Fashion Kjoler Spring 2015
 Enhver mann på spørsmålet om hva slags ting i en kvinnes skapet er det viktigste, svar - kjole. Kun artikkel av klær som tillater oss å se elegant, attraktiv og feminin.
 Ingen jeans er ikke i stand til å bringe så mye mannlig oppmerksomhet som kjolen. Det viktigste at det var vel sittende og fasjonable. Våren 2015 sesongen designere har gledet oss en rekke nye produkter.

 Femininitet og romantikk


 Femininitet og eleganse - ble den viktigste ideen om samlinger av motehusene i løpet av våren og sommeren 2015. På skjermen kan du se en virkelig vakre og elegante kjoler. Sekk og baggy former ikke lenger på moten. De ble erstattet av letthet og delikatesse. Designere foretrekker tettsittende kjoler i pastellfarger. Lysere kjoler satin tekstiler, blonder og kniplinger. Christian Dior, Dolce & Gabbana og Carolina Herrera presenterte sitt arbeid i den stilen.
Fashion Kjoler Spring 2015

 Klassisk stil


 Klassisk stil er alltid på moten. Enkle, men elegante linjer tillate deg å bli et stilikon. Works Nina Ricci alltid preget av tilbakeholdenhet og eleganse kjoler denne sesongen er nok en gang viste det. I sin vår-sommer 2015 selv opprører John Galliano presenterte sitt arbeid i klassisk stil. Max Mara, Costume National Kvinnenes kjoler lagt en menns dress detalj, med fokus på søken for likestilling.

 Derfor, i 60


 Våren 2015 sesongen designere har besluttet å returnere kjolen med en minimalistisk stil. Couturier presenteres hovedsakelig trapesformet form, i stand til å gi et bilde av ømhet og skjørhet av kvinner. Hovedtrenden er utskrifter med striper og firkantet, slik optisk skjule figur feil og markere meritter. Personene valgt denne metoden Giorgio Armani, Nina Ricci, Chanel.
Fashion Kjoler Spring 2015

 Plisserte skjørt


 Hovedtrenden våren-sommeren - kjoler med plissert skjørt. De var svært populære for tjue år siden. I løpet av våren og sommeren 2015 vil de igjen være høyden av moten. Utført følgende modeller av lungevev fly. Deres lengde rett over kneet, selv om noen designere kle lengde strekker seg til ankelen.

 Strikkede kjoler


 Populær i fjor strikke kjole vil være relevant i inneværende sesong. Designere bare litt forandret stil og lagt dekorasjoner. Det er på tide å få en krok og garn, fordi håndlaget er moteriktig.
 Blant designerne som presenteres våren og sommeren 2015 disse kjolene bør bemerkes D & G, Helen Rodel, Cheap and Chic. Denne våren fargene blir mer variert, lagt røde nyanser. I Jen Kao, See by Chloe kunne se gjennomskinnelig azhurы, heklet.
Fashion Kjoler Spring 2015

 Lille sorte kjolen


 Sort kjole er fortsatt populær den dag i dag. Det er et perfekt klesplagg, som kan kombineres med diverse tilbehør og er egnet for noe. I løpet av våren-sommeren 2015 vil bli populær modell med svart skjørt bunner og kjoler laget av lær. Slike modeller kan finnes i Cheap and Chic, Akris, Moschino.

 Trendy farger og tekstiler


 I løpet av våren 2015, ofte lyse materialer. Designerne brukt silke, chiffon, sateng og bomull. De vanligste farger - blått, hvitt og rosa. Hit av sesongen - kontrasten. Selvfølgelig er den klassiske svarte og hvite alltid på moten. Men Couturier anbefale slående kombinasjon, for eksempel oransje med lilla. Hans ideer vi viste Christian Dior og Phillip Lim.
Fashion Kjoler Spring 2015

 Fra metall effekt for flere sesonger er på toppen av popularitet. Nesten hver designer arbeider med dette stoffet. Våre sinn klær presentert i bronse, sølv og gull Christian Dior, Gucci, Just Cavalli.
 Denne sesongen er et fasjonabelt floral print. Mange designere finne kjoler med blomster, som for eksempel påkledning ser veldig romantisk og feminin. Men i sin våren 2015 viser designere gikk videre, presentere "Hawaiian motiver" kjoler med bilder av palmer og eksotiske blomster. Disse trykkene kan ses i samlinger av Jason Wu, Kenzo, Prada, Moschino.
 Ikke taper terreng kjole i et bur, spesielt store. Sammen med denne utskrifts for både arbeid og for kveldsturer. Preferanse gitt celle GVGV, Moschino, Prada.
 Denne sesongen, designere er igjen fornøyd elskere animalistic utskrifter. Bevart i den vanlige leopard DKNY, GVGV, Emanuel Ungaro, Burberry introdusert kjoler med farge "på giraff" og print "på sebra" kan bli funnet i Versace og designer Tom Ford.
 Også populære er kjole i kamuflasjefarge. Finn kamuflasje print er i Whistles og Guy Laroche.  
 For den kommende sommersesongen designere har skapt en rekke samlinger der du kan velge den viktigste serien av motetrender. Disse trendene ikke bare til en viss stil. De er svært mangfoldig, og reflekterer tilstanden i moderne mote.


