Faryngitt behandlingFaryngitt - en betennelse i slimhinnen i halsen. Denne sykdommen er svært vanlig blant folk i alle aldre.
Måter å kurere hals
Dagens behandling for sykdom og akutte og kroniske former som tar sikte på å bli kvitt de faktorene som forårsaket sykdommen og hjelpe kroppen i rehabilitering. Fremgangsmåter for behandlingen kan variere, avhengig av formen av sykdommen og de faktorer som utløste den. Arbeidet med leger nesten aldri støter på en klassisk sykdom. Mer vanlige typer av sykdommer som er forårsaket av komplekse faktorer. I dette tilfelle er den opprinnelige årsak er vanskelig å fastslå. Terapeutiske metoder i en form for halsbetennelse bør velges kun etter avtale legen din. Vanligvis valgt integrerte behandlinger som påvirker alle negative faktorer og symptomer på sykdommen.
Først må pasienten være de rette forholdene. Noen ganger er dette nok for å bli frisk. Hvis du faryngitt, setter sykehuset i noen dager. Mat skal være myk og litt varm drikke bør så mye som mulig. Det er nyttig å inkludere i kosten av frisk frukt og grønnsaker.
Det må ikke være utløse hendelser. I kronisk sykdom av alkohol, sigarettrøyk, kald luft, støv ofte provosere irritasjon og betennelse i svelget. Hvis alle disse faktorene har en effekt på kroppen over tid, er det en sannsynlighet for faryngitt. Ved gjenvinning bør være hjemme under den kalde årstiden, drikking og røyking. Det er ønskelig å eliminere irriterende andre faktorer.
Betennelse direkte påvirke forløpet av sykdommen i alle dens former. Derfor, fjerning av lokal betennelse - den viktigste oppgaven for terapi. I den akutte form ved hjelp av vandige ekstrakter av urter som dreper farlige bakterier og eliminere betennelse. Du kan bruke narkotika med kamille og calendula. Hvis sykdommen er fra Qatar, bør brukes concoctions salvie eller eik bark. Alle disse stoffene blir brukt for gargling. I den akutte formen av fremgangsmåten kan gjentas opp til ti ganger daglig. I de fleste tilfeller er disse tiltak gir gode resultater og gir utvinning.
Også inne kan du spise alkalisk mineralvann. Faktum er at i løpet av betennelse i kroppen er dannet surt miljø som fremmer formering av bakterier. Drikke alkalisk mineralok syre hemmer og stopper utviklingen av betennelse. I stedet kan dette vann benyttes natron ved å tilsette det til vannet for skylling.
Å fjerne mandlene med purulent patcher, gjelder en løsning av sjø eller havsalt.
I akutt faryngitt flyte jevnt i de fleste tilfeller, for å bli kvitt infeksjonen heller bruke tipsene ovenfor. Men noen ganger sykdommen er ledsaget av betennelse i mandlene og formidling av organismen. I dette tilfellet, i tillegg til symptomer på faryngitt er også tegn på betennelse i mandlene. For behandling av antibiotika som er valgt for hvert tilfelle individuelt. Terapi er utført av en lege basert på kliniske symptomer og enkelte pasient. Regenerering av slimhinnevevene i halsen er anordnet ved bruk av mineral- og vitaminkomplekser og kosttilskudd.
I noen tilfeller, ikke bruken av konservative metoder for behandling av sykdom ikke gi en positiv effekt. Deretter følgende metoder termokoagulering terapi som granuler og kryokoahulyatsyya. Disse prosedyrene utføres i spesialiserte klinikker.
Tradisjonelle metoder for å behandle faryngitt
En av de populære oppskrifter - sirup med hvitløk og bokhvete honning. En halv kopp hakket hvitløk og hell honning varmes i en emalje potten for å oppløse hvitløk. Den resulterende blanding belastning og ta en hver time skje.
En annen metode:samle kg gran knopper, koke tyve minutter i en liter vann. Legg honning og ekstrakt, utarbeidet fra alkohol og propolis. Drikk i en spiseskje tre ganger om dagen.
Et glass anis frø, helle varmt vann, kok i femten minutter, la stå i ca en time. Strain, tilsett honning og en skje med brandy. Ta en skje hver halve time.
Godt å drikke te i stedet kompott med havre og salvie. Per liter vann, tilsett fem spiseskjeer med havre og tre spiseskjeer med salvie, kok opp, la, avløp. Ta ett hundre milliliter hver tretti minutter.
Skylle halsen med varm melk, fortynnet mineralvann. Hjelper også avkok av rosiner eller plommer.
Vanligvis oppstår hals uten temperatur og varer i opptil fem dager. Men la prosessen gå sin gang er ikke nødvendig. Når tynning slimhinnen i smerte med hosten blir konstant. I tillegg kan årsaken til faryngitt være andre skjulte sykdom. Lidelse ikke fullstendig herdet eller kjører, kan utvikle seg til kronisk. Med hver ny forverring av å håndtere det vil bli vanskeligere. Faryngitt kan føre til kronisk rhinitt, tannråte, dysbiosis. Den farligste komplikasjon faryngitt - larynhostenoz, innsnevring av halsen, hvor luften passerer gjennom vanskeligheter larynx. Ved første tegn larynhostenoza bør umiddelbart ringe en ambulanse.  
Skjoldbruskkjertelen. Skjoldbrusk sykdom og behandling.
 Petite  Glandula thyreoidea (Lat.) Ligger foran på halsen, like under strupehodet. Den har to deler, som sommerfuglvinger, forbundet med en tynn bro. Vekt av endokrine kjertler hos voksne varierer 18-30 gram til en gjennomsnittlig kurs på 3-4 x 7-11 cm. Bokmerke skjoldbruskkjertelen er gravid ca 24 dager.

