Effektiv behandling av hemoroider
 Hemorroider - ganske kompleks sykdom som oppstår på grunn av hypertrofi av svamplegemene. Disse organene er lagt under embryo i anus. Cavernous kroppen i løpet av sykdommen i rask utvikling og vekst, bidrar dette til en rekke faktorer. Økt intra-abdominale trykket og trykket i portvenen. Det kan ikke påvirke negativt på helse.
 Hemorroider - sykdommen er vanlig, vanligvis hos eldre. Men det er et unntak og en ung alder. Sykdommen diagnostiseres ved hjelp av gjennomgang produsert en rektal spekulum og bruker manuell forskning.
 Hemorroider komplekser, avhengig av plassering delt inn i interne, eksterne, mellomfag. De mest betydelige interne noder. Avhengig av kompleksiteten av sykdommen produserer også kompliserte og ikke komplisert hemorroider. Komplisert er ledsaget av alvorlige symptomer som blødninger, akutt trombose noder.
 Diagnostisering av denne komplekse sykdommen er basert på sykehistorie, symptomer, basert på fysisk undersøkelse.
 Fremgangsmåter for behandling av hemoroider
 1.  Mest effektive behandling for hemorroider uten kirurgi kostnader, er det nødvendig bare i de mest farlige tilfeller - når den ikke bidrar mer godartet metoder eller eksterne enheter er for stor. I tidligere operasjoner i anal området vil også trenge hjelp kirurg. Ofte behandles med kirurgi interne hemorroider.
   For behandling av alvorlige former av sykdommen som brukes inne i gummibåndet. Viskelær hindrer blodstrømmen til hemorroider. Etter døende node forsvinner. Noen ganger etter 4-5 år vil du trenger å re-ligering. Hvis det er en liten smerte, kan den fjernes ved hjelp av Sitz bad.
   Ikke tunge interne hemorroider behandlet og metoder som infrarød fotokoagulasjon. Burns noden infrarød sensor. Behandling er gitt i flere økter, ikke utelukkes tilfeller av tilbakefall. Infrarødt lys kan erstattes av laser.
   Vi anbefaler bruk av stikkpiller og salver spesielt utviklet fra hemorroider. Slike preparater består av flere spektakulære stoffer. De forbedrer blodsirkulasjonen, redusere kløe, løser blodpropper.

   Av resultatene av hemorroider ofte mangel på trening, graviditet, visse sykdommer. Å hindre leger ikke anbefaler sterkt skyve under en avføring, er høy i fiber, for å holde trene, drikke rikelig med godt vann.
   Hvis sykdommen oppsto, kan lindre smerte og kløe bedøvelse, varm komprimerer til anal regionen. Du kan bruke fuktig varme, slik som varm fuktig klut. Hjelper sitter pyatnadtsatymynutnaya bad, må det tas flere ganger om dagen.
   Det er også mange oppskrifter på tradisjonell medisin, som adresserer problemene knyttet til hemorroider og ubehag de forårsaker. Men denne oppskriften kan bare brukes etter samråd med lege, kvalifisert ekspert! Proctologist nøye undersøke pasienten, diagnostisere sykdom og bestemme sin vanskelighetsgrad. Noen ganger noder kan forårsake blødninger eller føre til sprekker anal området, i slike tilfeller bør være svært forsiktige og å gi behandling under tilsyn av en spesialist.
   Hemorroider Behandling folk rettsmidler
   Folk er effektive måter å behandle hemorroider kan ikke bli kvitt sykdommen, men de vil forbedre helsen, redusere ubehag. Også trenger tradisjonelle metoder ikke hjelpe sykdommen verre. Imidlertid må søknaden være ledsaget av riktig ernæring, trening, hygiene.
  1.  Den enkleste oppskrift, som også er den vanligste og - et stearinlys med rå poteter. Dette lyset blir innført i endetarmen om natten. Det er en slik anbefaling som lys med kandisert honning. Lys fra hemorroider gjøre med gamle fett, trenger du en bit av knust løk.
