Nærende maske med eggeplommer og vegetabilsk olje. For å forberede denne masken bør:. Rist eggeplomme blandet med 6 g av vegetabilsk olje. Når spredt på ansiktet, dekk med et håndkle, helst fuktig. Hold i 20 minutter og fjerne fra ansiktet av oppvarmet vann.


Egg Mask


 Face of eggeplommer, fløte og gulrot. En eggeplomme gni med en liten gulrot juice og skje en liten skje rømme. Påfør jevnt i ansiktet resulterende massen vente 20 minutter. Vask av masken først med vanntemperaturen 30-50 grader, så kule.

 Face of egg protein og aloe blader. Bladene av aloe satt i kjøleskapet for å utdypes biologisk aktive stoffer. Bland eggehvite, en klype knuste blader og aloe juice. Påfør masken og vente 20 minutter. Skyll med vann masse hyggelig person.

 Face of eggeplomme og appelsinskall. Rist appelsinskall revet, blandet med eggeplomme egg En rekke dråper sitron og en liten skje av vegetabilsk olje, uansett hva. Sakte plassere masken på ansiktet ditt, vente 10 minutter. Skyll kokt persille.

 Masker av protein egg og sitronsaft. Beat med en mikser eller for hånd protein blanding med litt frisk sitron ekstrakt. Påfør i ansiktet, vente i 12 minutter og skyll. Sitronsaft vil legge friskhet til huden din.

Egg Mask


 Maske av små epler og egg protein. Litt revet eple pund gjennomsnittlig forhånd og legge pisket protein. Huden på halsen og ansiktet dekke liten lagmaske. Hold i 10-20 minutter. Skyll med varmt vann. Dan masken som brukes av personer med fet hud.

 Masken av egg protein med honning og mel. Bland en skje av honning og pisket protein, tykner deretter for å danne en slurry. Spredt over ansiktsmaske i 20 minutter. Fjerne vannet.

 Maske med tomat juice og egg. Spre region ansikt tomatjuice og gi tid til å tørke juice. Pisk eggene og tilsett tomatjuice. Spredt jevnt over huden på halsen og ansiktet. Stå 1/4 time. Fjerne masken fra ansiktet av vannet som gjør ingen ubehag.

 Masken av eggeplomme med kamille. Eggeplomme gni, tilsett noen dråper vegetabilsk olje, begynner å blande, gradvis legge en skje med kamilleekstrakt. Maske jevnt over huden og vыzhdyte10-15 minutter. Fjerne fett neharyachoyu te og tørket hud vitamin krem.

Egg Mask


 Masken av eggeplomme, fløte og gulrøtter. Visp 2 ss rømme, eggeplomme (1 enhet) og en teskje av juice presset gulrot. Spredt på ansiktet hud og vente 20-25 minutter. Etter fjerne med varmt vann.

 Masker med rugmel og eggeplomme. Ss hvetemel krydret fortynnet te eller melk til tykk blanding. Eggeplomme males, blandes med den oppnådde masse. Påfør lim på ansiktet, og som vanlig for 12-15 minutter la masken på ansiktet ditt. Skyll godt med varmt vann.

 Med squash og eggeplomme. I juice, resultatene klemme zucchini, tilsett 1 eggeplomme. Mask fordeling på overflaten av vedkommende vente på 10-15 min. Skyll denne masken må bomullsdott eller klut fuktet med cushy, deretter kjølig vann. Squash anbefalt for bruk i tørr og ru hud.  
 Hudens aldring prosessen er irreversibel, men det kan være treg. Dette betyr ikke nødvendigvis gå til kosmetolog. Uhodovыe prosedyren kan gjøres hjemme.

Facelift


 Det er nok til å vite de grunnleggende reglene for omsorg for slik omsorg og periodisk face lift. Det viktigste å huske på at i det øyeblikket du får en effekt, må det gjøres systematisk.

 Årsaker til slapp hud •  Dehydrering av huden. Er fordi kollagen fibrene til slutt absorberer mindre fuktighet. I denne forbindelse tapt hudens elastisitet.

 •  Talgkjertlene redusere frekvensen av arbeidet. På grunn av dette, huden mister sin naturlige beskyttelse.

