Eksotiske Thailand og fordelene av yoga massasje
 Yoga massasje, også kjent som Thai - en spesiell massasje teknikk og strekker muskler, som ikke bare kan slappe av og løse opp spenninger, men også påvirke vitale organer. I tillegg, i henhold til mester massører, er thaimassasje i stand til å gjenopprette den menneskelige energifelt, som i sin tur påvirker familieforhold, økonomi og tiltrekker suksess. Å lære å utføre yoga massasje og under hvilke forhold bør unngås, lese vår artikkel. Hva er Yoga Massage?


 Denne type massasje - en kombinasjon av rytmisk akupressur og kronglete, stretching og klemme musklene ved hjelp av forbedrede og brå bevegelser. Det er viktig å finne energi-kanaler, kalt meridianen, som øker vår vitalitet. De viktigste meridianer er på pannen, haken, halsen, mellom brystene, navlen og over sacrum.
 Thai massasje kan være en klassisk type og anvendelse av oljen. Den klassiske versjonen innebærer utførelse massasje uten å fjerne klær. Olje massasje krever full eksponering og bruk sandeltre eller kokosolje.
Eksotiske Thailand og fordelene av yoga massasje

 Begge er i stand til å helbrede sykdommer i ryggraden, hjerte, reproduksjonssystemet, og selv om leveren. Dette er på grunn av de spesielle bevegelser som gir helbredelse myk trykk på pasientens kropp i sin tur aktiverer de utvinningsprosesser og stimulerer blodsirkulasjonen.
 Det er også viktig at dette massasje bidrar til å lindre smerter og raskt gjenopprette den skadde lem. For eksempel vil det være svært nyttig for idrettsutøvere.
 Uansett hvilken type massasje du velger, begynner kjøringen med fotmassasje. Deretter gradvis begynne å klatre høyere. Bevegelsen skal være rytmisk, tillot fem eller trykke hele foten. Spesiell oppmerksomhet bør vies leddene, for dette må de fjernes. Etter dette prinsippet, hele kroppsmassasje.
Eksotiske Thailand og fordelene av yoga massasje

 For å oppnå en terapeutisk effekt er det anbefalt å utføre massasje gitt i minst en time. Å tone sirkulasjonssystemet vil være nyttig etter økten for å ta en kald dusj. Denne teknikken er kontraindisert hos eldre (65 år), barn under 14 år, gravide og menstruyruyuschym.

 Recovery Yoga massasje etter et hjerteinfarkt


 Dette skiller seg litt ulike massasjeteknikker. For det første viser det rytmisk lett trykk på brystet, spesielt i hjertet. Man posisjon bør være horisontal, de fleste musklene avslappet. Masserer alternerende hånd med lys innrykks pads av fingrene hans. Bevegelsen skal ikke bringe smerte eller ubehag. Pust det må dypest være.
Eksotiske Thailand og fordelene av yoga massasje

 Som du kan se, er ikke vanskelig å mestre de grunnleggende elementene i yoga massasje. Med disse ferdighetene kan du bokstavelig talt helbrede sine kjære, gi dem vitalitet og helse. Regularitet denne teknikken krever ikke, men for generell helse anbefales at et sett av ti daglige rutiner. Gjør lider ikke av og nyte livet!
 For mer detaljert informasjon anbefaler vi å se denne filmen, som klart viser bevegelsen og deres rate:

