Eleutherococcus, og kontraindikasjoner
 Eleutherococcus senticosus - kjent medisinsk plante, populært også kalt "Siberian ginseng". Denne busken tilhører familien Araliaceae, som hans berømte slektning av ginseng. For terapeutiske formål, bruker røttene og rotstokker til denne planten høstes og tørkes på senhøsten.
 Indikasjoner
 Eleutherococcus senticosus hjelpe deg å bli kvitt mange helseproblemer. For eksempel, hjelper det med tretthet, kronisk tretthet og irritabilitet. Eleutherococcus er en utmerket tonic. Også hjelpe i tilfelle problemer med det kardiovaskulære systemet: arytmi og inaktivitet funksjonell natur, vegetative nevrose, høyt blodtrykk, åreforkalkning ubearbeidde former.
 I tillegg hjelper sibirsk ginseng menn med problemer med potensen, og kvinner med gynekologiske problemer, inkludert de med menstruasjonsforstyrrelser, infertilitet og overgangsalder patologisk, forårsaket av genital hypoplasi.
 Også sibirsk ginseng er en utmerket naturlig rette for utvinning og støtte immunforsvaret, hjelper i kampen mot sykdom forårsaket av stress.
 Bruken av eleutherococcus
 Eleutherococcus produsert i flere former: eleutherococcus skjær, alkohol ekstrakt eller tørr ekstrakt tabletter. Medisinske egenskaper av Siberian Ginseng i ulike former er identiske, så du bør basere ditt valg bare på personlige preferanser og i hvilken form du foretrekker å ta medisinen. Mest eleutherococcus ta i morgen i 1-3 doser (avhengig av bevis). For å lære mer presis modus av medisiner og nøyaktig dosering, bør du sjekke ut den vedlagte veiledningen!
 Mulige bivirkninger
 Vanligvis er anbefalt dose godt tolerert av kroppen, ikke telle forekomsten av søvnløshet i tilfeller hvor eleutherococcus ble vedtatt like før sengetid.
 Dessuten er tidvis mottar eleutherococcus irritabilitet, angst, menstruasjonsforstyrrelser og diaré. Dette skjer vanligvis i tilfeller hvor pasienten mottar medikamentet i en for stor dose.
 Husk at sibirsk ginseng kan samhandle med medisiner for behandling av kardiovaskulære systemet. Derfor, hvis du tar disse medisinene før du tar eleutherococcus bør alltid rådføre seg med legen din!
 Kontra av Eleutherococcus
 - Sibirsk ginseng bør ikke tas på ettermiddagen, spesielt hvis du lider av søvnproblemer;
 - Kronisk søvnløshet tar sibirsk ginseng ikke anbefales i alle fall, uten resept;
 - Det samme gjelder den økte nervøs oppstemthet;
 - Hvis du har menstruasjon, vent til den er ferdig før du begynner å bruke sibirsk ginseng.
 Eleutherococcus ikke vedta:
 - Barn under 12 år;
 - Gravide og ammende kvinner;
 - Personer med individuell intoleranse eller overfølsomhet for stoffet.
 Personer som lider av høyt blodtrykk, alvorlig åreforkalkning og andre hjertesykdommer, bør konsultere lege før du starter behandlingen.  
Tykt blod, hva du skal gjøre?
 Hvis du etter bestått testene, sa du at du har tykt blod, er det nødvendig å iverksette tiltak. Blod er en av de viktigste komponentene i kroppen.
 Noen sykdom dukker opp først i blodet og deretter sprer seg i hele kroppen. Det er derfor viktig å holde blodet sunt. Dersom blod blir tykk, oljeaktig, inneholder salter av urinsyre eller kolesterol, det fører til slutt til ødeleggelse av hele kroppen.
 Grunner tykk blod
 På hvorfor blodet tykk skrevet mye litteratur. Det bør fremheve de viktigste aspektene:
 Det er viktig å benytte en kvalitet, ikke klorert å overholde, ikke-kullsyreholdig vann. Dette er viktig fordi hvis du ikke følger disse reglene, vil kroppen måtte bruke en stor mengde energi for å rense vann.
 En annen årsak kan være tykt blod enzym mangel. Den manglende enzymer fører til det faktum at proteiner, lipider, aminosyrer og karbohydrater ikke splittes fullstendig. Dette kan føre til det faktum at produktene ikke er fullt okyslylysya nedbrytning av molekylene inn i blodet, noe som bryter biokjemiske prosesser. Dette fører til vedheft av erytrocytter gjennom at vevet oksygen ikke kommer i riktig mengde.
 På tettheten av blodet kan også påvirke mangel på vitaminer og mineraler. Situasjonen intensiverer når du arbeider med leveren lunger. Dette fører alle til avbrudd i produksjonen av enzymer og hormoner. Ikke bruk mye salt, røkt, hermetisert søt, resulterer det også i tetthet av blod.
 Hvordan tynne blodet
 Om hva du skal gjøre med tykt blod bør forklare lege etter en hel undersøkelse. Ofte leger fore aspirin for fortynning. Den kan brukes i pediatrisk dose - ved halv eller chetvertyntsi tabletter på kvelden. Men det er viktig å vite at aspirin kan forårsake alvorlig skade på mage-tarmkanalen. Derfor, i sykdommer i tarmen eller mage aspirin er kontraindisert.
