Du ønsker å kjøpe det slik at de Lofer mote med en spesiell design og skrive ut navnet på etiketten? Og selv potrudyvshys og samlet den nødvendige mengden av penger, stopper du det faktum at skissert en pen sum for angivelig kvalitet og moteriktige sko, vil du være på neste sesong med ingenting? Hvorfor?
 Og som neste mote trend avbryte og kaste i "en fjern boksen" alt som var fortsatt moderne i dag, kaster på en annen gruppe med menneskehode "fashion" og "stilig". Dette gjelder for alle, det være seg klær, tilbehør, vesker eller sko, så flyktig verden, og spesielt i moteverdenen, bare blir lei av det, stoppe og ta varsel.
Fasjonable og uvanlig stil normkor

 Normkor - det er akkurat det samme, en ny trend i verden, hvis motto er nektelse av alle motetrender, og prøver å bli en, "som alle" oppløse inn i en grå masse av identiske mennesker på planeten, men samtidig innser at det er umulig være den samme med noen, fordi hver person er forskjellig, likevel.
 "Nummerert, ikke stå ute", hvorfor? Har du benekte at det er en betydelig samfunnslag, spesielt blant rettferdig sex som når du oppretter sitt eget bilde hver dag, for å si "bøye stangen".
 Ser hver dag, hvis du bare kom hit fra mote catwalk, drepe timer med dyrebar tid av livet til neste valg bue foran speilet, endeløse søker etter kjoler, "som Jessica Alba" eller Jennifer Lopez, med mindre dette er hele livsglede?
Fasjonable og uvanlig stil normkor

 Ofte eget utseende og ønske om å se "på en spesiell måte," overskyggende personlighet, jakten på mote trend folk gradvis mister deg selv ved å sende en sekundær rolle hjemmehjelp, familie og til og med jobbe.
 Med endringen i den nye sesongen jenter med stor glede å bli kvitt "utdatert" nå bære det i går var fasjonable, og nøye lagt ut skuffer på nye, felles og aktuelle alternativer.
 Dette konsumerende livsstil som tilslører den enkle gleden av noen lei offentlig avvisning av dyrkingen av klær, ta den oppfatning at klærne - det er bare et skall, ikke mer, og faren er en moteriktig stil normkor.
 Det finnes ingen begreper, som "ser bedre ut" hvem "hun jakke trend", folk som støtter denne stilen tror at alt dette uten unødvendig tull.

 Hovedtrekkene i stil


 Det engelske ordet «Normcore» kommer fra sammenslåingen av to engelske ord «normal» som er «normalt» og «hardcore», som kan oversettes som "stabil". Begrepet helt nytt og veldig populær bruk var en gang på begynnelsen av 2014 magasinet New York Magazine publisert i sine sider en artikkel om uvanlige unge innbyggerne i Amerika.
Fasjonable og uvanlig stil normkor

 De lever spesielle regler: erkjenne at flertallet av mennesker - en grå og egnet publikum, blant som skiller seg ut ikke gir mening, "forme" off til hvem du egentlig ikke er det. Den nye trenden og en ny glede ligger i enkelhet av klær, en prøve og glamour lenge over, er det på tide å ta hensyn til noe annet.
 Hvis du forkynne normkor, så du odyahayeshsya, uten å tenke på prosessen, hva er forskjellen, hva kommer ut en tur eller gå for dagligvarer? Bedre ekstra to å sove enn å spinne speilet på leting etter et annet bilde.
 Normkortsы ikke miste denne meningsløse våge ingen tid, ingen penger, kan du selv tror det er en fin måte for de fattige, på grunn av sitt utseende, akkurat det samme, og ofte gir sin manglende evne til å betale for dyre og merkede elementer.
Fasjonable og uvanlig stil normkor

 Men dette er ikke sant å kle seg i stil normkor kan gå de vanlige t-skjorter eller skjorter med den lokale basaren, navnløs og billig. En kan bli stemplet og "berømt", men beskjeden i utseende, praktisk, komfortabel, generelt sett, de som bare liker deg, ikke noen mote guru dyre glossy magasiner.
 Et utmerket eksempel på denne stilen er mange kjendiser som på steder der de ikke krever mange kontrakter bære klær fra Gucci, foretrekker gamle strukket gensere, uformelige jeans og tøfler, flip-flops.
 For innbyggerne i våre land er fremmed, forårsaker mye uenighet og utbrudd av aggresjon, sier de, slik som du kan! For våre europeiske skjønn elsker å kle seg, hver utgivelse av - en hendelse som skal være dekket med en glorie av ideelle bildet. Er det verdt det?
Fasjonable og uvanlig stil normkor

