Extension hår - spesielt omsorg
 Moderne skjønnhetsindustrien gjør underverker bokstavelig. Tidligere i oppkjøpet av lange luksuriøse hår trengte år, nå dette kan oppnås i et par timer. Extensions i en posisjon til å forvandle noen Cinderella i svært ekte prinsesse. Alt du trenger - ønske, midler og lite fritid.

 De viktigste metoder for hair extensions


 I dagens skjønnhetsindustrien praktisert flere måter hår. Her er de mest populære:
 •  Kapasitet for engelsk teknologi. Denne såkalte "hot forlengelse" brukt limpistol, organisk harpiks kapsel på størrelse med en liten riskorn. Hvordan stick hair extension? Nosybelnist hår forlengelse i den engelske metoden er strengt individ.

 •  Italiensk teknologi kapasitet. Brukt elektrisk utstyr og keratin kapsler. Nosybelnist naroschennoy hår - fra tre til seks måneder.

 •  Spansk teknologi. Det er en kul bygge, ved hjelp av lim og feste kapsler er små, neoschuschaemыe fingre. Forlengelse hår slitt i to til seks måneder.

 •  Tape kapasitet. For denne prosedyren ikke krever mye tid tar mindre enn en time, med denne teknikken av hår skjer silikonbånd og deretter festet til håret. Varige praktiske vzhyvanosti små, to måneder. Men korrigering av extension hår i denne teknologien er enkel og tar ikke mye tid.

 •  Pode på metallringer. Det er den minst traumatisk hår. Hår slitt mindre enn én måned, fjerne hår forlengelse selv.

 •  Forlengelse hår er av to typer : Naturlig og kunstig. Natural verdsatt mer.

   Omsorg for hår forlengelse


   Et viktig faktum: naroschennaya shag krever oppmerksomhet og forsiktighet. Til de vakre lange låser ikke har mistet sin sjarm, bør du vite hvordan du skal ta vare på lengre hår. Her er de viktigste punktene som inkluderer retten til forlengelse hårpleie :
 •  Hvordan å gre håret forlengelse? Extension hår er det ofte nødvendig (minst tre ganger daglig) kam kam med et par tenner. Begynn å gre skulle ende med tråder å gre røttene ønskelig - bare til nivået på feste kapsler.

 •  Hvordan å vaske håret forlengelse? Vask håret med myk sjampo prøver å montere vakt sonen, ikke å holde sjampo på håret for lenge. Vaske prosedyren er nødvendig å stå uten å vippe hodet ned. Tørr varm hårføner og generelt utsette henne utsatt for høye temperaturer ønskelig. Som mynte og vri håndkle. Det er bedre å vente til håret tørke selv.

 •  Kan jeg male utvidelsen hår? Du kan. Men malingen må velges svært nøye. Og dette bør gjøres bare i kabinen, en profesjonell mester. Extension hår lunefull, krever nøye omsorg, krever daglig mat og fuktighet gjennom. Må bruke spesielle masker og lotion for hår forlengelse, og samtidig unngå bruksområder montering tråder.

 •  Riktig forberedelse naroschennoy hår for å sove - den viktigste delen av omsorg for henne. Du kan ikke i noe tilfelle bli investert for å sove med vått hår. Bedtime bør samle håret i hestehale eller flette i håret hennes - slik at de er mindre sputayutsya.

 •  Omsorg for lengre hår er mye mer komplisert prosedyre enn omsorg for naturlig hår. Det er et daglig ritual og ganske komplisert, og dette bør være mentalt forberedt hvis du bestemmer deg for å bygge hår.

   Legging forlengelse hår


   Ved avslutningen av extension hår bør observeres hovedregelen: ikke utsett forhøyet temperatur (varmt strykejern, curling, curling jern) festing - kapsel del. Frisyrer for hår forlengelse avvike spesiell variasjon - det er stort sett langt hår og en stram hestehale. Løft håret opp og bygge en ponni ikke fungere - kapselen vil bli godt synlig og uestetisk pinne.

