Hvem har ikke tenkt på fasjonable fottøy denne sesongen? Denne sesongen, er det nok å velge mellom fans av noen stil, stiler og former. Egentlig mote sko i høst - vinter 2010-2011 gjentatt i hitah forrige sesong.


Fasjonable fottøy av sesongen


 I mote støvler som vanlig. Og her er noe å underholde. Støvler i noen ytelse og ethvert materiale - for dristig og sexy. Siste hit - med python hud. Bare se fantastiske sateng støvler.

 For elskere av ungdom stil og komfortable casual sko - boots laget av naturlig og kunstig pels en rekke farger.

 Retro er tilbake på moten. For fans av denne stilen av faktiske høye støvletter med snøring. Selv for de som liker sporty støvler er fra bærekraftig gummi hæl og tær.

 Og endeløse eleganse lakk høye støvler - fra fashionistas som motstår fristelsen til å prøve?

 For de som ikke har råd til å "pin" er en flott mulighet til å være elegant og se på verden fra en wedgies.

 Med ingen farge restriksjoner - nesten hvilken som helst farge dress, er det viktig å ta hensyn til bare den generelle stilen.

 Svært viktig i denne mote sesongen bruke sko med pels dekorasjon. Gratis tjenester kan være både direkte og senkes.

 Ankelstøvler sko og fortsetter å tiltrekke seg oppmerksomheten til fashionistas. De vil gjøre beinet sofistikert og elegant.

 I mote høy hæl firkantet, som sikkert vil glede elskere praktiske og komfortable sko, tynn hæl, men har ikke blitt kansellert.

 Populær noen snøring og dens imitasjon.

 Også interessant kombinasjon av materialer. For eksempel, sateng og semsket skinn, lær og pels.

 Annen utforming avgjørelse - bevisst frekk sko i "maskulin" stil.

 Fasjonable sko er langt fra grå - svart depresjon. I slående mote høy hæl sko, det være seg firkantet og stabil eller subtil og sofistikert.

 Også aktuell stropp rundt ankelen og åpen tå.

 Materialet er ingen begrensning. Dette kan være en lakk eller sateng, fløyel og sateng hud.

 Sandaler mange designere tilbyr å bære med masse remmer og spenner. Lakkert og semsket skinn. Et interessant alternativ blonder dekorasjon sandaler.

 Designere tilbyr å bruke sko med ull golf, strømper og sokker, sette dem på toppen av sko eller støvler.  
Frisyrer for middels lengde hår hver dag hjemme

 Hver kvinne kan understreke sin individualitet ved hjelp av frisyrer. Langt hår krever vanligvis konstant omsorg og økt oppmerksomhet, korte frisyren praktisk, men ikke hver jente bestemmer seg til slike dramatiske endringer i utseendet ditt. Til dags dato, er den vanligste lengden hår gjennomsnittet. De er enkle å ta vare på, og bildet kan endres nesten hver dag.
 Kvinners frisyrer for middels hår er så mangfoldig at hver jente kan finne noe av sine egne. De vanligste typer frisyrer håret så lenge - en firkant og bob hårklipp. Rack ofte med smell og bob tvert imot, skiller det fravær.
 Rack lett animere: bare trenger å krølle håret med pinsett og forsiktig, ved hjelp av en gel eller voks for å gi dem volum. Denne enkle frisyre oppfyller alle moderne trender innen frisør, fordi nå alle raseri naturlig lys og kunstnerisk rot. Mote i 60-årene og til slutt Ageless hår i retro stil relevant den dag i dag. For det er bare nødvendig å rette håret jern, glatt toppen av gel, og tuppene på håret krøller og brette bak ørene. Fra den lille sorte kjolen fra Coco denne frisyre vil være svært nyttig.
 Option "kunstnerisk rotet" egnet for bob hårklipp. Romantisk bilde lett oppnås hvis du gjør en sideskill og tørt hår rund børste inne. Her er mulige nachos og flørtende krøller.
 Gradert hårklipp for medium hår. Dette kuttet er ofte valgt Hollywood-stjerner. Dette er ikke overraskende, fordi denne frisyren gjør kvinner yngre og gir fint hår ekstra volum. Unge og aktive jenter frisyre dress som håret nachesanы øvre og laterale rygger litt podkruchyvayutsya og fast hårspray.
 I dagens hektiske livet er ikke alltid en tilstrekkelig tid til å gi håret velstelt utseende, noe som skaper en utrolig frisyre på hodet. Kan komme frisyrer for middels lengde hår hver dag. Disse inkluderer den klassiske bun, sikring hårnåler. Du kan stikke håret i en hestehale, pryder sine vakre pin. Den uvanlige utseende legger frisyre som heter "hale innsiden ut." For henne, vil du trenger tyggis og kam. Gjør den klassiske hale i sentrum litt skyve håret i to og strekking av hengende innhentet gjennom lumen, opp eller ned - dette er valgfritt.
 Nylig har vi sett retur av vevde fletter i noen form. Hvis den gjennomsnittlige lengden på håret, er det mulig at alternativet som spit-ring. Metoden er den mest romantiske og anbud hvis hennes hår veve, ikke mye hår trekke, gi dem like mye. Endene av gjenværende hår i dette fritt fall på skuldrene. Velge riktig tilbehør å dekorere denne spytte bestemme dens relevans i hvert enkelt tilfelle.
 Hvis du ikke har en rik fantasi, for et passende valg av type ansiktshår og frisyrer vil hjelpe ulike brosjyrer og kataloger, som presenterer et stort antall bilder av frisyrer og hårklipp.
 Samlet, frisyrer for middels lengde hår hjemme er ikke så vanskelig i kjøring og mye mer økonomisk enn å besøke dyre salonger. Det viktigste du må være tålmodig for å oppnå en viss ferdighet.

