Fenibut - Anmeldelser
 Fenibut - nootropisk legemidlets virkning, som er en gamma-amino-beta fenylmaslyanoy-hydroklorid.
 Stoffet normaliserer stoffskiftet i hjernen, forbedrer cerebral blodstrøm, gir psykostimulerende midler og beroligende effekt, har antioksidant og antiblodplateegenskaper, til en viss grad, er det også sant antikonvulsiv virkning. Men til tross for en slik palett av menneskelig påvirkning, er legemiddelgjennomgang Fenibut svært kontroversielt.

 Fenibut: vurderinger av søknad


 Stoffet har et bredt spekter av formål: økt angst, psykopati, frykt, tvangslidelser, angst og astenitilstander, søvnløshet.
 Mange folk som skriver anmeldelser om dette produktet Fenibut, er enige om at det virkelig tar gode effektene av stress, normaliserer søvn, eliminerer nervøsitet og irritabilitet, reduserer depresjon. Men mange brukere bemerkes at effekten av et behandlingsforløp.
 Det er positive anmeldelser Fenibut medisin som en effektiv stimulator av uførhet og mental aktivitet. Kombinert med stimulering av stress, er det mye enklere liv for mennesker som arbeidet er en kontinuerlig stress og stor mental stress.
 Men Fenibut de positive anmeldelser på beroligende tabletter regelmessig vekslende meldinger som tok mennene var for rolig, alltid trøtt, følelsen svak og svimmel. Det er også vurderinger Fenibut tabletter, som er merket narkotika reaksjoner som hodepine, tåkesyn, døsighet, kvalme.
 Hvis du ser på vurderingene av Fenybute leger, deres meninger er enige om at dette stoffet når riktig valgt doseringshastighet og gir gode resultater. Årsaken til bivirkninger eller ineffektivitet Phenibut er ofte feil dose eller avvisning av kroppen hans. Så ofte leger og fornuftige medlemmer forum anbefales å utnevne en behandling Phenibut for instruksjoner for bruk og vurderinger på Internett.
 Om hvordan du kan kombinere Fenibut og alkohol, også blandede kritikker: eksperter insisterer på at dette tandem er farlig og kan føre til uheldig, men det det er prøvd og motsatt oppfatning. De bemerker at denne kombinasjonen bidrar til å være lenge i et klart sinn og ikke lider av en bakrus, men som deretter gi opp stoffet vanskelig.

 Fenibut: anmeldelser på bruk hos barn


 Ledere av vurderinger om Fenybute for barn - er vurderinger på sin bruk hos barn med hypervozbudymostyu og søvnforstyrrelser. Men disse vurderinger er hovedsakelig polar, det passer en av ungene, og de roe ned, sove godt og sov, mens andre tvert imot - er rett og slett ikke-administrerte og ikke sove i det hele tatt. Som hos voksne, inkludert barnets kropp reaksjon på stoffet forårsaket feil dosering eller idiosynkrasier eller hovedsakelig.
 Som en funksjon av de fora på bruk av stoffet i barn kan nevnes at mange mødre først studere brukeranmeldelser og Fenybute for barn, og deretter bestemme seg for å gi det et barn eller ikke. Selv om stoffet og dosering foreskrevet av lege.
 Som for vurderinger om Fenobute med stamming - de er mer optimistiske, og de fleste foreldre feire effekt. De påpeker at behandlingen utføres priser og noen ganger krever gjenta. Denne barnets mentale kapasitet påvirkes ikke, men det kan være noen treg, kan ikke tas for latskap.
 Også mange mødre som forlater tilbakemeldinger for Fenibut, oppmerksom tilstedeværelse av et avhengighetsskapende stoff til barn, der du kan fortsatt gå, gradvis redusere dosen.

