En ansiktsløftning hjemmeI løpet av årene, hver kvinne er det noen tegn til å visne av huden i ansiktet, det er poser under øynene, kinnene en liten dukkert, der haken. Til slutt, gjør alt dette ham miste klarhet i form og naturlige konturer. Dette skyldes det faktum at våre muskler til slutt mister sin styrke, men svekket, de gir synlige tegn på aldring.
Det er derfor ikke overraskende er det faktum at skjønnhetseksperter anbefaler å håndtere ikke bare bekjempe rynker, som selvfølgelig også berettiget, men også bruke en del av sin oppmerksomhet til huden innstramming. Og så ikke vær redd, fordi du kan hjelpe så kosmetologer og du selv, gjør Facelift hjemme. Det vil være like effektive, spesielt for å målrette bruken av mer effektive metoder. I de senere årene, ble dette grunnleggende metoden, som holdes i hjemmet, løfter behandlinger og massasjer. La oss snakke om alt i detalj.
Hva "skade" hud
Før du går direkte til beskrivelsen av måtene der du kan gjøre bedre hud hjemme, må du identifisere de viktigste punktene som fører til komplikasjoner av situasjonen på obvysayuchoyi hud og dannelse av flere rynker og folder.
Den første viktig poeng - dette er hvordan du sover om natten. Selvfølgelig, nå du husket bilde der du står overfor obnymaetes med din favoritt pute og sovner søtt. Så! Best å sove på ryggen når ansiktet ditt ikke vil møte noen pute eller teppe med, eller til og med en rekke sovende mann. Hvis det er alltid "pinne", som puter, vil det provosere strekking av huden. Hvis du tviler på at søvn på puten kan liksom skade deg, huske deg selv i speilet om morgenen, når ditt vakre ansikt reflektert mye av "dings" rosa fargetone. Du har sikkert lagt merke til dette mange ganger. Er det ikke?
Nå for andre å berøre huden. Og det første du kommer til hjernen, så det er sannsynlig å levere. Ja, den hånden. Unngå unødig bevegelse av hendene mot personen. Selvfølgelig, sier noen at nå ansiktet ditt er forvandlet til en "hellig objekt". Men du må forstå at hendene er ikke alltid helt rent, og eventuelle oblakachyvanye på hånden kan strekke huden. Som et resultat av alt dette akselererer tapet av klarhet i formen på ansiktet ditt. I tillegg har hver gang du vaske av sminke, prøv å gjøre den mer følsom og myke bevegelser, uten unødvendig rastyahyvanyy hud. Dette gjelder særlig områdene rundt øynene.
Kosmetikk med løfteeffekt
Mange kvinner er fast overbevist om at du gjør Facelift hjemme er rett og slett urealistisk, og peker på at dispensere med utdannede skjønnhetseksperter og andre fagfolk ikke fungerte. Men vi skynde seg å forsikre deg om at løfte prosedyre som kan utføres helt og hjemme kan gi ganske synlige resultater etter bare en kort tid av sin søknad. Så hva er løfte prosedyrer er den mest effektive og effektiv.
Først av alt, ansiktskrem som du i alle fall ikke bør sidesteget. Dette betyr imidlertid løfte må tilpasses til målet, det vil si når den hensikt å forbedre tilstanden til huden. Ofte når du velger en krem ​​du følge slik at han bidro til å jevne ut rynker. I utgangspunktet, det er rett, særlig hvis din rynker ser mer uttalt enn du ønsker. Imidlertid, i tillegg til dette ved valg av kremen bør ta hensyn til det faktum at det ga et middel for å løfte huden. I de fleste tilfeller denne funksjonen i løfte kremer tilsvarer kollagen, tangekstrakter og noen komplekser, som authoring kosmetikkprodusenter.
En mer råd til de som vil velge sin løfte krem. Ikke forfølge øyeblikkelige resultater med hensyn ansiktsløftning, og gir en god halvparten av alle slike kosmetikk. Denne effekten vil forbløffe deg bare ved første: handlingen er momentant, men ikke bærekraftig. Så velg en krem ​​beregnet for daglig bruk. Bedre sakte men sikkert. Er det ikke?