 •  Forverres blodsirkulasjonen.

 •  Cellene i huden langsomt oppdatert.


 •  Kvinner forverres ofte situasjonen som helhet:

 •  Røyking fører til et stort antall frie radikaler.

 •  Færre kvinner bruker utendørs og lite mosjon. Fra dette voksende mangel på mosjon.

 •  Mangel på væske. Med alderen, kvinner drikker nok vann.

 •  Misbruk av solen. Ultrafiolette stråler påvirke huden, noe som resulterer i foto-aldring.


 •  Grunnleggende regler hudpleie alder


   Du kan ikke vaske rengjøringsmidler som er trukket ut fra huden fett og fuktighet. Spesielt såpe tørker huden. Morgen gjøres best ved hjelp av melk, og hvis du er eier av fet dehydrert hud, bruk en fuktighetskrem med ginseng. Denne lotion er egnet for sliten hud alder. Det vil friske opp ansiktet ditt og fjerne glans. På kvelden en spesiell skum vaske bedre hvis du har betalt en makeover. Ikke i noe tilfelle ikke bruke kremen på fuktig hud. En person bør bli vått håndkle og la det tørke til krem ​​trengt dypt inn i huden og dens mettet med fuktighet.
  Facelift

   Valget av ansiktskrem


   Krem bør velges i henhold til din hudtype og dens formål. Det er viktig å lese krem. Bedre kjøp krem ​​med milde konserveringsmidler. De fleste essensielle oljer fungere som konserveringsmidler. Moderne krem ​​med løfteeffekt i huden inneholder vanligvis alle kjente jojobaolje. Også ikke glem fuktighetskrem. De mest effektive som inneholder hyaluronsyre. Påfør kremen bør lett strengt på massasje linjer uten å skade huden.

   Self-massasje person


   Hensikten med å stramme ansiktsmassasje er å forbedre blodtilførselen. Det passer lette oppadgående strøk. I noen tilfelle kan forsinke og mint ansiktshuden. Slike handlinger kan bare skade huden. I massasje person kan være involvert tips og phalanges av fingrene, ryggen av hender og underarmer.
   Ganske populær i skjønnhetssalonger hiromasazh utføres bare myke bevegelser i underarmen. Massasje hake gjort strid rykninger iden av hånden din. Massasje er best å bruke raffinert kokosolje. Det er lett absorberes og tetter ikke porene. I tillegg har gode egenskaper forynge og stram.

   Masker for hud løfte


   Slike prosedyrer er fortrinnsvis to eller tre ganger i uken. Den beste effekten oppnås hvis du gjør det riktig etter massasje. Masken kan kjøpes ferdig i butikken. Veldig nyttig maske med alger og gjørme sopochnыmy. De er rike på vitaminer og mineraler. Masken kan gjøres selv. For eksempel, bland det med smør grønn leire. Den resulterende lim er brukt på ansiktet i 15 minutter og skyll. Skyll noe behov for å maskere bunnen opp.
  Facelift

   Face Peeling


   For hjemmebruk, velge verktøy med en mild eksfolierende handling som ikke inneholder sterke ingredienser. Det er nødvendig å rette opp absorbert og udalyalo forurensning og døde celler. Scrubs vanligvis skade huden. Dype skreller personer engasjert maske med papain. Peeling med ulike syrer for hjemmebruk er ikke egnet. De gjør best i profesjonelle kosmetologer.

   Kosmetiske feil •  Det er en ganske utbredt oppfatning at rubbing isbit ansiktet forbedrer hudens tone. Dette er ikke slik. Cold uønskede hud. Ved å gjøre dette, du bare ringe stresset av huden.

 •  En annen idé som bruker samme krem ​​er vanedannende, også er en løgn.

 •  Og for det tredje. Mange mener det er nødvendig å hele tiden skrabyty. Men på grunn av huden løsner enda mer. Scrub kan bare brukes en gang i uken eller to, ellers skade deg huden din.


