Det er ingen hemmelighet at mange av oss, både menn og kvinner ofte legger merke til hånden. Dette er ikke overraskende, fordi manikyr er en del av bildet du i enhver stil eller sekulære partiet mottak. Men nå er ikke å leve i hektiske livet så lett å sette av tid til deg selv og dine negler. For å løse dette problemet ved å bruke falske negler. Med dem vil du spare tid og penger. La oss se hvordan å holde kunstige negler hjemme.Falske negler hjemme


 Så det første å bo på valg av kunstige negler. Plan "billig og munter" ikke passer oss. Ikke skimp på dyre falske negler: dyrere, høyere kvalitet materiale, henholdsvis, jo mindre skade på dine familieringblomster.


 Inkludert må være et spesielt lim.


 Velge en falske negler, sørg for å ta hensyn til deres form for å passe til dine negler. Formen og lengden på kunstige negler du kan alltid endre, podpylyv så.


 Som for farge og lengde, så det er opp til deg, dine preferanser, kan du kjøpe en lys beige nyanse, deretter bruke et lag med ensfarget lakk eller tall, og kan kjøpe en mønstret. Men husk, vaske malingen med falske negler kan bare væske uten aceton.


 Det første trinnet "installasjon" falske negler hjemme er å behandle neglene. Hva du trenger å gjøre:


 •  Fjern cuticle;


 •  Fjerne ujevnheter;


 •  Pidpylyaty kanten av neglen;


 •  Avfette neglene.


 •  Så, neglene er klare for adopsjon stykke. Hva blir det neste?


  Falske negler hjemme   Falske negler trenger for å sette i varmt vann i noen minutter. For hva? At de var mykere, slik at du kan stikke en spiker mer tett og pent.


   Bare noen få øyeblikk passert, det er på tide å starte den viktigste prosessen. Til dette trenger du den helt spesielle lim, pensel med som den er brukt.


   VIKTIG: Ikke i noe tilfelle skal påføre en selvklebende falske negler hver dag, trenger du ikke ønsker å ødelegge din familie ringblomster. Påfør lim på innsiden av den kunstige neglen og skyv den til 10-15 sekunder før hans Marigold - voila, en pålagt spiker allerede i hånden. Du bare gjenta denne enkle prosedyren med de andre ni fingre. Hvis de resterende overflødig lim eller du ikke er fornøyd med formen, deretter nyte en re-justering for å oppnå ønsket resultat.


   OBS! Hvis oppsto hudirritasjon plutselig, til falske negler fjerne et must, som du kan ha katastrofale konsekvenser!


  Falske negler hjemme   Du feiret med en fest patch negler eller er du bare lei. Hvordan fjerne? Ganske enkelt, trenger du et par dråper neglelakkfjerner, tid (ca. 10 sekunder) og litt energi til å forsiktig vidkleyity pålagt spiker.


   Og noen flere tips:


 •  Mens denne kunstige negler trenger omsorg for dem, bare en gang i uken.


 •  Hvis du har en vane å bite negler, falske negler hjelpe deg å bli kvitt henne, i alle fall ikke gnage dem!


 •  Husarbeid utføre i gummihansker.


 •  Nå vet du hvordan du skal stikke kunstige negler hjemme. Otrosshaya ditt hjem spiker plate - signalet for fjerning av kunstige negler. Og til slutt, en liten, men svært viktig råd: ikke overdriv kunstige negler for god helse for dine familieringblomster.  
   Rengjøring person - et spørsmål som plager hver av rettferdig sex, uavhengig av alder. Til dags dato, renhold person oppfunnet en rekke ulike mekanismer og narkotika. Og turen til kosmetolog - er også en veldig god ting.  Rent ansikt hjemme


   Men kvinnens ansikt krever riktig omsorg daglig, og hver dag til kosmetolog ikke nabihayeshsya fordi hver representative ømfintlige gulv trenger å lære å rense ansiktet hjemme, vil huden din ser alltid velstelt og vakker. Og dessuten vurdere det ingenting for huden din som urter og matvarer av animalsk og vegetabilsk opprinnelse.


   Tenk deg at du lider konstant forekomst av akne og hudormer.


   En gang i uken du trenger å rense ansiktet slik: Fjern rester av sminke bruker fuktighetskrem, deretter bruker skrubb og føre i løpet av fem minutter av den første rengjøring.


   Neste skritt vil være forberedelse bad: koke et par liter vann, tilsett vannet avkok av kamille, kjerringrokk, hvis du har fet hudtype, buljong og rosmarin eller salvie, hvis tørr. Du kan starte rozparyuvaty hud, denne prosedyren bør ta ti til femten minutter. Når huden din er helt dampet, suge fingrene i en alkohol løsning eller ekstrakter av calendula og gå videre til umiddelbar fjerning av hudormer.


   Hvis du ønsker å rengjøre og bleke huden på samme tid, kan du bruke en rekke melkeprodukter som yoghurt eller ost. Tørk ansiktet med en bomullspinne fuktet før den i yoghurt eller gjæret bakt melk.


