Vårt ansikt kan si mye. Om erfaren tristhet, glede, av vår livsstil, våre vaner. Ansikt - skjerm liv levd, gamle følelser. Dessverre, i løpet av årene, er vårt utseende endring ikke alltid til det bedre - blek blush, skarpt definert nasolabiale folder, hud fades, mister elastisitet og glatthet. Det virker som alt selvfølgelig, aldring - den naturlige prosessen i verden, den fiktive natur Men hvorfor ikke møte glanstid hans liv, hans visdom og modenhet av vakre, unge, gir ikke vår erfaring person? Spesielt nå i økende grad mulig å møte både kvinner og menn som fremskritt innen plastisk kirurgi av ansikts kontur plast.


En ansiktsløftning Facelift fjerner mest synlige tegn på aldring. Over livet av det myke vevet i ansiktet og halsen områder opplever ganske naturlige endringer, men verre hud lindring, blir ansikts kontur mindre klart, økt sagging vev (øyebryn, øyelokk, kinn) uttales nasolabiale furer og podhlaznychnыe forsvinner klarhet halsen -pidboridnoho vinkel. Hvorfor tenke p alle disse gi vår erfaring fenomenet?

 Det er to grupper av metoder for ansikt løfte - kirurgiske og ikke-kirurgisk. Hvis du sammenligner dem, kan vi si at jo mer traumatisk kirurgi og krever en lengre periode postoperatsyonnoho, men på samme tid, hvis folk setter ut for å gjennomføre en radikal korreksjon av personer med en lang og vedvarende effekt, vil denne metoden være mest effektive.


 Nonsurgical ansiktsløftning Nonsurgical ansiktsløftning kan øke hudens elastisitet, stram og glatt det, men nøkkelen til en positiv effekt av denne metoden er dens periodisk repetisjon, som ikke er praktisk for pasientene.

 Ved terapeutisk (uten kirurgi) metoder inkluderer bukseseler ikke-traumatisk metoder skrelle (bruk skreller, serumer med narkotika stimulerer produksjonen av kollagen), radiofrekvens løft, der huden er redusert uavhengig under påvirkning av radiobølgefrekvenser i hvilken grad du vil pasienten. Gjør disse prosedyrene mer effektiv kombinasjon hjelper dem cosmeceuticals.


 Kirurgisk ansiktsløftning
 Kirurgisk ansiktsløftning utført som rundt ansiktet (sirkulære plast ansikter), og i noen områder i ansiktet (isolert plast pannen, nakken). Fjerning av poser under øynene (blepharoplasty) er også ansett som en svært populær prosedyre. Dette fjerner overflødig hud fra øvre og nedre øyelokk, er kirurgi utført under narkose, for å lukke vevsdelene brukt en spesiell type skjønnhets sømmer.

En ansiktsløftning


 Kirurgisk ansiktsløfting er delt inn i flere typer. Først rytydэktomyya (fjerning av overskudd av huden), som har minst traumatisk og rask restitusjon. Ulempen med denne metoden er den kortsiktige effekten og trenger regelmessig gjenta prosedyrer som truer dra huden. Sekund, endoskopisk ansiktsløftning der personen trakk subcutaneous vev (muskler, leddbånd), og huden blir ikke fjernet (eller litt fjernet), og avtar med tiden.

 Facelift viser i hovedsak kvinner og menn etter 40 år, når huden oppstår mest markerte aldersrelaterte endringer, men det har fortsatt tillate kirurgiske manipulasjoner uten frykt for den postoperative perioden.

 Som med alle andre kirurgi, er det flere kontraindikasjoner, som inkluderer tilstedeværelsen av kreft og hjerte-og karsykdommer, blodpropp, eksisterende infeksjoner.

 Preoperativ forberedelse omfatter pasient avslag (ca to uker før kirurgisk manipulering) av agenter som påvirker blodlevring (listen må diskuteres med legen din) av den daglige driften håndtering, nektet å spise på før morgen.

 Kirurgisk ansiktsløftning - prosedyre varte noen ganger tar omtrent fem timer, så legene gjennomføre generell anestesi (innånding anestesi), men mer intermitterende drift kan utføres under lokalbedøvelse. Dette problemet er videre gi bort legen din umiddelbart.