 •  Avslutningsvis vil jeg si at bare en omfattende hudpleie vil hjelpe deg å nyte din skjønnhet og for en lang tid ikke å besøke en kosmetolog. Lykke til og kan alle være din speil!
  Hvor mange dager i forrige måned?
   Begynnelsen av menstruasjon - et tegn på at kroppen jenter er nesten klar til unnfangelse og fødsel. Vanligvis menstruasjon begynner i en alder av 11-15 år, og fortsetter å 48-50 år.
   Hvorfor begynne måned?
   Natur legges slik at den kvinnelige kroppen er laget for å graviditet og fødsel. Derfor hele tiden det er prosesser som forbereder kroppen for befruktning, etterfulgt av mottak av livmoren. Hvis graviditet ikke oppstår, så er det er blødning, som kalles menstruasjon.
   Hvor mange dager i forrige måned?
   Gi et klart svar på dette spørsmålet er ikke lett, ettersom mye avhenger av de individuelle egenskapene til hver kropp og arvelighet. Det er viktig å ta hensyn til særegenheter i menstruasjons slektninger, mye avhenger av strukturelle trekk ved kjønnsorganene, blodpropp, hormoner, enzymer, etc.
   Syklustiden (dvs. den ende av måned før begynnelsen av den neste) bør være 21 til 33 dager. Legene sier at i normal måned i 3-7 dager, ledsaget av moderat blødning. Faktisk, i disse dager ikke å være ledsaget av stor ubehag og smerte. Men, igjen, mye avhenger av arvelighet. Hvis månen siste mindre enn tre dager eller mer 7 eller ledsaget av smerte, feber og andre symptomer, og deretter sette av å gå til legen er ikke nødvendig. Mest sannsynlig misbruket syklus.
   Hvorfor er det en menstruasjonssyklus?
   Det er flere årsaker avbrudd av menstruasjonssyklusen. Mest - en bekkeninfeksjon. Dersom analysen ble identifisert patogener etter behandlingssyklus skal sprette tilbake. Svært ofte feil oppstår etter sykdommer som røde hunder og vannkopper. Fordi disse jentene bære sykdommen på et tidlig alder, kan syklusen av misbruk være bare den første perioden. Hvis de to foregående situasjoner holdes utenfor, er det da hormonelle lidelser, begge eggstokkene, og i hele kroppen. Her, er nødvendig uten en full undersøkelse.
   Hva er årsakene til forsinkelsen menstruasjon?
   Graviditet - er den mest gledelige grunnen for de fleste kvinner, men dessverre, det finnes andre, ganske fornøyd, årsaken. Forsinkelsen kan skje mot en bakgrunn av sterke følelsesmessige opplevelser, med underernæring, intens fysisk stress, med endring, i løpet av hormonelle endringer (menopause debut) klima. Hvis hun tok en stund prevensjonsmidler, kan deres avskaffelse også føre til en forsinkelse når fenomenet observert 2-3 påfølgende syklus, bør du besøke en gynekolog.
   Det finnes en rekke sykdommer og patologiske tilstander som utløser forsinkelse. I nærvær av purulent utflod fra underlivet og magesmerter å mistenke dannelse og utvikling av svulster eller betennelse i bekken organer (adnexitis, ooforitt). Dreven hårvekst, utslett, vektøkning, forsinkelse - er symptomer på polycystisk eggstokker.
   Vi har sagt at den mest behagelige årsaken til forsinkelsen - en graviditet, men det er noen unntak. Det faktum at ektopisk svangerskap kan være, og det er mulig å bestemme ved medisinsk undersøkelse. I alle fall, forsinkelsen av mer enn 10 dager må gå til gynekolog, men den vil finne årsaken og begynner behandlingen (om nødvendig). Snakk om forsinkelse bør med tanke på hvor mange dager siste menstruasjon vanligvis.
   Dermed er basert på det ovennevnte, kan vi si at i mange tilfeller menstruasjon er en indikator på kvinners helse. Men å hevde at det krasjer menstruasjonssyklus er et tegn på problemer vi vil ikke, fordi mange sykdommer for tiden og ikke vises på noen måte. For å opprettholde deres helse kvinner bør overvåke deres livsstil, spise riktig, unngå stress og gjennomgå vanlig gynekologisk.  
  Яндекс.Метрика