 Det er vanskelig å forestille seg hvor mye avhenger av riktig drift av skjoldbruskkjertelen: høyde, vekt, immunsystem, normal hjertefunksjon og blodårer, sinnstilstand, utvikling av individuelle forhold knyttet til hver enkelt person, intelligens, state of the muskel-skjelettsystemet, energibalanse og selv humør.

 Vår kropp er nødvendig for normal funksjon av slike elementer som jod, men vår egen kropp ikke produserer jod. Det er mange poeng på planeten med luft, vann og jord nok dette elementet. Befolkningen i disse områdene er mer vanlig skjoldbrusk sykdom. Derfor er det viktig å få jod fra mat, og bruk jodert salt.

 Hovedmålet med skjoldbruskkjertelen er å utvikle deponering av jod og jod-holdige hormoner tyroksin (T4) og trijodtyronin (T3) og peptid hormon kalsitonin, som er ansvarlig for staten av ulike prosesser i kroppen vår.

 Det finnes flere typer av sykdommer i skjoldbruskkjertelen til høyre:

 * utilstrekkelig funksjon (hypotyreose)
 * dreven funksjon (hypertyreose)
 * kronisk betennelse (autoimmun tyreoiditt eller Hashimotos thyroiditis-)
 * Graves 'sykdom
 * godartet svulst (adenom)
 * ondartet svulst

 Vurdere hver type separat, symptomer, årsaker og behandling:

 Hypotyreose.

 Symptomer på hypotyreose utvikle langsomt og ofte forbli ubemerket for en lang tid. Disse symptomene kan oppstå ved tilstrekkelig lave konsentrasjoner stå kjertelhormoner og kan være forskjellig for ulike mennesker. Bør være skeptisk hvis du befinner deg i flere sykdomsfrie.


Skjoldbruskkjertelen. Skjoldbrusk sykdom og behandling.