I tillegg til å løfte og løfte kremer er masker som også er i stand til å opprettholde en vakker form av ansiktet ditt. For å kunne bruke dette verktøyet hjemme - enkel. Vær imidlertid oppmerksom på to viktige punkter, uten noe som oppnår effektive resultater ville være nesten umulig. Den første er at masken må ledsages av bruk av løfte krem. Den andre - bruk av en maske gang i måneden vil ikke bringe de ønskede resultater. Dette viktige punktet systematisk. Derfor løfter masken skal brukes 2-3 ganger i uken, men ikke mer.
Så glem at Facelift engasjert utelukkende i førsteklasses kirurger og kosmetologer dyre. Dette er ikke slik. Ved hjelp av spesielle kosmetikk, spesielt ledsaget av ansiktsmassasje, for å bidra til å holde huden hans smidig og naturlig for en lang tid.  
Hvilke matvarer inneholder kalsium?
 Kalsium er et viktig spor mineral for kroppen vår. Dette mineral er nødvendig for vekst og styrke ben, tenner, håret, neglene, og for dannelse av skjelettet for å beskytte menneskekroppen fra forskjellige infeksjoner, normal funksjon av sirkulasjons og nervesystemet.
 Hvordan gjenkjenne en kalsiummangel? Den viktigste funksjonen er utonshenye eller fullstendig tap av tannemaljen. Disse tennene er meget følsom for varme og kulde, samt sure matvarer. Andre mer milde symptomer - en sprø negler og hår. Men hvis du ofte bein bør seriøst reflektere og bestå en medisinsk undersøkelse.
 Ifølge eksperter, den enkleste tegn på kalsiummangel er et konstant ønske om å spise søtsaker. Lytt til deg selv, og hvis du forfølger søt sult, så kanskje du trenger kalsium. Det kan være at etter et måltid rikt på disse mikronæringsstoffer, appetitt for søtsaker redusert eller helt passere.
 Kalsium finnes i mange matvarer, men her er det absorberes av kroppen ikke hele måltidet. Derfor, som en kilde for kalsium er nødvendig å ta produktene av dette sporelement som er lett forvandles til kroppen. Hvilke matvarer inneholder kalsium? Hva bør jeg spise for å tilfredsstille det daglige behovet for kalsium i kroppen?
 Først kalsium som finnes i meieriprodukter, slik at de er den viktigste kilden for mennesker av dette sporstoffet. Melk, yoghurt, kefir, rømme, ost, ost - inneholder kalsium. Det skal bemerkes at andelen av fettfritt melkeprodukter er kalsium finnes i meieriprodukter med høyt fettinnhold.
 Også i disse frukt og grønnsaker: en blomkål, brokkoli, neper, gulrøtter, reddiker, asparges, selleri, tang, salat og brønnkarse inneholder lett absorberes kalsium. En god kilde til kalsium er belgfrukter, inkludert bønner, erter og bønner, og frø, nøtter og valmuefrø. Det er også svært rik på kalsium sesamfrø. God dag for å spise en teskje av frø.
 Blant de mest kalsium fiskerivarer er sardiner. Sett denne fisk i kosten to eller tre ganger i uken. Det vil også være en nyttig systematisk bruk av brød fra hvetemel inneholder kli og frokostblandinger. Egg også er blant matvarer rike på kalsium, spesielt eggeskall. Å gjenopprette balansen av sporstoffer bør tas i slipe til pulver eggeskall.
 Ikke glem om obskure ugress som vokser i landet eller i skogen og i landsbyen i hagen. Først av alt, nesle - veldig nyttig å spise sine unge blader. Også unge løvetann blader og plantain absorberes kalsium. Dette bør legge urter i tradisjonelle salater og grønnsaker.
 Husker at de anbefalte doser av kalsium er: Barn - 600-1000 mg for voksne - 800-1200 mg for gravide og ammende mødre - 1500-2000 mg per dag.  
Hvor raskt gjenopprette kvinnen?
 Gjennom hele livet av en kvinne sliter med svakhetene i figuren. De fleste søker å gå ned i vekt, og bare noen få problem er mangelen på dem. Og for å bedre og føler seg mer trygg, kvinner ofte mangler bare to eller tre pounds. For vektøkning kan bruke en rekke tiltak som vil bidra til ikke bare å gjenopprette kvinnen, men for å bevare helsen til kroppen.