 Noen ganger rett og slett ikke betaler oppmerksomhet til etiketter, bare nyte de vakre øyeblikkene i livet, å føle seg komfortabel og trygg i flate sko enn noen gang snuble og slå føttene på høye hæler.
 En god representant for denne stilen av kjente mennesker er Steve Jobs, Britney Spirz, heltene i serien "Friends" og hertuginne Kate Middleton, som ifølge den autoritative utgaven av Vogue, er den virkelige dronningen normkora. Bare enkelt og greit - hovedtrekkene i hverdagsgarderoben. Hva kan det være lurt å bli med i denne retningen?
 Alle Sport, praktiske og street, med en lys øye for mote 90, som faktisk var prototypen på en slik bevegelse. Det ble deretter slettet først grense mellom mann og kvinne, og enkle og behagelige ting som ikke har noe imot å kaste i en måned, var på toppen av popularitet.
Fasjonable og uvanlig stil normkor

 De grunnleggende tingene er monokromatiske, helst grå eller sorte skjorter med noen dumme utskrifter, ofte helt meningsløst. De passer også den vanlige rette jeans stil "kjæreste", med slisser eller hull varianter av ung mors skapet også være aktuelt, men den vanlige skinni ikke oppført.
 Det viktigste er ikke å fokusere - med rette eller ikke, og satt ut - det er den viktigste funksjonen normkora.

 Spesiell oppmerksomhet er betalt Sko: Enkle joggesko, sandaler flate sko, sandaler eller hatet av mange fashionistas, kroksy absurde og merkelige - akkurat! Tross alt, er bunnlinjen dette: gjøre alt på tross av alle de nyeste motetrender, kan mote guruer si "Phooey! ".
 De viktigste fargene - iøynefallende, dempede - grå, blå, svart, hvit, ofte med ting ser ut som om de er lange og misunnelsesverdig utholdenhet. Kanskje ikke alle kan ta noe sånt i mitt liv, fordi alle av oss er så vant til å se immaculately Eller kanskje det er verdt å vurdere når du sist du var?
 Lytt til din indre stemme og la hele verden vente!  
 Stormy 60-tallet, som er referert til som en legendarisk periode i mote, da mye fikk æra av endring og dristige eksperimenter mote revolusjon.
 Disse lyse tiår med rette kalt den mest frie og uttrykksfull periode i historien av verden mote, det er da det allerede var en kjent, begrepet "ungdom fashion" som radikalt forskjellig fra stilen av de eldre generasjoner.
Stilige mote 60s, fin og moderne

 Det første tiåret av mini-skjørt, plast og massive smykker som lett ford de edle metaller og steiner, blonder thingies og flyttet inn i bakgrunnen, på en måte andre dekorative elementer - lommer, belte, brede linjer, krager og futuristiske stiler.
 Og til tross for at perioden med revolusjonerende og nyskapende ideer har lenge blitt senket i glemmeboken, trender og uvanlige stilige mote 60s er fortsatt en inspirasjon for mange kjente designerne i verden.
 Denne gangen for alltid endret smakspreferanser for menneskeheten, nå ser bra ut og kjole med en vri tilgjengelig ikke bare damer av høy samfunnet, men enkel talskvinne middelklasse samfunnet. På grunn av den raske veksten av befolkningen i etterkrigstiden, mange unge mennesker bli økonomisk uavhengig fra den eldre generasjonen.
 De ønsket å skille seg ut, for å vise at de er spesielle, og ingen andre sånn og dannet en uvanlig ønske om å kjøpe klær, lytte til "sin" musikk og å danne "deres" stil som kunne understreke sin individualitet.

 Korte skjørt og kjoler som en stil av hverdagen


 Unge mennesker begynte å dukke opp sine idoler, de første musikere og modeller som følte at en slik global berømmelse og massive følgende av hundretusener av fans. Spesielt populært på den tiden hatt en fashion-modell Leslie Horbny, bedre kjent under kallenavnet "Twiggy".
Stilige mote 60s, fin og moderne

 At det ble opprettet og fast på catwalken i verden bildet av radmager, keitete tenåringsjente med store øyne og kort hår.
 Dette fenomenet sjokkert den eldre generasjonen, men det er inkludert i historien av moten, som en av de første toppmodeller i verden, og i 1966 ble det den "face of the year". Hun støttet mote mens A-silhuetten kjole, som dukket opp på mange fotossesyyah og skjæring av på moteshow.
 Det var i denne perioden synes skandaløs samling av ting fra mini lengde, noe som gjorde henne stamfar sann legende - Mary Quant.
Stilige mote 60s, fin og moderne

 Mini skjørt og minikjoler ikke oppfyller den etablerte moral av tiden, men jenta var absolutt ikke bryr seg, kalte hun hennes samling en ekte symbol på den seksuelle revolusjonen og fant støtte i den første modellen, og deretter en ungdom, sirkler av samfunnet.
 Popularitet denne nye og ganske skandaløs klær bidro Twiggy er den samme, med innlevering av en stil som raskt har fått verdensomspennende anerkjennelse. Han var glad for å bruke den i sin garderobe, en annen stil-ikon av tiden, Jacqueline Kennedy, deretter en mini bergtok verden.

