Moderne mote catwalken tilbyr et betydelig utvalg av former og elementer som kan ikke bare dekorere sko, men gjør et notat av krydder til det, seksualitet eller lidenskap. Nå står vi overfor den varme årstid, så du må vite at mote sommersko vil trenden i år.

 Sko - er en viktig og uunnværlig del av kvinnenes toalett, som alltid trukket stor oppmerksomhet. Riktig valg av sko kan helt fortelle om situasjonen og stemningen i eieren, samt tilstedeværelse av smak og kunnskap om motetrender.

 Sommersesongen 2013 vil overraske oss med sitt mot og frigjøring, løsninger kan være ganske uventet. Men motedesignere i økende grad søker å blande forskjellige stiler, som ved første øyekast, er det ikke kompatible.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Men hvis du nøye og grundig arbeide på sitt utseende, velge riktig klær og tilbehør, vil du se at nye produkter i år - en overraskende interessant og stilige løsninger.

 Sommer sko til kvinner


 Den viktigste nyheten og ikke-standard denne sesongen vil flip-flops med hæler. Så ikke bli overrasket nøyaktig hæler, selv om vi er så vant til disse flate såler tøfler.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Flip-flops i sommersesongen vil gå utover det vanlige, slik at de blir mer mangfoldig dekorasjoner - genser som dele tommel med andre endringer, vil det legge ulike stropper, tau, og en knapp pryazhechky.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Skyskraper hæler vil variere fra de minste til høyeste, er valget ditt. Disse kan være interessant dask uunnværlig egenskap for kvelden spaserturer langs strandpromenaden.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 En av de viktigste trendene i sesongen vil være "psevdosportyvnыy" stil - sko som vil kombinere klassiske elementer med sport. Hva kan det være? De vanligste modellene kan heeled sko, kanskje på høy Wedge-heeled.
 Dessuten kan de fleste vanlige sandaler eller sko legges sports elementer ved hjelp dekorerte strimler, både joggesko, blonder eller tilstedeværelse. Selvfølgelig er trening i en sko helt umulig, men utvanne sine dristige utseende fasjonable sandaler eller sko, kan du enkelt.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 I denne moten sesongen 2013 vil være en beslutning stilig sommer sko med åpen tå eller hæl. Dette betyr ikke at du må bli sittende fast på kontinuerlige sandaler. Disse skoene kan være ganske uvanlig utseende - sko, støvler, og kanskje støvler. Men hvordan? Foten vil bade i slike lukkede sko, åpen tå og enda ikke redde!
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Ikke bekymre deg, alle designere gjør, og skoene vil bare bringe deg komfort og bekvemmelighet. Kutt på tå eller hæl kan ha ikke bare en klassisk form - firkantet eller semi-sirkulære, men den mest uvanlige - i form av hjerte eller, for eksempel, nøkkelhull.
 Ikke glem om den fargekomponenten av fasjonable fottøy. I år, som i det siste, er fasjonable farge med en metallisk glans. Sko kan bli henrettet i en stil helt, eller delvis, inkludert flere metalliske elementer som hæler.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Stadig økende momentum i live lyse utskrifter gjort i floral eller geometriske form, ikke mindre populær vil bruke abstrakte farger og klassiske "erter".

 Den viktigste regelen - fargene til å bli lysere og mer levende som mulig. Ulike dyr fargestoffer tilbake på moten - leopard og slange utskrifter vil være på toppen av popularitet.

 Og, selvfølgelig, bør hver dedikert fashionista ha i garderoben hennes minst én, men surt par sko. Denne varianten farger og ikke la motetrender, men bare fått mer fart.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 En annen mote trend i år vil være sko, dekorert med ulike volanger, blonder, sateng og skinn inserts. Slik frill kan være svært frodig og knapt merkbar, selv de mest krevende damene vil plukke sko å smake.

 Sommer sko til menn


 Menn, i motsetning til kvinner, ikke er vant til å følge alle motetrender, og kjøre til butikken for en annen trendy sko. Men uansett hvor mye de vidmahalysya om dette, fortsatt i menns mote har sine egne trender og innovasjoner.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Årets herresko raske oss mye. I stedet for klassiske sorte, grå, brune sko - kom det dristig beslutning og farger. Merkelig nok, men mote vil være ulike nyanser av blått, grønt og gult, fasjonable utskrifter denne sesongen vil være en geometrisk abstraksjon og regelmessige former - celle og stripe. Som i tilfellet av kvinnene, fortsatt populære dyreprint farge og reptiler.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Om sommeren i år er alle typer moderne menn mokasiner, på grunn av sin brukervennlighet og funksjonalitet, fast holder de sin posisjon i toppen "favoritt menns sko." Materialet som det er gjort, kan varieres - vanlig eller perforert skinn, semsket skinn mest fargerike nyanser.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Ingen avbryter og sporty. Stort mangfold av sko, sko og sports v'yetnamok vil overraske deg. Modeller kan være annerledes og originalt - fra høy til avkortede modeller, myke joggesko, og til og med en modell med åpen tå.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Barnas sommersko


