Epitel i smøre
 Og gå til gynekolog ønsker ikke å redde en kvinne helse og ønskelig. Dette dilemmaet er fremdeles et dilemma - til et punkt der gynekologiske problemer ikke stige kraftig. Vanligvis skarphet er assosiert med betennelse som kan føre til smerter og kramper ved vannlating. Parallelt er det valg - så ille faktor. Så til legen i Kvinneklinikken har å gå, og det første legen vil gjøre - ta to å smøre analyse: fra skjeden og urinrøret. En analyse vil bli kalt "renhetsgrad", den andre - "flora".
 For autentisitet smøre flora i løpet av dagen bør ikke ha samleie eller bruke vaginal produkter. Ellers smøre er ikke nøyaktig bilde av sykdommen og bli "sløret". I løpet av måneden for å smøre for dumt. Tilsvarende er det ikke tilrådelig å urinere i de siste 2-3 timer før du besøker en gynekolog. Den beste testet i løpet av de første dagene etter menstruasjon, selv om kort tid før starten av den nye syklusen - også en god tid for flekker. For prosedyrer (smertefri) bruke engangsslikkepott. Smerte fangst - et tegn på at kvinners kropper betent.
 Plateepitel i smøre - er normen
 Det er om lag av cellene på slimhinneoverflaten av skjeden, som alltid er til stede på dette sted, og i dette miljøet. I et lite antall (fra 3 til 10 celler i synsfelt) epitel som fôr livmorhalsen og skjeden lag vil måle normal tilstand av kvinners kropper. Disse "vidluschyty" celler indikerer bare at overflatelaget av skjeden er oppdatert, er det sunt. Gamle celle og dens funksjon utført dårligere sted nytt.
 Økt antall eller fullstendig fravær av epitel i smøre
 Hvis det oppdages epitel i det hele tatt, er å starte en idé om at en kvinne er noe galt med hormonelle bakgrunn. Ingen Epitel - så, for noen grunn innholdet av mannlige hormoner var høyere. I dette tilfelle kan mengden av østrogen være mye lavere enn vanlig.
 Chance er en annen grunn for fraværet av epitel - døende epitelceller. Dette mønsteret er observert, for eksempel celleforandringer. Dette er en ganske alvorlig sykdom fare for kreft. Det kan behandles, men først trengte en mer avansert forskning enn bare å studere smøre under mikroskopet.
 Hvis mange epiteliale smøre - det bør være et signal til å ta affære ". Først av alt, et stort antall av disse celler indikerer inflammasjon, spesielt hvis celler er funnet for det meste små. Veksten av dette tallet også bemerket og fulgte etter betennelse organ eller vev.
 Intensiteten og ulike lidelser av keratinization observert ikke bare på endringer i de kvinnelige kjønnsorganer. Epitelial vev kan vokse som et resultat av aktiv celledeling og i diffus mastitt (godartet). Endringer i brystet er i stand til å indusere patologiske prosesser i andre organer.
 I tillegg til alle de ovennevnte er eget notat følgende: hvis relativt unge pasienter original (dvs. uvanlig, i likhet med tradisjonelle former) plateepiteldysplasi helt dekker livmorhalsen, kan dette faktisk delvis forklare primær infertilitet. For disse kvinnene vanlig avvik av menstruasjonssyklusen - og dette er en direkte forbindelse med forstyrrelser i hormonfunksjoner. For å bekrefte den nødvendige versjon kalt colposcopic undersøkelse.
 I eldre kvinner plateepitel celler i smøre titt ystonchennыmy - inntil stråle av blodkar. Den "farlig" område noen ganger synes hvitaktige punkter, som kan anta karakter av papillær fôr laget.
 I alle fall bør de vanskeligheter med å bestemme årsakene atypychnosty epitelvev undersøkelse fortsette - med levering av komplekse, integrert analyse. Flere presise konklusjoner vil ikke smøre, og igjen - kolposkopi studien. Hvis disse testene det sterkeste å gjøre en henvisning til kolposkopi eller en lege ga pasienten, ikke gi opp slike prosedyrer. For diagnose er svært viktig - fordi sannsynligheten for å utvikle livmorhalskreft forebygging er bedre og stoppe tid enn å behandle en så alvorlig sykdom.  
AIT skjoldbruskkjertelen
 AIT skjoldbruskkjertelen eller autoimmun tyreoiditt - en sykdom forårsaket av et brudd på immunsystemet. Sin essens er at immunsystemet behandler tyroideavev som ynorodnuyu, forårsaker aggressive reaksjon, til ødeleggelse av de celler som produserer hormoner. Som et resultat, kan vise tyreoidforstyrrelser, hypotyreose eller hypertyreose som. Det er også et annet begrep AIT - Hashimotos sykdom, oppkalt etter legen som først etablert sine symptomer.
 For tiden er det følgende typer av sykdommen:
 - Kronisk, slår ofte til hypotyreose;
 - Subakutt form for viral opprinnelse (s de Quervain AIT);
 - Postpartum form som kan ende som hypotyreose og full restaurering av skjoldbruskkjertelen;
 Mindre vanlig er følgende typer:
 - Akutt AIT;
 - AIT Rydelya fibrose vev av skjoldbruskkjertelen;
 - Spesifikke former for AIT, sopp, tuberkulose og andre.