Hva er fasjonable sommer


 Sommer kjoler er den mest populære delen av kvinners garderobe. Som sommeren mote tilby i år?

 I sommer kjoler kan være ett kutt, og midje kjoler bør plasseres under bryst linje. Denne sesongen, bør bedårende kjoler for kvinner være to tynne stropper eller ingen stropper.

 Nytt denne sesongen var de klærne, og med kjoler, en skulderstropper, som begynner med en hand klær og passerer gjennom halsen festet til motsatt side sammen gjennom den ene skulderen. Farge fuchsia, turkis, lime, grå, oliven og blågrønne nyanser er trendy sundresses i 2012. Lengden av kobber - en hit forrige sesong og denne sesongen vil bli valgt lang mini eller maxi.

 Floral utskrifter vil treffe neste sesong. Blomstermønster på kvinners påkledning er forskjellig fra forrige sesong som i år som blomster ofte brukes roser og blomster er litt mindre og lysere. En kvinne vil se ut i en slik anbuds blomst kjole. Om kvaliteten på stoffet, vil det være i mote strikket kjoler.

 Sommeren 2012 vil være mote all din favoritt dress-up case. Hvert år, designere komme opp med helt nye og stilig design av disse kjolene. Denne kjolen tilfellet er nyttig for alle kvinner, for hverdagen, og den offisielle. Denne kjolen kan brukes i forbindelse med skjorter, bluser, bukser og leggings.


 Hvis du vil ha all oppmerksomhet rettet mot deg, bare få en av de mest briljante kjoler, designere har gitt rikelig utvalg av skinnende kjoler. Prøv sølv eller gull kjoler og dristigere versjon i grønn, blå eller rød.

 Utrolig populær i sommersesongen vil snøre kjoler og kjoler med blonder inserts. Snøre denne sesongen har blitt mer subtil og frodig.

 Stripete klær trend i hver sommer, men forskjellen på kjoler denne sesongen var komplekse mønstre strimler. I den nåværende blanding av antrekk rett fra diagonale striper og brede strimler av smal.

 Svært fasjonable beskjæres bukser vil være i form av bananer, dvs. med volum toppen. Bære disse buksene med sko trenger høye hæler og korte jakker og jakker.


 Hver kvinnes garderobe bør være en hvit skjorte, som det er en grunnleggende ting. Men i sommersesongen 2012 i hver garderobe bør være en skjorte og andre, ikke hvit, blek rosa, grå eller blå. Nyere would skjorter med lommer på brystet, og stripete skjorter. Hvis single-farget skjorte, er det nødvendig å utfylle fargerikt tilbehør.


 En integrert del av hver kvinners kjole sko er. Sommeren vil være svært relevante flettet sandaler. Fargene er lyse og uvanlige måter veving gjort denne skoen en splitter ny sesong nærmer seg. Du kan også være slike sko, på en høy plattform, med innslag av transparente materialer, skinnende gull og skinnende sølv, shnurovannaya, lyse og pastellfarger.


 Mote håndvesker også en tendens til å utforme endringer. Så i den kommende sommersesongen vil være fasjonable strikket poser med forskjellige størrelser, samt lær håndvesker med lyse og fet design i form av mat, frukt og poser bag.  
Retro frisyrer (Bilder)Selve retro dag kan benyttes for å karakterisere flere epoker. Dette 20-30 årene av det tjuende århundre, og den vanskelige krigen og etterkrigsårene 40-50, 60-70 og turbulent Hele denne tiden at mote ikke stå stille, og til tross for mangelen på en rekke ulike verktøy i arsenal av kvinner tid, i forhold til det faktum at kvinner har i dag, det smukke kjønn har alltid klart å se nydelig. Og alt fordi de hadde rett til å slå sin viktigste rikdom - håret ved hjelp av en rekke frisyrer, frisyrer og ukladok.
Nesten hvert tiår av det tjuende århundre tilsvarer en bestemt retning i fasjonable frisyrer. Vi velger det mest kjente av dem.
Frisyrer retro 20-30 år
Retro frisyrer (Bilder)