 Her er symptomene hos voksne og eldre mennesker:

 * vektøkning
 * hyppig følelse kald
 * tretthet kommer raskt
 * redusert ytelse
 * døsighet
 * redusert konsentrasjon oppmerksomhet
 * tap av appetitt
 * senket immunitet, og som et resultat - hyppige infeksjoner
 * tørr, blek hud
 * sprø negler
 * tørt og skadet hår
 * hyppig forstoppelse
 * hes stemme
 * hjertefrekvens mindre enn 60 slag per minutt (bradykardi)
 * begynner tidlig åreforkalkning skyldes høyt kolesterol
 * uregelmessig syklus hos kvinner
 * forverring av potens hos menn
 * nedsatt libido
 * predisposisjon for depresjon
 * ekstrem scene - myxedema (alvorlig hevelse i ansiktet og lemmer som følge av brudd på protein metabolisme) og svært sjelden - komma motivert ødematøst tilstand

 Hos barn, tegn på skjoldbrusk dysfunksjon oppstår følgende funksjonshemminger:

 * stunting
 * språkproblemer
 * hørselstap
 * forsinket pubertet
 * forringelse av mentale evner
 * I svært sjeldne tilfeller - kretenismen

 Hvordan gjenkjenne avvik hos nyfødte:

 * lite barn er å spise og drikke
 * lite bevegelse
 * utsatt for forstoppelse
 * lange løyper "anemi" Newborn

 Årsaker til Hypotyreose

 *  Primær
 * Medfødt eller ervervet skade av kjertelen
 * Betennelse i skjoldbruskkjertelen
 * Autoimmune sykdommer
 * Tilstand etter kirurgi og strålebehandling
 * Mangel på jod i miljøet

 *  Sekundær
 * Forstyrrelse av hypofysen, som gir lagene thyroid hormon ved hjelp thyrotropin (TSH)

 *  Tertiær
 * Dysfunksjon av hypothalamus, som kontrollerer aktiviteten av hypofysen

 Diagnose

 Diagnose omfatter innholdsblod hormoner, ultralyd, scintigrafi.

 Nyfødte screenet for tilstedeværelse av hormonet thyrotropin (TSH) i blodet 2-3 dager etter fødselen.

 Behandling

 Behandling er av medisiner, legen vil foreskrive doseringen hormonell T3 eller T4. Etter noen måneder med å ta piller symptomer opphøre. Når du endrer piller produsenten eller etter seponering mulig gjentakelse.

 Hypertyreose

 Kalles hypertyreose økt sekresjon av skjoldbruskkjertelen. Når blod blir kastet en rekke hormoner som øker hastigheten på stoffskiftet i kroppen.

Skjoldbruskkjertelen. Skjoldbrusk sykdom og behandling.


 Symptomer:

 * reduksjon i kroppsvekt på en normal eller øket appetitt
 * alvorlig svetting
 * nervøs, ofte hysterisk tilstand
 * litt forhøyet temperatur
 * forstyrrelser av hjertet
 * takykardi
 * uchaschennaya tørst
 * hyppig diaré og noen ganger oppkast
 *  faller ut  hår
 * smerter eller kramper i musklene
 * tremor (risting) Hender
 * svulmende øyeepler
 * 70 til 90% av pasientene, en økning i skjoldbruskkjertelkreft (strøm, struma)
 * kvinner kan oppleve misbruk syklus
 * symptomer hos eldre er ofte ikke uttalt, kan være til stede bare rask puls

 De viktigste årsakene til sykdommen er:

 * Graves 'sykdom (diffuse giftig struma) - avtoymmunnoe sykdom
 * nodulær toksisk struma
 * tumor kjertler som produserer hormoner i store mengder (uavhengig fra hypofysen)
 * hypofysetumor som avgir overflødig TSH
 * noen ovarietumorer
 * betennelse av bakteriell, viral og avtoymmunnoho opprinnelse (Hashimotos thyroiditis-)

 I diagnostisering av hypertyreose gjennomført lignende som i tilfelle av hypotyreose, tiltak av obligatorisk test for antistoffer.

 Behandling

 Ved behandling av hypertyroidisme er viktig for å eliminere dens årsaker:

 * av bakteriell og viral betennelse of conduct riktig medisinering
 * i autoimmune prosesser tildelt immunsuppressiv (helst) terapi
 * tilstedeværelse av autonome enheter, adenomer, kreft kirurgi nødvendig
 * radioaktivt jod terapi

 For å redusere symptomene som brukes thyreostatics undertrykke overdreven hormonproduksjon, og om nødvendig rask fremstilling, anvendelsen av natrium-perklorat, som hindrer inntrengning av iod i skjoldbruskceller.