 Fenibut: anmeldelser Produsent


 Vises i kommentarfeltet Fenybute og narkotika produsenter: Russland, Latvia og Hviterussland. Vi diskuterer hvordan effekten av ulike produsenter, og deres kostnader. Ja, vurderinger Fenybute fra Latvia, sammenlignet med sin russiske motpart, mer vennlig. Mens anmeldelser Pris Phenibut inneholder mange positive vurderinger om den hviterussiske produsent. Tilgjengelig Fenybulyt dem kostnaden er mellom latviske (dyrere) og russisk.  
Iskrem med avocado - oppskrifter med bilder
 Vinter huden blir fort tørr på grunn av en kraftig nedgang i fuktighet. Men solens stråler på kuldegrader sliter verden, og hvis du tror at huden ikke trenger beskyttelse fra dem soling om sommeren, er det ikke. Hva kan vi si om vinteren vind!
 Iskrem bør fukte, nære og beskytte huden. Plukk en butikk lett, for mye sminke for å kjøpe en rekke tilleggseffekter. Lag en krem ​​med hendene med naturlige ingredienser - for eksempel avokado og macadamia.

 Iskrem med hendene


 For å pålitelig beskytte huden mot vind og sol med et tynt lag med krem, bør kremen være ganske fet, fordi dette resept krem ​​som inneholder 50% olje. Dette tillater en høy andel av olje som benyttes som emulgeringsmiddel bare lecitin og bivoks, noe som gjør den mest naturlige krem.
 Merk: bivoks, selvfølgelig ikke sant emulgator, men det anses emulgator og bidrar til å stabilisere emulsjonen. Minst, så si studien.
 Han er den vanligste emulgator for "kalde" kremer - kremer med høy oljepris. I å gjøre sine svært viktig rolle fysisk emulgering, dvs. de trenger for å markere den intense blanding emulsjon. I kombinasjon med lecithin bivoks skaper en velbalansert proporsjoner эmulhatsyonnuyu system for olje til vann 1: 1, er slik at bare presentert i denne oppskriften.

 Hjem Kosmetikk: vinterkrem med avokado


 Så, vi trenger en krem ​​som inneholder oljer for å gjenopprette huden samtidig beskytte mot solen.
 Derfor, avokadoolje og macadamia mutter krem ​​for en del av vårt ideal. I avokado inneholder store mengder fytosteroler, som er lagt til kosmetikk for hud fornyelse og fuktighetsgivende; noen mengden av den og legge inn anti-aging krem ​​og krem ​​for tørr og sensitiv hud. Makadamiaolje, avokadoolje er lik, regenererer hudceller, men det har mindre fett enn smør avocado.
 Begge har liten terskel UV-beskyttelse.
 Som en vandig base som anvendes i kremen rose vann. For det første har den en behagelig lukt ikke-aggressive, og for det andre, det har en beroligende effekt.
Iskrem med avocado - oppskrifter med bilder

 Her er kremen. Prosenten gitt per 100 g, det første tallet - den prosent, den andre - gram.
 •  Rosevann: 48% i '45

 •  lecithin (granulat): 3% 3 år.

 •  avokadoolje, 215% i '20

 •  macadamia olje, 215% i '20

 •  bivoks: 5% 5 år.

 •  konserveringsmiddel (valgfritt, men det er en obligatorisk komponent, eller krem ​​ødelegge svært raskt): 1% 1 p.

 •  Ikke glem at du trenger å rengjøre retter, spisepinner og skjeer for miksing og ovn med temperaturkontroll.

   Hvordan lage krem: trinnvis instruksjon


   1. Kok alle redskaper og verktøy for 10-15 minutter, eller behandle dem med alkohol (eller 70% alkohol, aller viktigst, ingen tilsetningsstoffer, dette bør være nok).
   2. Plasser lecithin granulater i rosevann for en halv time.
  Iskrem med avocado - oppskrifter med bilder

   3. I en annen bolle forsiktig blande oljen med bivoks, og oppvarm til 80 grader Celsius.
  Iskrem med avocado - oppskrifter med bilder

   4. Varm blandingen av lecithin med rosevann (det var i forrige halvtime å oppløse det) til 70 grader.
  Iskrem med avocado - oppskrifter med bilder

   5. Hell forsiktig av retter i en blanding av begge, og bland. Jo mer du forstyrre, vil den tykkere blande. Bringe den til en kremaktig tilstand og plasser i beholder for lagring. Husk, må containere forsegles!
  Iskrem med avocado - oppskrifter med bilder