 Plast og cellofan - grunnlag av innovative løsninger


 Stil, som ble foreslått av den berømte Mary Quant, senere tilnavnet "Lolita stil", basert på bildet av heltinnen i en roman av Nabokov. Kort sarafan høy innsnevrede, lav hæl sko høy holfyky kombinert med klosset og radmager Twiggy sterkt lignet bildet av Lolita.
Stilige mote 60s, fin og moderne

 Samtidig begynner å gå inn i mote er uvanlige materialer skapt kunstig, lov til å mette klær med lyse farger og skinnende, det var da på moten er passende, sexy og gjort en merkbar farger.
 På toppen av popularitet var banne og nylon, krymplen jenter med stor glede byttet til plastringer og klipp. I dag har vi en tendens til alle naturlige, deretter alt tilbehør laget av noe nytt og spesielt, la og ikke veldig nyttig.
Stilige mote 60s, fin og moderne

 Det var i 60-årene på Olympus Mote og skjønnhet var blant de mest populære og kjente mote silhuetter: lag med lyse farger kombinuvalysya med en annen nyskapning - boots!
 Det var ingen innovasjon i menns mote: det var i 60 ungdom glemmer jeans og skinnjakker, og med en lett hånd av Pierre Cardin plukker scheholskuyu påkledning.
Stilige mote 60s, fin og moderne

 Tilhengere av denne stilen ble medlemmer av den legendariske bandet "The Beatles" som dukker opp i offentligheten i trendy antrekk: et mirakel kjemiske at tids hvite nylon skjorter, tynne slips, sko med smal nosochkamy og de samme trange bukser. Idols million publikum raskt rykket ned ideen om en stil til massene.

 Den berømte svarte kjolen, fleece og futuristisk "Barbarella"


 Et annet ikon stil, som ikke kan, men husker å diskutere detaljene i mote 60-tallet, den berømte og unike skuespilleren Audrey Hepburn.
Stilige mote 60s, fin og moderne

 Den berømte lille sorte kjolen, der Audrey karakter, Holly Holaytli frokost før utstillingsvinduet "Tiffany" var en ekte symbol på mote av tiden, som for øvrig ikke har endret seg i dag.
 Samtidig beskjedne og elegant, veldig enkel, men samtidig ikke så enkelt, det er svart kjole prymudrylosya erobre verden, og hver kvinne ønsket å ha noe sånt i min garderobe. Det var Audrey Hepburn og Jacqueline Kennedy ble lyse representant for dagens mote elegante 60-tallet.
Stilige mote 60s, fin og moderne

 Du kan ikke ignorere plass motiver av tiden, særlig dominert samlingene talentfulle designeren Pierre Cardin. Det er hans innsending var kjoler med elementer av plast og metall, sundresses med "Space nudler" og kapper og vri av syntetisk skinn og stoff.
 Vtzytnoy kortet denne samlingen var skarpe geometriske linjer, som i cut og i utsmykningen av klær. Det antas at en slik eksplosjon i verdensrommet fag i moteverdenen fant sted etter visningen av filmen "Barbarella", der hovedrollen spilles av den berømte Jane Fonda.

 Sminke og frisyre


 Men det kom ikke opp med motedesignere, uten mye hår og makeup, denne stilen vil opphøre å være seg selv. Når det gjelder sistnevnte, 60-tallet var en tydelig trend med store, mørke skygger sirklet piler eller sorte øyne, alltid med lange øyevipper patch.
Stilige mote 60s, fin og moderne

 Lepper spesielt tonet eller ugjennomsiktig fysisk leppestift som ikke ville ta oppmerksomheten bort fra hovedfokuset, øyne. Etter visningen filmer "Cleopatra" med Elizabeth Taylor i tittelrollen, ble svært populært å bruke svart eyeliner øyne og mørke skygger nesten til øyenbrynene.
Stilige mote 60s, fin og moderne

 Et slikt bilde er alltid supplert med spesielle frisyrer, for eksempel fleece, klipping alv eller geometriske motiver.
 Den berømte frisyre "Babetta" i form av bulk Nachos med ulike varianter, ble et symbol på den tiden det kopierte nesten alle jenter og kvinner desperat prøver å gjenskape et originalt bilde av Brigitte Bardot i filmen "Babetta går til krig."
Stilige mote 60s, fin og moderne

Stilige mote 60s, fin og moderne

Stilige mote 60s, fin og moderne

Stilige mote 60s, fin og moderne

Stilige mote 60s, fin og moderne

Stilige mote 60s, fin og moderne

Stilige mote 60s, fin og moderne
Яндекс.Метрика