Farlig influensa tidlig i svangerskapet
 For en kvinne under graviditet er høyst uønsket å bære forkjølelse, kan influensa selv i tale ikke være. Men til tross for forsiktig, noen ganger kvinner fortsatt klarer å fange en farlig virus.
 Influensa - en smittsom sykdom som påvirker luftveiene. Under nåværende noen influensa sykdom SARS, som spredte seg som pandemier og epidemier.

 Farlig influensa tidlig i svangerskapet, og hvordan?


 Trøst vil ikke fungere. Effektene etter lidelse influensa er forskjellige. Videre kan denne sykdommen påvirker først og fremst den fremtidige utviklingen av barnet.
 Den farligste influensa - tidlig i svangerskapet i første trimester. I denne perioden er det lå organer og vev av et barn. Det er derfor svært viktig at mor ikke vondt i de første 12 ukene av svangerskapet, og faktisk til de opprinnelige vilkårene i svangerskapet fortsatte positivt.
 Selv da, ikke i senere perioder, er ungen bare vokser, og influensa ikke påvirke strukturen av organer og vev. Det er farlig influensa tidlig i svangerskapet, leger, så det var ikke trist, ofte avbryte svangerskapet.
 Hvis influensa skjer uten komplikasjoner, og gjenoppretting etter alt går greit og snakke om det, og resultatene av ultralydtester, vil det ikke trenger å bekymre deg. Og min mor og barnet all right.

 Undersøkelse av influensa


 Hvor farlig influensa tidlig i svangerskapet, leger vet alt. Hvis sykdommen oppstår i alvorlig, da troen på at barnet er greit, tildelt trippel test - HCG, AFP og østriol. Passerer disse testene er nødvendig bare på tre parametere bestemmes av risikoen for uregelmessigheter. Ett eller to kan ikke bestemmes.
 Også må gå gjennom fostervannsprøve, hvor fostervann prøve tatt for å kartlegge forekomst av misdannelser hos det ufødte barnet. Slike alvorlige analyser gi et bekreftende svar på spørsmålet om en farlig influensa tidlig i svangerskapet.
 Men ingen av de ovennevnte analyse, inkludert ultralyd, ikke gi 100% garantier eksistensen eller fraværet av misdannelser. Og fostervannsprøve prosedyren er svært farlig og kan føre til for tidlig fødsel - trusselen om abort.
 Kvinner bør beskytte deres helse og å øke immunitet på forhånd for å tenke seg en baby, den eneste måten å beskytte deg mot forkjølelse.  
Screening i svangerskapetNesten alle moderne mamma hørte ordet screening, og mange av dem det er skummelt. Men du bør ikke være redd. Screening - et kompleks av tiltak, noe som gjør det mulig for legen å diagnostisere store føtale misdannelser - alvorlige syndromer, brudd på dannelsen av det nevrale rør og så videre. I dag har medisin gjort store fremskritt i diagnostisering av ulike sykdommer. Rettidig påvisning av problemer under svangerskapet kan lykkes løse dem, det er, jo tidligere sykdommen oppdages, desto mer vellykket behandling være. Så ikke vær redd for screening, leger sterkt anbefale å gjøre det for å unngå alvorlige problemer.

Behovet for screening i svangerskapet

Gravid kvinne alene bestemmer seg for å ta henne prenatal screening eller ikke. Gynekologer oppfordrer vanligvis å gjøre det, men ikke har lovs kraft. Denne studien lege kan bare anbefale.Generelt er det ønskelig å foreta screening, hvis:
- Alder over trettifem år,
- Faren var førtifem år,
- En kvinne har et barn med alvorlige syndromer eller andre medfødte defekter
- arvelig sykdom slektninger
- To eller flere aborter i de tidlige stadier,
- Enhver negativ innvirkning på foreldrene hva som skjedde for å bli gravid.