    I hemorrhoidal kjegler brukt osp blader, er det svært gammel oppskrift av tradisjonell medisin.
    Innsamling av eik og kjerringrokk, felt vovchuha brukes til å lage medisinsk infusjon, da dette trekker fuktet gasbind og brukes på kjeglen.
    Fra blødning nesle kjøttkraft hjelper. Det vil ta et glass vann per spiseskje. Bruk til utryddelse blødning en dag er nok 3-5.
    Av samme oppskrift forberedt og avkok av røttene av bringebær, anbefales det å ta før du spiser mat på en skje (spisestue), tre doser per dag.
    Du kan også drikke medisinsk buljong fjellklatrer pochechuynogo.
    En effektiv metode - lotion forlater infusjon av markjordbær. Spoon blader kokt vann etter infusjon - kan brukes. Lotions infusjon brukt til hemorroider noder.
    Lotions kan gjøres med rist rødbeter. Slammet bør pakkes i ren gasbind brukes om gangen inntil smerten er følt.
    En god måte - sitter bad. I vannet kan du tilsett buljong burnet narkotika.
    For behandling av indre hemorroider påføres dampbad. For matlaging løk kokt i melk over svak varme kasserolle bør lukkes. Etter klyster bør dampes anus over kapasitet oppnås med væske.
    Opplevd populær metode - juice healing aske. Det bør brukes i lang tid, vil det fungere bedre enn et avføringsmiddel. Før du bruker saften av fjellet aske (to glass) er tilsatt sukker, og alle skylt ned med et glass vann.
    Uansett behandlingen var effektiv, ved hjelp av tradisjonell eller folkemedisin, sørg for å følge rådet av legene og tradisjonelle healere.
    - Alkohol bør benyttes i minimale doser;
    - Skal eliminere forstoppelse;
    - Etter en avføring bør vaske;
    - Produkter som pepper, brød, sennep, kål, bør utelukkes fra kostholdet.  
Behandling av eksterne hemorroider
 Hemorroider - en betennelse og unormale blodårer ekstern hemorrhoidal plexus å danne knuter og kjegler. Avhengig av hvor knop og humper hemorroider delt inn i interne, eksterne og kombinert (kombinasjon av intern og ekstern). Hemorroider er en av de vanligste ikke-smittsomme sykdommer. Statistikk viser at fra hemorroider ulike former og varierende alvorlighetsgrad lider 75-80% av verdens befolkning, dvs. mer enn selv influensa under epidemien. Gitt fordelingen, eksterne hemorroider behandling og forhindring av denne sykdom er et problem som er viktig for mange mennesker.
 Årsaker til Hemorroider
 Hemorroider demokratisk, ikke sykdommen ikke skille mellom nasjonalitet, bosted, kjønn og selv alder (ill hemorroider kan være en hvilken som helst alder). Medfødt svakhet i veneveggen er en predisponerende faktor for forekomsten av hemorroider. Men selv innenfor vilkårene i sykdommen kan unngås, som de viktigste årsakene til hemorroider helt kontrolleres. Hemorroider vises når forbedret blodstrøm og strøm av raffinement, som jevnlig oppstår når:
 - Stillesittende livsstil (mest inaktive arbeid sittende eller stående);
 - Regelmessige problemer med avføring (vanlig forstoppelse, langvarig belastning under avføring);
 - Tilstedeværelsen av sykdommer så som kolitt og proktitt;
 - Øvelse kraft sport eller med vanlig vektløfting (f.eks hemorroider pleier representanter for slike yrker som lastebil - selv fullt aktiv livs);
 - Misbruk av kjøtt, krydret og salt;
 - Regelmessig bruk av alkohol;
 - Svangerskapspermisjon (for kvinner).
