Fasjonable kvinners virksomhet antrekk må være til stede i garderoben av en moderne jente. Denne delen av garderoben du kan endre seg til det ugjenkjennelige. For informasjon om hvordan du velger riktig drakt, som er nødvendig for å velge tilbehør og sko som er moteriktige kostymer, vil vi diskutere i denne artikkelen.
Fasjonable kvinners buksedrakt

 Moderne liv gjør sine egne regler. Tidligere bare menn hadde på seg bukser, nå Buksedrakt for kvinner mye mer. I århundrer har kvinner blitt tvunget til å ro fryktelig ubehagelig å ha på klær. Korsetter og skjørt så imponerende, men brakte mange vanskeligheter vakre damer.

 History of Costume


 Hver alder har forandret verden, og med det mote. Først kvinner begynte å bruke korte cocktail kjoler og deretter innså at det er ting mye enklere.
 I begynnelsen av det tjuende århundre var det en ekte mote revolusjon. Han organiserte en kjent verden over Coco Chanel. Denne typen kvinne med en fantastisk følelse av smak først hadde på seg bukser. Gjorde hun ikke som tiltrekker oppmerksomhet eller for å imponere publikum. Bare en dag Coco Chanel innså at reiser i behagelige bukser enn skjørt.
 Siden da har kvinner innsett at ingen har rett til å tvinge dem til å bære visse ting. Hvis en kvinne ønsker å gå i bukser - hun kan gjøre det.
Fasjonable kvinners buksedrakt

 I de 20 årene har mange kjente kvinner må bære pantsuits. Mens en bevegelse kalt "feminisme". Kvinner begynte å kjempe for sine rettigheter samfunnet, og derfor erklært krig mot alle de gamle reglene for livet. Elizabeth Miller og Amelia Bloomer gjentatte ganger dukket opp på forsiden av magasiner i de feministiske bukser.

 Det er nok å si at, til tross for de åpenbare fordelene med bukser, de fleste kvinner er redde for å bruke dem. Menn sterkt fordømt og latterliggjort feminister fordi kvinner var redd for å gjøre rasende sterk halvparten av menneskeheten.

 Det tok 10 år, og i samfunnet, en ny setter-pantsuits, Marlene Dietrich. Denne praktfulle skuespilleren snudde verden opp ned. Kino og derfor ble bare likte veldig populær over hele verden. Aktører har blitt idoler for mennesker, mange ønsket å være som folk på skjermen.
 Marlene Dietrich likte å kle seg som hun ville. Hun ville heller sexy klær og følte at drakten er veldig stilig, komfortabel og forførende klær. Konservative zamovkaly sett i foran en stor Marlene, gjorde alt ikke om at det var en manns bukser, selv med en sigarett i hånden. Det har vært standard for skjønnhet er en kvinne ser på henne, ikke lenger redd for å bære kostymer.
 Årene gikk og mote buksedresser få rask fart. I begynnelsen av '60 gjort en skvett Andre Kurrezh. I sin samling foreslo han kvinner bære drakter med trange bukser. Kvinner og menn har innsett at bukser kan understreke all sjarmen til den kvinnelige kroppen.
 Siden da begynte kvinners pantsuits å dukke opp på alle samlinger av motedesignere. De begynte å bruke forskjellig tekstur og farge på tekstiler, nå har det blitt moderne å gå i bukser.

 Nyere modeller av bukser og dresser


 Til tross for all galskapen og opprørende at det skjer i verden i dag, i dress designere rådes til å foretrekke klassikerne.
 Chanel og Valentino tilby å bære kostymer jersey. De ligner en samling av uniformer, men ser elegant og sexy.
Fasjonable kvinners buksedrakt

 For dristig designere tilbyr jenter bukser med fløyel. Denne type stoff og slitasje ting med hennes beste slanke jenter. Videre antas det at veien for fløyel gi kvinner alder. Men du velger.
 Spesielt ser sexy kostymer i samlingen Balmain. Modeller på catwalken showet og elegante dresser, der de mest passende bukser ben og jakke med store bryster kutte stresset.
 Noen designere tilbyr å bære kostymer for et par størrelser større og dermed gjør litt avslapning i bildet. Men for kontorarbeid bedre utstyrt muligheten til å velge ikke å bli en klovn blant kolleger.

 Ikke vær redd for å bære pantsuits, dekorert med ulike knapper, paljetter, broderier. Dette vil være spesielt fasjonable i det kommende året.

 Hvilken farge å velge pantsuit


 Hvis du velger en dress for arbeid, bedre å velge pastellfarger eller klassisk. Hvit vil være spesielt moteriktig, men husk at det kan ha råd til å bruke mye mer. Svart dress aldri slutte å være moteriktig, så det er alltid en vinn-vinn-ting. Og de nyeste trendene i sesongen - en beige farge på klærne.
Fasjonable kvinners buksedrakt

 Designere kaller ikke redd for å gå bort fra klassikerne. Velg bukser og jakker i lyse farger: rød, blå, burgunder. Når du velger riktig tilbehør du vil se fantastisk.
 I den kommende sesongen i butikker ser du uvanlige kostymer, for eksempel celle flette striper eller mønstre.
 Ikke bli overrasket over å se kostyme sprø dekorative elementer som store knapper, kjeder, og selv skallen. Gotisk stil er spesielt viktig, slik at du enkelt kan sjokkere folk rundt dem.
 Til tross for at drakten kan være veldig lyse farger, det er en regel som er viktig å følge - bukse og jakke bør gjøres i én farge og stil.

