Eksem årsakerEksem er en kronisk hudsykdom som har en nevro-allergisk natur. Ifølge statistikk, lider av sykdommen 2, 8-3% av voksne. For barn, oppstår denne sykdommen i det femtende av hvert barn.
Vanlige årsaker til eksem
Denne sykdommen som en selvstendig form kjent fra første halvdel av XIX århundre. Eksem er ikke smittsom sykdom, det er preget av utslett, kløe, svie og betennelse. Det er reelle, mikrobiell, barn og seboreisk eksem, som påvirker fremveksten av flere faktorer.
Vanlige årsaker til denne sykdommen inkluderer:
- Arvelighet- Den viktigste og mest vanlige faktor som ofte baner vei for dannelsen av eksem og andre allergiske reaksjoner som overføres fra foreldre til barn;
- Tilstanden til leveren - som et resultat av dårlig ernæring substandard produkter, alkohol, røyking, vår leveren, hvis viktigste oppgave er å detox fra akkumulert allergener ikke har tid til å håndtere oppgaven. Som et resultat av akkumulerte allergener skiller seg ut i form av eksem;
- Dystoni- En sykdom ledsaget av øket permeabilitet av beholderveggene, som påvirker tap av styrke og stabilitet, og derfor er alle væskeinntak propotevaet gjennom disse kar og danner bobler av oppsamlet vann, som etter noen tid blir eksem;

- Forstyrrelser i det endokrine systemet
 - Hovedsakelig en sykdom i binyrene og skjoldbruskkjertelen. Kvinner kan utvikle eksem i inflammatoriske prosesser knyttet til kjønnshormoner;
- Miljø- Disse inkluderer hypotermi, bruk av forskjellige kosmetikk, detergenter og menneskelig kontakt med andre følsomme produkter. Folk som har en tendens til å utøve eksem på hendene bør være helt begrense slike kontakter.
Forårsake eksem irritanter
I tillegg til de generelle forhold som utløser eksem er i denne sykdommen og andre stimuli som fremkalle sykdom. Ingen ekspert kan ikke nevne et bestemt grunnleggende årsaken til sykdommen, som eksem er et resultat av den kombinerte effekten av endokrine, metabolske og ytre faktorer neyroallerhycheskyh på menneskekroppen.

Siden eksem er en av allergiske sykdommer, kan det se ut som følge av inntak av visse utenlandske elementer - allergen. Dette kan være:


- Midd som lever i husstøv;
- Dyrehår (vanligvis katter eller hunder);
- Pollen.

Til stimuli som provoserer utseendet på utslett av eksem, omfatter også:
- Bading i dusjen eller badekaret uten kremer;
- Kontakt med grovt tøy;
- Skarp og / eller aromatisk såpe;
- Kontakt med sterke desinfeksjonsmidler;
- Kjemikalier i arbeidslivet eller i laboratoriet.

Bakteriell eller viral infeksjon, fordøyelsesbesvær, forkjølelse eller soppinfeksjon svekker immunsystemet. Men i tillegg, bemerket at de også provosere eksem. Bidra til forekomsten av sykdommen i hennes armer og ornamenter, suvenirer, klær, kremer og salver med fargestoffer, visse medisiner, for eksempel Analgin, paracetamol, aspirin.
Mat som en årsak til eksem
Folk som legger merke til at når det spises stykke bløtkake eller syltet sopp på huden vises kløende utslett og ubehag levere must forsiktighet gjelder matvarer som ikke forårsaker eksem.
Av "farlige" produkter inkluderer jordbær, nøtter, sitrus, sjokolade, stekt fisk. Også av stor betydning kokeprosessen. For eksempel, er kokt kjøtt ikke et allergen, men pozharennыy i en panne til de er gyllenbrune stykke svinekjøtt eller lam kan føre til dannelse av en form for eksem.
Mennesker med en forkjærlighet for eksem kan ikke spise røkte produkter (pølser, røkt stør, sild) og drikke naturlig melk fordi det er også på grunn av det store antallet av allergener kan provosere eksem.  
Eksem BehandlingProblemet med hvordan å kurere eksem på hendene, gjelder mange mennesker. Om våren og sommeren dens betydning øker mange ganger. Det er bedre å vite hvordan du raskt håndtere eksem.
Begrepet "eksem" legene bestemme betennelse i huden, som er ledsaget av ulike utslett. Det finnes flere typer eksem - mikrobiell, seboreisk, profesjonell, real. I alle tilfeller er eksem karakterisert ved økt følsomhet for forskjellige allergener. Eksem påvirket huden i ansiktet og på hendene, i sjeldne tilfeller - føtter. Sykdommen forekommer lang for eksem ganske vanlige tilbakefall.
Typer Eksem
For en mer effektiv behandling av eksem, må du riktig identifisere hvilken type sykdom.
Sann eksem preget av utseendet av en skarp hevelse og rødhet i huden. Det er mange små bobler som sprekker og danner en gråtende erosive overflate. Pasienten føler kløe og svie. Gre mulig infeksjon. Hvis eksemet er blitt en kronisk sykdom områder av hudlesjoner er blå-rosa, men mindre uttalt hevelse mye som kløe og svie.
Professional eksem svært lik den første form. Huden påvirkes hovedsakelig på hender, underarmer, nakke. Den skyldige er en sykdom spesifikt allergen som personen er i kontakt over lang tid. Denne formen for eksem raskt kurert.
Mikrobiell эkzema.Esly kroppen stede sår, fistler eller sår en høy risiko for sopp hudlesjoner.