En ansiktsløftning


 Under endoskopisk ansiktsløftning kirurg innehar alle manipulasjoner som bruker fiberoptisk endoskop. For dette er det ca 5 mikrorozrizu i hodebunnen, huden gjennom som driver endoskopisk videosystem. Fordelene med denne typen ansikts plastisk klar - operasjonen poliklinisk, kortvarig utvinning, minimal hud innsnitt og masker, minimal risiko for nerveskade, reduserer hevelse og bruising.

 Etter alle kirurgiske inngrep kan være noen komplikasjoner. Den mest sannsynlige av dem - er hevelse og blåmerker, midlertidig tap av hår i seksjoner (senere restaurert av deg selv), noen pigmentering på sensitiv hud som vedvarer i seks måneder.

 Hevelse etter operasjonen avtar i løpet av to måneder, og objektive resultater kan ses etter 5-10 måneder. Under rehabiliterings kirurger og leger kometolohy foreslå å bruke en rekke prosedyrer som fremskynder lymfe og blodsirkulasjonen, forbedre kvaliteten på arr. Disse inkluderer magnetisk terapi, ultralyd terapi, laser terapi, mesotherapy, microcurrent terapi, lymfedrenasje massasje, photorejuvenation. Disse kosmetiske tiltak som foreslås som en forholdsregel for å re-vev ptose og dype rynker.

 En ansiktsløftning gir effekt i ca ti år (avhengig av egenskapene til hud og hvordan å ta vare på det), etterfulgt rette ut rynker, forbedrer formen på ansiktet. Pasienten ser yngre og godt vedlikeholdt.  
 Moderne estetisk medisin er i stadig utvikling og åpner nye muligheter for å løse gamle problemer med nye, mer følsomme og milde metoder. Det ser ut til å se bra ut i dag, opprettholde en sunn og blomstrende opptreden i nesten alle aldre, ikke nødvendigvis på operasjonsbordet stablet plastisk kirurg, som nok en gang trekke deg et par lag med hud.
 Forsterkning - en flott måte å holde ungdom og skjønnhet sin egen hud, noe som er svært viktig for damene, men ikke vær redd for de forferdelige konsekvenser og mulige komplikasjoner av plastisk kirurgi.
Hva bioarmuvannya ansikt, og om å gjøre det?

 Teknologi forsterkning kjent i lang tid, men kildematerialet er alltid brukt gulltråd som gjennom små kutt som introduseres under huden.
 Hensikten med en slik manipulering er alltid det samme - for å forbedre elastisiteten og fleksibiliteten til huden, for å tilveiebringe løft og flatt terreng, trekk oval, generelt, for å unngå skremmende aldring. Men hva bioarmuvannya person?
 Mer etterspørsel og populær blant kvinner og blant den mannlige befolkningen, det var byoarmyrovanyya prosedyre, som brukes som grunnlag for spesifikke Filler (byostymulyruyuschye gels). Med innføringen av huden, utføres korreksjon av alder endringer på grunn byohelyam opprettet og opprettholdt indre skjelett av personen (eller andre kroppsdeler som bruker denne teknikk).
 Naturligvis alle er utstyrt med en slik ramme, men, dessverre, over år kollagen fibrene har en tendens til å strekke og mister sin tidligere form som et resultat - små og store rynker, fuzzy ovalt ansikt, slapp hud, skaper effekten av "aldring" hud.
 Denne fremgangsmåten har som mål å løfte byoarmyrovanyya og styrke den naturlige ramme som ikke tillater huden til sag og danner rynker.
 På grunn av de spesielle stoffer som finnes i byonytyah, subkutant administrert nødvendige stimulanter som påvirker celler, de presser de i økende grad nødvendig for å produsere kollagen og elastin, på grunn av veksten av hvilken huden blir smidig og elastisk.

 Brukes som Biogel?


 Som vi har sagt, teknologien bruker spesielle medisiner byoarmyrovanyya ny generasjon blir introdusert under huden for påfølgende innflytelse. De mest brukte to hovedtyper:
 •  Bioarmuvannya hjelp hyaluronsyre;

 •  Bioarmuvannya fra garn (Filler) med polykaprolaktonom.

