Enkle oppskrifter Beauty
 Hva kvinne drømmer ikke om å være vakker? Men skjønnhet er grooming! I dag er det så mange kosmetiske selskaper er fulle av reklame og løfter, dessverre, i de fleste tilfeller den eneste effekten av bruk av kremer, masker, serumer frustrerende. Selv en no brainer at ingenting er mer nyttig og mer effektiv enn naturmidler som mor naturen har utstyrt oss!
 Vakre øyne. I gjennomsnitt alder av øyemusklene begynner å miste sin elastisitet og bløtvev århundre blir pløsete. Å styrke øynene, bør vaske sine løsninger salt og te.
 Hvis øynene er tusklы og usunt utseende, er det nødvendig å spise to måltider dribtsi salt. Hvis du har poser under øynene, må du drikke mer vann kaldt, særlig om natten, og gjøre øye massasje og varme kompresser med borsyre løsning.
 Forførende og sensuelle lepper. Sprekker i leppene godt smurt flere ganger om dagen, usaltet smør. Herpes godt smurt av alkohol. Til leppene var saftig og ikke miste sin naturlige røde fargen på honning bør smøres i 10 minutter hver dag.
 Ren og strålende ansikt. For en god hudfarge, anbefaler jeg hver kveld bør vaske med is laget av kamille (kokt i vannbad).
 Fra akne og kviser hjelper kosthold, spise mindre fet og sukkerholdig og fet. Gjør et vannbad, rozparyuyuchy person til rødt, så kult det med is. Trenger du å gjøre dette minst en gang om dagen. Oftere spise ingefær, hjelper det å rense blodet. Drikker på tom mage persille buljong, frisk gulrot juice og gjær i varm melk. Fet hud i ansiktet kan være så tørr i morgen for å møte grøt fra melk og hvete kli, når den er tørr, vask med varmt vann. Hvis huden skinner, slik at tørke-løsning, sitronsaft, rå melk, fortynnet med vann (1 teskje sitron, 2 spiseskjeer melk).
 Fløyel Hands. Når fysisk arbeid, bør hender renses hender glycerol, blandes med vann. Hvis hendene dine er såret, bør de smøres med mandelolje. Grove hender bør smøres med olje eller oliven varmet hvit vaselin. Hvis neglene er brutt, er det nyttig å gjøre dem et bad, gulv 1/4 kopp eddik og salat olje, holde fingertuppene i 10-15 minutter.
 Ladies, husk at skjønnhet kommer an på psykisk helse, smiler oftere!  
Probiotika: Myte eller fasjonable nøkkelen til helse?
 I dag har vi alle vet at de fleste av alle mikroorganismer,? som utgjør? mikroflora mann der i mage-tarmkanalen. Mesteparten av det bor i den menneskelige tarmen, hvor bakterier er festet på veggene av slimete i skjema kolonier av forskjellig sammensetning med høy forekomst av bakterier.
 Mikrobiologiske flora av mage-tarmkanalen bestemmer funksjon av kroppen, og i det tilfelle at det er en ubalanse i arbeidet, vil det sikkert føre til sykdom.
 I dag, har forskere funnet ut at intestinal ubalanse kan gjenoppta levende mikroorganismer som er innført i kroppen. De kalles probyotky. De kan behandle et stort antall sykdommer. Probiotika er levende mikroorganismer som melkesyrebakterier, gjær, og bifidobakterier. Til dags dato, er behandling med probiotika populære og effektive. De gjør straks den normale balansen av intestinal sunn person.

 Effekt av probiotika


 I den naturlige veien for innføring i de menneskelige probiotika har en positiv effekt på biokjemiske, fysiologiske og immunrespons ved å forbedre funksjonene til bakterieflora. En av de viktigste egenskapene til probiotika er deres evne til å sitte ordentlig fast på epitheliocytes tarmslimhinnen. Virkningen av dette stoffet som E. coli M - 17 er på grunn av at kolonisering av tykktarmen ved hjelp av patogene forskyvning. Derfor kan behandling med probiotika også reagere positivt.

