Fersken smør - søknad
 Kjent hverandre fersken smør produsert ved å trykke frukt fersken groper. Det er utbredt i kosmetikk og medisin på grunn av sin lette struktur.
 Olje er et helt naturlig produkt, er det inkludert en rekke næringsstoffer som har en positiv effekt på huden. La oss undersøke hva egenskapene til fersken smør og gir sin søknad.

 Egenskaper olje


 Unik olje sammensetning gjør at den regelmessige ansiktsbehandlinger. Det inkluderer en rekke vitaminer, fettsyrer, spore et tall, for eksempel kalsium, jern, fosfor. Bruken av fersken smør gjenoppretter ansiktshuden, mette det med vitaminer. Olje fukter, nærer, gir elastisitet.
 Den største fordel ved å bruke fersken smør er at det kan brukes for absolutt alle typer hud. Det blir kvitt mange problemer, for eksempel akne, hudormer, fremskynde heling av sår og brannskader. Et annet pluss olje - det er allergivennlige, så den kan trygt brukes i ufortynnet.
 Spesielt effektivt fersken smør, i henhold til anbefalinger, den kalde årstiden. De smurte ansiktet før du går ut. På ren hud forårsaker olje, gi suge, slikke 15 minutter overflødig olje med et papirhåndkle. Dessuten er det bedre noen midler glans fukter huden, hindrer peeling.

 Søknad


 La oss se nærmere på hvordan du bør bruke fersken smør, og undersøke sin søknad. Det er viktig å følge hovedregelen - sette olje i en oppvarmet tilstand. Før bruk, hold beholderen av olje i hånden, la den varmes opp. Da vil den være klar til bruk.
 Du kan fersken olje anvendes ikke bare rent, men også tilsetning av fløte, balsamer og andre midler til huden. Med det, for eksempel, kan du fjerne sminke eller smøre huden.

 Oppskrifter masker med fersken smør


 Den beste måten å hydrat huden, fylle den med nyttige stoffer forbereder masker med fersken smør.

 Basert honning


 Dette produktet er også brukt til å tørke huden. Vil være det så. Bland flytende honning og fersken frø olje (en skje av hver komponent). Så jevnt påfør blandingen på brettet flere ganger gasbind, forsiktig brukt til ansiktet. Vi holder for en halv time. For å gjennomføre denne prosedyren anbefales en gang hver syv dager.

 Basert ost


 Denne masken forbedrer sensitiv hud. Det er også godt egnet for tørr hud. Gni fett cottage cheese med fersken smør. Spredt nøye over ansiktet og vask av etter tjue minutter. Vi anbefaler å gjøre denne prosedyren annenhver dag.

 Akne maske


 Denne masken hjelper til å takle akne, klar hud peeling og coarsened. Varm olje flasken til trettifem grader, slippe den i varmt vann. Ta et stort stykke vatt, våt den med olje og forsiktig satt på overflaten av ansiktet, og etterlater åpne øyne. Å holde varmen person kan toppen omslagspapir. Vask av masken i tjue minutter. Det anbefales å utføre denne prosedyren hver dag.  
Aprikos frø olje
 Aprikos olje inneholder mange nyttige stoffer som har vært brukt i medisin og kosmetiske formål.
 Fordelene med denne er allergivennlige, evne til å trenge dypt inn i huden, forynge huden og mette de aktive komponentene. Pluss bruke olje aprikos pits at det lett absorberes og etterlater ingen spor av fett.

 Egenskaper olje


 • Holde i olje tokoferoler gir den antioksidantegenskaper. Disse stoffene er godt absorbert huden, og skaper sin beskyttende barriere for UV.
 • Fordelene med aprikos pits olje er sin langsomme aldring eiendom, finne det gjennom vitamin E.
 • Anti-inflammatoriske og helbredende oljer utvunnet på grunn av innspill sine bestanddeler fytosteroler. Disse stoffene myke hud, noe som gjør det smidig og hjelpe takle aldersrelaterte endringer.
 • Aprikos olje er godt egnet for vanlig søknad til sensitiv, betent hud. Det er bedre enn noen kremer fukte dehydrert hud stand, noe som er spesielt viktig om vinteren. Aprikoskjerneolje som dekker overflaten av huden usynlig film som forhindrer dens obvetryvanyyu.
Aprikos frø olje

 • I ufortynnet olje egnet for regelmessig tilsyn av fet hud. Eiere av aldrende hud olje bedre brukt ved å blande med mer aktive oljer. Det jevner forsiktig den sarte huden av øyelokk og lepper.
 • Den unike sammensetningen av olje aprikos pits muliggjør bruk for hår restaurering. Bruk den til å snu livet svekket hår, økt vekst, hindre brekkasje.
 • Med aprikos olje kan overvinne ulike hudsykdommer som psoriasis, eksem og eksem. Dens regenererende egenskaper tillater bruk etter soling.

