Farlige komponenter i frukt og grønnsaker!
 Om alle slags skadelige komponenter av grønnsaker, frukt, vann, cateringprodukter har vært kjent i lang tid, men for noen grunn det meste av støy er assosiert med nitrater, skjønt, som denne studien, er mindre fortjener en slik skjebne nitrogenforbindelser.
 Er dette mulig med den generelle "nytratofobyy" av de siste tiårene? Det ser så.
 Et halvt århundre siden, har forskere forsøkt å begrense sitt inntak av nitrater inngåelse praksis strenge største tillatte nivåer. Utvilsomt, grunnen til dette var, og det var muligheten til å slå nitrat til nitritt, som igjen danner nitrosaminer - ekstremt farlige kreftfremkallende.
 Så hva skjer, grønnsaker og frukt er selv kan ha kreftfremkallende egenskaper og forårsake kreft? Som det viste seg, nei. De ovenfor nevnte kjemiske omdannelser i menneskekroppen forekommer ikke. Gaver hager inneholde et stort antall antioksidanter som blokkerer dannelsen av nitrosaminer. Fra synspunkt av vitenskap i dag test for nitrater er ikke så relevant, og frukt og grønnsaker fullstendig rehabilitert. Formelt grenser nitrogen innholdet lagres, men den vitenskapelige verden stadig uttrykker sin dumhet, spesielt når du tenker på det faktum at om lag 30 - 50% av nitrat inn i kroppen produserer sin egen.
 Hva skjer med nitrater i virkeligheten? I munnen, gjennom aktiviteten av bakterier, er disse stoffer omdannes til nitritt. Siste komme inn i magen, omdannes til nitrogenoksid - en reell kur for oss alle.
 Menneskekroppen er i stand til å produsere nitrogenoksid i en mengde som er nødvendig for å opprettholde optimal helse. Dette gjelder spesielt på bakgrunn av moderne livsstil folk flest, preget av mangel på tilstrekkelig fysisk aktivitet, for avhengighet Fast - matvarer og andre negative faktorer.
 Salpetersyre er viktig i forvaltningen av utvidelse av blodårene, noe som er avgjørende for riktig blodstrøm til organer og effektiv hjerte.
 Denne egenskapen av nitrogenoksid bidrar til å forbedre tilførselen av oksygen, vitaminer, næringsstoffer.
 Maksimal nitrogenoksid hjelper immunforsvaret i å utføre store antivirale og antibakterielle funksjoner. Uten denne saken ville være umulig normal funksjon av reproduktive organer og funksjoner av menneskekroppen.
 Kan jeg slutte at nitrater er trygge? Ja kategorisk insistere på dette ennå. Uansett, grunnen til panikk, men en overdose av nitrater som truende bivirkninger, imidlertid, og mange andre stoffer. Fordi frukt og grønnsaker for å få maksimal nytte, bør du likevel unngå overbelastning av nitrater. Å kontrollere dette punktet er lett å bruke indikator nitrater. I butikkene nå ganske nøyaktige og rimelige modeller.
 Generelt, anbefaler ekspertene å spise mer frukt og bær. De med innholdet av de farlige stoffene er betydelig lavere enn andre produkter. I tillegg er de rike på antioksidanter - sant voktere av vår helse.  
Hva et barn skal kunne i tre måneder?
 I de to første årene av livet barnet lærer til 80% av informasjonen i fremtiden bestemme hans identitet. Det er derfor i løpet av barnets kunnskap om verden og dens lover, må foreldre være spesielt årvåkne - de har plikt til å beskytte sine barn fra alle typer negative faktorer gi ham mye tid til å studere sine vaner og atferd.
 Akkumulert kunnskap over tid bidra til å forstå om fosteret hvis hun er i størrelsesorden både det fysiske og psykiske plan.
 Forsiktig mor har informasjon om hvordan barnet skal oppføre seg i en spesiell fase av livet umiddelbart merke hatt problemer i utviklingen, hvis noen synes, og vil umiddelbart søke profesjonell hjelp. Som du vet, tidlig diagnose av sykdommer som forårsaker psykomotorisk lag bak sine jevnaldrende i barn - suksess for deres behandling.
 Hva kan barnet i tre måneder?
 Det er en verden av to identiske barn, så det er ingen klart definert tidsramme algoritmeutvikling. Det finnes imidlertid en rekke ting som et barn 3 måneder bør være i stand til å gjøre.