 Behandling med probiotika, probiotika om narkotika


 Nyttige og nødvendige kropps bakterier som danner grunnlag for å beskytte mikrofloraen i mage-tarmkanalen er ikke bare mot skadelige virus og bakterier. Probiotika er aktivt involvert i syntesen av ulike vitaminer og viktige mineraler. Mikroflora også produserer immunmodulerende substanser, og fjerne giftstoffer som truer leveren, noe som fører til sykdommer som vaginitis, urologiske sykdommer (pyelonefritt, cystitt, endocervicitis), så vel som allergier, astma, dermatitt. Tross alt, de fleste av dem syke mennesker som har senket immunsystem. Narkotika forårsake probiotika opprettholde høy immunitet, uansett hva føre til at immunforsvaret er svekket. Disse stoffene opprettholde nøyaktig floraen der risikoen for reduserte minstepriser.

 Sunn gut


 Positive resultater ble oppnådd ved behandling med probiotika i tarmbetennelse hos barn. Hos unge pasienter som er påvirket av probiotika produsert en spesiell type protein som er nødvendig for funksjonen av immunsystemet. Det er en merkbar forbedring av tarmveggene. Gode ​​resultater viser probiotiske behandling for diaré. Effekten av probiotika i tarmen like god som i tilfellet av kroniske og akutte former i tilfelle av diaré. Hvis du plutselig forbikjørt diaré syndrom, ta kontakt med probiotika. Det er trygt og effektivt.  
 Ansiktshuden er ikke perfekt i det hele tatt. De fleste jenter klager over et problem. En av dem - er aktive talgkjertler, som gjør huden fet. Utad ser det ikke veldig fint, tross alt ansiktet skinner og synes stadig svett. Men ut av denne situasjonen er - spesielle fasiliteter. Hvordan velge Matir våtservietter for ansikt å glemme om dette problemet?
Hvordan velge den perfekte Matir Facial Tissue?

 Hvorfor gjøre det?


 Under huden er talgkjertler. De er nødvendig fordi det er deres arbeid bidrar til å fukte og beskytte huden tørker ut. Men det er en nedside. Dermed, hvis den økte sekresjon av sebum, vil personen være i fet skrift, ikke solen vil skinne som ser ikke veldig imponerende og attraktivt. På dette spørsmålet, forresten, om lag en fjerdedel eller en tredjedel vakker halvparten av menneskeheten.
Hvordan velge den perfekte Matir Facial Tissue?

 Overskudd av fett kan fjernes fra huden. For å gjøre dette, bruker noen besitter tørke lotions med spesialkomponenter. Men slike midler, dessverre, ikke gi beskyttelse for hele dagen. Og han gikk ut i det varme været, oppdager hun at alle hennes ansikt skinner. I dette tilfelle overflødig talg trenger bare å fjerne med svette og smuss. Det er her servietter med matting effekt.

 Hvordan virker det?


 Bindet er et stykke silkepapir eller liten størrelse, impregnert med fast oppløsning. I denne løsningen omfatter komponenter som er avsatt på overflaten av fibrene og bidrar til å fjerne overskytende fra hud sekret av talgkjertlene. I tillegg vil verktøyet hindre tette porer, som fjerner svette og med eksisterende ansikts urenheter.
Hvordan velge den perfekte Matir Facial Tissue?

 Alt dette huden er ren, frisk og vakker glans forsvinner. Det finnes en rekke forskjellige vev, nesten hver produsent av kosmetikk avgir. Så noen ganger Valget kan være vanskelig å fastslå. Men fortsatt mulig.

 Hvordan du skal velge?


 Så på hva du skal se etter når du kjøper en matting serviett ansikt?
 •  Sammensetning. Det kan være forskjellig, men bør unngå visse ingredienser. For eksempel alkohol kan alvorlig tørr hud og med forårsake mikroskopiske brannsår og irritasjon som du ikke trenger. I tillegg kan effekten være helt motsatt. Hvis det skal være innholdspolymerpartikler, er det flott, fordi de absorberer samt fukt og overflødig talg. Sammensetningen kan også innbefatte støv, men for det første er det liten fargevalg (Hvis tonen ikke er egnet, kan det maskere virkning), og for det andre, blir pulverpartiklene tette porer, forårsaker akne skal vises. Dufter er ikke nødvendig. Ja, de legger en fin smak, men det kan være for lyse og sterk og avbryte din parfyme lukt og til og med irritere olfactory reseptorer.

