Farge håret hjemmeAlle er kvinner liker å eksperimentere ved å endre stilen på klær, sminke og hår skygge. Men vanlig hårfarge negativt påvirke deres tilstand og struktur. Etter noen gang håret blir sprøtt og mister sin styrke. I denne forbindelse, anbefaler frisører at kvinner velger å endre bildet toning hår. Denne prosedyren ikke bare friske naturlige hårfarge, men også gi dem mer mettet farge. Spesielt denne typen maleri er viktig for fashionistas som foretrekker et par ganger i måneden for å radikalt endre sitt eget utseende. Mat og vordende mødre kan også bruke skyggelegging, som gjeldende prosedyrer for midlene ikke inneholde korrosive komponenter.
Tjenester leveres av mange toning hår og skjønnhet frisørsalong. I tillegg kan denne fremgangsmåte med hell gjort uavhengig hjemme.
Typer hår missfarging
Eksperter anbefaler skjønnhetsindustrien toning hår som delikat prosedyrer, som fargestoffer ikke trenge inn i håret, men innhylle forsiktig overflaten. Men mange produkter inneholder ulike kosttilskudd og vitaminer som gjenoppretter skadet hår struktur. Etter flere behandlinger farget håret ser velstelt, skinnende og sunt.
Hårfarging kan være av tre typer:
Intens farging. Lysstyrke og fargemetning i denne type hår missfarging lagres i opp til to måneder. Dette kosmetikk for farging ikke inneholder ammoniakk, som ødelegger strukturen av håret pære. Intens farging vil forandre hårfarge noen nyanser.
Soft maleri. Denne typen missfarging holder håret fargemetning for en måned. I maleriet mild toning slags gjenoppretter hårets struktur. Sammensetningen av farger omfatter vitaminer, vegetabilske oljer, ekstrakter av urter og andre kosttilskudd.
Lys maleri. For denne typen toning bruke spesielle balsamer, sjampo, mousse, geler. Farge etter behandlingen vedvarer i flere uker.

Før du utfører prosedyren toning, bør styrke svekket hår med en spesiell behandling. Hvis håret ditt er fortsatt malt med henna, anbefales det å utsette denne prosedyren i flere måneder, som kan få unaturlige hårfarger.
Etter å gjøre toning frisører rådes til ikke å bruke hårpleieprodukter kosmetikk basert på oliven, burdock eller maisolje. Disse naturlige ingredienser har egenskaper lysere farget hår. Det bør også bemerkes at uten bleking mørkt hår får en lys skygge etter toning.
Holder farget håret hjemme
Hår missfarging prosessen kan utføres enkelt hjemme alene. Før denne prosedyren trenger å vaske håret. Toning er gjennomført på godt tørket og kjemmet hår.Denne prosessen omfatter følgende trinn:
Les nøye vedlagte instruksjoner for ottenochnoy maling og sørg for å bruke et lite område av huden test for allergiske reaksjoner.
Før maling hår slitasje hansker og forkle og nakke, panne og ører, gjelder rik krem. Dette bidrar til å beskytte huden overflaten og klær fra uønsket farge.
En liten mengde av maling er nødvendig for å sette inn en ikke-metallisk beholder og fordeles jevnt langs lengden av håret vanskelig børste.
Mørkt hår forsiktig gre.
La fargen på håret for en periode som er angitt i bruksanvisningen som følger med.
Skyll med vann tone midler, uten å bruke sjampo.

Når skyggelegging kan konkludere vakkert hår og nyte levende og mettet innhentet skyggen av hår.
Funksjoner toning hjemme
Hårfarging prosedyre ved hjelp av moderne midler Toning enkelhet og sikkerhet. Men ofte er det vanskeligheter i valg av ønsket tone for maling.Frisører anbefaler å ta hensyn til følgende når farge håret:
Mørkt hår. Dette hårfarge går bra med brune og kobber toner og nyanser av nær naturlig farge. Toning gi håret glans og volum ønsket.
Blondt hår. Er kvinner kan velge hårfarge som lyse nyanser og naturlige farger. Du kan kombinere flere farger sammen, noe som jevnt over i hverandre.
Brunt hår. Dette hårfarge er universelle, som å male dem i noen nyanser garanterer spektakulære resultater. Spesielt attraktivt utseende for blondt hår rødt og røde toner.

Det bør bemerkes at det er noen faktorer som påvirker suksessen til gjennomføringen av toning: kostnaden av midler ikke bør være minimal malingsprodusenten bør være pålitelig og holdbarhet - tilsvarende.
Hårfarging hjelper kvinner ser alltid flott ut og attraktivt!  
Kan du farge håret under svangerskapet

 Graviditet knyttet til mange overtro og tegn. Det er verdt det er selvfølgelig din rett, men det kan være verdt å vurdere, fordi de "vanlig" skilt ikke er født.
 Kan du farge håret under svangerskapet maling?

 Med dette spørsmålet overfor alle gravide kvinner, fordi de på grunn av det faktum at disse handlingene kan føre til abort.
 La oss tenke, hvilken innvirkning har malingen på det ufødte barnet? Sammensetningen av hårfarger er ammoniakk oksidant, noe som kan føre til irritasjon under innånding av damper. Ikke glem at barnet mens du er i smerte, puste med deg, fordi for ham at det er skadelig. Deretter kan disse parene forårsake allergi stabile kjemikalier som vil plage ham gjennom hele livet.
 Ikke glem at graviditet - en tid med hormonelle feil i kroppen som kan føre til at du ikke får den ønskede fargen på håret, eller få en allergisk reaksjon. Det er en fare for at, absorbert i hårfarge forsyne kroppen din med skadelige kjemiske elementer som barnet kan spise.

