Hodeplagg - en av de mest populære tilbehøret i arsenal av enhver fashionista. Slitasje hatter, luer, hatter, synes berets saken enkel, men bare ved første øyekast. Fra glamour til kэzhl, høy stil av haute couture, jo mer kjent pret-a-porter - hva er mangfoldet av sitt tilbud til kunder kommende vinter ledende motehus!
Fasjonable hatter, Vinter 2014-2015 år: bilder av nye designløsninger

 Vinter hatter for kvinner 2014-2015 år: viktigste trendene og bilder


 Den kommende vinter synes ikke så voldsom, og hvis "utvanne" sin oppdatering i garderoben hennes, blant annet oppkjøpet av et par moteriktige og varme luer. I det samme tilbudet fasjonable kjolen ledende designere?
 •  Pelsluer. For innenlandske damer - det kan sies, det nasjonale hodeplagg. Volum caps med pels som en påminnelse om den rike kjøpmannen døtre, tivoli og snørike vinteren fornøyelser. Som en ikke-standard alternativer - høy cap med stropp a la "Hennes Majestets Guards" og pelskledde hetter fra Fendi. I dette definitivt ikke fryse!
  Fasjonable hatter, Vinter 2014-2015 år: bilder av nye designløsninger

 •  Hatter. Dette er en annen udødelig rammet siste kalde årstider. Men denne vinteren følte ikke begrenset til - hetten med broadtail løfte om å være en real vinter hit. Men bredbremmet hatter, deres "Cowboy" slektninger og pene hatter med små felt - også til i favoritter Winter 2014-2015 år.

 •  Cap. Øreklaffer? - Og hvorfor ikke! Det ser spektakulært og litt visir gjør det enkelt å montere en hette som glamorøse så vel som til hverdagsbilder.

 •  Snud. Husk, det var en gang, i mote med kaporы farget angora? Det er på tide å huske de gode gamle dager. Men nå omtales som ultra kaporы snudamy, og med en lett hånd Domenico Dolce og Stefano Gabbana dette noe glemt lue kjøpt glans high fashion og nå slitt bare med luksus kort blusset pels. Forresten, snudy bli holdt i høy aktelse og menn. Men i dette tilfellet vil hatter være mer som en middelaldersk ridder rustning.
  Fasjonable hatter, Vinter 2014-2015 år: bilder av nye designløsninger

 •  Fasjonable hatter Winter 2015: Strikket glede


   Og en spesiell hengivenhet fra generasjon til generasjon er strikket ull caps og beretyky. Den nye kalde årstiden vil ikke være et unntak for disse høyt hodeplagg.
 •  Strikkede luer. Litt over en bestemt størrelse, men beslektet strikke for hånd - slike "konkrete eksempler" en av de mest fasjonable hatter kommende vinter. I disse luene skryte kjendiser slike caps kan sees på moteshow. Og igjen, det du bare aldri fryse!
  Fasjonable hatter, Vinter 2014-2015 år: bilder av nye designløsninger

 •  Berets. De er meget enkel og samtidig elegant. Berets - en annen konstant mote, alltid relevant og passer for alle aldre. Elsker klassikere? - Frimodig-fargede berets prøve på basisfarger. Som noe uvanlig? - Prøv på modeller, brodert med paljetter eller annet uvanlig dekor! I alle fall - er det fasjonable og varm!
  Fasjonable hatter, Vinter 2014-2015 år: bilder av nye designløsninger
 • Trendy frisyrer høst-vinter 2014-2015 (foto), som er de mest fasjonable frisyrer i 2015?
   Lang, tykk parykk eller ryddig bob, klassisk firkantet eller ekstremt farget håret. Uansett hvilken stil du velger, mote stadig ser deg og dikterer sine egne regler. Som den ledende stylister tilbyr en trendy ny hår i høst-vinter 2015? Hva er trendy frisyrer vil vises på sidene av sladder i Hollywood nyhet og moteshow beste designere?

   Trendy frisyrer høst-vinter 2014-2015: de nyeste trendene


 •  Hestehale. Tolkninger av evige klassikere - vekt. Neste sesong vil bli populær casually samlet på nakke hår og haler med en uvanlig dekorasjon i form av fjær, farget kunstskinn tråder eller smykker.

 •  Fransk "Shell". Dette konsis, stilig frisyre som passer til nesten alle antrekk og sminke. Denne modellen demonstrert på viser Altuzarra og Monique Lhuillier.

 •  Klyngen. Uansett hvilken stil du velger - en dyr kveld eller uformell kэzhl håret samlet i en høy eller nærlys vil alltid være relevant. Alternativ for kvelden frisyrer kan suppleres med spesiell roller frisør, til frisyre ser stilig og volum som stor Brigitte Bardot.

 •  Ljå. Ulike veving som flette ikke mister sin popularitet og fremtidig fall. Uansett hva det var - fletter, flette rundt hodet, den klassiske "skole" to fletter eller tynn tråd, omgjort til en pigtail - kan være overbevist av relevansen av lignende frisyrer.

 •  Sideskill. Langt hår, kjemmet til side avskjed - en annen fasjonable frisyre ny sesong. Den skiller seg fra noen tidligere versjoner - enkel implementering. Tross alt, dette er ingen måte konklusjon, praksis og profesjonalitet krever.

