Fasjonable hårfarge 2014Håret har alltid vært et av de viktigste komponenter i den kvinnelige bilde. Svært ofte håret, deres tilstand, form og farge frisyrer påvirke hva som vil være det samlede inntrykket av skjønnheten av kvinner. Kanskje den farge - en av de viktigste elementer, fordi det tiltrekker seg oppmerksomheten først. I tillegg, ingen hemmelighet at stilige frisyre, hårklipp, kombinert med et riktig valgt hårfarge signal om at deres eier har holdt tritt med tiden, selv om det ikke er altfor kledd i dyre klær.


Hvilken farge hår damer bør være i 2014?

Mote for å endre hårfarge er like enkelt som mote, sminke, klær og tilbehør. Selvfølgelig, er det umulig å fastslå, som den eneste fasjonable, bare ett hårfarge - vil ikke, faktisk, alle moderne damer i skjønnhet hår repaint. Ved fastsettelse av mest fasjonable hårfarge skjuler en hel rekke farger. Imidlertid bør fargen oppmerksom moderne å se moteriktig og frisk, og samtidig opprettholde sin individualitet?
Mote trend 2014, diktert frisør lune mote - er naturlig. Falming utrolig lyse, prangende farger, og komme på pallen naturlig naturlige hårfarge. Hva er at hvis ikke en fantastisk mulighet til å vise fram sine naturlige magiske amuletter! Så søte blondiner, brunette og vil være lett å holde tritt med mote i 2014 - trenger bare å overvåke helse og utseendet på sin vakre hår.
De mest moteriktige farger og nyanser i 2014
Hersker av blondt hår vil se nydelig med rødt refleksjon i håret, glitrende i lyset fra solen. Det er ofte brukt for å vise mote modell med mørkt brunt hår. De som tror at naturlig brun hårfarge er veldig vag, kan vidtinochnymy bruke sjampo eller maling for å matche.
Blonde flaks - det er mange nyanser av håret til fri kreativitet. Hva bør nekte - fra lyse, hvite, gule og grå fargetoner. Som denne sesongen i mote naturlighet, verdt å se på nyanser av blonde og linfrø og hvete farge. Siden, i henhold til mote av sesongen, skal håret være lett rødlig fargetone, kan du bruke ottenochnoy skum eller skyll håret kamille kjøttkraft.
Auburn skjønn tid til å glede seg, fordi rød - en trend i år. De som ikke ønsker å male håret drastisk, bare gi håret en liten snev rыzhevyznы. På blonde krøller kan gjøres utheving, farge eller bruke ottenochnoy skum.
Brunette trenger heller ikke å bekymre deg, fordi dette året mote varme rik sjokolade farge håret forskjellige farger. Brunetter er litt av håret, blonde - brun maling flere tråder.
Som for brunetter - svart alltid sant. Men stylister anbefaler ikke brunetter å forbedre fargen jet svart nyanser vil se mye bedre lys brun-rød glød.
Fashionista notat
Nå som med fasjonable hårfarger vi funnet ut vil det være riktig å si at håret ikke bør komme i dissonans med et snev av personlighet. Mote i år blek hud harmonerer perfekt med den røde hårfarge. Alternativt kan du gjøre fargelegging, og legger til grunn hårfarge flere røde tråder.
Effektivt og moderne utseende med mørkt hår tips, malt i lyse røde nyanser. Velge, eksperimentere, skape nye motebilder!  
 Vanlig boks av skjønnhet Wonderbox jeg ventet utålmodig. Tjenesten hadde allerede bevist sitt beste, slik at den fyller meg vær så snill, jeg nesten ikke tvile.
 Og så kom den etterlengtede dagen da jeg fikk pakken. Design Wonderbox forblitt den samme, som ikke er typisk for alle skjønnhets bokser, inkludert singelen "Survivor" konkurrent denne tjenesten i Ukraina - InSecretBox. Det samme korobka- 'bok »hvit, skiftet farge innpakningspapir. Merkelig kurs for produktet, en av de grunnleggende prinsippene i det mangfoldet som er det (full), men la det være den største ulempen Wonderbox.
Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