 •  Lukten. Som nevnt ovenfor, ville det være bedre hvis den er tilgjengelig. Tillates bare knapt merkbar lys, frisk og behagelig aroma.

 •  Materiale. Det beste valget av fine klut vevd materiale. I dag er den mest brukte syntetiske og kombinert. Den beste og praktisk alternativ - spanlejs det. Det er slitesterkt og allergivennlig. Du kan også kjøpe servietter med spunbond, men det er mye tynnere og raskere tørking.

 •  Pakking. Det er viktig å ta hensyn til det. For det første er det viktig anvendelighet. Pakken bør plasseres i posen, men det er lett å detektere det (dette er noen ganger svært vanskelig for en jente). For det andre bør det være lett å åpne emballasjen. I dag, nesten alle produsenter gir prykleyvayuschyysya og fanen otkleyvayuschyysya. Det bør være bred nok (og hull) og godt sikret (ellers en tørr klut).

 •  Sørg for å utforske alt som angitt på pakken. Og det må nødvendigvis inneholde informasjon om produsenten (adresse, navn, kontakter) og datasikkerhet (mottar testresultatene). I tillegg gjennomgang og anbefalinger om bruken av verktøyet. Samvittighets bedrifter ikke glemme dem.

 •  Sørg for å ta hensyn til utløpsdatoen. Etter eksamen, kan noen komponenter og stoffer endre sine egenskaper og bli farlig og skadelig.

 •  Kjøp dette betyr den beste eller på apoteket eller i en spesialisert og utprøvde butikken kosmetikk. Du kan gå til den offisielle nettsiden til kosmetisk selskapet og bestille produkter der. Men noen ganger er det dyrere og vanskeligere.

 •  Bla noen merker


   Du kan finne en rekke vev fra ulike produsenter. Vi foreslår at du utforske vurderingene av noen av dem:
   Servietter fra "Shiseido". Det er en stor forfriskende effekt, huden blir ikke belastet og ikke peresushuyetsya. En sveip er nok til hele ansiktet. Som en del av pulver er perfekt jevner ut hudfarge. Glans forsvinner.
  Hvordan velge den perfekte Matir Facial Tissue?

   «Mary Kay» tilbyr bilaterale servietter. Den ene siden blir kvitt skitt, den andre absorberer overflødig talg. Det er veldig praktisk og praktisk. De fleste kjøperne var tilstrekkelig produkter.
  Hvordan velge den perfekte Matir Facial Tissue?

   Servietter «Cettua» ikke veldig økonomisk, som kunder. I person kan gå to servietter. Men emballasjen er veldig praktisk.
   «Oil Control Paper» fra «Artdeco». Stilig og søt emballasje, servietter taktile, lukter godt. Men for fet ansikt huden på problemområder kan ta flere stykker.
  Hvordan velge den perfekte Matir Facial Tissue?

   Selskapet "Oriflame" tilbyr også et verktøy. Praktisk og kompakt innpakning. Servietter utmerket jobb med sin oppgave og fjerne overflødig fett person. Vurderinger er ikke mange, men de er alle positive.
   «Pore Minimizer Oil Blotting Ark» fra «Clinique» ikke bare ansiktet matt og frisk, men også hindre forurensning. Pakking praktisk måte ganske økonomisk.

   Making servietter hjemme


   Gjør Matir servietter kan være hjemme med sine egne hender. For å gjøre dette:
 •  lotion for fet hud eller tonic;

 •  beholder for servietter;

 •  flytende såpe;

 •  kokt vann eller buljong av urter;

 •  aromatisk olje (valgfritt);

 •  papirhåndklær eller tørr klut.

 •  Alt er enkel. Å blande flytende ingredienser. Andelene av valgt individuelt, avhengig av graden av forventninger og fet hud. Du kan også legge til noen pudder eller foundation, valgt individuelt for din hudtone. Flytende såpe er bedre å velge på en naturlig basis, er det nyttig. I tillegg må alle komponenter være trygg og allergivennlig.
   Nå tørker impregnere blandingen på alle sider. Ikke hell væske jet papir bare razmoknet. Legger den så inn i beholderen og lukke den. Rist beholderen til å gjøre ting våt. Ferdig!
   Vi ønsker deg det beste plukke opp servietter med matting effekt, bruk dem med glede og alltid ser utrolig!  
  Яндекс.Метрика