Fashion Trender Høst-Vinter 2014/15
 Ny kolleksjon Bizzarro - for kvinner som velger ikke å skade skjønnhet og harmoni. Nye trender Høst-Vinter 2014/15 stilige mønstre, lyse farger og aksenter.
 For noen høst - en lengsel etter den avdøde sommeren, kaldt vær og formløse klær, og for kvinner i stil Bizzarro - en ny mote sesong, anledning og tid til å oppdatere din garderobe skinne i moteriktige klær. Selvfølgelig, virkelig stilig jente ønsker alltid å kombinere mote trender, komfort og praktiske løsninger. Vi har gode nyheter for deg - denne sesongen, disse begrepene ble venner i samlingen Bizzarro, og ikke lenger trenger å velge mellom komfort og skjønnhet.
Fashion Trender Høst-Vinter 2014/15

 Så, kan vi tilby motetrender Høst-Vinter 2014/15?


 Rik på essensielle høst garderoben for enhver fashionista - frakk. Russisk høst varme glad litt lenger, slik at kvaliteten varm jakke - et nødvendig element, uten noe som det er veldig vanskelig å gjøre. Du kan finne en passende stil til nesten alle stil: det kan være streng klassisk og myk "badekåpe" med et belte hostromodnym oversayz - for enhver smak og farge. Bizzarro tilbyr alternativer som er vanskelig å motstå - frakk rett snitt som perfekt fremheve skjørheten i sin eier; Classic utstyrt modell - en modell av femininitet og ømhet; strenge forkortet reflektere diskret natur eieren - den nye kolleksjonen Bizzarro finne en stil som passer enhver smak og størrelse.
Fashion Trender Høst-Vinter 2014/15

 Bukse-drakter for denne sesongen er spesielt relevant - uansett om du jobber på et kontor eller kleskode du omgås partiet passer perfekt bukser og jakke bør alltid være i garderoben. Dette er akkurat den kombinasjonen som vil redde nesten enhver tid. Bukse den nye kolleksjonen av to Bizzarro nettopp det uten noe som man ikke kan gjøre i høst - diskret grå nyanser symboliserer evig klassiker som alltid er oppdatert.
Fashion Trender Høst-Vinter 2014/15

 Den nye sesongen trend som truer med å dvele lenge i våre skap - vester. Universal ting som kan kombineres med nesten alle underlag av garderoben din. Vest kan gjøre antrekket i løpet av sekunder. Velge hva som er - klassisk, varm, silke og selv pels jakker denne høsten på toppen av popularitet.

 Color - hva som venter oss i den nye sesongen?


 Snø - ikke en grunn til å del med dine favoritt myke nyanser, spesielt pastell hell flyttet til den nye sesongen, og kommer ikke til å ta posisjoner. Kjoler, bluser, klær og til og med sko, dempet rosa, blå, fersken toner i høst relevant enn noensinne, inkludert ny Bizzarro kan finne vakre pastellfarger bluser, klassisk skjorte kjole og delikat.
Fashion Trender Høst-Vinter 2014/15

 Bright høst mote trend 2014 - red. Han trenger ikke ekstra tilbehør, sofistikert stil, ekstravagant materiale, kan det være trygt kombineres med kontrasterende svarte eller gjør bare fokusere på kjolen. Bizzarro representerer et utmerket eksempel på en enkel rød kjole kne lengde kutt tiltrekker øyet ser lys ut, men ikke grovt.
Fashion Trender Høst-Vinter 2014/15

 Indian Summer, Autumn Gold - forventet, men ikke mindre interessant trend. Designere er glade for å velge sine modeller, farger falming blader, nyanser av brunt, gull, burgunder. Den nye kolleksjonen Bizzarro disse grunner resonere med klassiske kutt kjoler og opprinnelige tegningen som kompenserer behersket farger. Bluser og kvinner rik vin farge - også et godt eksempel på den faktiske motiver av den nye kolleksjonen.
 Kombinerer komfort, bekvemmelighet og motetrender nå bli en realitet. Finn deg selv i nye motetrender på et blunk - høst-vinter kolleksjon Bizzarro glad for å hjelpe deg med det!  
Frekke og stilfulle kvinners sko i stil med grunge Econika

