Endeavor magen
 Ikke alltid dra smerter i magen kan være harmløse natur. Å vite når man skal begynne å varsle, men hvis motvillig tåle, drikker noen smertestillende tabletter, bør du vite årsakene som oppmuntrer kroppen til å reagere på denne måten.
 Menstruasjon
 Følelsen smerter i nedre rygg og rumpe, og mage alvorlighetsgrad knyttet til press på livmor og nerve sentre. Hver enkelt kvinnes kropp struktur, så noen ganger er det tilfeller når livmoren er under bias. I god stand er det ikke medfører noe ubehag under menstruasjon, men det er rytmiske sammentrekninger av livmorhulen, som fører til press og friksjon av nerveender. I tillegg har de fleste reseptorer i bukhulen og er ansvarlig for følelsen av smerte kan ha økt følsomhet. Styrken uteruskontraksjonene avhenge av staten av hormonelle nivåer. Jo større grad av østrogen blir frigjort, jo mer smerte og rikelig utvalg. Ofte ujevn hormon relatert eller alder (etter 35 år), eller med forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen.
 Eggløsning
 Under oocytmodningen og sin separasjon fra livmorveggen av ubehag og trekke smerte helt normalt. Selv etter eggløsning i løpet av dagen kan lagres smerte. Bekymring i dette tilfellet er ikke nødvendig. Ansett unormal hvis etter eggløsning trekker nedre del av magen for to eller flere dager. Dette fenomenet kan tyde på graviditet eller graviditet patologi, mulig sykdom.
 Graviditet
 Under befruktning og videre feste til veggene inne i livmoren, kan ha ubehagelige følelser. Legg merke til at de bare kan være ubehagelig, men ikke så sterk ikke. Hvis følte sterke smerter, trekke eller knivstikking, rygg smerter og mer, bør du konsultere legen din umiddelbart, så det er en sjanse for spontanabort eller graviditet utenfor livmoren. Tap av bevissthet, svimmelhet, svært sterke smerter, utflod ukarakteristisk grå - alle disse symptomene - det er en anledning til å gi øyeblikkelig hjelp.
 Sykdommer
 Haster kirurgisk inngrep er nødvendig ved brudd av en kropp, indre blødninger, perforasjon eller peritonitt, ledsaget av en skarp, sterk og skarp smerte i nedre del av magen.
 Øyeblikkelig medisinsk behandling er nødvendig for inflammatoriske, sirkulasjonsforstyrrelser av noe organ eller strekke hans kapsel, ledsaget av lang hale og verkende smerte, ingen plutselige hopp.
 Blødning i eggstokkene (apopleksi) oppstår etter bruddet i hårsekken med egget. Dette innebærer nedre del av magen gjør vondt tilbake som under menstruasjon eller graviditet utenfor livmoren. Forskjeller på svangerskap utenfor livmoren som før at det var en svikt i en forsinkelse av menstruasjonssyklusen. Og når en forbedret månedlige symptomer før smerter i endetarmen, kvalme og oppkast, bevisstløshet og så videre.
 Adnexitises eller salpingo (akutt betennelse). De vanligste årsakene: fødsel skjedde eller abort. Først, det er bekymringer mindre natur, som til slutt begynne å vokse. Hvis ikke behandles i tide, kan betennelsen spre seg videre og gå på bekkenperitoneum, som fører til peritonitt.
 Forvrengning ben cyster kan være små og ikke bry, men hvis du slår rundt sin akse over 90 °, blir det umulig utstrømming av venøs blod fra eggstokken. Samtidig er det arterielle blod han alltid kommer, noe som fører til en økning i størrelsen og den gradvise ansamling av omkringliggende organer. Hvis 360-graders sving deretter til eggstokken ikke kommer selv arteriell blod og vev nekrose begynner cyste.
 I alle fall hvis det er smerter, bør undersøkes av lege for å unngå eller forhindre utbruddet av mer alvorlige sykdommer eller fjerne en stein fra hjertet og innse at alt er bra.  
Bankende smerter i hodet
 Hodepine kan være forårsaket av ulike årsaker, og ledsaget av symptomer, i motsetning til en enkelt sykdom. Stress, søvnmangel, brudd på sedvanlig rytmen i livet, underernæring, depresjon og nevroser - alt dette kan være årsaken til forekomsten av hodepine hos mennesker. Plager kan ha varierende grad av midlertidige skjermer og varierer i styrke og frekvens. Bankende hode smerter kan være forårsaket av høyt blodtrykk, migrene eller innledende SARS, men det eksakte svaret du kan gi bare en kvalifisert medisinsk faglig.
