Folk har lenge gjort bruk av essensielle oljer for ulike formål, under seremonier i kirken, på ulike sosiale arrangementer, som medisin og som et middel for forførelse. Folk alltid respektere smaker som anses som gaver av gudene.Eteriske oljer fremme vekttap


 Nå, selvfølgelig, alle vet hvor essensielle oljer er gudene og ingenting å gjøre med, men likevel, respekt for smaker ikke blitt mindre. I dag spektrum bruk dufter av essensielle oljer har økt. Blant annet bruker dem til å gå ned i vekt nå. Det er vanskelig å tro, men det er sant.


 Dufter kan hjelpe deg å miste vekt. Aromaterapi for bedre og raskere resultater, kan kombineres med alle diett. Slanking bruk olje er svært variert: de kan bli gnidd med en massasje, lagt til badet, tatt muntlig. Før du går videre til aromaterapi, bør du forstå essensen av handlingen av essensielle oljer på kroppen.


 Å være overvektig er ofte et resultat av problemer i kroppen. Oljer Slanking normalisere stoffskiftet og er vanndrivende. Disse egenskapene bidrar til å miste vekt.


 Så hva er det olje kan og bør brukes til dette formålet?


 Einer olje. En svært effektiv metode for einer olje inne kapnuvshy noen dråper i en skje med sukker eller et stykke brød. I tillegg til normalisering av magesekken, og einer olje fjerner giftstoffer fra kroppen. I intern bruk, kan du ta et bad med einer olje og bruke den under massasje. På badet bokstavelig slippe 4-6 dråper olje til stor effekt lagt havsalt bad.


 Olje av søt appelsin. Det er også en god måte å gå ned i vekt, noe som normaliserer mage, tarmer, ta med giftstoffer og forbedre metabolisme. Det er lagt til badekaret - 5 dråper eller gni en massasje - 6-10 dråper.


Eteriske oljer fremme vekttap Disse oljene bidra til å miste vekt raskt er ikke så mye hvor mye kvalitet. Etter deres søknad til huden vil strekkmerker, cellulitter og andre defekter som ofte ligger igjen etter at bratt kvitt overflødig vekt.


 Bortsett fra oljen inne, noe som gjør aromatiske bad og massasje, anbefales bare innhalere oljer, som bidrar til å redusere appetitten. Oljer, smaker som bør puste det - peppermynteolje, vanilje, grønt eple, kanel.


 Denne typen aromaterapi engasjere veldig enkelt - det ene neseboret fingrene klemmes og den andre er sterk pust, og vice versa. Dette er spesielt nyttig for folk som sult er mer psykologisk enn fysisk i naturen.


 Ved bruk av aromaterapi glemme at noen oljer kan forårsake allergi, det vil si før du begynner aktivt bruker olje, må vi finne ut om det er en allergi mot det. Også noen oljer har spesifikke kontraindikasjoner, som olje av einer, som ikke bør tas i løpet av svangerskapet. Disse tingene bør definitivt vurdere før du starter aromaterapi for å hjelpe i stedet ikke føre til at kroppen skade.  
 vinter, vanligvis hår ser ikke veldig bra. Representert mangel på vitaminer og for mye fuktighet.Gjør håret tykkere


 Du kan prøve å gå i kulden uten lue (bruk kun panseret), men selv dette er ikke nok til å hjelpe deg. Men hva skal jeg se etter i vinter for å unngå skade på håret ditt?


 Winter Hair, faktisk, krever spesiell omsorg. Derfor, hvis mulig, sette en perm eller farge til våren. Minst det ville være et godt alternativ. Men hvis ikke du ikke kan male, prøv å bruke mer tilgivende fargestoffer. For eksempel, Basma og henna. Kom og male uten oksidanter fra naturlige ingredienser. I vintermånedene er det anbefalt å bruke så lite hårføner. Ellers håret vil ofte delt eller verre - pause. Hvordan man skal oppnå mer volum og glans?
 •  Finn riktig sjampo for deg selv. Hvis kløen sjampo vises, må du finne en måte uten silikon. Den mest mild shampoo beregnet ved inskripsjoner på etiketten. Derfor bør man ikke være lat vri flaske sjampo i hendene og lese innskriften på etiketten. Deres utgangspunkt er å vaske Sodium Laureth Sulfate eller TEA Lauril sulfat.


 •  Mange sjampo - ikke en garanti for at det vil bli bedre. For perfekte resultater nok porsjoner med mutter.


 •  Å redusere konsentrasjonen av etsende stoffer i sjampo, ikke vspenyvay på håret hans, og fortynnet med vann å skumme på håndflaten.


 •  Skyll alltid røttene - hele lengden på håret ochystyatsya seg selv, når du skylle såpe skum.


 •  Hår anses ren hvis bokstavelig skrape etter vask.


 •  Vann fra springen kan være grunnen til at håret ikke skinner! Derfor prøver å shampoo med antyhlorom.


 •  Håret vil se bedre og varer lenger etter vask for å holde rent, hvis valgt for sin type sjampo. Og hvis du ikke vet hvilken type du Ox, så se etter online test for å finne ut hvilken type hår eller besøke en spesialist.