 Alt er nytt - vel glemt gamle. I dag er dette mottoet mer aktuell enn noensinne. Absolutt alle de nyeste samlinger av ledende motehus kombinere den ikoniske stilen til tidligere år med moderne uttrykk. Spesielt elsket designere opprørsk grunge - legemliggjørelsen av frihet og anti-glamour. Kan ikke ignorere det og Econika splitter designere, presentere en ny samling av sko i denne stilen. Fasjonable sko i grunge stil


 Grange, et stilistisk trend i klær, har sin opprinnelse i Amerika slutten av 80-tallet - tidlig 90-tallet og ble en slags protest mot den unge opprørere luksus og aksepterte verdier. I dag grunge igjen relevant: kjendis verden bruker det for de mest fasjonable foto økter for å markere sin originalitet.
 Credo grunge - ødeleggelse og utfordring stereotypier respektabel samfunn. Chic vurderes og bevisst potertist ponoshennost om alt dette stil klær sydd av kvalitetsmaterialer. Så de viktigste materielle sko - lær dressing bra, men effekten av slitasje og kunstige ponoshenosti. Som dekorative elementer brukt mange glidelåser, nagler, studs, stropper, blonder. Den største forskjellen på denne skoen - det praktiske og funksjonalitet. I utgangspunktet er det svært motstandsdyktig sko hæler, støvler på traktor såle støvler militær stil.

 Kvinners sko i grunge stil: hvordan og hva du skal ha


 Støvler med snøring lave hæler - sko slags symbol grunge. Spesielt imponerende det ser skjøre til jenter som liker å kombinere urimelig. For eksempel, grunge sko på traktor såler og feminin lys kjole. Til tross for den tilsynelatende uforlikelighet av disse to ting i ett bilde, er denne kombinasjonen den rene utførelsesform av rebelliousness denne stil. For det aktuelle bildet i grunge stil har en enkel regel: de mer massive sko, jo lettere det bør være et grunnleggende antrekk.
 Forresten, et stort utvalg av kvinners sko massive modeller kan bli funnet på en av de beste produsent av kvalitets stilige kvinners sko - Econika selskapet. Bare angi en katalog filtre sko og pidshukavshy ønsket paret umiddelbart kan kjøpe det på nettet. For eksempel vil varme vinter sko fans setter pris resistente svart velour sko i stil med uformell grunge ALLA PUGACHOVA.
Frekke og stilfulle kvinners sko i stil med grunge Econika

 Ankelstøvler på stødige hæler - populære modeller


 Snakker av de mest populære skoene grunge, er det absolutt støvler. I fashion modeller hæl må være stabil og behagelig, uansett høyde. En annen viktig funksjon av faktiske støvler i stil grunge - naturlige materialer, for det meste svart skinn. Selv om de siste trendene tillate uvanlige farger, inkludert en kombinasjon av ulike nyanser av huden. Spesielt imponerende utseende støvler med høye hæler og såler massiv lettelse - som du "i høyde" og alltid i søkelyset. Forresten, har designerne utviklet en lignende modell Эkonyky støvler, i tillegg dekoruvavshy sitt store glidelås og farget hud.
Frekke og stilfulle kvinners sko i stil med grunge Econika