 For stilige barn - sine egne regler og sin egen mote. De foreldre som mener at det er ingen grunn til å respektere barns mote, er feil, fordi barnet vokser raskt og før noen modeller av mote, vil barnet vokse ut av det snart. Så hvorfor ikke gå med tiden?
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 I år lover å være baby sko er svært komfortable og lyse. Ikke la hyllene i motebutikker - sko. Ja, det er så enkelt, og viktigst en komfortabel og stilig sko er alltid på moten. Det viktigste i år, ikke glem om fargen - jo lysere jo bedre. Egnede syre nyanser "øye huljern."
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Også dette året barns mote lar kretsene lakkert mote - sandaler, sko og selv sko. Fargene er fortsatt som i den forrige saken. For de som ikke liker slike lyse farger - en løsning. Denne sommeren vil være fasjonable nyanser i stil med "vanilla" og "marshmallow". De kan si, deilig og smakfull - mint, aprikos, lime eller lilla.
 Etter en lakk og joggesko bør være rikelig med stropper og alle typer nagler. Denne type fottøy er veldig feminin, spesielt hvis du kombinerer den med riktige klær.
Fasjonable sommersko (15 bilder)

 Hvis du fortsatt igjen spørsmålet hvordan du skal velge sko for sitt barn, kan vi gi deg råd treffer Piggdekk loufery. Generelt, er enhver barnas sko, som en voksen, som er dekorert med nagler og studs nå på toppen av popularitet.
 Husk også at ulike cowboy støvler, UGG variasjoner på våren-sommeren støvler, mokasiner fortsatt fast holde sin posisjon i moteverdenen.
 Lys strømmer tunikaer og kjoler har alltid vært og vil være en favoritt sommerklær for jenter og kvinner, uansett alder og form parametere. Dette er ikke overraskende, fordi i foldene av hans lett stoff er lett å skjule figur feil alt mens resterende feminin og elegant, i tillegg til sommerkjole - perfekt klær for sprø varme.

 Enig, iført lys sarafan, føler du at kroppen puster, det er gratis og lett. Og hvis plutselig kaldere - drapert jakke og komfort avkastning.

 Sommer kjoler og tunikaer fast forankret i verden av mote catwalken, og det er ikke til å ta sine posisjoner. Det er ikke forgjeves, fordi det mangfoldet av muligheter er imponerende, kan noen stiler gi en kvinne et romantisk, elegant, sexy, elegant eller virksomhet image, det vil avhenge av rase og tilbehør som vil være svært nyttig.
Fasjonable sommer kjoler

 Men kjole som noen plagg må være riktig tilpasset din figur for å understreke verdighet, unngå vekt på manglene, hvis noen.

 Hvordan velge riktig kjole?


 Første trinn er å se i speilet og ærlig i sine ulemper. Hvis du er full av føtter, er det best å velge lange kjoler kutte eller ankelen. Eiere av små bryster trenger å velge riktig brystet området, det er bedre at det var de mest dekorerte volanger og lyse utskrifter.
Fasjonable sommer kjoler

 Jenter med eksisterende fett folder på sidene og buken, bør velge modeller med høy midje, men i alle fall, ikke lav. Sommer kjoler for hele kurset bør prøve å skjule ekstra pounds, men ikke under tonnevis av stoff og oborochok, de vil bare øke volumet visuelt.
Fasjonable sommer kjoler

 Trendy stiler denne sesongen


 Før ivrige kvinner i mote er alltid et valg - kjøpe en kjole i en etasje eller korte fornøyde løsninger. Faktisk er det bedre å ha en garderobe av både stil fordi så lange sundresses og la toppen av popularitet og kort opphold i trend. Lange kjoler i gulvet gi noen mystisk silhuett, kan man også si spell. De er ideelle for en kveldstur langs stranden, og for mottak, viktigst, velge riktig tilbehør og veske.
Fasjonable sommer kjoler

 Korte kjoler - den perfekte løsningen for atletisk og passer damer som har noe å skryte av. Hvorfor gjemme lenge solbrune ben, spesielt hvis de har god podkachennыe? I tillegg, sommer kjoler er perfekt uniform for både kontor og for klubben parter. Alt vil avhenge av materialet som sydde kjole, og selvfølgelig fargen på denne vakre kjolen.
Fasjonable sommer kjoler

 Denne sesongen stadig mer populært peak korte kjoler laget av grov klut, ofte monokromatisk farge. De har også kjoler av lærret, vanligvis med brede stropper og firkantet hals.