 Årsakene til autoimmun tyreoiditt
 Man trodde lenge at sykdommen er bare arvelig. Foreløpig har leger og de fleste forskere kommer til samme konklusjon at sykdommen kan overføres på gennivå, men ikke den viktigste årsaken til AIT. I denne forbindelse, er det anbefalt å bli vist regelmessig for å oppdage autoimmune thyroiditis folk som pårørende har hatt skjoldbrusk problemer.
 Som du vet, for normal skjoldbruskkjertelen, er det viktig viss mengde jod. Gitt at kroppen ikke kan produsere jod alene, får han det meste med mat.
 Hvis ikke nok jod, kjertel vev gradvis vokse og antallet skjoldbruskceller og snart det er jodmangel.
 Men det er et annet vanlig problem - skytende jod, som i nærvær av samtidige sykdommer kan resultere i AIT. Det er verdt å huske de som drikker dreven iodholdige narkotika og mat.
 Den virkelige "trigger" kan være en høy grad av stråling. Og det handler ikke bare om stråledosen som følge av ulykken. Som det er trist, men strålebehandling brukes til kreftbehandling fører ofte til autoymmunnomu thyreoiditt.
 En annen velkjent faktor er hormonell ubalanse som ofte oppstår i en kvinnes kropp under svangerskapet eller i det første året etter fødselen. Kjønnshormoner i løpet av denne perioden har en direkte innvirkning på skjoldbruskkjertelen, som er 20% av årsakene AIT.
 Hovedsymptomer
 Vanligvis gjør mindre feil i skjoldbruskkjertelen ikke vises så ofte forbli uoppdaget i lang tid. Ennå å huske de symptomer som er verdt å betale oppmerksomhet til øyeblikkelig legehjelp endokrinolog. Først av alt er det:
 - Hovne ansikt og økt halsen (struma);
 - Hårtap;
 - Endringer i hud og slimhinner;
 - Vektøkning;
 - Uregelmessig avføring (forstoppelse);
 - Muskelsmerter;
 - Bradykardi (langsom hjerterytme);
 - Depresjon;
 - Uregelmessig månedlig syklus;
 - Problemer med unnfangelsen.
 Det bør bemerkes at disse og andre symptomer kan indikere sykdommer i andre organer og systemer som ikke er relatert til skjoldbruskkjertelen. Bare gå en endokrinolog og ytterligere diagnostikk vil hjelpe nøyaktig diagnose og tidlig behandling start.
 AIT behandling av skjoldbruskkjertelen
 Hvis vi snakker om på hvilke måter moderne medisin sliter med AIT, det første:
 - Hormonbehandling;
 - Motta medikamenter som hemmer produksjonen av skjoldbrusk hormoner;
 - Kirurgi.
 Det bør bemerkes disse alternative terapier som homeopati og tradisjonell medisin, som i noen tilfeller hjelper, om ikke helt eliminere, redusere symptomene på sykdommen og stoppe dens utvikling.
 Autoimmun tyreoiditt tilhører den kategorien av sykdommer som ikke kan være fullstendig kurert. Men når de er riktig brukt narkotika for denne sykdommen kan leve 100 år. Det er bare nødvendig for å opprettholde normale hormonnivåer.
 Vanligvis før utnevnelsen av en behandling, bør legen spørre pasienten følgende:
 - Alder, kjønn, vekt,
 - TSH nivåer;
 - Tilstedeværelsen av andre sykdommer.
 Først etter at diagnosen endokrinolog oppnevner en individuell behandlingsregime.
 Den offisielle medisin den mest vanlige i dag er det stoffet L-tyroksin, som inneholder et hormon som produseres av skjoldbruskkjertelen - T4.
 Vanligvis varer behandlingen tre til fire måneder til flere år. Dose foreskrevet av legen din ta en gang om morgenen. Denne metoden er nødvendig å starte med små og så gradvis økes til den maksimale dose. Da stoffet er minimalisert, og i noen tilfeller fullstendig kansellert. Det er viktig i behandlingen av regelmessig overvåking av hormonet T4 å identifisere mulig overdose og fenomenet hypertyreose.
 I noen tilfeller, når L-tyroksin behandling ikke gir gode resultater, den mulige bruk av glukokortikoider. Men for denne gruppen av hormoner finnes motstridende meninger fra leger, primært basert på bivirkninger som gis på kroppen.
 En svært lovende for behandling Hashimotos tyreoiditt finne en behandling hvor steroid hormon injisert direkte inn i skjoldbruskkjertelen. Erfaring viser at noen ganger nok til å holde 10 injeksjoner for å normalisere hormonnivåer og en betydelig forbedring i helsen til pasienten.
 Gjennom hormonelle stoffer bør ta medisiner for å opprettholde normal drift av magen, leveren, tarmene, og kardiovaskulære og nervesystemet. Det bør bemerkes rolle homeopati, som i motsetning til medikamentbehandling som påvirker kroppen systemisk uten å gi skadelige bivirkninger.  