 Video av 10 trendy frisyrer med dine egne hender!
Frisyrer hjemme hver dag (foto)Skape frisyrer for hver dag mange jenter tenker for plagsom ting, fordi hver morgen gre håret er begrenset, og knytte dem til ansiktsløse hestehale eller bun. Faktisk, hjemme selv med begrenset tid kan du gjøre noen interessante frisyrer basert på den samme eller hale bjelke. Man trenger bare å vise fantasi eller bruke følgende tips. Beskrevet frisyrer som passer for å gjøre håret av middels lengde og langt hår.
Hårbunt for hver dag
Frisyrer hjemme hver dag (foto)

For å opprette en slik enkel frisyre hjemme uanstrengt ikke trenger. Mange av damene frisyrer dette alternativet for å behandle med forakt fordi de tror det er veldig stiv og behersket. Endre situasjonen kan være, gjør en friskhet i denne frisyre.
Frisyrer hjemme hver dag (foto)

Det finnes mange varianter av bjelken. Hvis du mestrer etableringen av minst et par av dem, er et daglig utvalg sikret. Dermed avhengig av humør og personlige preferanser du kan bruke strålen flyttet til den ene siden, eller justere høyden, med bunnen av nakken eller praktisk talt på toppen. For å gi et ekstra beløp på slike hår, kan du bruke en rull. Og for å gjøre mer variasjon i håret med en haug med bruk styling bangs forskjellige varianter - rett sidelengs.
Frisyre hale hjemme
Frisyrer hjemme hver dag (foto)

Hestehale - som en av de irriterende for mange kvinnelige frisyrer. Det er fordi mange ikke vet hvordan du skal eksperimentere med frisyrer. For eksempel, i stedet for en hest hale på baksiden kan du gjøre en god hale på siden. Bare skifte midt på halen til hver side av halsen, og en vakker og elegant frisyre hjemme klar.
Halen, som en bjelke, kan du dekorere med flere elementer. Det kan være dekorative gummibånd, pins, barrettes med blomster - velge ønsket element, avhengig av hva som er ditt bilde. Dekorere halen kan, uten å bruke tredjeparts komponenter. Fra den oppsamlede halen feste en tråd som skal brettes rundt haleroten, og dermed skjuler gummi. Tuppen av rokken låse usynlig.
Frisyrer hjemme hver dag (foto)

Hale frisyre kan gjøre for rett hår, men du kan forhånds Stram dem. Deretter din hverdag frisyre vil se enda mer imponerende.
Hvis du har smell, og skaper en hale, eksperimentere med sin konklusjon om at daglig ser annerledes ut.
Frisyrer med fletter hver dag
Frisyrer hjemme hver dag (foto)

Spit - en av de vakreste hår, som gir mykhet og femininitet av kvinnen. Her mange flere muligheter enn i tilfellet av de ovennevnte to frisyrer. Kos tilgjengelige alternativer for å spille hjemme, mer enn førti. Du kan lære mer, hver dag ser annerledes ut.
Så, er det enkleste alternativet frisyre flette tre strenger, det kan veve nesten alle kvinner. Men hvis det er et enkelt alternativ du lei, kan du endre den ved å gjøre håret til den ene siden. Pre hår kan gre tilbake, rim lås, deretter gre og flette til side flette.
Eller du kan samle håret i en høy hestehale, knytte en gummistrikk, deretter flette halen av flette og deretter fikse viskelær - nedenfor.
Frisyrer hjemme hver dag (foto)

Hvis du kan lære å veve tre-rad flettene, vil du ha råd til andre alternativer. Utvikler dem gradvis begynne mulig, for eksempel fra den greske spytte, så gå til fransk. Jo flere valgene du gjør, jo mer din image være unik for hver dag.
Forresten, betyr ljå ikke å utføre grunnleggende element frisyrer. Alternativt kan du flette håret trehryadnuyu vanlig foran hodet, og sette den i imitasjon ring. Det andre alternativet - flette på en tynn spyttet på begge sider av ansiktet. Generelt, spytte - er et bredt felt for eksperimentering.
Frisyre malvynka hjemme
Frisyrer hjemme hver dag (foto)

Dette frisyre for en stund har blitt glemt, men nå sin popularitet er svært høy. Dette frisyre stand til å skape enhver kvinne hjemme, og hun vil se flott ut på ethvert hår lengde og struktur. Mange mennesker feilaktig tror at malvynka ikke egnet for frisyrer som er opprettet for alvorlige tiltak, men det er det ikke. Det hele avhenger av egenskapene til installasjon, avhengig av hvilken frisyre kan være så strenge og forsiktige og leken.
Å skape malvinki behovet for å skille eller en tråd av templer og koble dem sammen, se på baksiden. Eller du kan samle håret i fronten av hodet og fest dem på baksiden. Hår i malvynke kan du også flette i håret hennes som ville gjøre utseendet ditt mer komplett og perfekt.  
Яндекс.Метрика