 •  Preparater basert på hyaluronsyre tensider påvirke oftere de er rettet mot å fylle mangelen på hyaluronsyre i huden. Den største virkning oppnås ved formasjonsvann (av medikamentet), blir resultatet ofte høyt uttrykt og ikke langt fra det produserte et lite antall tråder av kollagen.
   Bioarmuvannya basert på fillerov polykaprolaktonom, i motsetning til den første fremgangsmåte demonstrerer fortsatt motstand (virkningen varer fra 3 til 5 år), og mangel på virkelige effektivitet av mulige allergiske reaksjoner.
   Gjennom bruk av disse stoffene oppnås ved effekten av "løftevektor": opplæring er ensartet kollagen mesh, som gir en slående visuell effekt og utmerket hud innstramming virkning.

   Hva er fordelene?


   Sammenligning av gulltråd og forsterkning bioarmuvannya, kan fordelene med denne teknologien sees med det blotte øye:
 •  Du trenger ikke å tåle kirurgi for å gå inn i gull tråder under huden, som Biogel særordning introdusert ved hjelp av engangssprøyte injeksjoner.

 •  Utelukker den mulige risikoen for de overførte virksomheten.

 •  Biogel stor kompatibilitet med forskjellig hud (gulltråd - fremmedlegeme, som ikke alltid er godt akseptert av kroppen).

 •  Resultatet er tvunget til å vente lenge: snart etter injeksjon synlig utjevningseffekten og bukseseler som vil forbedre dag for dag.

 •  Ikke behov for langvarig restitusjonsperiode etter inngrepet er bare mulig hevelse og blåmerker som går ned i løpet av få dager, snu perfekt og bedre hud utseende.

 •  Er det verdt det?


   De viktigste indikasjoner for bruk av denne prosedyren er: reduksjon av fasthet og elastisitet i huden, tilstedeværelse av små og store rynker, andre tegn på aldring (tilstedeværelse av dype nasolabiale folder, sagging ovalt ansikt, hake, hengende munnvikene og øynene).
  Hva bioarmuvannya ansikt, og om å gjøre det?

   Eksperter anbefaler å ty til denne prosedyren, i alderen 35-50 år tidligere - dette er ikke nødvendig, og senere - mye mer vanskelig å starte reparasjonsprosessen i huden, så effekten vil ikke være så merkbar.
   Scope byoarmyrovanyya er ikke bare ansiktet, men også andre deler av kroppen hvor de betydelige problemer av denne art - armer, bryst området, mage og lår, nakke, indre arm.

   Vi bør ikke glemme at armer prosedyre byonytyamy har noen kontraindikasjoner:


 •  graviditet, amming og mating;

 •  sykdommer i sirkulasjonssystemet;

 •  nærvær i kroppen av inflammatoriske eller smittsomme prosesser;

 •  mottar antikoagulantia;

 •  generell bindevevssykdom;

 •  blodpropp.

 •  Mange av damene, selvfølgelig, interessert i hvor mye et mirakel foryngelse? I ulike kosmetiske klinikker prisene kan variere, men likevel bør det bli husket at prisen på denne prosedyren er ikke dårlig - brukte stoffet er ganske dyrt, og kvalifisert lege spiller en betydelig rolle i den positive effekten.

   Hva er prosedyren?


   Tidligere, for å øke effektiviteten av prosedyren, må du kjøringen: legen foreskriver spesielle forberedelser til 3 dager før byoarmyrovanyya til ingen problemer med sirkulasjonssystemet og økt pigmentering.
  Hva bioarmuvannya ansikt, og om å gjøre det?

   Prosedyren er rask nok, forbereder huden, renset, belagt rutenett, og deretter skrive inn en viss ordning forberedelse, pre obezbolyv injeksjonsstedet.
   Utvinning perioden varer ikke mer enn 3-5 dager på denne tiden bør unngås soling (solarium soling på stranden) og vannbehandlinger (badstue, bad, osv). Vanligvis utvinning perioden legen foreskriver spesielle salver og medisiner som løser hematom og reduserer hevelser forårsaket.  
  Яндекс.Метрика