Endometriose populære behandlingerEndometriose er en hunn sykdom der nodene er dannet, svært lik i struktur til livmorslimhinnen. Disse komponentene er inne i livmoren i seg selv, og utover. Disse manifestasjoner av sykdommen er godartet enheter. De skyldes ukarakteristisk spiring og svikt i de fungerende endometrieceller. Svært ofte manifesterer sykdommen hos kvinner i alderen 40-44 år.
Årsaker til sykdom
Til dags dato, er årsaken til sykdommen er en genetisk predisposisjon og hormonelle teori for sykdommen. I henhold til denne teori, synes det sykdom på grunn av brudd på en kvinnes kropp og forholdet mellom hormoner.
Dette faktum beviser at enkelte endringer i foci av sykdommen sett i løpet av menstruasjonssyklusen, foruten typisk reversere sykdomsforløpet under graviditet og overgangsalder.Dybden av penetrasjon inn myometriet endometriose gjenkjenne fire stadier spredt diffuse former for endometriose kreft:
• Første etappe - endometriose invaderer liten dybde;
• Den andre fasen - prosessen strekker seg til midten av tykkelsen av myometrium;
• Tredje etappe - hele veggen av livmor er involvert i patologisk prosess;
• Fjerde klasse - berørte parietal peritoneum og tilstøtende organer.
Det er følgende symptomer:
• Kronisk bekkensmerter;
• Smertefull menstruasjon;
• Lav immunitet;
• Smerter i sex;
• smerter i bekkenet, beina, forverres under menstruasjon;
• Hyppig manifestasjon av allergiske reaksjoner;
• Økt tretthet;
• vanskeligheter når du prøver å bli gravid eller ufruktbarhet;
• Hodepine, kvalme og oppkast.
Hvis du er iboende i store smerter og det øker før menstruasjon og avtar deretter, bør du oppsøke lege og gjøre tester for endometriose. Symptomer kan være smerte som oppstår under avføring og vannlating.
Forebyggende tiltak
Hvis du har en dårlig arvelighet, at din mor eller bestemor ble lider av sykdommen, eller resultatene av analysene har funnet forhøyede nivåer av østrogen, må du være veldig forsiktig.
Fedme kan plasseres før fremveksten av sykdommen. Du trenger ikke å misbruke alkohol og kaffe, hvis du ble skadet fødsel livmorhalsen. Abort, sex under menstruasjon, hyppig stress og dårlig miljø kan være ekstra risikofaktor for endometriose.
De fleste kvinner er redde for hormonelle legemidler som legene foreskriver dem. Effektiviteten av medikamenter ment ikke alltid er positiv, og en rekke bivirkninger. For eksempel fedme, håravfall, stoffskiftesykdommer, osteoporose, hormonelle forandringer og andre funksjoner. Men uten en lege hjelp med denne vanskelige sykdommen blant populære behandlinger ikke håndtere. Men det er ikke benektes at folks penger er meget god hjelp i behandling av alvorlige sykdommer, som støtter helse nivå.
Alle metoder, tradisjonell medisinsk eller bør anvendes i behandlingen av endometriose kompleks.
Behandling av sykdom
Ofte ved behandling av denne sykdommen ved hjelp av leire. Clay angivelig betraktet virkelig populære medisiner. Det er best å bruke denne blå eller grå leire, som de har bevist helbredende egenskaper. I tillegg bør det ikke være sand eller jord. Jo mer leire ligger dypt i jorden og hvordan det er renere, jo bedre.
Bruke dette verktøyet: rozkryshyte alle leire i en bolle slik at det var ingen store partikler, og helle varmt vann slik at den dekket bare leire. La det hele natten for å mykne. Morgen rullet leire i sedimentet og væsken vil toppe det. Drenere væske og deretter gå videre til å blande leire. Da begynne å kna det før det blir en homogen masse, dens tetthet og dermed skal ligne konsistensen av rømme.
Du kan også bruke en velprøvd verktøy. Det tar cirka 500-750 gram leire, for å gjøre det i en kasserolle og varme på et vannbad eller varme. Også ikke glem at leira er ikke verdt mye varme! Deretter setter du den leire på cellofan eller konvensjonell olje klut. Deretter gjøre henne kake ikke tykkere enn 2-3 cm, og deretter enkelt feste den til magen fra pubis til navlen. Dersom leire litt varmt, bør de vente til den er avkjølt. På toppen må du vikle deg varm ull skjerf og gå til sengs under dyna. Leire er ikke nødvendig å holde mer enn 2 timer etter slutten av dette tidsrom begynner den å gi alt negative at dette tegnet. Etter fremgangsmåten, er det nødvendig å fjerne leire og deretter vaske magen. Hvis du vil gjenta et kurs i behandling, bør hver dag gjør en ny leire.
Disse prosedyrene skal utføres hver dag, en gang om dagen, til helbredelse. Den gjennomsnittlige frekvensen av frihet fra sykdom varer 5-8 behandlinger.
Behandling av sykdom bete juice
Veldig god behandling i løpet av menstruasjonssyklusen, ledsaget av sterke smerter, er bete juice. Dette juice er ansett som en god løsning for mange onder. I denne sykdommen, på innsiden av 50 til 100 ml friskt bete juice, to ganger, og fortrinnsvis tre ganger om dagen. Begynner å ta saften må små porsjoner, gradvis økende dem.
Før behandling er det nødvendig å bete juice vidstoyavsya ca 4-6 timer. Spesielt verdifulle er en blanding av bete juice og gulrot.
Behandling samle urter
For behandling bør ta en spiseskje mynteblader, bringebær, kamille, eldre blomster, ryllik, brennesle og narkotika bukovitsy, og et par spiseskjeer marshmallow urt og salvie. Alle mottatte urte blanding bør fylle halv til to liter kokende vann og la stå i ca 2 timer. Tillate kjøttkraft bør være fire ganger om dagen for en halv time glass før måltider. Oppholdt sammensetning kan brukes til vanning.
Kurset varer i 2 uker prosedyrer. Løpet av behandlingen kan gjentas, men husk at bruddet bør gjøres i 10 dager. Også ikke glem at Bukovica, senker Ribnica blodtrykk, og dermed hypotensiv det ikke bør brukes.  
 Minst en gang i sitt liv hver jente har å bære en cocktail kjole. Men, dessverre, ikke alle kvinner vet når det er riktig å bruke lignende antrekk og hvordan man kler seg for et parti som er merket "cocktail".
 Nå hver dag er så mye festing, for enkelhets de er vanligvis gjør tema. Hver hendelse må komme pre-spesifiserte kleskode. Derfor en plikt for enhver anstendig nick møte ham.
Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

