Grunnlaget for en god makeup er naturlig, livlig tone ansikt. Men ikke hver jente, enn si en kvinne er av natur en god hudfarge. Selv hudtonen blir et lerret for makeup. Etter flekker på ansiktet ditt vil bare overdøve den gjort opp, og ødelegge det. Men ikke vær trist.
Evens tone ansikt

 Det er noen hemmeligheter for å hjelpe takle tonen i ansiktet, og la det se mer naturlig og naturlig.


 Shoe Leather En viktig forutsetning for vakker hud og dens tone er regelmessig rengjøring. Det bør ta vare på ansiktet og med ren hud peeling av døde celler. Peeling gjør at du kan bli kvitt dimness og gulfarging av hud. Nå, mange skjønnhetssalonger tilbyr en rekke tjenester på clearing enhet. Denne type prosedyre kan utføres uavhengig hjemme. Å rense ansiktshuden er godt egnet kratt. Du kan kjøpe eller lage selv. I stedet, skrubb, kan du bruke kokt ris eller kaffekvern peremыlennыy gjennom. Det resulterende produktet blir blandet med skummet, og de mass person. Demping
 Riktig hudpleie må inneholde fuktighet. Før du påfører makeup bør være godt fukte huden. Krem bør ikke være fett. Husk også at vanntilførselen til å fylle huden bør drikke litt vann mye. Alle kremer er meningsløse, og vil ikke hjelpe hvis kroppen er ikke nok vann. Alignment tone
 Husker godt fundament. Riktig foundation gjør underverker på huden tone. Jevnt bruke den på fuktig hud. Tonen umiddelbart endret seg og blitt mer likeverdig.


Evens tone ansikt
 Retting av mangler
 Bruk maskeringsmidler, hvis behovet være. Ta litt corrector og gjelder for hud defekter og området under øynene for å skjule mørke ringer mulig. Omsorg i århundrer
 Husk århundrer. Mange på øyelokkene synlige små kapillærer. Å skjule dem bør bruke litt tonal basis og til evig tid. Deretter kapillærer er ikke åpenbar, og ødelegge den generelle utseendet på huden. Pee Ikke glem at du også kan sette en skygge på øyelokkene og øyne til å uttrykke. Rouge
 Hans livlig person blush eller bronzer vil gi. Etter å glatte ut huden kan se noe livløs. Blush brukes på kinn og lett berøring på haken og pannen revitalisere utseendet. Pulver
 Det siste punktet er anvendelsen av pulveret. Det fjerner glansen fra huden og gi den en matt makeup samtidig sikre en lang tid. Påfør pulver pensel kabuki være enkelt. Det er nødvendig for å sikre at ikke legge for mye pulver overskudd skal riste av hånden.


 Dermed følger ditt råd kan ikke oppnås bare vakker, jevn farge, men også slå hverdagen makeup effekt ingen sminke. Etter aerobatics makeup - når i nærvær av sminke på ansiktet hennes er det nesten usynlig. Og ikke glem å smile. Smile understreke noen fordeler selv uten sminke kan gjøre mirakel av en person.  
 I løpet av årene, er skjønnheten av hud og negler et symbol på feminin skjønnhet. Velstelte hender og rene negler lenge produsert et positivt inntrykk og selv påvirket skjebne.


Neglepleie og hånd hud hjemme


 Tidligere som negler og hud gamle leger nøyaktig kan fastslå en persons helse.
 Mange sykdommer i hender og negler ofte synes å mangle den nødvendige omsorg. Lær Hånd reagerer svært skadelig effekt på miljøet: de er skitne, utsatt for kjemiske elementer, kaldt og sol er mer sannsynlig enn andre utsatte deler av kroppen. Hvis hender ikke får riktig stell, så de har sprekker, og det vil begynne å eldes for tidlig og mister sin elastisitet, blir sprø negler og livløs.
 Det finnes en rekke regler som er utviklet av kjente Manikyr som skal følges hvis du ønsker å holde hender og negler lenger forbli vakker og sunn:
 Den første regelen: Vare på hender og negler må være daglig, ikke fra tid til annen. " At de er sunne og sterke krever et balansert kosthold.
 Den andre regelen: Sørg for å smøre hender og negler nærende krem ​​som passer den type hud.
 Den tredje regelen: Mens rengjøring og vasking rom bør bruke gummihansker.
 Fjerde regelen: Oppføre deg en manikyr minst en gang hver 2. uke, fjerne grader ute som kan forårsake infeksjon.
 Femte regel: Ikke mal neglelakk hver dag. Om natten er det ønskelig å fjerne maling og smøre negleplaten med sitronsaft.
 Sjette regel: For god vekst av negler bør spise mat som inneholder kalsium og jod.
 Syvende regelen: For å opprettholde ungdommelig hender bør være jevne "skjemme bort" sine bad og salver basert på naturlige ingredienser. For eksempel, er huden matt og fløyelsmyk må bruke salve wrap fra bivoks daglig i en uke. For å gjøre dette, ta en eggeplomme kokte egg gnidd inn med bivoks og legge noen dråper av fersken smør, men at massen forble tykk. De som ofte, for noen grunn, vasker hendene, egnet salve basert på en blanding av tre teskjeer olivenolje og honning en. Bad eksperter anbefaler å bruke som mulig 2-3 uke. Det er en enkel folk oppskrift: bland baren juice og yoghurt i et forhold på 1: 1. Etter hvert måltid skuffer må vaske hendene med varmt vann og fett krem.
 Ikke glem at helsen til hender og negler er avhengig av den fysiske tilstanden på kroppen som en helhet. Ikke rart de sier at spikeren er en indikator på helse.  
 Hver kvinne vet at du trenger for sunt hår permanent kontinuerlig omsorg, ellers kan du stoppe håret glans og godt holdt sin besittelse.


