Effektiv fjerning av foten hud grov
 Grov hud på hælene er ikke så attraktivt, uansett årstid. Selv om retten av vinteren og åpne sko ingen går, bringer fortykkelse av huden og sprekker på føttene mye frustrasjon. Derfor, ta vare på ansiktet, halsen og hendene bør ikke glemme føttene. Men hva om vi har et problem? Å fjerne coarsened hud på føttene, pen nok til å bruke en enkel metode, som vi vil dekke i denne artikkelen. Venteprosedyrer


 •  Trening. Det første du trenger å forberede foten å rengjøre. Hell over i en bolle med varmt vann dyppe føttene i ca ti minutter. I tillegg kan du slappe av ved å legge noen dråper eterisk olje og havsalt.

 •  Fjerning av grov hud. Etter otparylys ben og føttene litt razmyakshey, kan du starte fjerning av døde områder. For å gjøre dette må du forhånds kjøpe spesialverktøy, pimpstein, børste eller pollen. Sistnevnte brukes i meget fremskredne tilfeller, når huden er fjernet på annen måte.
   Prosedyren skal utføres nøyaktig og i alle fall ikke å bruke makt, ellers skade deg sunn hud. Pre ben du nøye tørk med et håndkle.
  Effektiv fjerning av foten hud grov

   Viktig! Bruk aldri et barberblad eller for raskt å fullføre prosessen. Hvis grov hud føtter for mye, kan dens fjerning bli forsinket. I dette tilfelle er det bedre å kjøpe en elektrisk sag, som vil øke hastigheten på skjære av huden.

 •  Når all overflødig fjernes med hæler, ben, korsryggen i det varme vannet. Pass på å helle ny og legge noen dråper av din favoritt essensielle olje.

 •  Igjen tørke bad og fotskrubb dem med en spesiell godbit for føttene, og deretter gni føttene nærende krem. Sette sokker på føttene, helst bomull.

 •  Alle disse manipulasjoner anbefaler å tilbringe minst en gang i uken for å fortsette å glemme de sprekker på føttene. Men det finnes andre metoder for å fjerne grov hud på føttene, som ble brukt av våre forfedre.
  Effektiv fjerning av foten hud grov

   Oppskrifter av tradisjonell medisin


 •  Etter grundig vask av føttene, feste til hvert femte fersk løk i to, sette sokker laget av naturlige stoffer og drar som en halv time. Etter denne tid, huden blir veldig myk og lett å gi etter pimpstein. Denne metoden fungerer selv i de mest alvorlige tilfeller, hvis tilbringe tid i tre dager.

 •  Å kvitte seg med hard hud på føttene vil hjelpe vanlig såpe og brus. Såpe bør hogge (du kan også gni på et rivjern), tilsett en teskje natron og påfør et middel for å rense føttene. Deretter foten bør vikle tett med folie eller pakk vanlige plastposer.


 • Effektiv fjerning av foten hud grov

   Hold blandingen tar omtrent tjue minutter, og deretter fjerne den døde huden og pensel kutter og skyll føttene i varmt vann.
   Dette etterfølges av fem gni olivenolje eller annen vegetabilsk olje, må du vente til den er absorbert, og sette på varme sokker.
   Det anbefales at denne prosedyren en gang i uken, men når tykkere hud ble mye mindre er vedlikehold nok og månedlig.
   Faktisk fremveksten av dette problemet og unngå det. Bare velg kvalitet sko og se for sin renhet. Om sommeren, unngå sko med åpen hæl, som skitt og steiner og føre til en grovere hud på føttene.  
  Burdock rot, medisinske egenskaper og bruksområder
   Moderne liv i økende grad skiller oss fra naturen. Enhver sykdom kan kureres etter et besøk til apoteket. De fleste medisiner har flere bivirkninger som må behandles med nye tabletter. Logge ut av den onde sirkelen lett. Det bør ta en nærmere titt på tradisjonell medisin. For eksempel, de helbredende egenskapene til burdock root hjelp kvitte seg med revmatisme, gikt, nyrestein. Buljong planter uunnværlig diabetes, gastritt og hemorroider. Ikke rabatt burdock rot, selv om du er helt frisk. Tross alt, kan det brukes til å legge glans til håret eller vekttap.   Medisinske egenskaper av burdock


   Burdock, graden eller vokser langs veikanter, åkre og enger. Ofte det eller ignorere kampene i landet som ugress. Dermed mange sykdommer ville hjelpe avkok av burdock rot, medisinske egenskaper som er imponerende.

   Anlegget brukes til:


 •  behandling av muskel-skjelettsystemet;

 •  kampen mot leddgikt, revmatisme, leddgikt;

 •  for rask sårtilheling;

 •  vanndrivende effekt;

 •  bekjempe betennelser;

 •  behandling av cyster;

 •  kreftbehandling;

 •  lakserende effekt.

 •  For å dra nytte av de helbredende egenskapene til burdock bør sjekke oppskrifter av sine forberedelser.

