea vil ikke fungere.

 En teskje knuste tørkede blomster av denne planten, hell 200 ml varmt vann og koke i noen minutter.

 For enda mer konkret effekt solhatt for barn immunitet kombinert med urter og grønnsaker inneholder nok vitamin C.

 En god kombinasjon av Echinacea og går vill rose, rips, sitron.

 For små barn, kan legges til suppen echinacea honning eller fortynne sin kompott, te eller juice.

 Kjøpe preparater på basis av Echinacea kan i tradisjonelle apotek fytoaptekah og selv i supermarkeder (pakket te).
 Hvis du har en husholdning tomter, ikke glem å dekorere hagen din bush av dette anlegget. Dermed vil du eier echinacea for immun barn og alle de andre medlemmene av familien din. I tillegg kan du nyte den spede, men sjarmerende blomster.  
Hvordan å gjenopprette barnet immunitet
 Immunitet - er en naturlig kroppens evne til å forsvare seg mot inntrengning av patogener. Immunitet kan være svak for ulike grunner, på grunn av den raske veksten av kroppen, på grunn av endringer i livsstil når du besøker barnehage eller skole. Gjenopprette immunitet er spesielt nødvendig for sykelig barn.
 La barnet vitaminer, styrke immunforsvaret i vinter-vår perioden. Sommer kosthold bør inneholde matvarer barnet med den grunnleggende vitaminene A, B, C, vitamin A som er ansvarlig for immunresponsen kraft i invasjonen av fremmede proteiner og finnes i grønnsaker og frukt gule og røde. Vitamin C akselererer produksjon av antistoffer, og som finnes i de kjente produkter. Nødvendige vitaminer for å gjenopprette immunitet (B og E) funnet i nøtter, bokhvete, spirer korn, belgfrukter. Ordner med barnegrøt fra hele korn, kakao, nøtter du sikre inntak av mineraler - sink, mangan, jod, jern, selen.
 Gjør et riktig kosthold barn. Inkludere protein i menyen på kjøtt, fisk, belgfrukter. Bean prøver å lage mat to ganger i uken, og kjøttretter tilberedt tushennom og kan serveres daglig.
 Sjømat med et minimum tilberedes raskt gjenopprette immunitet. Trekker blekksprut og tang.
 Velg grønnsaker, rød paprika, gulrøtter, kål, rødbeter. Frukt: epler, røde druer, granatepler vel redusert immunitet. Drikk tomat, druer, bete (utvannet) juice. Tørket frukt i vinter hjelp forynge Child (tørkede aprikoser, svisker, rosiner).
 Meieriprodukter Kosttilskudd øker produksjonen av interferon, kan brukes til salater, supper. Restaurering av immunitet er raskere hvis du legger i mat pinjekjerner, bladgrønnsaker, olivenolje, squash, meieriprodukter, rose. Mate babyen bananer, hvitløk, løk, øker de antall gunstige mikroorganismer.
 Herdet barn. Alternative høye og lave temperaturer mens du dusjer, det tog immunsystemet. Gradvis øke temperaturforskjellen, oppnå at prosedyren var hyggelig. Gi barnet å gå barbeint.
 Observere den daglige rutinen. Legemet blir brukt til å utføre visse prosesser på et bestemt tidspunkt, og dermed spare energi for beskyttende prosesser. Gå med barnet til landet eller sjøen, er det effektive tiltak for å heve et friskt barn.
 Husk at overdreven aktivering av immunsystemet kan utløse utvikling av allergi, astma og andre alvorlige sykdommer fordi immun å ta narkotika behandle forsiktig og bare i utnevnelsen av behandlingserfarne leger.  
Echinacea og kontraindikasjoner
 Echinacea - er en flerårig plante som tilhører familien Asteraceae. Hans fødested er USA. Mange gartnere vokse echinacea i sine tettbygde strøk. En av navnet - "rudbeckia". Mange har hørt om denne planten, og vet at det har en rekke medisinske egenskaper. Men det er mange kontraindikasjoner der bruk av narkotika basert på echinacea vil bare skade din helse.
 Nyttige egenskaper av Echinacea
 Den største fordelen med legemidler som er basert på solhatt, er at de ikke bare kan ta opp symptomer og konsekvenser av sykdommen, men også for å håndtere sine grunner. En av de viktigste egenskapene til denne planten er å opprettholde og forbedre immunitet. På samme tid, Echinacea slettes alle lymfesystemet og sirkulasjonssystemet hos mennesker. Svært vellykket i kampen mot virus, sopp og ulike bakterier. Dette er på grunn av aktivering av kroppens forsvar.
 Det er viktig at anlegget er ikke vanedannende. I denne blomsten er ikke bare nyttig harpiks, essensielle oljer og organiske syrer, men vitaminer og antioksidanter. For eksempel, kalium, mangan, natrium, og vitaminene A, C og mange andre.
 Bruken av Echinacea
 Mest tradisjonelle medisin anbefaler å gjøre med Echinacea urtete og infusjoner som kan gjøres fra alle deler av blomsten. Fra røttene av planter gjør alkoholholdig ekstrakt, som hjelper i behandling av magesår. Dessuten er dette ekstrakt et effektivt verktøy som bidrar til å fjerne nyrestein.
 Forkjølelse - lungebetennelse, astma, etc. veldig godt å ikke bare svelging decoctions og infusjoner, men gni huden på brystet området.
 En god terapeutisk effekt og gjør solhatt med slike plager som blærekatarr hepatitt og nefritt. Alvorlig sykdom av mannlig kjønnsorgan - prostatitt og BPH kan behandles ikke bare av tradisjonell medisin, men også legemidler basert på dette anlegget, akkurat som gynekologisk betennelse.
 Echinacea viser perfekt kroppen av giftige stoffer og overflødig kjemikalier som kommer inn i menneskekroppen med potente legemidler. Folk som fikk kjemoterapi under kreft, leger anbefaler bruk av Echinacea ekstrakt å lindre tilstanden og raskere rehabilitering. I dermatologi, fremmer dette anlegget rask helbredelse og gjenopprette hudens elastisitet.
 Kontra Echinacea
 Spekteret av sykdommer som ikke bare den tradisjonelle medisin, men legene anbefaler dette anlegget som et datterselskap, og noen ganger som den primære betyr for behandling, utrolig stort. I alle fall bør før påføring infusjoner rådføre seg med spesialister som nødvendig å ta hensyn til alle kontraindikasjoner solhatt. Store doser av anlegget påvirke nervesystemet. Økt irritabilitet, vises søvnløshet fordi folk som lider av psykiske lidelser ikke bør brukes inne infusjoner og decoctions fra denne blomsten.
 I tillegg er de viktigste kontra er:
 - I en alder av 12 år;
 - Kreft i blodet;
 - Tuberkulose, multippel sklerose, leukemi;
 - Revmatisme, leddgikt;
 - Allergisk mot echinacea;
 - AIDS eller HIV-infeksjon;
 - Diabetes;
 - Graviditet og amming.
 Til tross for at solhatt har en terapeutisk effekt på mange sykdommer, bør du ikke vurdere det et universalmiddel for alle onder.
 Etter samråd med lege og bestemme optimal dose, ta med deg maksimalt utbytte og minimal skade på kroppen din.  
Italiensk Haircut (Foto)Shearing italiensk regnes som en av de universelle frisyrer som passer og langt hår, og hår av middels lengde og avkortet. En annen kalte det en "Aurora", det er en stige av avkortede tråder på toppen utvidet til fronten, og dermed ute av stand til å gi spesifikke håret volum.
Funksjoner hårklipp italiensk
Italiensk Haircut (Foto)