 •  Aldri gå til sengs med en våt hode. Strukturen av håret, når de blir konfrontert med en klut pose meget lett skadet. I denne forbindelse posechsya hår kan bli sprø. Derfor, hvis du ikke bruker en hårføner, gå til sengs på en pute, håndkle hodeskadene. De vil fikse deg håret av sine sammenstøt med stoff puter.


 •  Etter sjamponering, vil håret bli en fantastisk prosedyre hvis du skylle dem med kaldt vann. Dermed du håret porene tettes, vil de skinne, styrke og silkiness.


 •  Elsker å gå i regnet! Hvis du vil at håret funnet prakt, styrke og glans alltid gå i sommer regn eller skylle håret med rent regnvann.


 •  Også for håret ditt vil være nyttig hodemassasje. Det styrker hårrøttene, forbedrer hodebunnen. I tillegg vil hodemassasje gi deg behagelige følelser, lindrer stress og utmattelse etter en hard dag. Og søt drøm gitt til deg.


 • Gjør håret tykkere   Har du en maske mot flisete tupper. Bland 3 ss gjær 250g majones og rør til en jevn røre. Plasser stativet på et lunt sted i en time. Deretter satt på endene av håret hennes, pakket dem i en plastpose og innpakket et håndkle. Hold denne masken på håret i en time, skyll med varmt vann. Gjenta denne prosedyren etter behov. Du må være tilstrekkelig å bruke en 15-2 måned, deretter gjenta.


   Og at håret skinte helse og imponert av sin skjønnhet, kan du bruke narkotika. For eksempel kan du ta kalsium-D 3 Nycomed. Dette stoffet norsk fill kalsiummangel og gi skjønnhet hår, negler, og sette et smil.  
   Det er to fundamentalt forskjellige syn på kjører for vekttap. Noen foretrekker en lang treningsøkt i et lite tempo, andre råder "sprint" rase.  Effektiv drift for vekttap   I det første tilfellet legger vi legemet er ikke mye, men i lang tid. At fettforbrenningen begynner sakte og varer til slutten av treningen. Men det er en vri: etter aerob trening forbrenner fett i noen tid. Det er mulig å velge korte avstander med maksimal hastighet etterfulgt av ferie. Ta pauser fra disse løpene slankende prosessen ikke vil stoppe.


   Siden organismer er forskjellige, vil hver velge selv. Vi anser de grunnleggende regler som vil akselerere prosessen med å miste vekt når du kjører i begge tilfeller.


   Det viktigste når du kjører for vekttap - en pust. Det er viktig for den enkle grunn at fett er brent bare i nærvær av oksygen. I tillegg, riktig pust, kan du løpe mye mer og ikke så mye trøtt. Big refererer til aerob trening, som mest sannsynlig gå ned i vekt, slik at pusten - er den viktigste komponenten i forsvarlig drift.


   Uansett hvilken stil du velger løping, jogging eller sprinting, prøv å ikke spise 30-60 minutter før trening, og så mange etter. Hvis du går til gym rett etter lunsj. Du vil være svært vanskelig å håndtere. Når du kjører på full mage, må du først ha problemer med å puste, og uten riktig pust, som vi allerede vet, kjører for vekttap omdannes til pumping muskler. Etter at du kjørte en avstand, selv fett tap tar omtrent en time. At trening for kroppen din har ennå ikke kommet til en slutt, noe som betyr at belastningen det riktig mat er ikke verdt det.


   Unn nøye velge klær. Good Shape vil vare mye lenger og lettere for deg å kjøre. Du trenger klær som vil "puste" slik at du ikke føler deg som et bad mens du kjører. Det bør sies også om sko. Hvis det ikke er praktisk, er det mulig skade eller forstuing. Kjøpe sko som er laget spesielt for å kjøre.


  Effektiv drift for vekttap   Forresten, hvis du kan, velg en stadion med gummiert belegg eller kjører langs en skogssti. Asfalt for vanskelig for langvarig opplæring og postosyanno verkende ben repulse du jakte alt gjøre videre.


   Som for sports kosttilskudd og zhiroszhihateley, er det ingen universell råd. Alle må ta oss selv alene, men enda bedre - etter råd fra en personlig trener. Husk at enhver supplement ikke erstatte din trening - de vil være effektiv bare hvis vil være en ekstra stimulans for vekttap.


   Til musklene ble drept og huden forblir smidig, ikke glem å betale etter å ha kjørt litt tid stretching. Det bør ikke bare strekke bena, men også tilbake. Dyp pusting under stretching, da oksygen vil strømme til musklene, og aktivt brent fett.


   Til slutt bør det sies om den tiden av dagen til å kjøre. Det finnes også ulike meninger. Morgen eller kveld - det er opp til deg. Det kommer helt an på din personlige biorytme, Flat og preferanser. Hvis jogging du slår inn i helvete, bør du ikke torturere deg selv banning og alt å gjøre. Noen øvelse, spesielt hvis det er i gang, rettet mot vekttap bør være en glede, eller de ikke nå sine mål. Hvis du liker å møte daggry på stadion - god. Foretrekker vest - ble engasjert i kveld, vil dra nytte av dette i det minste.


   Kjør med glede!  Яндекс.Метрика