Typer av screening

All screening utført under svangerskapet er delt inn i flere typer:

- Ultralyd,
- Biokjemiske,
- Kombinert - en kombinasjon av de to første.

På tiende-fjortende uke av svangerskapet kombinert screening utføres. Den er utført i to trinn:
Ultralyd. I løpet av fremgangsmåten blir målt og registrert parametere som crown-temennыy størrelsen og tykkelsen på nakke gjennomskinnelighet. Hvis den siste verdi på mer enn tre millimeter - et tegn kan tyde unormalt i fosterutviklingen. For å bekrefte eller avkrefte patologi, bør det være en bedre test.
Biokjemisk screening, inkludert en omfattende blodprøve.
Undersøkelsen starter med ultralyd. Det kan hjelpe deg med å identifisere problemer med graviditet, og å oppdage utvikling av to embryoer. Det er også mulig å beregne tidspunktet for befruktning. Som et resultat av ultralyd definerer den mest optimale for blod donasjoner - vanligvis det som skjer i tiende-trettende svangerskapsuke.
Første trimester Screening kan oppdage foster patologi om noen, og om nødvendig gjennomgå korrigerende behandling.
Mot slutten av svangerskapet er det en screening - kjemi. Resultatene av blodprøver for å hjelpe beregne risiko som Edwards syndrom, Downs syndrom, nevralrørsdefekter.
Resultater av screening
Dersom utførelsen av studiene er normale, mest sannsynlig et barn er helt sunt. Når tallene er forskjellig fra vanlig, er det ingen grunn til å bekymre seg og si at barnet er syk. Diagnosen er basert på resultater fra screening lege har satt, kan det bare foreslå tilstedeværelsen av et barn patologi. I denne situasjonen, er det anbefalt å passere flere tester. Statistikken sier at førti kvinner som har funnet risikoen for å få et barn med Downs syndrom, er det bekreftet i bare én eller to.
I undersøkelsen data påvirke vekt og kroppsbygning kvinner IVF multippel graviditet. Leger kan ikke si med presisjon, et sykt barn eller ikke. Men de er pålagt å varsle mistanke om at de oppdagede patologier ikke mottagelig for behandling, og foreldrene selv bestemmer deg for å lagre eller å avbryte svangerskapet.
Har screening i svangerskapet
Pålitelighet og sikkerhet for prenatal screening er mye kontrovers. Den vanligste mening - ultralyd negativ innvirkning på barnet - barna i undersøkelsen prøver å skjule, dekke hodet med hendene. Det antas at barn, mødre under svangerskapet har ofte ultralyd er en stor bekymring. Hva er virkeligheten? Legene sier at studien er trygt for barnet og alt takket være moderne utstyr. Derfor leger sterkt anbefale å bruke ultralyd hver gravid kvinne. Rettidig diagnose gir kontroll under svangerskapet i å identifisere problemer å korrigere dem.
En ultralyd utføres minst tre ganger. Data fra den første prenatal screening er svært viktig.I løpet av fremgangsmåten definert ved:
- Den eksakte svangerskapsalder,
- Antallet embryo i livmoren, sine livs indikatorer
- Nakkeoppklaring tykkelse,
- Alvorlige mangler,
- Tilstedeværelsen eller fraværet av nesebenet.