Hvordan bli kvitt blåmerker på bena
 Føttene etter et hardt slag eller støt kan være blåmerker (hematom) - er udetonerte små blodårer (kapillærer) og blod vыtekshaya av dem spre seg til omkringliggende bløtvev.
 Første blåmerke er rød. I denne fargen maling hans hemoglobin er en del av vårt blod. Deretter begynner hematom å skifte farge fra rødt gjennom lilla, burgunder og blått til gult.
 Dersom streiken påvirket bein, er det lagt til blåmerker og hevelse av vev.
 Blåmerker helbrede på beina lenger enn i andre deler av kroppen på grunn av økt trykk i blodårene i nedre ekstremiteter. Blåmerker i ansiktet hans, for eksempel, er 5-7 dager Body - 10-14 dager, og beinet blåmerke er nesten en måned.
 Hvis blåmerke er ikke veldig stor, og det er ingen samtidig innvirkning skade, kan du prøve å kvitte seg med det hjemme.
 Kaldt eller is
 Den beste måten påføres umiddelbart etter slakting er absolutt kaldt. Til stedet for slakting bør straks søke en kald (is) og bruke en bandasje wrap, trykke. Kulden constricts blodkar og de stanse blødninger og reduserer hevelser i omkringliggende vev. Dette reduserer distribusjons blåmerker og hematom vil ikke være så stor som uten ileggelse av et kaldt omslag.
 En varm komprimere
 Neste dag, etter en skade i blåmerker burde ha satt varm komprimerer (varm varmt vann flaske, bad). Varmen vil utvide blodårer og blod som dannet et hematom er utgang fra vev raskere enn uten varme komprimerer. Dette betyr at knuse vil forsvinne hurtigere.
 Medisiner
 Apotek kan kjøpe over disk medisiner som kan bidra til raskt å bli kvitt blåmerker på bena:
 1. Gels Troxevasin og Yndovazyn, som inkluderer smertestillende og betennelsesdempende komponenter, fjerne smerte og akselerere healing.
 2. Den gode gamle jod rutenett vil hjelpe i kampen mot hematom. Påfør 1-2 ganger om dagen "mesh med jod i stedet for de drepte og akselerere healing.
 3. Bly lotion og fuktighetskrem med bodyaga - alltid gi gode resultater.
 4. Arnica salve, salve og Redning fra propolis.
 5. Klar alkohol ekstrakter Romazulan og Arnica.
 6. krem ​​som inneholder vitamin K og P (rutin).
 Folk rettsmidler for blåmerker
 Og nå ser på hvordan bli kvitt blåmerker på bena med hjelp av folket, "bestemor" betyr:
 1. skjær vodka (250 gram) og hakket persille (50 g) raskt og effektivt få et blåmerke på beinet hans.
 2. Løk vil bli et uunnværlig verktøy i kampen mot blåmerker. Vi må kutte fra ett blad pærer, rense det fra huden og feste til treffpunktet.
 3 pakker med lakserolje (lakserolje) og Propolis tinktur trekke noen blåmerke uten et spor.
 4. Potet stivelse blandet med litt vann og pålagt blåmerke hjelp raskere helbredelse.
 Alle de ovennevnte midler raskt og effektivt kjempe med blåmerker på beina, men hvis plassen til skadde dårlig hoven og sår blåmerke og ikke bestod, bør du konsultere legen din. Det er mulig at skadene hans er mye mer alvorlig enn en enkel slakting.  
Hvordan bli kvitt cellulitter på rumpe og ben. Spesielle øvelser

 Mange av damene, spesielt før utbruddet av sommersesongen, begynner å fundere på spørsmålet - hvordan bli kvitt cellulitter på rumpe og ben.
 Korte skjørt og shorts, og badetøy avdekke problemområder og kan gi mye negative følelser. Hvis du har tenkt å kvitte seg med effekten av "appelsinskall" og gjøre huden mer elastisk og glatt, så må du justere kostholdet, begynne å gjøre spesielle øvelser, bevege seg mer og gjennomføre prosedyren for å eliminere dette problemet.
 Hvordan bli kvitt cellulitter på paven
 La oss starte med mat. Prøv å fjerne fra din diett matvarer rike på fett, og et utvalg av kaker, kaker, shortbread deig. Mer grønnsaker, urter og frukt. Fersk juice vil legge mye av vitaminer og fylle deg med energi. Ikke glem om fisk og hvitt kjøtt kylling eller kalkun - et protein som finnes i dem, vil gi deg styrke til å utøve som vil være nyttig for deg i kampen mot cellulitter. Spis mer rent drikkevann.
 Motorisk aktivitet - er et annet viktig punkt. Sørg for å begynne å bevege seg mer, gå på jobb, gå eller kjøre på kveldstid i morgen. Dette vil gi musklene i bein og rumpe flere krefter og føre dem i tone. Innen en måned vil du merke en betydelig elastisitet, følge disse enkle retningslinjene.
 En annen kraftig våpen mot cellulitter er massasje. For denne prosedyren vil du trenge en rekke kosmetiske cellulitt produkter, kremer, oljer, skrubb. Det maskiner kopping massasje ben og rumpe, brukte den vakuum krukke. Hard børste massasje hansker altfor godt stimulere blodsirkulasjonen og hjelper i å utforske problemområder. Spesiell massasjeapparat kan også hjelpe deg i kampen mot cellulitter. Kontraindikasjoner mot slike prosedyrer er åreknuter.
 Spesielle øvelser
 • Krangel. Se bak - det må nødvendigvis være lik. Squat minst 40-50 ganger.
 • hoppetau - en flott måte å styrke musklene i bein og rumpe.
 • «Scissors". Ligg på gulvet, løft beina og krysset dem om gangen.
 • «Sykkel». Liggende på gulvet, vri imaginær pedal.
 • rokkeringer - bøyle, du kan spinne det i området av lårene. Dessuten betyr dette godt å bli kvitt de "knebukser."
 • Dance. Følg kraftige bevegelser med din favorittmusikk.
 Hvis for noe grunn du ikke liker å se hjemme, besøke svømmebassenget på treningssenteret eller. Gå til treningsstudio er vel bedre generelle egnethet - foretrekker en stasjonær sykkel og tredemølle. Bading i sin tur styrker perfekt alle muskelgrupper og toner.
 Hvis du virkelig ønsker å bli kvitt cellulitter, gir huden elastisitet og finpusse former - våre tips.  
Яндекс.Метрика