European manikyr
 Vakre, velstelte hender - kortet perfekte kvinne. Så du bør ta hensyn til dem, ikke glemme manikyr. I vårt land er mest brukt manikyr, som innebærer å kutte hårstråene. Dette alternativet er ideelt når du trenger å gjøre det raskt. Men kvinner håndtere bør alltid se perfekt, så ta hensyn til Vankantete manikyr.
 I vestlige land, den populære "tørr" manikyr at den sikreste. Det gir ingen trimming neglebåndene, og dens presise vidsunennya gjennom mykgjørende krem ​​og trepinner. Europeiske manikyr negler ikke bare vakker, men bare 6-7 behandlinger. Dette alternativet er perfekt for hjemmebruk.

 European manikyr - en fordel Den største fordelen med europeisk manikyr at skjellaget er fjernet, derfor kan det ikke bli såret eller Lagre denne infeksjonen. Dette er gjort mulig ved å dempe en tynn film på negleplaten ved hjelp av spesielle oljer eller emulsjoner. Dette er fin måte å fint skinn eller eiere av tett linjeavstand fartøy.

 European Vankantete manikyr bidrar til å bevare huden rundt neglene. Han selv ble ikke utført metallredskaper, pinner og oransje eller rosa treet. Den væske, som mykner skjellaget, som består av frukt og melkesyrer mykne den og hindre ytterligere vekst.

 European manikyr - feil


European manikyr
 Anmeldelser av europeisk manikyr bare positivt. Men det har en ulempe - raske resultater mislykkes. Hvis hun alltid gjort en klassisk manikyr, skjellaget var grov og hard. Så først må det settes i stand. Og det er behov for å gjøre om syv prosedyrer. Først etter disse neglene vil se mer naturlig.
 Første grader må slette med nakozhnyts. Men over tid, huden blir veldig myk og de ikke bekymre deg. Videre behandling av laterale rygger vil bare laser saging, opptrer etter type peeling, fjerning av støv i huden of Education.

 European manikyr - maskiner ytelse


 Hvis hun bestemte seg for å gjøre europeisk manikyr hjemme. Derfor er det nødvendig å kjenne den teknikk for gjennomføring. Den består av fem trinn.
 • European manikyr
   For det første er det nødvendig å fremstille neglene. For å gjøre dette, må du fjerne den gamle malingen og danner forsiktig formen på neglene ved hjelp cutter, saks og neglefiler. Skjellaget er ikke nødvendig å redusere vann (som manikyr kalt "tørr"). Men hvis hun fryktet stimuli, kan vi holde hverandre i hendene i litt vann.

 •  Det neste trinnet du trenger å sette på en spesiell flytende spiker til neglebåndene. Som en del av verktøyet er: frukt og melkesyrer som bidrar til å dempe hårstråene som hindrer vekst og keratolyky som oppløses keratin av hornlaget av spiker. European manikyr kan gjøre med alternativ væske - brus eller såpe. Negler holder i løsningen i 10 minutter for å rense skitt plass under neglen og neglebåndet oppmykning. Etter bad fett hendene nærende krem.

 •  Deretter den oransje pinne eller plast spatelspiss med gummi forsiktig skyve neglebåndene.

 •  På slutten kan du sammenligne resultatet med bildet av europeisk manikyr, og etter en spesiell olje for å smøre huden rundt neglene. Olje myke opp huden, gjøre den mer elastisk, hindrer grader.

 •  Neglelakk eller lakk.

 •  Shylak manikyr - hva er det?


  European manikyr
   Shellac manikyr er en hybrid gel neglelakk og lett. Han ser ut som påløpte negler, negleplaten, men ikke vektet ulikt gel og spiker med glitter butikker. Shylak veldig praktisk å bruke - lett å påføre med pensel uten å kreve aggressiv behandling. Derfor kan den håndtere uten hjelp av fagfolk.
   European manikyr belagt med skjellakk kan holde opp til 21 dager. Skyt det skal bare på grunn av det faktum at neglen vokser over tid og kan bli synlig linje mellom shylakom og skjellaget. Verktøy skjellakk allergivennlige, har en dyp og fyldig farge, vakker glitter, ingen skarp lukt. Men palett maling shylak ganske små, men takket være fargeblanding mellom dem kan få et stort antall farger. Shylakom dekke negler kan ikke bare armene, men bena.
   Fjernet shylak komplisert enn en enkelt lakk, men denne fremgangsmåten kan gjøres uavhengig av hverandre. Skade på negleplaten ved å fjerne shylaku vil ikke, fordi den ikke trenger rasp.
   European manikyr er anbefalt å velge de jentene som ønsker å gjøre neglene vakker og godt vedlikeholdt. Takket være sin regelmessig bruk, håndtere kvinner vil se flott ut og for å tiltrekke utseende.  
  Bildene på negler med akryl maling
   Foreløpig bruker nail art en rekke lakk og politur. De bestemte hvordan det vil se ut bildet av kvinner. Gjelder også akrylmaling som ser bra ut, ikke dårligere i kvalitet og er mye billigere.
   Akrylmaling gjør det mulig å lage et sant mesterverk på neglene. Å opprette et volum bildet er lagt spesiell akryl pulver. Hennes brikke er plassert på negleplaten og børstetilveiebringe den ønskede form. Ved hjelp av akryl kan gjøre noen form. Bilde akryl begynte å skape ny, denne nye linjen av negledesign. For å forstå det, må du forstå teknikkene og forberede de nødvendige verktøyene. Så hvordan kan trekke på negler akryl maling?