 Løse tape, først så hver peredplatnyts varme hilsener fra skaperne av tjenestebeskrivelser fylle november boksing på baksiden. Øye og sjel fortsatt glede prisene på fullversjoner på investeringen - nok en gang overbevist om fordelene og båret meg bezprohrashnosti abonnement.
Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

 Det skal sies at den informative delen av duken stupte meg inn i tanken. Tradisjonelt har stjerne (*) i øret merket de matvarer som setter Wonderbox serie eller i det minste 2-3 arter. Dermed får man podpyschytse øyekrem, serum andre- og tredje barnehage av samme merke. Bedømme fra november og setter stjerne ved siden av en av åndene, men de skilte seg og innhold? Kan dette være eller Wonderbox nådd et nytt nivå, noe som gjør innsatsen for hver versjon av innhold? Man kan bare gjette
 Det er det jeg tildelt november Wonderbox
Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

 Nå, første ting først:
 1.Skrab å rengjøre før du påfører tanning NannicSupersunicPreTanScrub, presentasjonspakke NannicSupersunic - pylynhuyuschaya spesiell svamp, klut for tanning SupersunicTowel og salgsfremmende informasjon heftet.
 Uttalte produsent. Scrub gir dyp eksfoliering av døde celler, noe som resulterer i vedvarende tanning vil gå jevnere og vil vare lenger. Spesial pylynhuyuschaya hanske forbedrer resultatet, ikke travmyruyu hud. Servietter for tanning gi effekt allerede innen 2 timer etter bruk, og effekten varer i 12 timer.
 Mottatt. Skrubb - det er bare ett glede. Det sier seg selv at alle slipemidler så store partikler eksfoliere ansiktet og kroppen perfekt. Dette betyr i tillegg til de viktigste tiltak også merkbart fuktig hud (ingen effekt av tetthet etter søknad), og smaken er bare fantastisk. Gauntlet altfor glad. Det absolutt nehrubaya, syntetiske looper, som det er dekket, virkelig forbedre eksfolierende effekt uten de ubehagelige opplevelser og hud skade. Sam tanning har ikke prøvd - bank for spesielle anledninger. Jeg håper at disse klutene er ikke dårligere i kvalitet til de to allerede testet min produktlinje.
Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

 2. Nochnoykrem Vinexpert natt infusjon sheamot Caudail
 Uttalte produsent. Cleanser hver morgen gir en friskhet, glatthet og elastisitet. Denne kremen gjenoppretter huden hele natten, det har en beroligende og lindrende effekt.
 Mottatt.Prysutnosti Produkt av merkevaren i en boks jeg var glad. Som det viste seg ikke forgjeves - krem ​​jeg gikk perfekt. For det første er det veldig enkelt. Selvfølgelig er det ikke en væske, men det betyr natt og det er bundet til å være ganske stramt, men denne kremen kan kanskje tilskrives den letteste i sin kategori. Morgen huden ser frisk og virkelig, for meg spesielt hyggelig - mager til vask. Derfor krem ​​virkelig "min".
Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

 3. Elexir Ultime fra Kerastase
 Uttalte produsent.Zasib Beriket arahano oljer, mais og noe som kalles pracaxi, gir håret beskyttelse mot negative miljøfaktorer, gjør håret glatt med dyp fuktighetsgivende og gir glans. Gir programmet både før og etter vask, i tillegg anbefalt å legge elixir i vasket håret uhodovыe betyr å oppnå best effekt.
 Mottatt. Dette produktet er ingen overdrivelse å kalle følelsen av året. Fantasere om det mye, det er ikke betalt oppmerksomhet ingen selvrespekt skjønnhet-blogersha. Jeg er intet unntak - fantastisk elixir. Som det ble anvendt for å fukte håret før blåsetørking, og det tørre hår for å legge skinner i lengde på den andre dagen etter vask. Verktøyet håndterer funksjonene nevnt, har gode smaken som er lagret på håret lenge nok, og dessuten er det ikke engang zhyrnyt håret ved røttene.
Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