  Rent ansikt hjemme   Perfekt renser huden eggeplomme, men det må brukes en gang i uken. Bland to spiseskjeer vegetabilsk olje, tilsett smør en eggeplomme og to spiseskjeer med noe frukt juice. Tørk ansiktet med denne blandingen og la stå i et par minutter, og skyll med kaldt vann.


   I tillegg bør hver dagene fjerner døde hudceller fra ansiktet ditt, det perfekte verktøyet for dette - det er honning. Påfør et tynt lag med honning på huden din, og deretter massere og skyll med varmt vann eller ved hjelp av en kompress.


   Hvis du har et meget bredt porer, hver kveld Tørk ansiktet med sitronsaft eller skjær av calendula - et godt porene, og fra dette de er mindre tett.


   I alle fall, det er mange urte oppskrifter som vil hjelpe deg i å rydde person hjemme. Så ta deg tid til å kjøre en skjønnhetssalong, prøver å starte effektive og utprøvde metoder.


   Siden oldtiden, ble øynene tildelt den viktigste rollen. Harmonisk avstemt og henrettet profesjonelt makeup skaper et dypt blikk, noe som gjør det åpent og sløv, understreker skjønnheten i øynene av kvinner. I øyesminke, er den viktigste rollen tildelt mascara. Det er ingen kvinne som ville ha kostet uten. Hvordan velge riktig blekk for deg selv?  Velg mascara


   På markedet i dag finnes det hundrevis av skrotter av forskjellige merker. For å velge blant alt dette mangfoldet, hva du trenger, ta sitt i første omgang, sammensetningen av produktet.


   Enhver type mascara inneholder carbon black, fargestoffer, såper og næringsstoffer. Mange produsenter å forbedre vekst og struktur av flimmerhårene, legge til spesielle forberedelser.


   De mest vanlige er:


 •  keratin - det er en kjemisk forbindelse laget øyevipper;


 •  lanolin - fukter og forhindrer sprø øyevipper;


 •  melanin - fungerer som beskyttelse mot ytre forhold rundt miljø;


 •  Lakserolje - gir mat vippene fra roten.


 •  Strukturen består av mascara og noen vitaminene A, B5 E og F, som er kilden til makt vippene. For å hindre fremvekst av mikrober desinfisering tilsatt konserveringsmiddel.


  Velg mascara   Avhengig av tiltenkt bruk mascara er: løfte mascara som gir volum og vanntett.


   Ved påføring mascara podkruchyvayuschey blir det ønskede effekt oppnås gjennom "zavyvayuchyh" bevegelser spesiell pensel. Mascara inneholder keratin og harpiks gjennom hvilken, når den er tørr lagret buet form.


   Formålet med mascara som forlenger klart fra sitt navn. Bestanddeler mascara fibre av silke eller nylon, noe som gjør vippene for mye lenger. Denne mascara kommer i dobbel tube - fargede side malt øyevipper og hvitt, i form av en krem ​​som inneholder fibre gir forlengelse. Det viktigste problemet her er ikke å overdrive det med søknaden, eller øyevipper, vokser i lengden, vil skape komfort når du åpner øynene dine.


   Vel understreker alle uttrykksfulle øyne og gjør vippene heller fluffy mascara som gir volum. Den består av en tykk voks jakker vippene, og dermed gjør dem mer volum. Bra for vått vær vannfast mascara. Den består av en spesiell harpiks som gjør mascara rozmoknuty. Denne typen kadaveret mest aggressive og kan føre til utseendet på en allergisk reaksjon. Av denne grunn, er det anbefalt å bruke det i ekstreme tilfeller.


  Velg mascara   Nøye omsorg for vippene og gir elastisitet medisinske skrotter. Det ser ut som en gjennomsiktig gel. Det inkluderer elementer ikke tunge fargestoffer, er det fullt av mange proteiner og keratin. Blekket kan understreke den tykke av natur, trenger ikke male øyevipper.


   Mye er avhengig av kvaliteten av dyreskrotten. Først se på emballasjen. Det må spesifisere sin country-produsent, type kadaveret sammensetning og produksjonsdato. Merke lukten. Kvalitet blekk nesten ingen lukt.


   Sammensetningen av skrotter skal ligne krem. For væske eller vice versa, tykk mascara, bør du ikke kjøpe - ikke overholder betingelsene for lagring.


   Farge - er ikke ubetydelig faktor.


   For eksempel bør blondiner unngå mørke farger og bruke dem som kveld makeup.


  Velg mascara   De som er svarte øyevipper eieren kan gi råd ved bruk av gel mascara. Det er ikke synlig, legger form og forlenge vippene.


   Bruke fargen mascara lover rådes til å eksperimentere. Du kan for eksempel dekke de øvre vippene svart mascara, og bunnen - farge, for å matche øyet. Det vil legge til dybde og strålende øyne. Når du velger en farge mascara bruke rikere toner. Hvis det er mulig, bør du unngå lilla og rosa - vil se trøtte øyne og tårer.


   Likevel, den mest grunnleggende av å velge en bestemt type mascara, alltid ha din egen mening og preferanse. Hvis bildet du liker, vil øynene sikkert avgir lys, og dermed gi andre en grunn til å gjøre en fin kompliment.  
  Яндекс.Метрика