 I den kommende 2015 cocktail kjole stil vil nyte svært populære. Jentene i cocktail kjoler ser stilig, feminin og elegant. Så du må være en kjole.
 Bare ikke feil å sammenligne mote kveld kjoler og cocktail. De er forskjellige, og de ser latterlig på en fest med en kleskode cocktail, huske de grunnleggende reglene.

 Cocktail kjole, som det var?


 Cocktail kjole skylder sin opptreden til vakre kvinner. Ett hundre år siden begynte vårt samfunn å forandre seg. Jenter er mer lyst til å vise skjønnheten i kroppen hans, var ulike typer fasjonable fester og møter. Selvfølgelig, de er forskjellige fra det som skjer i moderne nattklubber.
Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

 Homeland cocktail kjoler er Nord-Amerika. I begynnelsen av det tjuende århundre har det blitt moderne å drikke på fester ikke bare alkohol, cocktailer med dem. De ledet kvinnene i panisk glede og løftet ånder. Og det i sin tur tvunget til å danse till you drop. Lang kjole stesnyalo bevegelse og vri (en populær dans av tiden) forvandlet til et mareritt. Som et resultat av jentene begynte å kutte kjoler. Det var ikke min, men utfordringen i denne kjolen var definitivt til stede. Over tid, kvinner begynte å bruke lyse tekstiler. Stilige damer tilbehør utfylle antrekket ditt.
 Coco Chanel, som ga verden muligheten til å bære den "lille sorte" endelig sementert cocktail kjoler i mote catwalken og i garderober av kvinner.
 Moderne mote byr dristigere versjoner cocktail kjoler.

 Hvordan velge en god cocktail kjole?