Hvordan ta vare på håret


 For å hindre tap av sunt hår er mye enklere enn å helbrede og gjenopprette dem.
 Å begynne å bestemme hvilken type håret for de riktige valg midler. For eksempel kan verktøyet effektiv på fett hår, kan håret forverres hvis man benyttet de samme midler for å tørke håret.
 Til dags dato, butikken tilbyr et utvalg av både konvensjonelle verktøy for hårpleie og en rekke masker, balsamer, mousse, alt relatert til profesjonelle kosmetikk. I motsetning til konvensjonelle metoder, inneholder profesjonelle medier en stor mengde av mineraler, sporstoffer og vitaminer keratiner. Det er ingen benekte det faktum at midlene tilberedes hjemme, og hjelpe deg å finne luksuriøse hår.
 I tillegg til bruk av hårpleieprodukter bør huske at hvor godt du gjør på hårpleie. For eksempel, hvor ofte du bruker en hårføner, betyr hårfarge? Som ofte skjer i hans frisør? Hva er temperaturen av vannet i hvilket man vasker håret?
 Her er noen tips for å hjelpe deg å bli eier av en vakker og sunt hår:
 •  Før du style håret tørketrommel, gjelder festemidler som mousse, mousse, lakk. Dette vil ikke bare fikse håret hennes, men også beskytter håret mot virkningene av varm luft.

 •  I enkel tørking hensiktsmessig å dele håret inn i tråder og tørk dem separat, ikke helt alt. Så du vil bruke mindre tid og krefter. Selv om du kan tørke håret i naturen - det vil bare være til nytte.

 •  Flisete tupper av håret, dessverre, kan ikke kureres, men faktisk hindre deres utseende. For å gjøre dette, prøv å gre håret ennå er våt. Etter bruk av sjampo, påfør balsam for å holde håret mykt. Det må bli husket at tørking hårføner, samt hyppig bruk av fikse håret kan føre til utseendet på flisete tupper. Hvis, flisete tupper er til stede, før du vasker håret bør smøre dem lanolynovыm krem.

 •  Å mate og beskytte håret balsamer bruk. Vi anbefaler at du vasker det helt, men la en liten mengde på håret, i motsetning til skylling, som bør være helt vasket av.

 •  Følg disse enkle råd og håret ditt vil ha bare takk!  
   Nesten hver kvinne etter graviditet spør seg det samme spørsmålet: "Hvordan fjerne magefett etter fødselen? ". Og en kvinne er smertefulle spørsmål og svar, er det mange metoder for rensing problemområde.


  Hvordan fjerne magefett etter fødselen?


   Den viktigste og mest effektive metoden for å rense magen, er å begrense deg til fet og søt mat, og gi en god belastning på de svake magemusklene under svangerskapet.
   Det er øvelser som er spesielt utformet for å bringe magen i utmerket form. Også egnet for dette formålet magen danseleksjoner (magedans). Nesten alle bevegelsene i denne dansen godt styrke magemusklene, noe som gjør magen samtidig fleksibel og elastisk. Disse dansene er bra for kvinner som ikke kan kjempe med overvekt og abdominal Zhirkov utmattende seg dietter langvarig og hard fysisk anstrengelse. Ikke glem om trening som å vri bøyle rundt livet, hjelper wrap å bryte opp ekstra fett lag i magen.
   Også i de tidlige stadiene etter fødselen du trenger å bære en spesiell bandasje, slik at magen var i posisjon og stram obvysala. Denne tette dregging forbedre blodstrøm og muskel ytelse.
   Drikk nok vann daglig rate av voksne to liter vann om dagen. Vann hjelper til å gjenopprette den vann-salt metabolisme, gjennom hvilket vil holde overskytende væske fra kroppen og således magen redusert i størrelse.
   Mer enn tilbringe tid utendørs, er det nyttig som du og barnet ditt.
   Hvis det er mulig, engasjert i løping, hvis du har denne funksjonen ennå, så gå med en barnevogn, kan du utføre en enkel, men svært effektiv øvelse: uavgjorte og slappe av magen. Denne øvelsen vil bidra til å styrke veggene i bukhulen. Husk å holde magen tonet, det må alltid være stram og ikke ser saggy magen.
   Massasje og Douches spiller også en viktig rolle i å redusere magen, men du bør ikke glemme at alle disse prosedyrene er vel effektiv bare i forbindelse med riktig ernæring.
   Bytt ut din favoritt søtsaker og kaker til nøtter og tørket frukt. Spise oftere, men i små mengder, slik at kroppen kan resirkulere det godt, og ikke å forlate butikken på steder der du ikke ønsker det (mage, midje, hofter).
   Husk at hardt arbeid og utholdenhet er skurre, selv fett i buken.  
  Яндекс.Метрика