 Sekundære hemoroider kan stimuleres av en rekke forskjellige tumorer som hindrer den normale strøm av venøst ​​blod, det kardiovaskulære system og levercirrhose.
 Disse faktorer og årsaker økt blodgjennomstrømning i bekkenregionen, og hvis veneveggen er svak, begynner det å strekke seg, bule - og dermed danner hemorroider og støt.
 Selv en enkel lekmann bekjentskap med på listen over årsaker til hemorroider, gjør det mulig å utvikle gode forebyggende tiltak fra å unngå sykdom. For eksempel, aktiv livsstil, nektelse av alkoholmisbruk, dietter utelukkelse skarp og salt, og legger til den daglige kosten vegetabilske salater (spesielt god salat med rødbeter - rødbeter hjelper å bli kvitt forstoppelse), frukt og så videre - er en god forebygging av sykdom.
 Symptomer på eksterne hemorroider
 Symptomer på eksterne hemorroider kan forekomme selv før du starter en markert økning i noder og fremveksten av hemorrhoidal kjegler. Tid diagnostisert sykdom - en hurtig og vellykket behandling, evnen til å fullstendig utrydde sykdom, slik at det ikke lenger er returnert. Den tidligere påvist hemoroider - jo mer sannsynlig å fullføre behandlingen.
 For eksterne hemorroider preget av følgende symptomer:
 - Fukte anus;
 - Ubehag, kløe og svie i området av anus;
 - Blødning under og etter avføring (dette symptomet oppstår når forstørret hemorroider skadet under vanskelige avføring, og i tilfelle av anal sprekker);
 - Smertefull avføring (dette symptomet manifesterer en forverring av sykdommen på grunn av ødem eller trombose hemorroider);
 - Utseendet av humper rundt anus;
 - Utvekst eller prolaps hemorroider.
 Langvarig veneblod kan forårsake vanskelighets eksterne hemorroider: dannelsen av en blodpropp (trombose). Trombose er karakterisert ved alvorlig smerte, Cyanotiske farge hemorroider, svelling, feber (i tilfellet av inflammasjon).
 Hemorroider Behandling
 Ved behandling av eksterne hemorroider er forskjellige narkotiske smertestillende (for å eliminere smerte) medisiner for å kontrollere betennelse, narkotika for å normalisere avføring. For lokal effekt på betente hemorroider ved hjelp av ulike salver, geleer og stearinlys. Brukes også kosthold, gymnastikk og så videre.
 Moderne medisin foretrekker å behandle eksterne hemorroider uten kirurgi, ved hjelp av konservative metoder for eksponering (lokal og generell terapi, bruk av spesielle prosedyrer og medikamenter for lokale effekter). Men den vanlige tilbakefall av betennelse og akutte komplikasjoner (f.eks trombose) kan søke og kirurgi.
 I fravær av trombose og andre komplekse og akutt forverring av mulig eksterne hemorroider behandling hjemme. Vanligvis brukes med ulike protyvohemorroydalnыe salver, stikkpiller og gels (som ofte brukes salver og geleer, mer praktisk og komfortabel å bruke), og tradisjonelle metoder (hemorroider - en sykdom med en lang historie og følgelig har utviklet en teknikk for "populær" behandling).
 Protyvohemorroydalnыe lokale effekter narkotika har en kompleks effekt, fordi den inneholder stoffer med anti-inflammatoriske egenskaper og decongestants, bedøvelsesmidler for smerte og komponenter, blodfortynnende, redusere sannsynligheten for blodpropp. Å bruke blodfortynnende og stoffer som detraleks (venotonizuyuchu betyr), og for behandling av betennelse - ibuprofen, diklofenak, indometacin, Movalis mer.