 Cocktail kjole bør ikke komplett rundt kroppen. Det er et prinsipp: jo kortere lengde cocktail kjole, jo friere han bør kuttes.
 Generelt i 2015 er ikke tatt for kort til å bære kjoler. Den ideelle lengden cocktail kjole - en 3-7 cm under kneet.
 Hvis det er ingen kjole ermer og åpen hals området, så du bør velge langstrakt cocktail kjole rett snitt.
 En full jenter skal bære kjole med høy midje og nederst gratis å kutte for å skjule problemene med magen og hoftene.
 For eiere av små bryster bør velge kjoler med draperi i området av brystet. Dette kan være en fancy bue eller folder.
 Jente med smale hofter bør velge en kjole med en voluminøs bunn. Det er oppnådd gjennom et kutt, ikke antall skjørt.
 Cocktail kjoler for jenter er full. Ofte er de rektangulær form og ikke mettet dekorative elementer. Gresk stil alltid redde deg. Velg kjoler dempede farger.
 Hvis du finne "timeglass" bør du ikke gå med trange kjoler. Dette er ikke tilfelle når det er nødvendig å fremheve deres form. I stedet må du glatte overgangen mellom bryst og hofter.
 Hvis subtilitet hender du ikke kan skryte av, så sørg for å ha en kjole med ermer ryddig.
 For å visuelt forlenge halsen iført en kjole med en trekantet hakk.

 Hva er cocktail kjoler?


 Deres er mye. De er alle forskjellige, har hver cocktail kjolen sin egen smak og sjarm. Enhver kvinne er unikt i stand til å plukke opp noen alternativer.

 Klassisk cocktail kjole 2015 (3 bilder)


 Kjoler klassisk kutt i 2015 vil være på toppen av popularitet. Cocktail kjoler må være knelange å være en farge, har ingen krage, ermer, midje og dekorative elementer. Klassiske farger - svart, hvit, rød, grå og brun.
Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

 Cocktail kjoler retro 2015 (5 bilder)


 Vi er stadig tilbake til mote grunnleggende. Så vi liker å ha ting i retro stil. Kjole - Cocktail i denne stilen er ganske grei og sexy. De har lov til å sette på en ungdomsfest. Lyse farger, åpne skuldre og mye quilling - disse er de viktigste funksjonene retro cocktail kjoler.
Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

 Asymmetrisk kjole 2015 (5 bilder)


 Hver sesong må være noe å overraske krevende kunder. Derfor, designere er i dristige eksperimenter. De tilbyr neste år å gå fra rette linjer og velge kjole opprinnelige former. Kjolen kan bli revet ned, en naken skulder, flere lag med skjørt.
Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

 Cocktail kjole i stil med Coco Chanel (foto)


 Dette alternativet er alltid kler seg i svart, har form av saken, og det er ingen grener. Inset, vanligvis i form av romfergen. Denne kjolen kan brukes trygt ikke bare partene, men også å jobbe. Siden det er en god ting, og basen perfekt med jakken.
Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

 Cocktail kjole stroppeløs 2015 (5 bilder)


 Kle opp denne stilen madly som kvinner. De avslører sexy skuldre, nakke og bryst isolert. Denne cocktail kjolen kalles kjoler - Bustier. Stroppløse kjoler har ofte stramme hofter eller skjørt. Materialet bør være mild, silke, blonder, sateng og chiffon.
Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

 Lang cocktail kjoler 2015 (5 bilder)


 Oppriktig, neste år vil de være nesten ingen etterspørsel. Ganske ofte forvirret cocktail kjoler og lenge. De varierer i at cocktail kjole bør ha en rett skjørt (lengde til ankelen) for å være en nøytral farge og ikke har et korsett og fargerik broderi. Lange kjoler for cocktail alternativet kan bære til skoleball.
Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

 Hvilken farge bør cocktail kjole i 2013 (5 bilder)


 Selvfølgelig er svart, rød, hvit kjole viktig. Du kan imidlertid variere den klassiske nyanser mer levende farger. For eksempel, smaragd, sennep, farge, aubergine, fuchsia. Fargerike kjoler bedre ikke å bære. Også bevilge ikke for cocktail floral print.
Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

 Husk at kjolen skal være så mye i garderoben din. Så ikke nekte deg selv og kjøpe nye versjoner.

 Cocktail kjoler kjendiser (7 bilder)


Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

 Cocktail kjoler for overvektige kvinner (4 bilder)


Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)

Mote cocktail kjoler 2015 (42 bilder)
Яндекс.Метрика