 Olje aprikos pits - søknad


 Olje kan erstatte alle tilgjengelige fasiliteter. De renser huden for urenheter og rest sminke, sette det godt om natten som en nattkrem. Olje bidrar til å jevne fine linjer rundt øynene.
 En god måte olje er aprikos pits til gjenvinning av huden og dens behandling. De anbefaler å smøre problem områder, rødhet og kviser. Også den kan blandes i ethvert forhold med ferdige anordning. Veldig populært i husholdning olje kosmetikk som base olje for å lage masker og kremer.
 Sette olje på håret er i stand til sommeren for å beskytte dem mot utbrenthet og holde på fuktigheten. Før du går til stranden, børste håret flere dråper olje. For å gi næring til håret shampoo er anbefalt å legge aprikos olje. For å hindre brudd og separasjons spissen bør smøres med olje etter hver sjampo.  
Toning moden hud. Bruk Facial Toner

 På den ene side, toning - er den siste fasen av rensing. Uten det, det kan bare ikke være komplett. På den annen side er det viktig for toning huden, er det ansett som en egen selvstendig trinn daglig ansiktspleie. Billedlig talt, toning - en periode på slutten av en setning.
 Som du kanskje skjønner, er toning utført ved hjelp tonics og kremer, tonics.
 Tonics aksje på alkohol og besspyrtovыe. Det siste anbefales for moden hud omsorg.
 Sammensetningen av forskjellige muligheter. Blant de mest populære komponentene kan kalles glykolsyre, melkesyre og salisylsyre, blekemiddel, frukt ekstrakter og bindemidler, som anstrøk av salvie, calendula, lind te, willow bark, jegere, storfe, rips, agurk, sitron og essensielle oljer, blant annet bergamot essensielle oljen, som er gode toner, fukter og gjenoppretter huden.
 For toning hudens aldring er ønskelig å bruke verktøy med antioksidanter og vitaminer som gir næring til huden og hindrer fremveksten av rynker. Tonic med glycerin, hyaluronsyre og allantoin hindre tørr hud og styrke veggene i blodårene, å hindre forekomst av rosacea.
 Toning oppførsel umiddelbart etter rengjøring. Bare suge en bomullsdott i tonic og forsiktig tørke den under. Denne prosedyren tar mindre enn ett minutt, men dens betydning kan ikke understrekes nok.
 Tonic gjenoppretter den normale pH-verdien av huden som er ødelagt på grunn av gjennomsnittet for rensing. Det gir dyp rensing da, fukter huden, desinfiserer det, hindrer utseendet på betennelse.
 Tonic frisker opp huden, bidrar til å normalisere blod og lymfe sirkulasjon, reduserer hevelser, noe som gjør huden mer elastisk og smidig og akselererer cellefornyelsen.
 Dermed tonic hjelper kjempe med de fleste hud aldring endringer.
 Imidlertid er denne fordelaktige effekten ikke begrenset muligheter. De fjerne restene av makeup, som tapte redskap for rengjøring og rensing av overskytende stoffet. For eksempel, etter kremer, melk og smør på ansiktet fet film er dannet. Hvis du ikke tørk huden tonic, vil du ha den ubehagelige følelsen av "neumytosti."  
Anti-cellulite kropp wraps hjemmeProblem cellulitter påvirket mange kvinner og for å løse det, de bruker forskjellige metoder: massasje, kosthold, mesotherapy, spesielle øvelser kosmetikk. Mer vanlig er anti-cellulitt kroppsinnpakning. Dette er på grunn av den enkle implementeringen.

