Eye Makeup - Arrows
 For noen år siden var det mange jenter og kvinner ikke engang vet at ryggen mote av forrige århundre, og de ønsker også å lære å lage fantastisk makeup, piler som spilte en stor rolle. I dag - dette er ikke en retro-stil, og den mest fasjonable trenden som laget bedre halvparten av menneskeheten til å lære nye teknikker makeup.
 Må jenter studerer så hardt opp arrow berømt bilde av Marilyn Monroe og Audrey Hepburn kopiere til den minste detalj, bare for å holde tritt med mote? Se moderne og fasjonable - er viktig, men pilen så lett å endre formen på øynene, for å gjøre utseendet mer uttrykksfull og mystisk at det er trygt å si preobrazyvshyesya piler i vår make-up nå avgjort permanent.

 Linjer eyeliner makeup med piler


Eye Makeup - Arrows
 Hvert år er det noe nytt i skjønnhet virksomhet og spesielt for alle typer podvodok øye for å gjøre makeup med piler. Mye foreslått i våre butikker er ikke veldig populært bare på grunn av det faktum at det er svært vanskelig å endre etablerte vaner.
 Kosmetiske blyanter for anerkjennelse i første omgang i vårt land, men som fortsatt har muligheter til å gjøre øyesminke med piler vakker og helt glatt?

 Betyr å oppnå perfekt makeup med piler:


 •  Kosmetisk blyant av varierende hardhet - den mest enkel og velprøvd måte. Blyanter er varemerker i bredt spekter av farger, er matt og lekkert.

 •  Flytende eyeliner - den mest bærekraftig måte gjennom vanntette egenskaper. I form av farger denne typen er andre bare blyanter, men verdsatt bli med dem for metning og lysstyrke. Det er mulig med flytende eyeliner god profesjonell makeup, make-up piler som alltid søkt raskt, tydelig og nøyaktig ved hjelp av en liten børste.

 •  Liner i en penn - lett å bruke. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner og ikke helt lært å gjøre selv enkle makeup, vil piler sikkert komme ut med en markør lik og ønsket tykkelse. Ulempen med dette produktet er rask tørking i en tube.

 •  Gel og kremet eyeliner - alternativene er upraktisk fordi for et lite antall farger. Uavhengig lage en rett linje med eyeliner er ikke alltid mulig. Selskaper som produserer dem, hovedsakelig rettet bare til fagfolk som de er, bør det bemerkes, veldig mye.

 •  Eyeshadow - de er mye brukt. Hvis du trenger kveld makeup med piler, bakte skygger beste takle oppgaven, tørr børste på øyelokkene vises skimrende glans og våt pensel provedutsya metall linje.

 •  Farge liner om nødvendig perfekt makeup med piler


  Eye Makeup - Arrows
   Ideer er mye eyeliner, avhengig av hvor er bestemt anledning makeup. Hvis du klassiske versjonen med svarte piler ikke liker det, husk at naturlig passform og brun, og svart og brun, og enda noen mørke blå farger podvodok.
   Bredeste utvalg av farger har grønn eyeliner, vi må bare velge den som er riktig for deg. Grønne linjer kan brukes i hverdagen, og på festen - ingen strenge regler, men ikke så på gull, sølv, hvit og perlemorsfarger.

   Pass på å bruke utspekulert resepsjonen! Visuelt åpne deres øyne, den øvre alders sette piler i blyant samme farge og bunnen - en litt lysere.

   Alltid kjøpe to forskjellige blyant for dette formål. Hvis du setter pris på å alltid være stilig bilde, lage klær under øynene makeup: pilene bare nødt til å gjenta de grunnleggende fargene på klær, men alltid i så fall skal se naturlig.

   Pil opp: justere formen på øyet


   Mange favoritt makeup med piler, og i utgangspunktet at fordi det kan endre formen på øyet.
  Eye Makeup - Arrows

 •  Øynene hans ser ut til å begrense - Gjør dem rounder: linje skal være subtil, men merkbar bule i midten. Et annet alternativ når det ytre og indre hjørnet av øyet piler ikke mister og bare i midten av linjen påføres ved hjelp av en blyant eller skygge, speil gjentas nedenfor.

 •  Øynene er nær hverandre - Tegn to piler med lik bredde, og de bør ikke være for tynn.

 •  Øynene er små - Din eyeliner kan være en mørk, dermed ytterligere redusert. Hold i kosmetikk bare lys typer liner og gjelder bare pilen på øvre øyelokk.

 •  Øyne altfor runde - Klar mørkt omriss rundt øyet linje, nøye rastushevannыy på høyre og på nedre øyelokk.

 •  Er allment øyne visuelt zblyzyatsya hvis du starter fra innsiden av øyet til ytterkanten, vil bli holdt intense skytespill.

 •  Det vil ta mer enn en dag å bli perfekt beherskelse av tegning flott skytespill. Men å lære å gjøre dem bare for en bølge, vil du aldri angre på din tid, være vakker - så fint!

   Eye Makeup - pilen (video tutorial)   Hvordan Make-up pilen (video)
  God sminke hver dag
   Kvinnen viktig å alltid se bra ut, så hun blir mer trygg og derfor mer vellykket. Enhver situasjon i løpet av dagen not'll sparke seg ut om hun vet at hennes sminke hver dag perfekt. God makeup største virksomheten kan lett sammenlignes med transformasjon av kvelden, noe som er perfekt for en date med min mann.
   Og gifte seg med den beste mannen i verden, og gjøre en vellykket karriere - slike mål raskere og enklere å nå de jentene som har et naturlig instinkt, som alltid ser bra ut. Ikke bekymre deg hvis du ikke eier en slik gave, kan du alltids lære å lage selv perfekt sminke hver dag, video og bilder for å hjelpe deg.