 Disse stilene - gode alternativer for kontoret eller aktiviteter som krever streng kleskode.

 Like populært denne sesongen er korte kjoler, med fri skjæring uten stropper. Forresten, jenter som er venner med en liten nål og tråd, sy arbeid vil ikke gjøre en sarafan, og i løpet av kort tid.
Fasjonable sommer kjoler

 Men hvordan kunne du ikke elsker mini, maxi denne sesongen også, i en stor fordel. Spesielle trender der, er du fri til å velge disse stilene sommer sundresses som best sitte på kroppen din - med eller uten stropper, skåret fri eller utstyrt eventuelt med en stuper halsen eller dens fravær. Valget er ditt!
Fasjonable sommer kjoler

 Forresten, den økende populariteten kjoler, volanger innrammet slag, som kan befinne seg ikke bare i området av halsen, men også på vevssnitt og lavere hem skjørt. Like interessant er den asymmetri som designere bruker alle med stor entusiasme, og det kan oppstå hvor som helst - i seksjoner, i området av halsen, og kanskje på kanten.
Fasjonable sommer kjoler

 Sommer kjoler for jenter og unge prinsesser heller ikke bundet til en bestemt stil, se til din smak! Det eneste som motedesignere rådes, er å tilegne seg mest åpne modell som barn ikke er soaking stoffer i toner og dikkedarer.
Fasjonable sommer kjoler

 Det er bedre å unngå lyse farger og nyanser i de samme mote barnas favoritter er rosa og magenta farger. Den nyeste trenden begynte med broderi tråd og perler på barnas kjoler, spesielt verdsatt når de laget sine egne hender.
Fasjonable sommer kjoler

 Farger og stoffer


 Dersom stiler sommer sundresses ingen spesielle fordeler, fargene har en klar retning. Den mest populære blir de lyse fargene i sommer sundresses - mettet blått og blått, smaragd, safir, lilla og rød.
Fasjonable sommer kjoler

 For de som liker en mer subtil og dempede farger, også er gode nyheter - rosa, beige og karamell nyanser - er også populært, spesielt i de korte modellene.
Fasjonable sommer kjoler

 Og, selvfølgelig, er fortsatt en klassiker av klassikere, hvite og svarte versjonene er alltid relevant og populære, men denne sesongen kan være dekorert med hvite blonder blomster som vil gi ditt image ømhet og perfeksjon.
Fasjonable sommer kjoler

 Som for utskrifter, det rovdyr og farge er alle også i trend, vil nyheten av denne sesongen være bilder av forskjellige arter av flora og fauna, for eksempel, er svært populære bilder av fugler og blomster.
Fasjonable sommer kjoler

 Naturligvis, baren og lekne prikker er også på moten. Vertikal stripe kombinert med en gratis kutt vil se flott daglig slitasje, og de horisontale linjene i varierende bredde perfekt med korte sundresses virksomhet stil.
Fasjonable sommer kjoler

 Forresten, motetrender i år vil bli avvikende kjede på kanten av skjørtet hennes, han kan ramme en bunn lys sundress og mørke. Utmerket kombinasjon vil bli kuttet fri fra lyse tekstiler, slik som flamme-rødt eller gult, og hvit bred kant på bunnen hem. Slike kombinasjoner kan monteres modell og sundresses.
Fasjonable sommer kjoler

 Også mote rekke etniske design, geometriske mønstre og former kaotisk modell med lyse flekker og formløse mønstre. Disse bildene vil gi din figur letthet humør og bringe bare morsomme og eksplosive notater, som det sømmer seg sommersesongen.
Fasjonable sommer kjoler

 Modeller laget i følgende farger kan være et utmerket alternativ for gravide kvinner, fordi sommer sundress oppgave - å beskytte mot overdreven magen utsikt og mangfold av tegninger helt opp til oppgaven.
Fasjonable sommer kjoler

 Og selvfølgelig, ikke glem at enhver god antrekk når under den riktig og klokt valgt tilbehør. Fasjonable er store halskjeder og armbånd, øredobber lyse, innredet steiner å matche stoffet sundress. Fra sko til å velge de beste ballett leiligheter eller sandaler lette belter, er poser vanligvis valgt fra lett stoff eller halm flette.
Яндекс.Метрика