Et særtrekk er klart definert grenser.

Seboreisk eksem kan påvirke hodebunnen, folder hud i skurken av lemmer, kan smertefulle huden sprekker bli sett, det svulmer røde belagte gule skalaer. I alvorlige tilfeller kan det være spesifikke røde knuter.
Nesten alle hudsykdommer signalisere tilstanden av indre organer. Eksem er et resultat av nyre og lever og mage-tarmkanalen.

Symptomer på Eksem

Rødhet kozhy.Snachala det blir rosa skjær som gradvis blir lysere. Mye avhenger av hvor syk mann renser hendene. Hvis du bruker en fuktighetsgivende håndkrem, kan rød uttrykkes ikke så lyse.
Otekpoyavlyaetsya noen tid etter endringen i fargen på huden. Først blir den moderat uttrykt, men da blir ganske tett. Edema utvikles i tid fra noen timer til flere dager.
Vыsыpanyyamozhno oppdage etter to eller tre dager etter utbruddet. Ofte er de ser ut som bobler fylt med en farveløs væske som raskt sprenges, danner en gråtende såret.
Ubehagelige opplevelser. Kløe huden blir sterkere, og snart blir det brennende følelse. Temperatur pasienter ved plasser øker, spesielt hvis sykdommen er ledsaget av betennelse.
Behandling av eksem
Eksem Behandling bør være komplisert. Hudlege nødvendigvis gi anbefalinger for den daglige rutinen, fritid, arbeid. Det er viktig å følge en streng diett. Bør utelukkes fra kostholdet all mat som kan forårsake allergiske reaksjoner. Det anbefales å rense kroppen fra allergener. Prosedyren er gjort under streng medisinsk kontroll. Hvis pasienten har problemer med mage-tarmkanalen, må de bestemmer så snart som mulig.
Tvungen behandling av eksem innebærer bruk av produkter som inneholder kortikosteroider. De effektivt lindre betennelse i kroppen, slik at utvinningen er raskere.
Den viktige rollen lokal behandling. Dens viktigste oppgave - å eliminere kløe, svie, tørrhet i huden. Må gjennomført forebygging av mulig sekundær infeksjon. Moderne medisin tilbyr et bredt utvalg av verktøy, for eksempel hormonelle og antiseptisk salve.
Recovery også bidra til fysioterapi. De lindre betennelser og stimulerer regenerering.
Behandling av eksem folke måter
Det finnes flere effektive populære oppskrifter. Men som eksem kan ikke gjøres uten å besøke hudlege. I tillegg bør disse midlene brukes kun etter råd fra en lege.
Buljong hyllebær godt lindre betennelser. Å forberede i emalje kjele satt tre spiseskjeer med bær og dekk med vann. Kok opp over svak varme og la det koke i femten minutter og la det stå. Ta et bad for hender hver fjerde time. Tørk ikke behov for å gi deg selv tørre hender, deretter fett fuktighetskrem.
Bad med havsalt. Ved begynnelsen av sykdommen er vel hjelp. Ta et varmt bad minst to ganger om dagen. Varighet av behandlingen - femten minutter. Skyll godt under rennende vann og bruke fuktighetskrem. Behandlingen utføres til full gjenoppretting.
Agurk buljong anvendes til å gjøre badet. Saltlake godt erosive forsinkelser såret.
Melk infusjon av mor og stemor eliminerer kløe og svie, simulerer gjenfødelse. Grind hundre gram gress, legg den i en termos og fylle zakypevshym melk. Insister to timer. Dette betyr at du kan tørke hendene i løpet av dagen. Dessuten kan mye bli brukt til de berørte områdene, dekker med plastfolie. På toppen satt på bomullshansker og la over natten.  
Røde flekker på kroppen
 Menneskelig hud - ikke bare "klær" for kroppen hans. Det er den største organ, som har en struktur og fysiologi. Alle legemer - bundet sykdom, og en av dem omfatter en endring av alle andre.
 Utseendet av huden "snakker" om helse generelt. Hvis kroppen var røde flekker, betyr det at vi må følge nøye med på årsakene til sin forekomst.
 Årsaker og behandling av røde flekker på huden
 Alarm med noen, selv svært små prikker i et utslett. Bakgrunnen for deres utseende kan være ikke bare hormonelle ubalanser, allergi eller intern sykdom, men også smittsomme sykdommer, skabb, ringorm, systemisk lupus erythematosus.