 4. parfyme og body lotion LaPetiteRobeNoir av Guerlain
 Uttalte produsent. "Little Black Dress" (bokstavelig oversettelse av navnet på fransk smak) - en av de ikoniske duft Guerlain. Musikk og nyanser i detaljer på inserts Wonderbox (se. Ovenfor), denne informasjonen bare meg ingenting sier. Smaksatt melk fløyel ment å fukte huden, gir det en følelse av komfort og pakk slør smak.
 Mottatt.Mozhlyvo, Kaller du meg gissel til stereotypier, men jeg bevisst ventet Guerlain som ikke kan unnlate å behage. Aroma - et poeng, "min". Når det gjelder melk, er det naturligvis bare melk. Aromatisk, med en mild lys tekstur, men ikke noe mer enn bare en god body lotion.
Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

 5. Tannkrem Omeobital av Argital
 Uttalte produsent. Lim inn fra leire og eteriske oljer toner tannkjøttet og hindrer dannelsen av betennelse. 100% naturlig sammensetning, er lim som passer for barn og de som passerer homeopatisk behandling.
 Mottatt.Starannyamy Beauty tjeneste Wonderbox, er dette min tredje produkt fra Argital. Denne boksen jeg oppdaget dette merket mislikte, kanskje en konsekvens av det faktum at det overhodet ikke var hensiktsmessig måte. Og, tilsynelatende, vel, hva kan vi forvente av tannkrem? Men nei, jeg absolutt elsker dette produktet! Første, svært uvanlig og behagelig smak, noe han minnet meg snakke babyen hostesaft (i beste forstand at foreningen). Sekund, etter børsting denne lim, en følelse av at tennene polert. Personlig hadde jeg ikke lage denne effekten har ingen tannkrem. Selvfølgelig, ikke så glatt som etter fjerning av steiner i tannlegekontor, men i bakgrunnen av konvensjonelle pastaer forskjellen betydelig og slående. Jeg likte det!
Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

 6. AromatNuit Etoilée av AnnickGouta
 Uttalte produsent. Alle notater og nyanser du kan se fanen Wonderbox.
 Mottatt. Sterkt mye. For tung og maskulin, men jeg ville ikke ha ønsket min mann brukte denne parfymen. Smak og farge, som de sier
Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

 7. Promotional KerastaseCristal sett to sonder - sjampo, bad lotion og stell
 Uttalte produsent. Serien Cristal (sjampo, balsam og leave-in væske) er utformet for å innpode et hår lys og energi. Produkter Series mettet med vitaminer og aminosyrer som gir håret restaurering langs hele lengden dypt renser håret, gi håret glans og mykhet. Produktene inneholder ingen parabener, silikoner og syntetiske fargestoffer.
 Mottatt. Favoritt merke verktøy for hår igjen fornøyd. Shampoo renser dypt egentlig - det føles, hvis du holder hånden over allerede vasket håret. Melk 5 minutter for å være på håret gir super fuktighetsgivende, flott hår kam, etter tørking, hadde jeg mye mindre puhnastosti enn vanlig.
Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

Wonderbox november. Hva er inni?

 8. ChayNumiRedMellowBushotGlossary.
 Uttalte produsent. Te er rik på antioksidanter og inneholder ikke koffein.
 Mottatt. Deilige rooibos med rik aroma og dype farger. Kjøp en upakovochku - hva vi trenger å dyster november.
Wonderbox november. Hva er inni?

 Totalt var jeg WonderBoxnoyabr balsam for sjelen. Jeg bør også merke fraværet av unødvendig, etter mitt syn, miniatyrbilder. Disse jeg vurdere, for eksempel kremer sondere volum på 3 ml - har ikke tid til å forstå effekten eller en ampulle midler, som ser for seg en bestemt effekt av å fullføre en full løpet av den N-te antall hetteglass og t E..
 Så nå gleder jeg meg til de neste, år bokser, inntrykk som må dele med deg.
 Lykke funn og koselig høst!  
Яндекс.Метрика