   Det er det - krem ​​er klar.  
   Mascara er en av de eldste former for makeup; helt sikker på at det malt i oldtidens Egypt, ved hjelp som komponenter i voks, olje og fargepigmenter.
   Miljøhjemmelaget blekk fra bivoks består av de samme komponentene som i dag er det fortsatt en god løsning for de som foretrekker naturlige produkter i kosmetikk. Selvfølgelig vil de ikke bli lagret så lenge og kan være ikke så stabil som konvensjonell kosmetikk, men det er helt naturlig.
   Det kan være flytende eller fast mascara - det første mer kjent, er det helles i en tube, den nest mest visuelt ligner på svart øyenskygge og plassert i samme boks, og børste henne brukes separat.

   Flytende blekk i et rør


   Å lage flytende blekk, trenger du:
 •  2 ts kokosolje,

 •  4 ts av aloe vera gel;

 •  halv teskje av bivoks (granulat);

 •  1-2 kapsler med aktivt kull (hvis du ønsker å gjøre svart blekk) eller kakao, knust til pulver (hvis du trenger mascara brun);

 •  ren beholder klar for mascara tube med en pensel;

 •  bolle og plate;

 •  netto pose med tykk klar plast.

 • Hjem kosmetikk, mascara med hendene

   Husk at kokosolje ved en temperatur på 25 grader er sjeldne. Hvis du bor i et varmt klima eller er lenge i varme omgivelser, øke mengden av voks i oppskriften til 3/4 eller hel 1 ts. Denne økningen er "vanntett" mascara.
   Aktivert karbon - er ikke det samme kull som brukes til grilling. Kapsler eller tabletter slike kull kan kjøpes på apotek eller dagligvare butikker. Hvis du fortsatt bekymret, som kull påvirke øynene, velger en mørk kakao.
  Hjem kosmetikk, mascara med hendene

   1. Bland kokosolje, aloe vera gel og voks i bollen og legg på en liten brann. Hold en bolle å varme til voksen er helt smeltet. Nøye røre.
   2. Mos svært små kapsler eller tabletter av kull, slik at du fikk fra 1/4 til 1/2 pulver (eller ta samme mengde kakaopulver) og Put mix. Rør inntil den er glatt.
  Hjem kosmetikk, mascara med hendene

   3. Fjern fra varmen og la avkjøles litt.
   4. Hell blandingen i posen, fjerne alt sammen i ett hjørne, og deretter Pierce denne vinkelen med noe skarpt. Klem forsiktig gjennom et hull den resulterende blandingen i røret - slik at du ikke søler en eneste dråpe og ikke forurensede hender; sørge for at posen har ingen andre åpninger.
  Hjem kosmetikk, mascara med hendene

   5. Lukk lokket er montert på den børste.
   Det er det - nå kan du sminke hennes øyevipper.

   Den tørre smeltevoks


  Hjem kosmetikk, mascara med hendene

   Det er utarbeidet med de samme ingrediensene, men med tillegg av en fjerdedel av en teskje av maismel og en halv teskje av aloe gel i stedet for vann og en halv teskje av jojobaolje. Og selvfølgelig, trenger du en annen container - fra pulver eller øyenskygge.
  Hjem kosmetikk, mascara med hendene

  Hjem kosmetikk, mascara med hendene

   Husk, hell blekk (det bør få mye mer tett) i beholderen bør heller, begynner hun raskt å tykne.
  Hjem kosmetikk, mascara med hendene

   Vri den med rent papir håndkle med kraft trykke fingrene til alt blekket ikke er spressuetsya en tett homogen masse, og la selv tørr. Touché klar.
  Hjem kosmetikk, mascara med hendene

   Hvis du har tid til å voks herde før du helte blekk, varme den i ca 10 sekunder i mikrobølgeovnen.
  Hjem kosmetikk, mascara med hendene

   For å gjøre blått blekk i stedet for kull eller kakao du ønsker å legge tørkede og knuste blåbær. Justere farger, noe som gjør det mørkere eller lysere materialnummer okrashyvayuschehosya - her er gjennomsnittsverdier.
  Hjem kosmetikk, mascara med hendene
  Яндекс.Метрика