Tjueårene av forrige århundre - en sanntid motekupp som har påvirket frisyrer og make-up og klær. Ikke overraskende, kvinner alle måter forsøkt å skille seg, er det på tide - et symbol på kampen for rettferdig sex med menn for like rettigheter og friheter. Frigjøring har betydd at bildet av trege, feminine og svake kvinner ikke lenger sitert. I stedet bortskjemt virkelig sex kommer sterke damer. Bestemmelse uttrykkes ikke bare i naturen, men også i utseende. Hår ostryhalys ofte ganske kort, kvinnene er slike dristige eksperimenter ikke tør, konkluderte håret i retro konservative frisyrer uten kvinnelige attributter. Disse frisyrer retro stil klær endret så nært som mulig til mannen.
Retro frisyrer (Bilder)

Korte hårklipp holde fasjonable i løpet av det neste tiåret. Den eneste forskjellen frisyrer retro 30-tallet av tjue år - en mer naturlig form for frisyrer. Trend trender i frisyrer retro trettiårene - kort hår, skråstilt avskjeds og åpen panne uten smell. Disse frisyrer smykke seg skuespillerinnene av tiden, og det var vanlig å følge.
Retro frisyrer (Bilder)

Trettiårene markerte fremveksten av en av de mest særegne tilbehør hår i retro stil - turban. Dette tilbehøret ga helt muligheten for mange damer ikke bryr seg for håret, fordi det kan binde helt forskjellige måter, hvorav den ene leveres nesten fullstendig skjule håret håret under en klut.
Frisyrer retro 40s
Retro frisyrer (Bilder)

Under andre verdenskrig - en vanskelig tid på alle måter. Men selv om kvinnene ønsket å se bra ut på alle måter. Retning av trenden i frisyrer retro frisyrer av tiden er de såkalte rygger som ble gjort i mengden av en eller to sider direkte eller sideskill. Mange kvinner foretrekker å sikkerhets langt hår av middels lengde. For stilige retro frisyrer heller krølle endene av håret inne. Eiere konkludere sitt lange hår med myke bølger, kaster den ene skulderen. Dette frisyre er kjent som stabling stil av Veronica Lake - berømt amerikansk skuespiller.
Retro frisyrer (Bilder)

Men korte frisyrer retro ikke går av moten, å være populær i forskjellige variasjoner konklusjon. Forskjellen er at i de fleste tilfeller, med en kort frisyren hår over pannen passe inn i det opprinnelige rør.
I en mote inkluderer vakre retro frisyrer med fletter.

Frisyrer retro 50s

Retro frisyrer (Bilder)

Femtiårene - tid for endring og mangfold, modige beslutninger og eksperimentere med utseende. Kvinner så aktivt og trygt endre ikke bare hårklipp og styling, men også hårfarge, utfyller alle lyse makeup. Det smukke kjønn har flere valg, fordi håret kan bæres rett eller bølget, skulderlangt eller klippe kort, rikt pisket eller krøllet i lokker. Denne perioden omfatter mote parykker og falske haler og smell. Aktivt brukt styling, inkludert hårspray. Retro frisyrer preget prakt, mens kvinner prøver når du oppretter dem forlate åpent øre, også har en tendens til å dekorere med lyse og fargerike dekorasjoner i tillegg til ganske enestående frisyrer.
Retro frisyrer (Bilder)

Frisyrer retro 60s
Retro frisyrer (Bilder)

På sekstitallet av det tjuende århundre er en svært fasjonable element frisyrer som nachis. Retro frisyrer er enda mer omfangsrik enn i forrige tiår. Privat mest frodige og voluminøs hår ble ansett som den mest fasjonable. Også mye brukt hairpieces, parykker, falskt hår, noe som kan gjøre håret stil og deretter enda mer frodig.
Retro frisyrer (Bilder)

I mote er en annen trend, populariteten som ikke går ut før nå - langt blondt hår.
Sekstitallet ga kvinner og en annen mote funksjon - ". Babetta" populære i dag frisyre
Frisyrer 70s retro
Retro frisyrer (Bilder)

Syttitallet nå omtales som retro med en viss forsiktighet, er det at denne epoken var ikke så lenge siden. Men det er også karakterisert ved dets egenskaper. Av spesiell interesse for moderne kunst utstillingen skaperne inn i denne epoken, siden syttitallet globale endringer som skjer i moteverdenen generelt og spesielt i frisør.
Retro frisyrer (Bilder)

Den viktigste trenden i frisyrer av syttitallet - naturlig. Fantasifulle frisyrer med lapp hår ting fra fortiden, på syttitallet for å se vakre og elegante kvinner har nok hår av middels lengde eller lang, og holde det rent og ryddig form, vridning i frisyrer med naturlige krøller eller bare holde rett.  
Яндекс.Метрика