   Avkok av burdock rot


  Burdock rot, medisinske egenskaper og bruksområder
   For å forberede suppen bør helle 20 g rot i en kopp vann. Før denne roten bør bli knust. Kok i 20 minutter. Deretter la stå 30 minutter. Før du påfører filter bør burdock root skjær. Medisinske egenskaper av suppen strekes nok. Drikker den til 10 gram i måneden kan forbedre fordøyelsessystemet til å justere arbeidsgalleblæren rense kroppen for giftstoffer. Før du bruker anlegget for medisinske formål bør rådføre seg med legen din.
  Burdock rot, medisinske egenskaper og bruksområder
   Ofte tinktur brukes i kosmetikk. Den resulterende buljong skyll håret 2-3 ganger i uken etter vask. Som et resultat, håret blir glatt, silkeaktig og skinnende. Med magisk trylledrikk effektivt kan løse problemet med håravfall. De færreste vet at Burdock olje er laget av burdock rot. Bestemmer seg for å bli eier av et luksuriøst hår, start ved å skylle med repeynыmy kombinere masker. Naturlig burdock olje kan bli funnet i noen apotek.
   Likører kan og vaske. Det fjerner fett fra problem hud, redusere mengden av akne og kviser. Fordi tenåringer vil sikkert sette pris på de helbredende egenskapene til burdock rot. Voksne bør også vaske kjøttkraft. Fordi det fremmer utjevning av rynker og forynge.

   Burdock rot for vekttap


   Vurderinger om de helbredende egenskapene til burdock rot det klart at anlegget bidrar til å miste vekt. Dens kaloriinnholdet er 72 kcal. Denne planten er rik på vitaminer, jern, essensielle oljer og har vanndrivende og lakserende effekt. Root vil:
 •  vinne appetitt;

 •  forbedre metabolismen;

 •  løsne avføring;

 •  ta ut overskuddsfluid fra kroppen.

 •  For å gå ned i vekt må du ta skjær 4-5 ganger om dagen.
   Naturen har gitt oss mange verktøy for å behandle sykdom og understreker sin skjønnhet. Vi har bare én ting - ikke glem å bruke henne gaver og være takknemlig for dem.

  Den beste salve for rask sårtilheling

   Dessverre, siden barndommen vi er alle møtt med slike ubehagelige problemer som sår. Og, selvfølgelig, viktig for oss så snart som mulig for å bli kvitt dem.
   Du må vite hvordan å behandle et sår, i stand til å skille mellom typer sår til å velge det beste middel for behandling. I dag snakker vi om de beste salver for helbredelse.   Salve som et middel for helbredelse av ulike typer sår


  Den beste salve for rask sårtilheling
   Siden oldtiden, folk bruker salven som medisin. Den største fordel av det faktum at de har et fettbasis som mykner såroverflaten og skaper en riktig balanse mellom våt og tørr hud i det berørte området. Før du velger salve for sårheling, må vi forstå hva slags sår før deg. Og det kan være tørr eller gråte, men fordi det traff bakken korn eller biter av klær kan begynne å råtne. Dette er svært farlig, fordi du trenger å riktig håndtere slike skader og om nødvendig, kontakt lege. Også sår er delt inn i skiver, hakket, revet, etc. Siden såret med som man arbeider med, vil avhenge av den riktige behandling. Aldri forsømme hjelp av en spesialist hvis du føler at ikke takle hjemme.

   Universal salve for sårheling


   Hvis såret er ikke alvorlig, kan du velge salven for sårheling bredt spekter som ikke inneholder et medlemskap av antibiotika.
   "Эplan" - har raskt helbredende effekt, eliminerer infeksjon. Den kan brukes på ferske sår forurenset. Det er imidlertid egnet for blødende sår, fordi denne kremen er dårlig for blodpropp.
   "Traumel C" - salve for healing sår, brannsår, blåmerker, som er perfekt ikke bare for voksne, men også for små barn, som det er en naturlig homeopatisk salve. "Traumel C" znebolyuye, stopper blødninger, egnet for den mest sensitive hud.

   Salve mot sår nagende sår


  Den beste salve for rask sårtilheling
   Dersom det under behandling sår stigninger, føler du et pulsering og økt smerte, mest sannsynlig, det begynner å råtne. I dette tilfellet er det viktig å behandle dette sted daglige endrings bandasjer og salve spesielt velge å helbrede betente sår.
   "Levomekol" - antibiotisk salve brukes til sår nagende, sterile såret. Desinfisert, har en sterk antibakteriell effekt. Den består av kjente antibiotika kloramfenikol, som kan drepe virus, staphylococci og bare bakterier. En annen viktigste verktøyet - det Methyluracilum som fremmer rask vev gjenfødelse.
   En annen salve for sår nagende sår - "Levosin." Salve inneholder de samme ingrediensene drepe infeksjonen og fremmer helbredelse vospalyvsheysya kjører sår.
   Salver med antibiotika som trengs i tilfelle at den skadde stedet fikk en infeksjon som fremmer sin fornedrelse og fester.

   Salver de gamle folk oppskrifter


   Det er flere naturlige forbindelser som fremmer rask tilheling av sår.
 •  Å produsere salver trenger å slipe burdock root (30 g) og også blande med knust rot celandine (20 g). Røttene er fylt solsikkeolje (100 g), og deretter småkoke på svak varme i 15 minutter. Du må tømme og kjølig. Grease såret krever minst to ganger om dagen. Denne salve for sår rådes til å bruke det i lang tid ikke kan helbrede.

 •  Det bør blandes i like proporsjoner (1 teskje) av ammoniakk, aceton og glycerol. Denne kremen er egnet for ulike typer healing sår. Smøre såret kan være opptil tre ganger om dagen.

 •  Her trenger vi bare to komponenter: propolis og fiskeolje. Finhakket propolis legge oppvarmet i brann (men ikke brakt til en byll) fiskeolje. Blandingen bør kokes i en halv time. Sive bedre gjennom cheesecloth og chill godt før bruk. Salven blir tilført en gang om dagen.

 •  Vær forsiktig og bryr seg om din helse!  
  Яндекс.Метрика