   Extension hår - sine fordeler og ulemper


  Extension hår - spesielt omsorg
   Hvis du undersøke vurderingene av folk på temaet hår forlengelse, kan vi se forskjell på positive og negative sider ved denne saken. Klart pluss er økt hastighet - noen få timer tilbrakt på hytta, og frodig hår sjokk er et annet element på listen over dine fordeler. Det som naturlig å slite i lang tid ved å bygge kjøpte 2-3 timer. Det bør bemerkes at vokse naturlig flotte hår viser seg ikke alle. Genetisk disposisjon, når alle slektninger hår var tynn og sparsom, ofte trudnopreodolymoy hinder som bare kan løse økende hår. Effekten av hår betraktelig øker selvtilliten. Jenta som gjorde forlengelse hår før og etter - de er to forskjellige personer. Kjør etter inngrepet før shag frisyre er forvandlet til en Hollywood filmstjerne.
   Som enhver kosmetiske inngrepet, sammen med hair extensions er plusser og minuser alvorlige. Konsekvensene av utvidelsen håret til innfødte, naturlig hår er ofte veldig dårlig. Hans hår iført fullt periode med forlengelse hår må tåle en dobbel byrde - lagt ekstra vekt tråder. Dette kan utløse hårtap. Fjerne naroschennoy hår - som mye stress for naturlig hår. Faktum er at fram til fjerning av kunstig hår er vanligvis svært forvirret og kam eller på annen måte gre dem er ofte umulig. Vi må si farvel til mye av sitt eget hår. Vanligvis, etter fjerning av hår forlengelse klienter mister et gjennomsnitt på 30% av håret. Dette fører ofte til psykologisk ubehag - det er vanskelig å lære seg å se meg selv uten tidligere luksuriøse låser.  
  Hvordan ta vare på håret - enkle sannheter
   Riktig pleie - nøkkelen til skjønnhet hår
   I menneskelig hår på hodet vokser mer enn 100.000. Merkelig men sant - naturlig blondiner har mer hår enn brunetter eller kastanje!
   Brilliant, bølgete hår - et tegn på helse fordi lagene i cuticle ligge flatt og reflektere lys. Dermed er de indre lagene godt beskyttet mot varme, sol, ytre påvirkninger og alle andre farer som kan påvirke tilstanden til håret.
   Når skadet hår, hårsekker er mindre, fører til tørrhet og dehydrering tekstiler. Og siden det ytterste laget - skjellaget, tørt hår beskytter ikke to interne lag, raskt bli sprøtt hår, sprø og kjedelig.
   Hårtype at en person arver genetisk - rett eller krøllete - er direkte relatert til hvor mye hår skinner og glitrende. Sebum, som er den naturlige olje på håret, omslutter rett hår bedre enn krøllete, som enkelt forklarer hvorfor rett hår kan virke mer strålende. Hårpleie - spiller en stor rolle i hvordan de ser godt preparerte.

   Ta vare på håret - noen triks


   Din omsorg og bekymring for håret er særlig basert på den type hår du har, livsstil, og hvordan du bære og stable hår. Å lære hvordan du skal ta vare på håret sier mye av ulike avhandlinger og bøker, vil jeg gjerne fremheve de grunnleggende elementer av grunnleggende regler.
   Jente med fletter spørsmålet hvordan å ta vare på langt hår er ikke på dagsorden - det er bare en regel av liv og hverdag glede, men plagsom bekymring. Med hår bør behandles nøye og forsiktig, spesielt når det er vått. Vått hår kan strekke litt, noe som gjør dem mer utsatt for skade eller skade skjellaget stang. Derfor bruke en hårføner på en varm vått hår kan skade den. Hyppig høy temperatur fører til dannelse av hulrom eller bobler i hårskaftet, noe som fører til sprø og sprøtt hår senere.
   Mest tenåringer håret fort bli fettete. I sin ungdom hårsekken talgkjertlene kan være overaktiv på grunn av hormonelle endringer under puberteten, som produserer mer fett enn nødvendig.
   Separat, bør det bemerkes forlengelse hårpleie. Fordelene er mange, de ser bra ut, men er også viktig å vite hvordan man skal ta vare på lengre hår. Den viktigste oppgave å holde dem rene, for å unngå forvirrende og fortsatt klarer å fukte hodebunnen og ofte ikke tillate scratch vspotevshuyu hodet. Beauty krever offer og selvkontroll og hodet!
  Hvordan ta vare på håret - enkle sannheter
   Omsorg for skjønnheten i håret - ikke bare nyttig, men også behagelig

