En annen lenge vært kjent at i hver epoke mote diktert sine regler, og kvinnene prøvde å holde følge med dem. Disse reglene var ikke bare stil, men også dannet den ideelle kvinneskikkelsen. Lik figuren i perfekt form gitarer, deretter erstatte det kom storfe


Effektive øvelser for slanking lårene Denne syklusen gjentas til denne dag. Men til alle tider slanke ben, spesielt deres øvre del, ansett som et ornament hver kvinne, fordi det var det første hip følelsen den ødeleggende virkningen av ekstra pounds. Jeg tror ikke at skjønnhets ben avhenger av dine naturlige data mer - er et resultat av daglig mosjon og riktig ernæring.

 Faktisk mer tydelig fortrinn er daglig mosjon. Det er gjennom kontinuerlig ytelse spesielt sett med øvelser du kan oppnå ønsket resultat. Siden dietter fremme vekttap proporsjonal samtidig i alle deler av kroppen. Det er verdt å vurdere de kvinnene som, generelt, og ikke en dårlig figur, og hofter også "curvy".

 Derfor, til spesielle øvelser bidra til å rette formen på hoftene. Men øvelsene ovenfor bør være riktig valgt, avhengig av hva problemet du ønsker å plassere stramme. Men det bør også minnes om at prosessen med "Økende volum hofter - mye raskere og enklere enn å redusere dem. Derfor må vi forberede for vanlige belastninger.

 Det finnes øvelser for indre lår og ytre - utfører dem i kombinasjon kan gi den ønskede formen på hoftene. Blant de mer enkle øvelser som kan utføres nesten hvor som helst, kan kalles "beveger seg ned" når du står ved siden av stolen, lener seg på det og gjøre trekk fremover, bakover, til venstre (hvis du holder høyre hånd på stolen) og høyre (hvis - til venstre).

 Like nyttig er alle kjent øvelse "sykkel", forutsatt at det blir gjort riktig - å ligge på ryggen, må du bøye knærne litt og simulere sykling, mens du prøver så godt du rette knærne når du senker føttene.

Effektive øvelser for slanking lårene


 En annen effektiv øvelse - "saks". Det også utført ligge på ryggen. Bena er hevet til siden og deretter tilbake til startposisjon.

 Alle disse øvelsene er utført av 20-25 ganger.

 Følgende øvelser er mer komplekse og krever mer innsats. Du må gå til høyre for kroppen var rett og løft venstre ben og prøve å beskrive så mange sirkler radius. Povtoryat10-20 ganger.

 Mange trener rådet så ofte som mulig, bare ligge i sengen, krysse bena, løfte dem over. En slik enkel øvelse som din trofaste hjelper i kampen mot overvekt.

 Ganske interessant, er ikke den enkleste øvelsen "gå i baken." Den er laget av stilling, sitter på gulvet. Bena rette. Trening er "trinnene" på baken, og forsøket på å holde tilbake og ben.

 Denne øvelsen kan - "strekker seg på en stol": du trenger å sitte på en stol og satte føttene i rett vinkel, med ryggen rett og prøve å holde føttene bøye å røre dem. Deretter Hold denne posisjonen i noen sekunder og gå tilbake til startposisjon.

 Disse øvelsene vil sikkert hjelpe deg å skaffe den ønskede formen hofter, også på kort sikt, er det nødvendig å kombinere den nødvendige opplæring og spise sunt. Du kan også kjøpe en spesiell slankende undertøy, noe som bidrar til å stramme lårmusklene.

 Prøv å gi minst 20 minutter for å utføre disse øvelsene, og så resultatet vil ikke ta lang tid!


 Video øvelser for slanking lårene


 lang og ønsker å gå ned i vekt, men du ikke får? Tror du det er lettere og raskere å kjøre for å miste vekt? Jeg nå skal jeg fortelle deg om den mest effektive øvelsen for vekttap. Som vanlig er det ikke rart ting noen ganger smart skjult i en veldig merkelig måte. Dette er nøyaktig hva som kan sies om tauet. Har du noen gang lurt på hva en hoppe tau kan være en stor og svært effektiv trener? Jeg tror at 90% ikke tenke på det. Her f.eks. International Association of Kardiologer tror tau mye bedre enn en tredemølle.


Hoppe tau for vekttap


 Først av alt, hoppe tau styrker hjerte- og karsystemet og luftveiene utvikler seg. Hoppe tau eliminere blod stasis, og dermed forebygge åreknuter.

 Men det interessante er at det å hoppe tau for å styrte kaloriene i forkant av svømming og løping. Her ser for en time med aerobic du slippe 300-350 kalorier, og en 15-minutters økter på tauet du slippe ca 250 kalorier.

 Så en time klasser kan bruke 1000 kalorier, noe som er hvor mange kalorier du brent under to timer, intensive studier i kraft idrett. Men vekttrening kan du bare bruke i treningsstudio eller kjøpe dyrt treningsutstyr hjemme og hopper du trenger bare hoppe tau fordi hoppe tau er ideelle hjem fitness.

 I hjertetreningssystem og bli kvitt ekstra pounds av fett, trener du musklene i rumpe og ben, muskler fange opp og kommer i tone.
 La oss se nå hoppe opplæringsplan for vekttap.

 For en start du må huske å oppnå perfekte resultater, og ikke å skade kroppen din. Først, utføre hopp med en liten belastning, ca 10-15 minutter om dagen. Med en liten belastning trene en uke og deretter gradvis legge tid til treningsøktene, trening varighet til den når 30 minutter. Hvis du har 30 minutter til grensen selv legge til en ekstra minutt, men husk, gjør alt sakte.