 Årsaker til hodepine
 Ofte du ikke kan redusere hodepine ved å ta narkotika "fra hodet", som det finnes en rekke sykdommer som er ledsaget av fantom (overdreven) smerte, som kan fjernes bare av narkotika. Hva er en rekke årsaker til lignende symptomer på ubehag? Først, pulserende smerte vises, vanligvis i de som lider av innsnevring av cerebrale kar. Hvis det ikke er relatert til genetikk og struktur av vår fysiologi, som er tilfellet med migrene, rippel alle symptomer forårsaket av eksterne faktorer, som for eksempel: alkoholmisbruk, røyking, tungt fysisk arbeid ytelse, effekten av depresjon og stress. Bringe kroppen tilbake til det normale, det vil si når vi hviler, pulserende smerte symptomer bør passere. Dette kan ikke skje hvis du har migrene.
 Sterk bankende smerte i hodet - et tegn på migrene
 Det første tegnet på en migrene - bankende smerte i timelige og occipital deler av hodet. Sykdommen kan være arvelig. Migrene kan bestemmes på grunnlag av at alle mennesker er det samme: Det starter tidlig på morgenen når du står opp fra sengen. Ledsaget av tegn på en migrene kan tjene som kvalme, intoleranse for lys og lyd. En person skal være gitt full stillhet, fred for to eller tre dager. Når smertene forsvinner, i stedet kommer overdreven tretthet og søvnighet, så etter en lang angrep pasient ikke kan fungere effektivt, må det et nyhetsbrev. Studien viste at migrene skjer i mennesker som stammer struktur av den menneskelige hjerne er for aktiv, påvirker den generelle tilstanden i hormonnivåer.
 Hodepine og virusinfeksjoner
 Bankende hodepine kan forekomme ved sykdommer som SARS, influensa, sinusitt, meningitt, sinusitt, etc. Disse sykdommene også ledsaget av en økning i blodtrykket (som whisky fastklemt i en skrustikke) og økende temperatur. Det er midler som er godt lindre symptomer på hodepine, inkludert den tradisjonelle "Aspirin", "Ibuprofen", "Paracetamol". Feilaktig valgt briller - en annen årsak til smerter i hodet, som synsnerven opptattsignal hele tiden og gjør seg gjeldende. Hvis det er synlig rødhet i øyet membran må konsultere en øyespesialist og finne ut årsakene til at de kan være relatert til brudd på integriteten eller tegn på glaukom øyne.
 Behandling av hodepine
 Bli kvitt hodepine - da kurere årsaken og for å identifisere det, bør du konsultere en nevrolog, å bli vist i "øyelege" for å gå til en avtale med en terapeut (det kan referere til en nevrokirurg og infeksjonssykdommer). Det beste bildet for å se hva som kommer til å hjelpe blod, i noen tilfeller - en full medisinsk undersøkelse.
 Selvmedisinering på noen måte farlig, siden smerte - en konsekvens, drukner den med analgetika dumme, må du først forstå årsaken til sin forekomst.  
Hovne føtter hva du skal gjøre?
 Alle lagt merke til, når du sitter i en ubehagelig stilling, tilbringe hele dagen på beina, de kan lekke eller svelle. Grunn av hovne ben syndrom kan være mange, alt fra hjertesvikt og særegenheter stoffskiftet i kroppen og slutter med flebitt i underekstremitetene. La oss innse det sammen, noe som gjør hovne føtter?
 Eventuelle metabolske prosesser knyttet til væske og elektrolyttbalanse. Det er folk som har væske på grunn av dårlig nyrefunksjon er ikke avledet ut raskt, mens det hevelse i nedre ekstremiteter. Svulsten kan oppstå etter å finne lenge i solen. Allergiske reaksjoner, traumer og posttraumatiske effekter kan føre til lekkasje (eller hevelse) av føttene eller nedre ekstremiteter (føtter, ben, tå). Vanskeligere å finne årsaken forbundet med alvorlige interne omstrukturering eller lidelser, som for eksempel sykdom, årebetennelse kan regelmessig hovne opp det ene benet (pasient) og hjertesvikt smerter i bena vil ikke, men det lem vil likne elefant føtter.