 Først av alt - du oppsøke lege
Noen diett kan være ubrukelig og farlig for helsen hvis årsaken til tynnhet er visse sykdommer. Hvis du bestemmer deg for å gå opp i vekt, bør du oppsøke lege. Spesialisten vil bestille tester og henvisning til testing, og deretter sortere ut årsakene liten vekt. De kan være:
forskjellige sykdommer i mage-tarmkanalen;
avbrudd av motordeler i fordøyelsessystemet;
tidligere overført smittsomme sykdommer;
hypertyreose (overaktivitet i skjoldbruskkjertelen).
Andre årsaker er tynnhet hyppig stress, arvelighet, akselerert metabolisme, økt fysisk aktivitet. Hvis årsaken er fortsatt en sykdom, må du først gjennomgå behandling og også foreskrive en diett lege.
 Se på kostholdet ditt
Å komme seg, må du spise mer. Derfor øke antall kalorier forbrukt per dag. Å raskt få den ønskede vekten, følg de enkle regler:
 1.  Øke porsjoner hvert måltid. Men gjør det gradvis for ikke å overbelaste kroppen.
  Påfør mer mat på tallerkener. Så ubevisst vil du spise mer.
  Sørg for å snacks mellom måltidene.
  Ønsker å sende en tallerken pent. Appetittvekkende parabolen er dekorert ønske om å spise mer.
  Legg mat krydder og hvitløk, egge de appetitt.
  Supper daglig bruk er nødvendig. Det er nok til 2-3 ganger i uken. I stedet spiser en større del av det andre.
  Til rekruttert og muskelmasse, spiser mye protein: kjøtt, fisk, egg, nøtter. Karbohydrater bør alltid være til stede i din diett i form av poteter, pasta, hvitt brød og bakervarer. Ikke glem frokostblandinger, havremel, ris, bokhvete, bygg. Melk og melkeprodukter må inneholde en høyere prosentandel av fett, yoghurt 2.5 til 3.2%, 25% fløte, ost 12-18%. Dietten må være frisk og stuet frukt og grønnsaker, de vil støtte normal intestinal motilitet og utfylle kroppen næringsstoffer. Du må også drikke rikelig med væske - 2025 liter per dag.
  Hvor raskt gjenopprette kvinnen?
   Fysisk aktivitet
  Trening er nødvendig i alle fall. Hvis du aktivt trener eller regelmessig besøke trenings eller bassenget, må du redusere antall klasser. Til de nødvendige pounds jevnt fordelt over hele kroppen og hofter og rumpe på begge sider, er det nødvendig å ty til svært tung belastning vil ikke:
  Mer gå til fots. Denne turen er ikke bare trening, men også en stimulator av appetitt.
  Knebøy vil bidra til å støtte ben og rumpe slanke.
  Last den trykker for å styrke magemusklene.
  Det bør være 1-2 ganger om dagen gjør øvelsene, eller effekten av kosthold vil ikke være det du forventet. Etter trening i kroppen krever for å fylle tapt energi, så etter en halv time du stram og velsmakende måltid.
   Røykeslutt
  Røyking ikke bare påvirker helsen, men også påvirker vekten. Det faktum at det menneskelige legeme som brenner stadig kjempet mellom styrkene til verne- og skadelige stoffer som dannes under påvirkning av nikotin. Dette brukte mye ressurser og energi, noe som resulterer i vekttap. Ansvarsfraskrivelse vane snart bidra til sitt sett selv uten en spesiell diett.
  Men et glass god vin til middag ikke vondt (men overdreven drikking er farlig for helse og provoserer avhengighet!). Alkohol stimulerer appetitten, og du er fornøyd med å spise mer enn vanlig.
   Å unngå stress
  Stress kan føre til vektøkning, så vel som dens kraftig nedgang. I det andre tilfellet konflikt ubehagelige situasjoner, familie og arbeid problemer forverres humør, og derfor er ikke for mat. Hvis saken hindrer stresset for å få vekt, må du være unngått. Besøk terapeut eller trene forskjellige byggeteknikker som bidrar til å roe ned. Gleder seg oftere. Møte med venner, gå på kino på en date. Lær å tenke positivt, se filmer med lykkelig slutt og lytte til din favorittmusikk.
  Opp i vekt mye enklere enn det nullstilt. Derfor vil resultatet ikke ta lang tid. Ikke prøv å umiddelbart få på 2 kg pr uke. For rask vektøkning negativ innvirkning på helsen, særlig på det kardiovaskulære systemet.  
Яндекс.Метрика