Anti-cellulitt kroppsinnpakning

Enhver innpakning muliggjør bruk av spesifikke problemområder i kroppssammensetning. Det må tåle rett tid og skyll. I slike blandinger er tilstede ingredienser som stimulerer blodsirkulasjonen i huden, bidrar til å eliminere giftstoffer fra det, derfor det er fløyelsmyk og glatt.
Kosmetologer si at riktig utført wrap - en god måte å gå ned i vekt etter hver prosedyre er en centimeter. Hovedformålet med anti-cellulitt kroppsinnpakning - gir god blodsirkulasjon, varme den, fjerne overflødig fett, returnere elastisitet og eliminere ubehagelig appelsinskall. Den sterke effekten gir wraps gjennomføre med honning, sennep, varm voks, rød pepper, leire, essensielle oljer. Imidlertid kan slike prosedyrer ikke gjøres med sensitiv hud.
Anti-cellulitt kroppsinnpakning kan være varm og kald. Først gi en god effekt og bidra til å miste vekt, men de er forbudt i løpet av svangerskapet, åreknuter, kvinnesykdommer, problemer med blodårene. I disse tilfeller er de måter til å forårsake alvorlig skade. Kalde omslag gjør en fantastisk tonic effekt, hjelpe med sagging, men de koster mer varme prosedyrer. Anti-cellulitt formuleringer som kreves for gjennomføringen - kremer, gels, masker - kan bli funnet i apotek eller salongen. Uavhengig forberede dem mislykkes.
Hvordan cellulitt kroppsinnpakning
For anti-cellulitt kroppsinnpakning trenger kokt blanding, film og teppe. Du må heller ikke dispensere med tålmodighet og utholdenhet - disse kvalitetene er nødvendig for skjønnhet.
Forutsetning - klar hud, men i dette tilfellet wraps gi positive. Derfor bruker prosedyren kroppsskrubb. Et annet alternativ - vanlig vask gel, blande det med kaffegrut. Etter denne behandlingen lett ekspandert døde hudceller og cellulitter blander lett trenge gjennom huden.
Etter rengjøring problemområder kan behandles med en blanding obmotatysya deretter vikle og teppe. Prosedyren - seksti minutter til en time. Du kan bære en treningsdrakt og varmet å gjøre gymnastikk eller husarbeid, men alltid aktiv. Men noen eksperter anbefaler slappe av og sove fredelig. Du vil forstå hvordan du bedre.
Når tiden utløper, ta en dusj og bruke anti-cellulitt krem. Du kan slappe av i badekaret ved å legge havsalt og eteriske oljer. Maksimal effekt oppnås hvis brukt hjemme begge typer wraps. Det bør holde i minst tolv: en uke for tre ganger. Kurset gjentas hvert halvår, ikke glem om sunt kosthold og fysisk trening.
Kontraindikasjoner mot anti-cellulitt kroppsinnpakning
Cold anti-cellulitt kroppsinnpakning er ikke anbefalt å utføre dersom hudutslett er observert eller andre allergiske reaksjoner, friske postoperative sømmer, skrubbsår, pustuløse betennelse.Liste over staten for varme wraps mye mer:
eksem og andre hudskader,
nyreproblemer,
varicer
sykdommer i hjerte og blodkar,
kreftsvulster.

Oppskrifter anti-cellulitt kroppsinnpakning
Det finnes ulike oppskrifter av anti-cellulitt kroppsinnpakning som kan brukes hjemme.
Wraps med blåleire. Blandingen skal være tykk tekstur, fortynnet med varmt vann, og deretter sette på kroppen. Leire inneholder mange mineraler, så den prosedyren som skal utføres hjemme, forbedrer blodsirkulasjonen, forbedrer stoffskifte.
Anti-cellulitt kroppsinnpakning med honning. Alternativene er mange. For eksempel, en blanding av pulverisert melk, vann og honning. Det må være god til å gni og bruke. Fra kandiserte honning skal være forlatt - vil det ha å bevise for en flytende tilstand, noe som bare kan gjøres på komfyren, og når oppvarmet det mister sine gode egenskaper. Før du kan legge honning dråper sitron eterisk olje og eggeplomme - for denne wrap tar bare en halvtime.
Gunstige effekter på huden gir grønn te. Vikle ham veldig effektiv. Brygge te fin slurry å innhente og bruke den essensielle oljen. Blandingen ble satt på huden, dekk med folie. For prosedyrer egnet som kaffegrut.
Smidig og glatt hud lage en kompress med honning og tang. De trenger å bli satt i vannet og vente på hevelsen. Femten minutter sette dem kamfer og sitrus olje, eggeplomme. Blandingen ble satt på områder av kroppen som du er bekymret.
Til dress wraps ost og deig - denne prosedyren gir gode resultater. For deigen vil trenge eple cider eddik, honning, hvetemel. Når den er klar, smøre deres kropps obmotaytes vikle og dekk til med et teppe - i to timer. For de neste testprosedyrer i stedet bruke fettfattig ost. Hvis du gjør disse wraps vekselvis i minst en måned, begynner cellulitt å smelte ved synet.
Wraps med druejuice anbefales å utføre ved første tegn på cellulitter. Dette vil hindre videre spredning, og huden blir glatt og silkemyk. Fersk druejuice blandet med hvilken som helst dag krem, flytende honning og holde blandingen femten minutter. Etter økten nyttig lett massasje og deretter ta en dusj. Denne prosedyren er spesielt effektiv i badstuen.
Vanlig eple cider eddik - et godt middel for cellulitter. Før vi gjør anti-cellulitt kroppsinnpakning med eddik hjemme, frisk oppvarming massasje med massasjebørste og hansker. Vann og eddik i like proporsjoner sluttet deretter tilsatt sitron eterisk olje. Påfør masken på problemområder, pakk og snu teppet. Tretti minutter å gå i dusjen, etter som bruke en fuktighetskrem.
Parafango - Ferdige blandinger for wraps, som inkluderer termisk plankton, leire, voks, sjø gjørme og alger. Du har ikke noe å måle, veie. Parafango er en god cellulitt produkter er i alle apotek.
Uansett hvor effektiv var innpakning, ikke forvent umiddelbar effekt - problemet må løses grundig. Hvis hjemme for å tilbringe wraps sammen med trening, blir en balansert kosthold og huden elastisk, glatt og smidig.  
Яндекс.Метрика