Behandling av erysipelas føtter
 Reduksjonen av immunitet i akutte allergiske reaksjoner hos mennesker kan erysipelas huden. Denne sykdommen er smittsom av natur, som følge av veksten av hemolytiske streptokokker og ytre betennelse på huden.
 Erysipelas bena ofte skjer gjennom kontakt, patogener trenge gjennom huden gjennom kutt og skrubbsår gjennom medisinske instrumenter, samt tilbakevendende betennelse i huden. Hvis en person ikke er i stand til å motstå den fulle infeksjon, sykdom "tar ham til fange."
 Symptomer på erysipelas
 Symptomer er alltid synlig, så å si, for det blotte øye. Nederlag hud seksjoner begynner med føttene, der hvor leggen, kalv opp til kneet begynner å hovne opp, forhøyet kroppstemperatur, er sted lesjon lyse rødt. Hvis infeksjonen på huden mye skader (riper og slitasje), kan erysipelas gå på halsen og ansiktet. Denne sykdommen er populært kalt "krus", hennes frykt, fordi de vet hvordan å kurere sykdommen. Temperaturen holdes innen 39 til 40 grader, er det ikke avvik ingen piller kan bidra bare intravenøse injeksjoner, kort banke temperatur ved hvilken pasienten kan miste bevisstheten og være lang i delirium.
 På stedet av lesjoner produsert sterk svulst, sveller det hver dag mer og mer, varmt å ta på, utseendet - lyse rødt, så tydelig effekt av skadelig streptokokker, hvis tallene økt i løpet av sykdom betraktelig.
 Erysipelas etappe hud kan oppstå på bakgrunn av en sopp infeksjon, åreknuter, lymfeårer sykdommer, mangler immunforsvaret og er i alkoholikere, diabetikere og folk som lider av overvekt. Streptokokker formere seg raskt etter sykdommer som betennelse i mandlene, bihulebetennelse, karies, tromboflebitt med huden sår.
 Sykdommen seg raskt med dagens karakteristiske symptomer: hodepine, muskelsvakhet, røde områder føtter, feber, frysninger, kvalme og oppkast. I tilfelle av en alvorlig form for "ansikter" forgiftning topper, en mann kan ta beslag, faller han inn i en tilstand av bevisstløshet, delirium. Etter 12-15 timer pasientens vises sekundære tegn på rosen hud, nemlig hevelse ben, sprengning lemmer, manglende evne til å gå til fots.
 Behandling av erysipelas føtter
 Inflammatorisk aksel lik flammene, slik at det innenfor en liten rødhet blekere enn kantene. Akutt betennelse perioden kan vare opp til to uker, deretter hudødem på området gir en sterk peeling (øverste laget av epidermis helt dør) kan oppstå pigmentering av huden og dannelse av bobler fylt med serøs innholdet. Uriktige behandling "ansikter" av bena er sår som ikke leges i løpet av få år.
 Bakterielle erysipelas kan ikke la sykdommen gå sin gang. Nøytralisere infeksjon antibiotika penicillin serien, som legen foreskriver en dose av enkelte legemidler portabilitet i tankene. Er gitt i 12-15 dager, noen ganger som samtidig behandling anbefale å ta hormoner som prednison effekt i denne sykdommen er høy.
 Daglig 1-2 timer til fots område der det er betennelse bør vaske antiseptisk løsning (kan være naturlig, er det godt egnet malurt, og tilgjengelig over disk piller furatsillina og oppløsende dem i vann fuktet bandasje eller gasbind til å tørke av sted "rose" ").
 Sykdommen regnes som alvorlig, det er behandlet med frykt selv erfarne leger, selv om de ikke overse folkets råd. I tillegg til de antibiotika som brukes kritt, som strø det berørte området, topp bandasje, er det bedre hvis det er rød og stram zabyntovuyut. Vanligvis prosedyren utføres tidlig på morgenen, før soloppgang. Siden betennelsen er dobbelt så raskt som vanlig.
 Med kritt kan blande alle dine favoritt salvie. Å forberede komprimere trenger et par stykker av knust kritt og to spiseskjeer av urter, de trenger litt vann for å fukte og sette på bomull til beinet. Prosedyren bør gjøres minst 4 ganger om dagen.
 Godt til honning, som brukes til området av erysipelas noen timer, og deretter endre dressing på fersk, forvask løsning furatsilinom opp.
 Om natten, effektivt fungerende anti-inflammatorisk lotions. De kan også gjøres med urter, må du ta 2 ss frø Datura-gress brygge en kopp kokende vann. Så løsningen avkjøles, sil og hell vann inn i det i forhold 11. I løpet av 10 minutters smøre sted betennelse våt bomull eller gasbind dynket i denne helbredende buljong.
 Fra eldre bær gjøre en spesiell pakke som ikke er fjernet innen tre dager. Du må koke bær i vannet og la dem stå over natten i en termos, så bær legge gasbind brukes til beinet og fast zabyntovыvaem tre dager. Dette - det beste antibakterielt middel mot betennelse "ansikter".  
Яндекс.Метрика