   Ditt nivå av vitalitet og interesse.


   På multilateral tilnærming til spørsmålet om hvordan å ta vare på håret, spiller en viktig rolle vitalitet av hver enkelt. Har du gjøre sport eller tilbringer mye tid utendørs - alle disse livssituasjon kan påvirke utseendet på håret ditt. For eksempel, hvis du ofte besøker bassenget, strand, sol og sjø bris, kan klor i bassengvannet tørker ut hår, uansett hårtype. Spesielt ærbødig holdning bør gis til hodet varme og varme månedene og selv avgjøre hvordan du behandler håret i sommer, etter sine egne prinsipper for helse og skjønnhet. Og en annen god idé, støttet av moderne mote, bære en lue eller skjerf, bandana eller lue for å beskytte håret.

   Frisyre som en metode for hårpleieprodukter


   Med hyppige termiske modellering prosedyrer som zavyvanye eller justering, kan tørke ut fuktighetsbalanse selv på fett hår. Følg instruksjonene nøye og nøyaktig. Prøv å ordne håret ferie eller korte pauser på modellering, fra tid til annen. Konsultere Hairstylists eller hudlege om å bruke termisk simulering produkter.
   Kjemisk behandling av håret kan alvorlig skade håret ditt hvis de ikke brukes riktig. Hvis du bestemmer deg for å kjemisk behandling malt, vypryamyla eller jamret håret - det er bedre å stole på arbeidet til fagfolk. Stylister som er opplært i bruk av kjemikalier til håret, kan nøyaktig vurdere din hårtype og bestemme hvilke kjemikalier som fungerer best. Kloke råd av fagfolk vil hjelpe deg å avgjøre hvordan de skal ta vare på farget hår for å opprettholde lysstyrke og fargekontrast og bedre anvende sine hode beundrende blikk.
   Regelmessige hårklipp - en av de beste måtene å hårpleieprodukter for å holde håret vital og godt preparerte. Selv om du har langt hår, eller du prøver å dyrke dem, kutte til slutt vil bidra til å beskytte håret mot skader og lagdeling. Faktisk kan ligningen eller dyrking tips av hår hjelpe håret ditt bli bedre.

   Problemer med hår og deres løsninger


   Det finnes en rekke vanlige problemer med hår og tips om hvordan du raskt bli kvitt disse problemene og gi håret profesjonelt hjemme.
 •  Flass

 •  Flass flak og død hud kan være ubehagelige merker på hår og klær på personen. Flass er ikke smittsom og er ikke farlig. Enhver sjampo som inneholder salisylsyre, sink, tjære, selensulfid, eller kan redusere dette problemet. Vasking, massere hodebunnen i 5 minutter. Hvis flass ikke reduseres - se en lege.
 •  Skjørheten i håret

 •  Den viktigste grunnen for sprøtt hår - misbruk av kjemisk behandling. Noen ganger altfor hyppige gre håret eller hyppig bruk på en kam av tykt, krøllete hår kan føre til at håret brekker. Kledd med langt hår i tyggegummi kan lide av brudd og skade ikke bare seg selv, men også i hodebunnen.
   Noen ganger håret sprøtt og tørt, sprøtt hår - tegn på helseproblemer som hypotyreose eller lidelse mat syklus.
   Perfekt preparerte hår - en flott kort og flott vertinne karakteristisk individualitet i det store havet av menneskelig.  
  Яндекс.Метрика