   Aksenter for kontoret sminke hver dag


  God sminke hver dag
   Hver dag, kvinner og jenter gå på jobb eller tjeneste, besøker kjøpesentre, kommunale organisasjoner. I et forretningsmiljø er svært viktig å se bra ut uten sminke kvinne generelt vil bli sett rundt kaldt nok. Hvor er den gyldne middelvei, som ble gjort god sminke hver dag, men du ikke anser fjollete person som kan være klarert ansvarsfull jobb?
   Selvinnlysende sannhet at vekten i make-up bør være rettet mot en ting, ikke har blitt kansellert. Men er enda en ung jente kan ikke gå i ettermiddag med lyse lepper, fargede skygger på øynene? Nei det vil ikke være i stand til å forby, men det ganske snart hun innser at malt ansiktet, passende for en fest, i løpet av dagen det kan skape mange problemer som ikke ville ha skjedd hvis hun hadde en lett makeup for hver dag.

   I en bedrift å sette passende naturlig make-up hver dag med en liten vekt på øynene fordi de ser først og fremst å forstå - du oppmerksomme eller ikke. Kontor makeup bør fremheve din individualitet, men ikke sexy. Du må se alvorlig ansatt ansvarlig partner, men bo hos en kvinne.

   Øynene må se naturlig, ingen tykke lag av lyse skygger, mascara og eyeliner. Men i dette tilfellet, for å oppnå den ønskede aksent? Øynene omkranset blyant lag av grå og lys grå nyanser hvis mørkt hår, blyant eyeliner erstattet - dette er den enkleste sminke hver dag. Hvis dagen er strengt forbudt fremheve sensualitet av leppene - betyr ikke dette at de ikke trenger å bli malt. Slik at bildet vil virke ufullstendig, noe som ikke er ønskelig. Det finnes mange flotte leppestift naturlige toner og bleke nyanser som kan stille gjør leppene og vakker og godt vedlikeholdt samtidig.

   Secrets rask sminke hver dag


  God sminke hver dag
   Hvor mye ville du ha sett videoen på sminke hver dag, men gjentar det i morgenrushet raskt og enkelt vil ikke fungere hvis du ikke nærme seg dette organisert. Hvordan forbereder du deg et barn for skolen? Porteføljen besto av kvelden, og min mor alle klærne mine for i morgen forberedt på forhånd, men nå alt vil være den samme.
   Du må bestemme i kveld at klær i morgen på jobb som frisyre og sminke vil du dekorere. Men valgene må være to reservedeler - i tilfelle dårlig vær. På fingertuppene fra morgen til å være alle nødvendige fasiliteter for daglig sminke, men det er mulig hvis badet er i skjønneste orden. På fremtredende sette alt du trenger for å raskt få meg opp. Du trenger ikke å forstyrre attributter kveld make-up, så du vil ikke bli fornærmet og gjorde noe til en person syk, og dette er mulig hvis du føler deg sliten person, og du bestemmer deg for å oppdatere ved hjelp av lyse makeup.
   Som alltid friskt ansikt for å oppnå en sunn og glødende hud? Snart etter tjuefem hud gradvis begynner å miste elastisitet og uansett hvor mye du har sett på bildet av sin ungdom, trenger du ikke gjenta ungdommelig image. Men prøv å sove, og du vil sikkert hjelpe vanlige mennesker rubbing isbiter enkel: stramme huden vil se frisk og mør. La kjøleskapet vil alltid ligge sitroner neste toner: halv kopp vann må tilsettes saften av en tredjedel av den gjennomsnittlige størrelsen på en sitron. Dette sitron tonic kjapt friske ansiktet før du påfører makeup, og du vil se ut på dine beste bilder på sminke hver dag.

   Hvordan lage en rask makeup hver dag


  God sminke hver dag
   Aldri glemme beskyttelse av ansiktet, bør du ha en god fuktighetskrem for dette, men om morgenen mas bedre å ha en foundation med fuktighetsgivende egenskaper, vil det betydelig redusere tiden for morgenmøtet. Dette rammeverket skal være så lyse, det må søke hjelp svamp ideell for distribusjon. Hvis huden er ganske sunt, så alternativene: fuktighetskrem, noen slag corrector poeng på de riktige stedene og et lett lag med pudder. Hvordan lage en vakker morgen sminke?

   Rask øyesminke hver dag kan være:


 •  Blyant - brune eller mørkegrå øyenbryn sum, fargen velges i fargen på hår.

 •  Lehenky laget er brukt blush - rosa eller fersken. Blush bør være smuldrete.

 •  Valgt nyanse av naturlige nyanser - lys beige avsatt under øyenbrynene og på det innerste hjørnet av øyet, og på utsiden hjørnet - grå skygge.

 •  Blekk kan være svart, men ikke gjør mye av lag til vippene ikke tapt naturlig letthet.

 •  Gjennomsiktig gloss på leppene eller fersken eller korall fullføre utseende.

 •  Men uansett hvor fantastisk var ikke gjør-det mørknet, hvis du ikke har en god stemning og vennlig smil. Ikke glem å smile fordi noen kan forelske seg i ditt smil selv i arbeidsmiljøet;

   Hvordan lage en god sminke hver dag (video tutorial)   God sminke hver dag (video)
  Яндекс.Метрика