 I tilfelle av livstruende tilstand i thyrotoxic krise forårsaket oftest kirurgi eller overdrevent inntak av jod trengte akutt medisinsk behandling. Symptomene på krisen - er beheftet tegn på hypertyreose.

 Tradisjonelle metoder for behandling

 I første omgang blant de hjemme rettsmidler for skjoldbrusk medisiner bør Plantevern. Det finnes mange forskjellige oppskrifter, blant disse er hvite bloodroot ekstrakt, valnøtter, tang, eføy, timian, ingefær, te islandsk mose og ulike avgifter urter som normaliserer stoffskiftet.

 Kan også være brukt homøopati, igler, bier tinkturer.

 Mat skal være obligatoriske slutninger av jod-holdige produkter: sea fisk, sopp, bønner, brokkoli, spinat, reddiker, asparges, pepperrot, persille, vårløk og.
 Det er nødvendig å utelukke bruken av sterke kaffeTe, alkohol og krydret mat.

 For matlaging anbefales å bruke bare iodized salt.

 Husk at bruk av jod for å legge den til maten eller søknad til huden kan føre til skade på grunn av manglende evne til riktig dosert substans.

 Interessant populærvitenskapelige filmen "Thyroid" se nedenfor:


 Metafysisk forårsaker skjoldbrusk sykdommer og metoder for helbredelse

 Det kan virke litt merkelig og tilsynelatende fullstendig irrelevant for vår gale verden og den frenetiske tempoet i livet at nesten all sykdom har ikke bare fysiologiske eller mekaniske natur, men også en metafysisk eller psykisk, mental årsak.

 Etter å bryte vitenskap i skjæringspunktet mellom det 19. og 20. århundre filosofiske metafysikk var betydelig presset prestasjoner av moderne vitenskap og nærmere midten av forrige århundre, nesten glemt av den nye generasjonen - barn av den elektroniske tidsalderen og teknologiske fremskritt. I vårt land glemt disse teknikkene bidratt til den sosialistiske revolusjonen og kommunistiske materialisme postulater.

 Men husk undervisning Bibelen tibetanske munker, indiske yogier, Shabolы Behandlinger Shaman. Husk suksess for alternativ medisin, er de samme populært kjent healere, navn og adresser ofte gått ned bare fra munn til munn, og som effektivt hjulpet mange vranglåser (jeg tror hver enkelt av oss vet reelle eksempler utvinning fra våre egne liv eller livet til våre kjære og venner).

 I mellomtiden, forskning i ulike land viser at minst 3/4 av alle tilfeller de underliggende årsakene til forringelse helse har skjedd oss ​​mentale endringer, noen ganger ganske bevisstløs av oss, og noen ganger ta sin opprinnelse veldig langt unna, fra barndommen.

 I mange kulturer er det helt klart at vi må først helbrede sjelen, og denne behandlingen innebærer mye selvstendig arbeid på seg selv, en ny selvoppdagelse, tilgivelse tidligere bilde, slipper din ånd fra dogmer og pålagt av sin egen samokatuvan, rensing av sjelen. Det legges stor vekt på ting, er at det er det samme materialet og kan påvirke verden rundt deg og inne i deg, som en direkte fysisk påvirkning.

 Det er en alternativ visning av årsaker og behandling av sykdommer som tilhører forfatterne av en ny æra av psykologi, skaperne av effektive psykologiske teknikker og mange interessante bøker om samoyzuchenyyu, selvbevissthet og selvhelbredelse.

 For eksempel, amerikansk forfatter Louise Hay Ukrainske forfattere og psykologer Vladimir Zhykarentsev Valery Sinelnikov Alexander Sviyash, En indisk guru og grunnleggeren av Transcendental Meditasjon og bøker om vedisk filosofi Maharishi Mahesh Yogi.

 Forfatterne argumentere behandling ved å forstå de underliggende psykologiske årsaker som påvirker identiteten til hver person og meditasjon humør for utvinning.