 Først, hvis de holdt seg likegyldig observatør av alt som skjer rundt, men nå kan det komprimere cams eller prøve å forstå et bevegelig objekt, før han går sjelden. Stor interesse for ham er hans egen kropp: barnet nøye vurdere dine armer og ben, sjekker dem for styrke og smak. Barnet har sikkert kan holde hodet mens du sitter i hendene på voksne, eller plukke den opp mens du ligger på magen hans. Hvis ikke, betyr det at nakkemusklene er underutviklet og bør kontakte massasjerommet eller ta kontakt med en spesialist. Noen babyer 3 måneder kan lett perekotytysya fra magen til rygg, lener seg på siden av arenaen eller sengen. Fanget samme oppreist og følelse motstand under føttene, de prøver å presse den, sjekke sin egen makt.
 For det andre, de tre-måneders barn gjør en betydelig sprang i mental utvikling. Lite fokus har lett se på objekter som gjør en lyd, og hans lille ansiktet du kan lese eller nyte ham hva han hører eller ikke. Den utrolige hendelsen for hver mor - fremveksten av bevisst smil - ledsaget av økt rekruttering uttrykte følelser. Barnet liker oppmerksomheten til voksne, det gir et smil nesten alle som snakker til ham, kan snu hodet til den personen som kaller ham. Av alle folkemengder barnet skiller klart mellom mor og far (nå ikke bare lukte men også med stemmen) og svarer på deres utseende skott aktive ben, slag eller spesiell lyd - fыrkanem "ahukanem." Det føles forskjellig intonasjon i et fremmed språk, og kan oppleve stress, vitne til et argument eller vurdering.
 Kommunikasjonsferdigheter babyen
 Som for kommunikasjon, aktivt søker tre måneder barnet å ikke bare ta kontakt med omverdenen, men fra mennesker. Han allerede vet at voksne er å snu det til ham, og sliter med å kommunisere med foreldrene få en enkel diskusjon som svar på nesten hvert ord eller uttrykk. Det er bemerkelsesverdig at andre lyder (telefonsamtale, lyden av TV bjelle bubenchykov) slik at barnet ikke reagerer. Tidligere lærte barnet å lure moren og lokke henne til ham, gråt bruker som primære middel for kommunikasjon i tre år han phykaye sjeldnere - omtrent en time om dagen generelt. Hvis barnet er i dårlig humør for mye lenger, er det ingen anledning til å referere til barnelege - kanskje han var syk.
 Svært viktig er en slik ting som taktil berøring. Det er viktig å stryke barnet forsiktig og bruke den nenastoychyvo celler for å se om han har en reaksjon på ytre stimuli. På tre måneder, babyen allerede reagerer på smerte, og perioden mellom tidspunktet for skader og tidsresponsen betydelig forkortet. Det samme gjelder ubehagelige inntrykk - kald og våte bleier fuktighet, lukt og smak. Dermed, hvis barnet ikke reagerer på stimuli klart negativt, er det en anledning til å reflektere over riktigheten av hans sentrale nervesystemet og hjernen.
 Spill for tre barn
Hva et barn skal kunne i tre måneder?
 På tre måneder, må barnet i første omgang, ikke leker, og i konstant kontakt med folk. For ham er det mest nyttig øvelse å kommunisere med mamma og pappa, lytte til historier, dikt, sanger, lichylok.
 Meningsfull samtale med barnet ditt fremmer språkutvikling, reduserer sannsynligheten for sine feil, beroliger babyen når han er spent. Det er viktig å forsterke de aktive samtale gester: hvis barnet noe "kommenterer" skal bli droppet ham tilbake, lukke øynene og åpne, hjelpe seg selv med hendene. Å se et eksempel, begynner et barn i så ung alder for å praktisere selvstendig hvis han er våken, nesten konstant i bevegelse, arbeider musklene i bena og ledd. Håndtak er nesten hoved lekene sine.
 Siden tre barn skille mellom gode kontrastfarger, er det verdt å kjøpe boken med store fargebilder, kjøre en finger gjennom bildene, la barnet ditt se ham se og forklare betydningen av ulike objekter og figurer. En interessant ting å gjøre for ham vil overvåke egen refleksjon i et speil, selvfølgelig, under oppsyn av mor eller far.
 Mest egnet for denne alders lyse, store leketøy laget av naturlige materialer, samt fange objektet i hånden, barnet vil mest sannsynlig trekke hans munn. Det er å foretrekke så gøy at irritere barnets sanser og bringe den til nyttig informasjon - samtaler, pistol og andre høylytte, lyse eller taktile alternativer.