 En alternativ behandling er en folk rettsmidler for tynning blodet. Du kan motta salisylsyre fra naturlige kilder, å bruke produkter som inneholder det. Veldig nyttig avkok av solbær eller bringebær (blader).
 Den bør være så liten som mulig for å unngå matvarer som inneholder kalium, som fremmer blodlevring. Derfor bør avstå fra chokeberry frukt, salat, spinat og andre grønnsaker.
 Meget sunt fett fisk som ikke bare blod tynning, men kan påvirke oppløsningen av sklerotiske plakk og tromber. Fisk rådes til å ta minst tre ganger i uken.
 Dietten må være tilstede jod. Man kan bruke jodert salt, men salt negativt påvirker kroppen, jodkilde bedre bruk av laminaria i tørr form. Dette kål makuleres og lagt til maten i stedet for salt.
 Verderkvegende er hvitløk, noe som reduserer blod viskositet. Nyttig melon, rød paprika, grapefrukt, tomater, mandler og valnøtter, moreller og kirsebær.
 En god måte er taurin, i stand til å normalisere blodtrykket. Det er også funnet i marin fisk og annen sjømat.
 Blodfortynnende, kan du bruke folkemedisin basert på hvitløk. Du må ta 250 gram hvitløk skrelles og 300 gram honning. Disse ingrediensene er blandet og tilført i 3 uker. Den resulterende ekstrakt er tatt 40 minutter før du spiser en spiseskje 3 ganger om dagen.
 Hjelper mjødurt ekstrakt, som brukes som te. For infusjon ss mjødurt kokt vann. Etter 30 minutter, sil og drikke infusjonen som te.
 Spirer hvete har mange nyttige egenskaper, inkludert det kan tynne blodet. Anbefaler å bruke spiret hvete hver dag, og legger den til ulike salater.  
Hvordan bli kvitt vorter på hendene?
 I god mann skal være helt perfekt, og med hånden. Og ingen midler for hudpleie, ingen manikyr, vil ikke hjelpe hvis hendene ha stygge vorter. Noen av våre medborgere mener at disse vortene er bare barn, men det er ikke, kan noen voksne står overfor det samme problemet.
 Bli kvitt vorter er anbefalt så snart de blir tilgjengelige, fordi slike formasjoner kan til slutt vokse i størrelse eller formere seg. Og deretter naturligvis spørsmålet oppstår, hvordan bli kvitt vorter på hendene, uten at det går din helse? Selvfølgelig er den vanligste måten å eliminere vorter, som kan tilbys i et spesialisert sykehus brenne dem med flytende nitrogen. Det er meget effektiv og pålitelig metode er helt sikker for menneskelig helse. Men det kan ikke bruke ett, fordi kostnadene ved denne type vorte behandling er høy nok, og dessuten har du å bruke tid på en tur til sykehuset, venter på tur og så videre.
 Heldigvis, i dag er det mange folk rettsmidler som kan hjelpe i den vanskelige kampen mot vorter, og disse midlene er tilgjengelig for et bredt spekter av forbrukere og billig. Vurdere noen av dem.
 Den enkleste måten å bli kvitt vorter (hvis du bare har ett og liten) er en vanlig massasje. Det bør være intenst gni vorte, øker blodstrømmen til dette stedet, slik at over tid vorte vil løse seg selv.
 Hvis vorte på hånden er stor eller du har noen, er det tilrådelig å bruke folk rettsmidler som potet juice, celandine juice eller løk aske og andre. Du kan også kjøpe apotek spesielt verktøy for å bekjempe vorter "Superchystotel" og satte ham opp å følge instruksjonene. Men ikke glem behovet for faglige råd hudlege.
 Således er et av de mest populære plantene som brukes for å fjerne vorter fra huden, er løk, eller rettere sagt dens saft. Anbefalt rist to løk medium størrelse, presse saften fra mix, og deretter gni det på vorte 3 ganger om dagen.
 Du kan også bruke rå hvitløk. Ett fedd bør kuttes i to, og deretter sette halvdelene til vortene med regularitet en hver 4. time.
 Selvfølgelig, som er mye brukt av folk og den klassiske måten å fjerne vorter - hjelp root juice celandine. Det er viktig å tenke at kan være nyttig bare rot rosa - de er mest effektive. Roten av denne planten må rive, presse saften og anvende den på vorte flere ganger om dagen (helst mens rubbing henne). Hvis du gjør det riktig, til noen dager på vorte være mørk svarthet. Deretter kan du bare dø huden sterile spiker saks til å klippe og sette på plass litt vorter oksalinovoyi salve for utvortes bruk.
 Det er en annen måte som kan være svaret på spørsmålet om hvordan man skal bli kvitt vorter på hendene. Denne metoden ukonvensjonell, men mange anser det effektivt. Den består i det faktum at hver vorte bør binde knuten med tre naturlige tykk tråd. Den meget vorte trenger ikke å dra eller binde løpet gjengeheter dannet utelukkende over den. Deretter tråd med knuter bør ta ut og begrave en mold (helst et sted å se fremover slik at du ikke kaste bort tid på å lete). Og hele tiden fra begynnelsen til slutten av operasjonen, er det nødvendig å forbli stille. Det antas at etter en tid tråden perehnyye i jorden vorte som den står, vil forsvinne.
 Dermed måter å bekjempe vorter på hendene, det er mange, fra helse til utradisjonelle. Og hvilke av dem foretrekker - det er bare din!  
Яндекс.Метрика