 De vanligste behandlingene for hemorroider folk sitter og dampbad. Spesielt populære bad sitte gjennom infusjoner av kamille, ringblomst, propolis, hvitløk og løk selv. En god anti-ødem effekt med gadgets fra rå revet gulrot og rødbeter er også brukt kremer med leire. "Home" salve for å behandle eksterne hemorroider tilberedt med honning, propolis, mumie. Også påføre is stearinlys, med rå poteter, alkoholbaserte ekstrakter av bark og knopper av osp, osp juice, kremer med blomster ryllik, geitvedbær og så videre.
 Det bør bli husket som den selv er absolutt kontraindisert! Selv tradisjonelle medisiner (urtete, bad, kremer, etc.) må registrere spesialist. Bare en lege kan avgjøre om de tilgjengelige hemorroider kurere scene folk rettsmidler eller bruke mer effektive medisiner (en funksjon av tradisjonell medisin er at de er mykere og ikke så raskt som konvensjonell medisin), eller til og med ty til kirurgi. Spesielt farlig selv, slik at du kan miste tid, for å hindre utvikling av trombose på en slik måte at du trenger kirurgi for å kvitte seg med hemorroider. I noen tilfeller spørsmålet om kirurgi bare dager bestemme seg, og jo før pasienten blir til legen - jo flere muligheter den har å gjøre ikke bare uten kirurgi, men selv enkle hjem rettsmidler (samme bad). Enhver hemorrhoid behandling skal overvåkes lege, selv de mest uskyldige tidlig stadium - det garanterer bare bevaring av helse og ingen komplikasjoner med sykdommen. 
 Spesiell oppmerksomhet behandle eksterne hemorroider bør gi gravide kvinner og kvinner som ammer fordi deres helse er direkte relatert til helsen til barnet. Forsiktig utvalgte legemidler for behandling av hemoroider, samt tradisjonelle medisiner.
 Forebygging av hemorroider
 En aktiv livsstil er forebygging og helbredelse av mange sykdommer, og hemoroider er ikke noe unntak. Jo mer stillesittende person er, jo mer sannsynlig er sykdommen hemorroider. Selvfølgelig, er det umulig å "stillesittende" arbeid å gjøre "cross-country", men det er mulig å aktivt bruke fritiden turer, utflukter, selv om sommeren arbeid - alt dette er en stor forebygging av hemorroider.
 For de som er lat til å gå, anbefalte øvelser for pressen, lår og rumpe (en nødvendig betingelse - når du utfører disse øvelsene kan du bruke vektstenger, manualer osv, samt løfte imot øker risikoen for hemorroider).
 Når stillesittende arbeid er anbefalt hver 5-10 minutters gange en time nede i gangen for å hindre stagnasjon av blod i bekkenområdet. Du kan også gjøre øvelsene uten å forlate arbeidsplassen: 20-30 ganger for å trekke setet og slappe av.
 Vær særlig oppmerksom på ernæring. Problemer med avføring ofte oppstår på bakgrunn av underernæring (mat vsuhom'yatku, mangel på frukt og grønnsaker, for mange forskjellige marinader, varmt og salt). Regelmessige måltider (helst - per time), bruk av ikke bare solid, men også flytende matvarer (for eksempel supper), obligatorisk tilstedeværelse i diett av frukt og grønnsaker - alt bidrar til effektiv forebygging av hemorroider.
 Spesielt god avføring problemløsning tilsetningsstoffer som kosthold, som rødbeter (borsjtsj, salater, rett og slett kokte rødbeter), kål (som schiv, salater, bare rå kål), svisker, grønn yoghurt. Men maten fra fast food - Denne invitasjonen hemorroider, øker hver spist hamburger sannsynligheten for sykdom.
 Like viktig er hygiene. Anus bør være grundig vasket, ved hjelp av hjelp av intim hygiene og mild såpe (for eksempel creme såpe) til å tørke bare bruke et mykt håndkle. Toalettpapir bør være så mykere og bedre å bruke våtservietter beregnet for intim hygiene. For enhver skade på anus - en blodstrøm til skaden og derfor av faresignalene til hemorroider.  
Яндекс.Метрика