Hoppe tau for vekttap


 Men mitt råd til deg, hva ville gå ned i vekt med å hoppe tau, du bedre har nok trening på en dag i 30 minutter.

 Nå som ikke ville gjøre det samme treningen kan variere ved å bruke forskjellige typer av hopp for eksempel å hoppe på ett ben, med passering frem og tilbake perehreschuyuchy tau, rotert rundt sin akse, alternerende ben simulerer løpende, beveger tauet bakover.

 Før trening, og ikke glem å varme opp litt. Vær oppmerksom oppvarming ledd og beinmuskulaturen. Ved ferdigstillelse av trening reduserer intensiteten fordi kutte stopp kan skade kroppen din. Når slutten av trening igjen før slutten av opplæringen du trenger å bremse ned litt og podmarshyrovat til hjertefrekvensen komme tilbake til det normale.

 Når du kommer til ønsket resultat, kan du kutte treningen tid til 14-16 minutter om dagen, denne opplæringen vil tillate deg å holde skjemaet. Men husk, hvis du får flere kalorier enn du bruker, vil slik opplæring ikke hjelpe deg å holde deg i form i god form, så se deres kosthold, bør det være balansert og sunt.

 Hva slags tau bør jeg velge? Dette spørsmålet er viktig på grunn av ytelsen avhenger av effektiviteten av treningen. Husk at lengden på tauet må fullt ut i samsvar med høyden din. Vel, hvordan kan du bestemme den ideelle tau? Det er enkelt, gjør et tau to ganger og ta hendene på brystet nivå, hoppe tau bør få til gulvet, får det, og lyver ikke. Dette kan du gjøre selv i butikken når du kjøper tau.

 Lykke til og trening for å oppnå ønsket resultat.  
 I kampen mot overvekt alle midler er bra. Den mest effektive - kardiotrenuvannya. Dette intensiv trening trening, som perfekt trent kardiovaskulære systemet, øke lungekapasiteten, noe som resulterer i muskel tone alle grupper. Og aller viktigst - hjelpe si farvel til overvekt. De vanligste typene kardiotrenuvan som løping, hopping (inkludert tau), sykling, svømming, fitness, aerobic.


Lose hjelp kardiotrenuvannya Hvor mye tid til å vie trening, er det opp til deg, de fleste av de anbefalte 30 minutter 3-4 ganger i uken. Jeg vil råde til å forholde seg til hver dag. Finne tid for kardiotrenuvan mulig mellom tider: gå til og fra jobb til fots hele veien, eller i det minste et par stopp for å gå i trapper uten heis. Ren snø, raking høst blader, luke senger i landet, bære vann fra en brønn for vanning - mye du kan tenke på.

 Du kan kjøpe en tredemølle og gå for det, leter gjennom en interessant film eller vise. Du kan plassere tredemølle på balkongen og engasjere seg med vinduet åpent hele året. Aktør i ørene, intens musikk og mer!

 Høy effektivitet og step-plattformen og legg den i en liten leilighet tar ingenting.

 Det er nyttig å jevne mellomrom å endre rytmen av bevegelse, deretter akselerert, så spovilnyuyuchys. Hvis du går nedover gaten, og til later som et sted sent. Det vil være flott om du kan gå "race walking": plukke opp ski eller andre pinne perekochuyuchys fra hæl til tå.

 Det er viktig å overvåke puste, er det nødvendig at det ikke skal zbyvalosya. Mens gang oppfordrer en rytme for å kunne snakke.
 Å kardyozanyatyya ikke sliten, er det bedre å veksle forskjellige typer, løping og turgåing, svømming og hopping Endre stier, gå og løpe på forskjellige måter, lytte mens du kjører rytmisk musikk.

 Når været utenfor kan øve hjemme. Kvinner liker spesielt aerobic eller dans. Dans bevegelser utført i løpet av heftig musikk unntatt tonic, zhyroszhyhayuscheho handling, utvikle koordinasjon, bedre holdning, stramme musklene og gi stor munterhet og godt humør!

Lose hjelp kardiotrenuvannya


 En viktig detalj - valg av sko. Gjør det bedre i komfortable, egnet for dette formålet fottøy. Det er viktig å gjøre det i størrelse, ikke presset og ikke gni. Sportsklær skal være komfortabel, for sesongen, absorberer lett svette.

 Frekvensen av vekttap på en bakgrunn av trening avhenger av mange faktorer. Først på antall kalorier i den daglige diett, så vel som nivået av metabolsk intensitet, kjønn og alder og prosentandel av initial kroppsfett.

 Det er bevist at de første 20 minuttene av aerob trening brukte bare karbohydrater. Og først da begynner lipolyse av fett. Derfor foreslår jeg i stedet dvadtsatymynutnoho kjører - Variabel time gangfart, deretter akselererer, så spovilnyuyuchys.

 Mange hevder om nytte eller skade morgen trening (løping). Fastende blodsukker er minimal, så fettforbrenningen under joggetur starter nesten umiddelbart, ikke etter 20 minutter.

 Men som du vet, er alle menneskene delt inn i "Lark" og "ugler", sistnevnte spesielt vanskelig å få opp om morgenen selv en halv time tidligere for å komme ut for en joggetur eller gjøre fysiske øvelser. Så folk bedre gå til stadion (på tredemølle for å få opp, plukke opp tau, etc.) på kvelden, etter 2-25 timer etter middag. Umiddelbart etter trening er nyttig å spise noe protein, fordøyelig, slik som å drikke et glass kefir.


Яндекс.Метрика