 Sko på traktoren såle - stilig og trassig


 Kle deg med stil grunge er ikke så lett som det kan virke ved første øyekast. For potertistyu bevisste og sjokkerende kombinasjoner gjemmer ekstraordinære individualitet og fantasi gratis. Ta skoene eneste traktor. Nylig, er denne modellen spesielt elsket av unge jenter som ikke er redd for å eksperimentere med nye bilder. Formen de ligner grove herresko som er overraskende subtilt understreker eleganse slanke kvinnelige ben. Særlig fordel traktor såle sko ser med kontrast i stil ting - luftflørtende kjoler og skjørt. Oppriktig - trygt og stilfullt. Hvis du er usikker på om du passer denne skoen, så ta hensyn til denne modellen av RIAROSA. Vi er sikre på at disse skoene fjerne tvil. Tross alt, vil de imponere noen ekte fashionista, men som andre modeller av kvinners sko fra Эkonyky.
Frekke og stilfulle kvinners sko i stil med grunge Econika
Hvordan å holde brunfargen på sjøen?
 Godt for de som bor i nærheten av havet. Dobbel vel de som har det varme havet og omgivelsene er klar til å gi sol 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Og hva med alle de andre som ser salt vann ikke mer enn en gang i året? Og så, hvis du er heldig med ferie selvfølgelig et par uker i varmere klima kan selv gjøre darkie av Snow White, men bare for en stund. Dessverre, sør tan kortvarig: han raskt sitte på huden, men uten forsvarlig omsorg hviler på det litt lenger
 Hvordan å holde brunfargen på sjøen?
Hydrering, ernæring og mykgjøre huden - dette er de tre hovedpilarer varig brunfarge. Huden, som probezhalos sol, forskjellig fra den vanlige mer tørrhet. Hva tørrere hud, jo før den dør av det øverste laget, og dermed tan stiger. Ifølge holde brunfargen etter sjø hud bør minst fuktet.
Kremer påføres ren hud. Samtidig ta et varmt bad eller gå til badet etter sol behandlinger anbefales ikke. Økt temperatur og luftfuktighet skadelig effekt på brunfargen, og etterlot ham ingen sjanse til å redde. Mest havsalt vask og gatestøv med varmt vann i dusjen ved hjelp av benign gels kroppen. Såpe også bedre ikke å bruke - det tørker mye hud. Scrubs og Peels - også utestengt. Bleking forberedelser og naturpreparater (agurk, gresskarfrø, sitron, melkeprodukter) - de verste fiender av gyllenbrun hud.
Lagre tan Havet etter å hjelpe te og kaffe varme bad og Tomat og Gulrot masker som kan gjøres for person og for hele kroppen. Tomat maske er forberedt fra modne tomater, ost og olivenolje. Det er brukt på huden for en periode som ikke overstiger en halv time. Gulrot Mask er laget med essensielle gulrot og olivenolje og eggeplomme. I stedet essensielle oljen kan brukes friske gulrøtter, gikk gjennom små rivjern. Carrot maske anbefales ikke mer enn en gang i uken. Det er brukt på huden for en periode som ikke overstiger tjue minutter.
Pin tan hjelper og riktig ernæring. Brun farge varer lenger i mennesker aktivt tar vitamin A. Den sistnevnte i store mengder i aprikoser, gulrøtter, spinat, egg, melk, ost, fet fisk og lever. Interessant, kan du begynne å spise før åpningen av sommersesongen. Røde og gule frukter og grønnsaker og gulrot juice, spist før, under, og etter å få solbrenthet holdt varer mye lenger, siden begynner å utøve sin innflytelse på huden på forhånd.
Intensiv bruk av væsker - minst halvparten til to liter om dagen - for å fukte huden innenfra og forlenge levetiden på tanning for en stund ennå.
 Hvordan å holde brunfargen på ferie ved sjøen?
Den sørlige solen raskt plassert på huden. Tan fikk en varm breddegrader, mørkere og mindre stabil enn den som får kroppen vår naturlig for ham klima. Følgelig, for å holde brunfargen på ferie ved sjøen, du prøver og bruke solen. Det vil styrke en eksisterende tan og gi ham en ny, mindre mørk, men mer motstandsdyktig skygge som vil holde i flere måneder.
Hvis soling i naturen betyr ikke at vi kan slå til soling. Lov til å besøke ham et par uker ferie på sjøen. Gå i solarium kan hver en eller to uker, avhengig av hudtype og intensitet av den resulterende brunfarge. Før du besøker solarium anbefales grundig rens huden av døde celler. I dette tilfellet kan du bruke scrubs og skreller, fordi, i tillegg til å bevare den gamle, vil huden også få en ny brunfarge, og han vil gå til de nye, tomme celler. Personer med lys hud kan holde en Solseng i ca fem minutter, med mørket - 7-10.  
Яндекс.Метрика