   Bildene på negler med akryl maling, de nødvendige verktøy


  Bildene på negler med akryl maling
   I å lage bilder ved hjelp av fersk lakk og maling, ellers vil de bli dårlig blanding, danner klumper. Før du begynner, utarbeide verktøy: grunnleggende spiker påføre foundation trengte farge akryl maling, lakk kontrast, feste, pensel eller nål. Hvis neglene er store, er det anbefalt å ta en pensel. Forskjellige størrelser tillate nåler trekker fine detaljer eller å gjøre store mønstre.


   Lage tegninger på negler Akryl maling, husk at det er ønskelig å arbeide raskt til lakk og maling ikke var i stand til å tørke. Derfor er det nødvendig å holde dem åpne. Opprinnelig brukt frakk og topp børste eller nål trukket bilde. Akrylmaling kan male blomster, blader, hjerter, steg, skjell, etc.

   Bildene på negler med akryl maling, maleteknikker


  Bildene på negler med akryl maling
   Det finnes flere teknikker for å male negler. Den viktigste tegningen kan kalles en børste og nål. Bruken av børsten er den mest komplisert metode, da det krever spesiell kompetanse og erfaring. Denne teknikken er den mest allsidige, noe som åpner for bruk av akrylmaling og lakk tørket. Arbeidet medfører bruk av en nål flytende fundament, men det er den enkleste, som er anbefalt for nybegynnere.
   Akryl maling er brukt, ofte ved hjelp av børster. På grunn av dette, kan malingen bli vasket og re-tegne et bilde. Akryl kan tegne steg for steg, først brukt til neglene alle ett mønster, og deretter en annen. Resultatet er nesten identiske bilder.
   Med disse fargene kan gjøres som volumetrisk design og dekorasjonsmaling. Den nyeste teknologien som brukes: pulver, folie, blonder og andre dekorasjoner. Dette på neglene kan trekke noe bilde. Surround design er preget av etableringen av en rekke figurer og bilder. Det er brukt til feiringer eller mottakelser.

   Bildene på negler med akryl maling, maler


   Du kan lage forskjellige bilder på negler med akryl maling. Deres valg er bare begrenset av fantasi og dyktighet av artist. Akryl male en lys og sofistikerte bilder. En erfaren artist kan skildre hele bildet på neglene. A Beginner vurdere flere alternativer manikyr akryl maling.

   Figur "Hvite blomster"


  Bildene på negler med akryl maling
   Opprinnelig påført base - svart lakk i to lag. Når bakgrunnen er tørr, kan du begynne å tegne bildet. Med hvit akrylmaling og tynn pensel til å trekke i midten av neglen hvit blomst med fem kronblad. Først må du tegne konturer, og deretter male midten. Det neste skritt bør skildre topp og bunn tre cochlea. Deretter en nål dyppet i hvit maling og sette en rekke punkter som i bildet. Når malingen tørker, dekker neglene fiksativ. Ikke la det tørke i midten av spiker lim krystaller. Du kan erstatte en dråpe sølv maling. Klar bilde dekket av en gjennomsiktig lakk eller fiksativ.

   Figuren "folie"


  Bildene på negler med akryl maling
   Som grunnlag lakk påføres hudfarge. Deretter forsiktig for fransk manikyr spikeren kanten malt lakk lyse rødt. Når røde lakken har tørket, er det en tegning ved hjelp av en fin pensel og hvit akrylmaling. Opprinnelig halvsirkelformet linje trukket fra landet grensen mellom farger for å male spikeren kanten mot høyre. I parallell, blir den anvendt på den andre strimmel. Det neste trinnet, er disse to linjene er koblet vinkelrett linje. Likeledes, den linje trukket på venstre side av negleplaten. Når akrylmaling tørker negler dekket i flere lag med fiksativ.

   Figur "hjerter"


  Bildene på negler med akryl maling
   Opprinnelig påført hvit maling som base belegg, fortrinnsvis i to lag for å unngå mellomrom. Deretter børste og rød akrylmaling trukket hjerter. Mer informasjon finner du i foto tatt bilder på negler med akryl maling. Hver spiker er avbildet neste to hjerter. Etter malingen tørker, pryrysovыvaetsya de svart linje som piler forbinder hjerter sammen. Etter tørking fikseringsmiddel blir påført ovenfra.
   Manikyr med akryl vil alltid se dyrt, luksuriøst og elegant. Og lære hvordan du gjør det, er hver jente i stand til, viktigst prøve. Over tid kan du lage originale malerier.  
  Яндекс.Метрика