Utenfor italiensk ligner en kaskade, men i motsetning til det stadiet det kan like godt brukes til hår er lik, og bølgete hår som skapes ikke i en rett linje, og den gradvise utvidelsen av ordningen. Du kan selv si at det ser bølgete hår mer fordelaktig, med håret mindre forvirret, hver rokk faller fra hverandre og vakkert vridd, noe som gir et bilde av eleganse.
I dag refererer italiensk hårklipp til retro-stil, til tross ekko åttitallet mote - så det var utrolig populært. Mest jenter hun kommer fra en smal og langstrakt ansikt, ovalt ansikt med så mange tråder tillate skjuler massive haken, skarpt definerte kinnben og tips, buet innover, vil visuelt større en person. Grooming kan ha variasjoner med smell og uten smell.
Alternativer italiensk styling hårklipp
Italiensk Haircut (Foto)

Det finnes flere alternativer for styling hårklipp italiensk, valg av alternativ avhenger av dine personlige preferanser, hvilken type hår og lengden av arrangementet du planlegger et besøk til denne konklusjonen.Følgende er de viktigste typer hårklipp konklusjon:
klassiker. Kjører den gjennom tørt hår med en rund hårbørste og hårføner. Kamskjell bør løfte låser på topp og smell i nachesat hvis noen. Konkludert med håret slik du legger dem unike volum;
retro. Å konkludere hårklipp italiensk retro behov nachesat hårrøttene, fikk til å fikse mye maling, og dekorere håret ved hjelp av vintage tilbehør (for eksempel felgen). Resten må rette håret ved hjelp av jern og deretter skru endene innover. Hvis du har smellene, må du også utføre nachesat og legger til side;

Italiensk Haircut (Foto)

legging bølger. For dette alternativet trenger å trappe hår ved hjelp av krølltang eller Curlers, og deretter fikse lakken. Så du får en romantisk frisyre;
direkte konklusjon. Del håret inn i flere store tråder, hver av dem rett å bruke jern (husk å sette det på håret protectant). Denne konklusjonen hårklipp italiensk egnet for mange anledninger - og for offisielle arrangementer og daglige turer til kontoret. Legge slike styling tilbehør du gjør den egnet for kvelden anledninger;

Italiensk Haircut (Foto)

kveld styling. Klipping italiensk egnet for ulike kvelds frisyrer. Du kan lage en stilig enhet, surround bjelke, shell, bow;
naturlig konklusjon. For å lage denne versjonen er ganske enkel hårføner for å tørke den retning fra rot til spiss, mens vippe hodet. Så du får en luft legging frisyre uten å bruke mye krefter inn i sin etablering.

Italiensk Haircut (Foto)
Яндекс.Метрика