 Hva om hovne føtter?
 I strid med vann-salt balanse, nyresvikt og problemer med å fjerne væske fra kroppen kan anbefale pasientene følge en diett med et minimum av væske. Noen limotherapy brukes til å gjenopprette metabolske prosesser, men i dette tilfellet vil være en dobbelt belastning på de endokrine kjertler, inkludert skjoldbruskkjertelen, og fordi enhver endring menneskets diett er ikke bare stress, men også har uønskede negative effekter med positiv effekt. Når en person er sulten i flere dager på grunn av konstant stagnasjon av væske i kroppen, den motsatte effekten, kan svulsten ikke ta opp hele, og dens enkelte deler, kan vi observere hvordan pasientens svulst tå eller en hoven fot.
 Man bør huske folk som har hatt hjerte bypass operasjon. Når legene gjøre dette enkelt, ved første øyekast, prosedyre, de er strimler av venøs leg mann. Etter stimulering pasienten kan begynne å skade beinet under kneet, søvn, og hovne opp på kort sikt opphold på ett sted. Behandling i dette tilfellet er ikke, etter bypass kirurgi kan brukes elastisk bandasje, som i de to første ukene av støtter normale blodsirkulasjonen føtter.
 Legemidler som inneholder hormoner, vitaminer, østrogen og antidepressive legemidler har bivirkninger som hevelse i ekstremiteter.
 Hvis du setter legen diagnosen "flebitt", vil behandlingen bli foreskrevet riktige koagulanter og hygiene: holde føttene varme og ro, ofte heve dem opp til blodet sirkulerer ordentlig.
 Når åreknuter (sitt første stadium) brukes også elastisk bind, legen foreskriver injeksjoner, er zapustevanie årer.
 Hva hvis foten kuler?
 Ved delvis hevelse i føtter, inkludert foten, må du ta hensyn til hyppigheten av symptomer og misdannelser. Hvis dette skjer hver dag at livet ditt passe inn i vanlige rammene bør gjelde til en spesialist, men i alle fall ikke kjøpe et apotek diuretika.
 Hvis fot svulmer kvelden unødig stress på leddet, og personen kan hjelpe seg selv ved hjelp av enkle oppskrifter på tradisjonell medisin. Men hvis du klikker på den hovne foten du se en dypere lang holdbarhet, er det verdt å tenke på å gå til legen fordi dette symptomet kan tjene som begynnelsen av sykdommer som akutt tromboflebitt, åreknuter saphenous årer eller phlebemphraxis. Alle disse sykdommene er forårsaket av feil strøm av blod fra nedre ekstremiteter.
 Oppskrifter av tradisjonell medisin mot hevelse i føtter
Hovne føtter hva du skal gjøre?
 1. En teskje linfrø å helle en liter vann og la det småkoke i 15-20 minutter til dannelsen av mørk brun infusjon. Det må være brygget og fortært daglig av én liter per dag i 30 dager. Infusjon bidrar til å stabil væske- og elektrolyttbalanse og bringe det tilbake til det normale, så hevelse lenger bry deg.
 2. Den eksterne verktøy, som det ble kalt av våre bestemødre, "kamille Paradise" er veldig enkel: et avkok av kamille og kjerringrokk i forhold til å helle i 1/1 fotbad. Bad bør være varm, for å gi føttene varme.
 3. Dersom arbeidsdagen etter at du har hovne ben under kneet, ta deg en kopp olivenolje. Legg en spiseskje salt der, da - noen dråper sitronsaft og gni det alle massert lemmer. Deretter må du sette føttene opp på en høy stol og la blodstrømmen.
 Som for hygieneprosedyrer, hevelse i ekstremiteter de blir vist til alle uten unntak. Du kan redusere saltinntaket, gjør en lett fotmassasje, regelmessige øvelser. Etter jobb, la oss hvile føttene, legge seg ned på sofaen, sette føttene litt høyere enn normalt, for å sikre sirkulasjon i blodsirkulasjonen i kroppen. Oftere endre plasseringen av føttene, ikke sitte i en stilling for en lang tid, berike din diett med vitaminer og mineraler som er rike på kalium.  
Яндекс.Метрика