 Også like viktig rolle i den estetiske utvikling av barn som leker musikk som utviklet den lidenskaper og vaner, og i noen tilfeller også lindrer opprørt eller skremt barn.  
Mangel på østrogen, symptomer og hvordan du kan øke
 Østrogen - et hormon som regulerer utviklingen av kvinnelige kjønnsorganer, fremmer sekundære kjønnskarakteristika i virkelig halvdel. Hvis kvinnelige hormoner er normalt, så er det absolutt proporsjonal form uten overflødig kroppsfett (liten midje og hofter bratte), utmerket tilstand hud uten kviser og andre visuelle defekter.
 Blant østrogener er det flere varianter: østradiol og østron - de mest aktive hormoner for å være normal, som en kraftig nedgang i hormonnivåene er grunnlaget for livmorsykdommer slik som fibroider, fibroma, cyster og svulster.
 Symptomene på østrogenmangel
 Sex cellene selv produserer livmor østrogen, hjelper de binyrer. I jenter, det står også ut bare i små mengder. Symptomene på østrogenmangel kan være skjelett hypoplasi av barnet og den langsomme utviklingen av reproduktive organer (for eksempel månedlig kan gå for første gang ikke i 13-14 år, og 17-18). I puberteten hos jenter starter første er dette hormonet som fremmer veksten av hår under armhulene og kjønnshår, er han ansvarlig for den kvinnelige kroppen struktur (skjema organer, bryster, knær). Hvis hormon som skilles ut i normale mengder, figuren av en kvinne dannet til 20-årene. Under påvirkning av "hunn" hormon øker livmoren og er menstruasjonssykluser.
 I modne kvinner mangler østrogen - et alvorlig problem, som er ledsaget av søvnløshet, manglende libido, raske endringer i humør, smerter i magen under menstruasjon uregelmessig flyt, nedsatt elastisitet i huden, forekomsten av strekkmerker, etc.
 Mangel på østrogen en kvinne truet ufruktbarhet fordi denne saken spesiell oppmerksomhet. Gravide østrogener opprinnelse i morkaken og er produsert i store mengder. Mangelen på østrogen hos kvinner truet primært suspensjonsperioden. Hvis kroppen er, derimot, produserer for mye østrogen er kroppshår huden kan begynne å vokse hår på overleppen, øke deres vekst og tær.
 Til en kvinnes kropp for å fungere normalt, nivået av østrogen og progesteron som produseres av eggstokkene, bør holdes under kontroll.
 Hva om østrogen senkes?
 Den enkleste måten å heve nivået av østrogen hos kvinner, dette hormonelle legemidler. Noen p-piller basert på hormoner produsere lignende med kvinner som med regelmessig bruk, er normal østrogen nivået. Legen forskrive deg vitaminer, som tokoferol. I medisin, finnes det måter å øke østrogen gjennom stikker spesiell patch at kvinner bør bruke for en 30-dager.
 Ernæringseksperter anbefaler å endre atferd og mat bruk mat mer mat som inneholder planteøstrogen som er substitutter kvinnelige hormonet. Imidlertid vil disse prosedyrene har lokal betydning hvis hormon mangel betydelig.
 Først må du bestemme nivået i blodet, så det minste avvik i syklusen eller når sykdomsfølelse oppsøke gynekolog. Dersom den sakkyndige oppmerksom på at østrogen er faktisk mangler, vil du bli tildelt et kurs av hormoner. Noen kvinner er redde for å ta slike medisiner, tenker at du kan bli bedre. Saken hormon dose hvis du ikke har noen sykdommer forbundet med manglende evne til å bli gravid, er dosen liten, og hun er ikke en kvinne å få vekt.
 Riktig ernæring med en mangel på østrogen
 Phytohormones i store mengder som finnes i soya, belgfrukter, yoghurt og meieriprodukter. Det er viktig å ta hver dag omtrent 20 gram smør og 50 gram ost. Kvinner som foretrekker vegetarianer, mangel på østrogen i prinsippet, som kjøtt og fisk kroppen gi dominerende hormonet. Den mest nyttige av alle typer grønnsaker er kål og gulrøtter.
 Hver dag, drikke et glass av grønn te, husk medisinske avgifter. Den eneste plante som er kontraindisert i østrogenmangel - en Borovaya livmor, som det er i stand til å ytterligere redusere sitt nivå.  
Яндекс.Метрика