 Hva skal jeg velge tilbehør


 Selvfølgelig er det bedre å forlate den massive armbånd. Under jakke med lange ermer vil de se dum. Bedre dekorere håndleddet gode timer.
 Men du trenger å dekorere halsen. Du kan bære en perlerad eller en tynn kjetting.
 Dekorasjoner kan være forskjellig fra fargen på drakten, men det er ønskelig at de var nøyaktig.
Fasjonable kvinners buksedrakt

 Den mest vellykkede dekorere noen buksedrakt kan være en brosje. Bare husk at det er i stand til å tiltrekke seg mye oppmerksomhet fordi brosje skal være vakker og muligens dyrt.
 Bare høyhælte sko kan dekorere klær. Spesielt høyhælte sko kan slå hvem som helst, selv de mest kjedelig dress.
 Kvinners buksedrakt kan brukes ikke bare for arbeid, men også for en tur i naturen eller møte med venner. Dette er flott for utstillingen ildsted eller museum. Så du må være denne tingen i garderoben.  
Hvordan ta påløpte negler hjemme, de viktigste hemmeligheter

 Noen ganger kvinner klager over at etter fjerning spiker forlengelse med spiker deres hjem ser dårlig, blir sprø og tynne. Men ofte årsaken er ikke negler, og fjerne dem galt og galt oppfølging. Mange av virkelig halvparten av menneskeheten bare for å spare på å besøke salongen, og foretrakk å skyte påløpte negler seg hjemme ved hjelp av ulike virkemidler. Tross alt, de forvrenge sine opprinnelige former Klipp neglene, tang og annet ikke er valgt for den spesialverktøy.
 I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du fjerner de påløpte negler hjemme, at prosedyren var smertefri og effektiv. I tillegg åpner vi noen hemmeligheter av neglelakk etter fjerning av forlengelse.
 Hvordan fjerne akryl negler hjemme
 Fjerne spiker knipetang spiker som stikker region, må du kutte spikeren, men ikke ved roten, for ikke å skade huden under neglen. Deretter fjerner restene av akryl negler forlengelse ved hjelp aceton. Naturligvis aceton usunn og i spesialbutikker akryl er fjernet ved hjelp av et spesielt oppløsningsmiddel, men det er mer akseptabel metode for å fjerne akryl negler enn andre metoder for "stripping" akryl. Men i dag er en mulighet til å kjøpe denne løsemiddel i butikker eller spesialitet butikker.
 Tar av påløpte akryl negler, sørg for å følge de nødvendige tiltak for å beskytte kroppen fra å få aceton damp og andre kjemikalier.
 Vel fukte en bomulls plate, feste den til negleplaten og topp Pakk den med folie. Behandle denne metoden fingrene og la påløpte negler å myke opp i ti minutter, og deretter fjerne den myknet akryl, ved hjelp av pollen fra mild slipemiddel.
 Hvordan fjerne gel negler hjemme
 Fjerning gel negler bør begynne på samme måte som fjerning av akryl, skjæres den utstikkende del av spikeren. På dette punktet slutter likheten, fordi gelen på kunstige negler ikke er myknet med aceton og må nøye fjerne spiker plate. For å gjøre dette, vil du trenge Emery saging kunstig materiale. Sin abrasiveness bør være ca 100-150 grit. Ved å kjøpe denne cutter, kan du effektivt, en etter en lag, fjerne gel negler tjue minutter uten å skade dine egne negler. Ta deg god tid når du fjerner gel nail forlengelse, så du sparer maksimums negler.
 Omsorg for naturlige negler etter fjerning kunstige negler
 Men hvor nøye du ikke har utført fjerning av kunstige negler, vil din naturlige negler krever økt bekymring for ham. Inne i dette tilfellet gjelder nærende oljer, men et hjem perfekt egnet og andre naturlige planteoljer, kan det være olivenolje, solsikkeolje eller annen måte.
 Oppskrift omsorg etter fjerning spiker forlengelse følgende: varme manikyr olje og be om en mild massasje negler. Poleres deretter negleplaten med et pusseskinn poleringsmaskin, men hvis du gjør dette, kan du bruke en tykk semsket klaff. Dette er ikke bare å gi neglene skinne og velstelt utseende, men også for å beskytte dem fra separasjon. De ovennevnte metoder og gjøres best ved disse negler som ikke ble utsatt for forlengelse.
 Husk at du må bruke næringsrike kremer polish, gjør komprimerer og spesielle bad. Også bruke maling for å aktivere styrke vekst og beskytte neglene mot mekanisk skade og miljømessige påvirkninger.  
Яндекс.Метрика