Neste argument mot - blod gir unøyaktige resultater fordi verdiene er mange faktorer. Noe sannhet i dette, men sensor og funnene er ikke en hundre prosent. Den resulterende ytelse - en kjøretur nøye overvåke barnet. Hvis resultatene av den første screening avvike fra normen kvinne bør vente en annen studie. Men hvis antatte alvorlige brudd bør konsultere genetikk.
Noen mødre ønsker ikke å gjennomgå screening, siden alle friske slektninger. Men legene anbefaler det til alle jentene, spesielt hvis dette er første graviditet. En av de store argumentene mot screening - frykt for å høre dårlig diagnose. Spenning og føre til medisinske feil. Dokumentert tilfeller der legene hevdet at barnet har Downs syndrom, og til slutt født helt frisk baby. Det er klart at slike nyheter som påvirker følelsesmessige tilstand av kvinner.
Målet argument mot screening - dårlig helse i løpet av studien. Enhver endring i kroppstemperatur, infeksjonssykdommer og virussykdommer, forkjølelse, stress - kontraindikasjoner for prenatal screening. Alt dette påvirker resultatene av studien. Før du donere blod, obligatorisk inspeksjon gynekolog, som vil avgjøre den generelle tilstanden til kvinner.
Den åpenbare fordelen av screening - en mulighet til å få tidlig informasjon om barns utvikling, ta kontakt med en genetiker, gjennomgå flere tester, hvis det er nødvendig. Med disse dataene, kan en kvinne bevisst velger å holde henne graviditet eller ikke.
Til syvende og sist, til den vordende mor bestemmer seg for å gjennomgå screening det eller ikke. En viktig full kontroll over situasjonen og har så mye informasjon og andre undersøkelser minimal nok til å nyte svangerskapet og tror på det beste.  
Kan gravide kvinner drikker øl

 I dag er vår befolkning stadig mer oppslukt i "slør av alkohol." For noen er det bare en grunn til å støtte humør for litt livsstil. Men hva gjør du hvis du bestemmer deg for å ha en baby?
 Kan gravide kvinner drikker vin, øl og andre alkoholholdige drikker? Kanskje trenger fortsatt å forlate skadelige drikkevarer i favør av et nytt liv. I sin tur, leger anbefaler helt gi opp alkohol under svangerskapet
 Kan ikke si mye akt råd fra eksperter, noen ganger er det de som ikke prøver å endre noe, og leve som de vil, uten å bekymre seg for hva som vil skje neste. Under graviditet, endre smak og preferanser, men bør tenke på skade for barnet.

 Kan gravide kvinner drikker øl, vin
 De fleste kilder sier at ett lite glass en gang eller to ganger i måneden kan fortsatt bli tatt. Din rett, men selv om de drikker alkohol, har de fortsatt har alkohol innhold, men det er liten. Visste du må bestemme om du vil risikere helsen til barnet.
 Husk at alkohol kan påvirke babyens vekt ved fødselen, så vel som på graviditet. At overdrevent inntak av alkoholholdige produkter kan føre til spontanabort eller for tidlig fødsel. Nå vet du om gravide kvinner drikker øl og vin.
 Forresten, de negative effektene av alkohol i enhver dose til babyen så stor at det er sannsynlig født deaktivert. Visste du at når en mor har beveget seg bort fra påvirkning av alkohol, er dårlig ungen? Utgivelsen av barnets kropp fra dens innflytelse er under to ganger mer enn nok for en voksen.
 Kan gravide kvinner drikker alkoholfritt øl
 Om du gravid drikke alkoholfritt øl, er det enkle svaret - du kan, men i moderate mengder. Selv om alkoholinnhold alkoholisk øl om dens innhold og dip i yoghurt, drikker det ofte ikke er anbefalt på grunn av det store antallet kvinnelige hormoner i det, det overskytende som ingen god vil ikke. Det var svaret på spørsmålet om gravide kvinner drikker alkoholfritt øl.
 Selvfølgelig, det er ikke noe enkelt svar på spørsmålet om gravide kvinner drikker øl, vin og andre alkoholholdige drikkevarer. Faktisk, mange leger sier fordelene av alkohol i små doser.
 Avgjørelsen tar hver kvinne alene, og foretrakk en fullstendig avkall på alkohol eller redusere den til et minimum. Ikke lære et barn til avhengighet av denne alderen, er det fylt med konsekvenser, hvorav noen kan være lavt immunforsvar, veksthemming, underutviklet nervesystem, etc.  
Яндекс.Метрика