 Sykdommer, skilt av disse er hudutslett, veldig mye, og snakker om alt mulig, så fokuserer på de mest vanlige.
 Ringorm
 Hvis huden var det små flekker som begynner å vokse, og deretter flette inn en stor flekk hvis flekker på hodet årsaken til hårtap, og røde flekker på kroppen klør, kanskje det er - ringorm.
 Dette er ganske alvorlig soppinfeksjon av karakter. Det antas at ringorm infisert dyr, men det er ikke. Ringorm og kan overføres til mennesker.
 Infeksjon er ikke alltid i direkte kontakt. Infisert med ringorm kan gjennom klær, sko, håndklær og andre ting som en mann av pasienten eller kjæledyr.
 Å behandle stryhuchoho frata oppnevnte antifungale tabletter og salver.
 Allergiske hudreaksjoner og eksem
 Allergi - den vanligste sykdommen forbundet med utseendet på huden av røde flekker som klør og skall. Hudlesjoner hos eksem tendens til alle deler av kroppen, hode, ører, ansikt, hals, bryst, baksiden av hendene, armhulene, lysken og huden bak knærne.
 Allergisk hudreaksjon er sporadisk, det kan forsvinne, og vokse. Det avhenger av allergen som påvirker kroppen.
 La oss se på de grunnleggende typer allergener.
 1. Alle sitrus, kakao, sjokolade, honning, nøtter, eggeplomme, søtsaker er de vanligste allergener. Hvis etter å ha spist en av disse produktene på huden vises røde flekker eller små utslett - betyr en matallergi. For behandling av denne sykdommen bør bare gi opp denne type mat.
 2. pollen, husstøv, tøffe lukt, kan kjæledyr dander forårsake ikke bare nyse, men utseendet på kløende røde flekker og striper på kroppen. Behandlingen innebærer å ta antihistaminer, som skal utpeke allergolog.
 3. Ofte røde flekker på kroppen etter inntak av narkotika. Dette er også en manifestasjon av allergi, legemiddelallergi. I dette tilfellet, må du umiddelbart slutte å ta medisinen og betale et besøk til legen din.
 4. Sesong allergi. Personer som er utsatt for denne type allergi røde flekker på kroppen vises bare i visse årstider. I utgangspunktet er det vår, under masse blomstrende planter. Behandling - motta antihistaminer.
 Seborrhea
 Arvelighet, stress, hormonelle endringer ofte resultere i en veldig vanlig hudsykdom - seboreisk eksem. Det er røde flekker på huden eller utslett "signal" at huden ikke er i stand til å utføre den normale beskyttende funksjon. Seborrhea behandlet under medisinsk tilsyn.
 Psoriasis
 En annen ikke-smittsom kronisk hudsykdom preget av utseendet av små røde flekker. Disse oppdateringene kalles plakk psoryaznыmy. Huden blir tørre flekker på den tykner og begynner å heve seg over den friske huden. Røde flekker psoryaznыe er betennelse og noen ganger endre farge, blir så rosa, deretter sølv. Flekker på huden skallet og klør hele tiden, og bringer store ubehag for pasienten.
 Diatese
 Utslett på huden der, dessverre, og barn. Røde flekker på kroppen av et barn som "snakker" om ulike lidelser i kroppen.
 Denne sykdom kan kalles "sykdom i alder." Røde flekker skrelle, kløe, gråtende, tilholdssted små barn. Dette er utslett i ansiktet, armer og ben, lyske.
 Årsaken diatese kan være kunstig fôring og allergisk reaksjon på noe produkt.
 For å unngå smertefull for barnet sykdom bør prøve så mye som mulig for å mate babyen morsmelk. Du må nøye overvåke tilstanden til huden og umiddelbart slutte å gi barnet et produkt, der han dukket opp røde flekker.
 Barnas smittsomme sykdommer
 Rødt utslett eller flekker på kroppen til barnet med sykdommen meslinger, røde hunder, vannkopper, skarlagensfeber. Disse barna smittsomme sykdommer passere hverandre gjennom direkte kontakt og luftbåren.
 Hvis barnet er syk en av disse sykdommene, så er det nødvendig å sikre at barnet ikke er rozchisuvav flekker.
 Flekker på kroppen er ikke så ufarlig å utsette behandling eller prøve å bli kvitt dem selv, sørg for å se en lege!  
Яндекс.Метрика