 Lege Sergey Konovalov skriver for eksempel at essensen av moderne misoppfatninger tradisjonell akademisk medisin er begrenset i sin snevert syn på mennesket bare som den fysiske kroppen med de aktuelle fysiologiske, kjemiske, biokjemiske prosesser.

 Den berømte forfatteren Louise HaySom produserte bøker som "The Power i oss", "Heal your Life", "Helbred din kropp" og den andre beskriver årsakene til patologiske forandringer i skjoldbruskkjertelen og anger management formler (Affirmations helse), positivt påvirker helbredelsesprosessen:

 * Hypertyreose (økt skjoldbrusk funksjon): ". Innen du er rasende sinne ved å ignorere din personlighet" Formel: "Jeg er i midten av livet, og jeg godkjenne av meg selv og alt som jeg ser rundt."

 * Hypotyreose (nedsatt funksjon av kjertelen): «Du dyppe hendene på en følelse av håpløshet og stagnasjon." Formel: "Nå er jeg bygge et nytt liv etter regler som fullt ut tilfredsstiller meg."

 I Vladimir Zhykarentseva Disse funnene er svært lik resultatene av Louise Hay:

 * Hypotyreose: ". Surrender, oppgivelse Føler håpløs depresjon Ydmykelse jeg aldri oppnå å gjøre hva jeg vil gjøre når min tur kommer...?" Formel: "Jeg går utover grensene og nå tillate meg selv å uttrykke seg fritt og kreativt" .

 * Hypertyreose: "Skuffelsen er at du ikke er i stand til å gjøre hva du vil All den tid det er en realisering av andre, ikke seg selv Rage at du var.." Overbord "liv." Positiv formel: ". Jeg snur min makt til sin rettmessige plass Jeg aksepterer deres beslutning jeg realisere sitt potensial.".

 * Struma: "Følelsen av hat for hva du forårsaket smerte og lidelse Følelsen av at du tilbyr Følelsen av at du blokkerer veien for livet Neosuschestvlennost ønsker...." Formel: "Jeg hadde makt og myndighet i mitt liv jeg er fri til å være deg selv.».

 Psykoterapeuter Valery Sinelnikov skrev:
 "Thyroid symboliserer kreative uttrykk." Sykdommen kreft, forbinder han med det faktum at en person har et problem med selvutfoldelse seg selv som individer.

 Moderne medisin avviser folk og alternative metoder som et middel for å støtte den nødvendige medisiner.

 Dermed en fornuftig kombinasjon av metoder for klassisk medisin og psykologisk samotrenynhov supplert med bruk av folk rettsmidler, eliminere ikke bare manifestasjoner av sykdommen, men også for å håndtere årsakene til sykdommen.

 For å styrke dette emnet anbefaler følgende forfattere:

 1. Amerikanske forfatteren Louise Hay. "Heal Yourself"
 2. Vladimir Zhykarentsev - populære russiske forfatteren, forfatter av bøker om psykologi. "Veien til frihet. Hvordan endre livet ditt"
 3. Helena Roerich - filosof og reisende, samt ærespresident og grunnlegger av den berømte Institute of Himalayan Studies "Urusvati" i India. "Levende Ethics" (Agni Yoga)
 4. Antonio Meneghetti - Italiensk psykolog og filosof som har skrevet mer enn femti bøker som er oversatt til mange språk.
 5. Maharishi Mahesh Yogi - indisk guru og grunnleggeren av Transcendental Meditasjon
 6. Liz Burba - kanadiske filosofen, psykolog, lærer og pedagog. "Lytt til kroppen din"
 7. Valery Sinelnikov - en lege, terapeut, homeopat, forfatter av flere funn i feltet klinisk psykologi. "Love the sykdom et", "The Power of Intentions"
 8. Amerikansk forfatter og predikant Joseph Murphy. "Amazing lovene i det kosmiske sinn", "Åpne en guddommelig makt."
 9. Estonian lege Luule Vyylma. "Trygghet", "Psykologiske årsaker til sykdom", "tilgivende"
 10. Forfatteren og astrolog Alexander Astrohor. "tilståelsen sår. en avhandling om årsakene til sykdom"  
Яндекс.Метрика