 • Trendy frisyrer høst-vinter 2014-2015 (foto), som er de mest fasjonable frisyrer i 2015?

   Hva er den mest fasjonable frisyrer vinter 2015


   Hvis vi snakker om trender som konsekvent tilstede i alle fasjonable frisyrer 2015 vintersesongen det er:
  Trendy frisyrer høst-vinter 2014-2015 (foto), som er de mest fasjonable frisyrer i 2015?

 •  Mer gel! Effekten av vått hår, som legges i den siste sesongen av stor Miuchchia Prada, den nye sesongen var igjen i etterspørselen. La håret ditt ser ut som du nettopp kom ut av dusjen. Fremfor alt, "prylyzannost" dette var naturlig.

 •  Rett hår og myke bølger. Couturier guru og frisør er sikre på vil være både fasjonable alternativer! Og hvilken som er nærmere til håret ditt?

 •  Den tusen. En annen fasjonable "chip" - bruk av et stort antall usynlig og pins. Stylister tilbyr ikke skjule disse hjelpeobjekter for hår styling og gjøre dem synlige delen av mote styling. Og jo flere pins - jo bedre.

 •  Dette - min naturlige farge! Farging i ekstrem farge ser veldig kunstig. Og dette opptak stylister nøye prøve å forlate. Etter deres syn vil trenden være naturlige hårfarge.

 • Trendy frisyrer høst-vinter 2014-2015 (foto), som er de mest fasjonable frisyrer i 2015?
  Kvinners mote jakker, Winter 2014-2015 (bildet), som vinter dunjakker er på moten i 2015
   Det ville ikke beundret damene strøk av dyre pelsverk, i hverdagen de velger komfortabel vattert jakke på seg. Hva kvinner dunjakker er fasjonable vinteren 2014-2015 sikkert vet en stor beundrer av komfortable klær Sarah Jessica Parker, Jessica Alba og andre stjernene i Hollywood. Lære og du!

   De hotteste kvinners dunjakker 2015


   Kommende vinter er ikke redd for å være litt morsom, flørtende og veldig feminin. Selv når satt på vanlig varm jakke. Selv om hvorfor normal? I den kommende sesongen eminente designer og masse-markedet ta seg av at vinteren var kjedelig. Så hva vil være moteriktig:
 •  Den uvanlige kutt. Mer feminine silhuetter, asymmetri, trapesformede silhuetter - velg alternativ.

 •  Morsom farge. Fra japanske etniske motiver - for morsomme farge stil Sponge Bob Square Pants barn godteri eller blomster. I en vinterjakke absolutt ikke gå ubemerket hen!

 •  Den opprinnelige finish. Lama pels, skinn, lyse innsatser - i den kommende sesongen, noen modeller er ikke mye ligne sine "sport" forgjengere.

 •  Format "boble". Duty jakker er på toppen av popularitet i høst-vinter 2014-2015. Mange eminente merker noe overdrevet volumer, noe som gjør klær i "kollisjonsputer", som imidlertid veldig hyggelig å se skjøre modeller.

 • Kvinners mote jakker, Winter 2014-2015 (bildet), som vinter dunjakker er på moten i 2015

   Mote farger i fjær vintersesongen 2014-2015


   De viktigste fargene på fremtiden for mote, vil snø sesongen være den grunnleggende svart, beige, hvitt og blått. Samtidig, en av de viktigste trendene i 2014 vil pastellfarger være relevant og i forhold til toppen vinterklær. Ikke glem om de lyse, uvanlige utskrifter og kontrasterende trim.
  Kvinners mote jakker, Winter 2014-2015 (bildet), som vinter dunjakker er på moten i 2015

   Trendy stiler av jakker og fjær 2015


   Ser på en rekke modeller kurtochok å varme ned til å være moteriktig i den kommende sesongen, bare overrasket. Det viser seg at en normal dunjakke perfekt med feminine silhuetter, flotte jenter som elsker punk, og ser flott ut i svart "Deep bue."
 •  Når beltet. Noen modeller tjener stykke som fremhever det feminine bildet. I andre - for å fullføre de "bow" idrettsutøvere, Komsomol, skjønnhet. Belt - aldri en gang selv i kombinasjon med fjær.

 •  Jakke jakke. La denne modellen og synes ikke troverdig forsvar mot 40 graders kulde, men det er mer feminine og skjør sin besittelse vil gjøre det nøyaktig.

 •  Fjær-kappe. Uvanlig stil lånt fra heltinnene av eventyr av Charles Perrault, igjen dominert høst-vinter 2014-2015 catwalken. Dermed bygningen viser Manish Arora dukket uvanlig modell i form keypov.

 •  Korte kvinners dunjakker, Fall-Winter 2014-2015


   Jo kortere - så moderne. Uavhengig av "minus" utenfor, designere tilbyr en søt kort kjole ned, knapt dekker midje eller midten av låret. Men i tilfellet med de berømte jakker Moncler, kort - ikke for kaldt. Bare supplere ski bukser og kle varm genser - ingen kald er ikke forferdelig.
  Kvinners mote jakker, Winter 2014-2015 (bildet), som vinter dunjakker er på moten i 2015
  Яндекс.Метрика