 Fargestoff håret med henna


 Kan du farge håret med henna under svangerskapet? Definitivt du kan. Det inkluderer kun naturlige fargestoffer som vil gi næring til håret viktige mineraler samtidig styrke sine røtter. Og i tillegg til å styrke og kan skifte farge. Bare vær forsiktig når du maler, be om hjelp fra en venn eller ektefelle. Husk, henna er helt fjernet fra håret, så du må fortsette fargelegging. En annen brist er at over henna fargestoff blir syk eller er unaturlig farge (f.eks blå).

 Fargestoff hår balsam


 Kan du farge håret under svangerskapet balsam? Sannsynligvis den eneste trygge måten å male, men han kunne ikke erstatte den fargen, men gir skygge. Verktøyet kan være fint å ta vare på håret at i løpet av svangerskapet blir tørt og sprøtt. Bare til farging kunne bruke noen urtete som kan litt justere fargen. På din beslutning avhenger av om du kan farge håret under svangerskapet, så behage positive og negative, så ta beslutningen om å ikke lenger angre.  
Basma hårNoen kjemiske male et mer eller mindre skadelig for håret vårt. Men det er naturlig rettsmidler for maling, kan ikke bare endre bildet av kvinner, men også gi håret. En er Basma.
Egenskaper Basma hår
Basma - et naturlig plante fargestoff hår, som er et pulver grå-grønn farge. Den er laget av bladene på planten indigo distribuert i den tropiske klimasone. Med fargestoff kan få mørkere hårfarge (fra brunt til svart). Vanligvis er dette stoff som brukes i forbindelse med henna.
Fordeler Basma hår kjent for mange kvinner. I tillegg er det godt med henna farge håret, samtidig som det ikke ødelegger strukturen, hjelper Basma styrke dem, gjør håret glansfullt og vakkert. På grunn av sin sammensetning av denne naturlige fargestoff mate røttene, forbedrer blodstrømmen til hodet.
Etter farging Basma håret vil vokse raskere, vil bli mer sunt utseende. Videre kan Basma brukes som et middel til flass. Imidlertid er den viktigste fordelen Basma at det ikke skader håret, som ikke er av kjemisk maling. Det er ikke overraskende at etter bruk av dette naturlig fargestoff, blir håret glatt og skinne mye lettere å gre. Basma bestående av aktive stoffer, vitaminer som fremmer hårvekst. Takk tanniner hodebunnen får ekstra mat, forbedre deres helse.
Denne naturlige fargestoff er i stand til å farge håret mitt bare en mørk farge. Det anbefales å bruke med henna, ellers håret ditt kan bli grønn. Den endelige skygge som kan oppnås ved hjelp av Basma, bestemmes av lengden, tykkelsen på håret, naturlig farge og krøller din tid maleri.

Ved hjelp av Basma hår

For ikke å skitne fargestoff bedre bære et forkle, gamle klær. Innholdet i pakken hell i en plast eller porselen bolle. For kort hår bør være tilstrekkelig for en pakke, og eiere av langt hår trenger to eller tre.
Oppløse naturlig fargestoff i varmt vann. Hvor varmt det er, jo raskere Basma oppløse. Bland for farging håret, gir det en tykk konsistens. Observer at det ikke har klumper.
Før Basma er avkjølt, gjelder det på pre-vasket håret (tørr eller våt). Bevæpnet med en pensel til å male, start med baksiden av hodet, gradvis beveger seg opp til halsen, templer, panne bør males til slutt. Basma gjelder, fra hårrøttene og nøye distribuere hele. Etter inngrepet, vikle håret i en polyetylen wrap og håndkle.
Hvis du ønsker å oppnå metning, kan naturlig hårfarge holdes lenger. Han vasket av med varmt vann uten sjampo. Eksperter anbefaler ikke å bruke det de første dagene for å la malingen å få fotfeste.
Hvor du male ett Basma hår uten henna, er det mulig at de kan bli grønn fargetone. Så det er bedre å bruke den naturlige fargestoff med henna. Hvis du farge håret med en perm, kan resultatet også være ganske uforutsigbar. Fare også bruke naturlig fargestoff, på slutten av livet. Håret ditt kan være farget og veldig tørr hodebunn. Så når du kjøper Basma alltid ta hensyn til utstedelsesdato.
Basma usannsynlig å farge håret mitt, som forble syntetisk maling, eller vice versa. Det meste som kan skje - lys oransje, grønt hår. Ønsker å bli kvitt grå krøller, først prokraste deres henna, og da - dette naturlig fargestoff.
For en lys, litt merkbar fargetone, fargestoff heller holde på håret i en halv time, og for å slå inn i en brennende brunette, gjelder det for et par timer.
Selv Basma og ikke kan skade håret ditt, men farget håret hennes også krever spesiell omsorg sparing. Så ikke glem å bruke en mild sjampo og maske proteiner som bidrar til å bevare fargen.
Håret farget Basma ikke utsettes for kjemiske behandlinger og maling ved hjelp av kunstige farger, på grunn av hva det endelige resultatet ikke vil være i stand til å gi en. Så hvis du har et ønske om å gjøre perm eller farge håret vanlig maling, vente til Basma endelig vaske av. Ellers kan du alvorlig skade låser.  
Яндекс.Метрика