Fet etter keisersnitt
 Noen barn er født med hjelp av leger for denne deres mødre må gå gjennom kirurgi - barnet er hentet gjennom et snitt i buken. Utvinning perioden for kvinner etter slik transaksjon tar lengre tid enn ved fødselen. Foruten det faktum at en kvinnes kropp har å håndtere virkningene av transaksjoner av strøm forbrukes for å ha hatt tonen i livmoren. Denne prosessen er ledsaget av ganske kraftige blødninger. Småblødninger etter keisersnitt er normalt, så vel som normalt etter fødsel.
 Blødningen kan vare i opptil 15 måneder. Kvinner som føder naturlig, ender denne perioden snart. Årsaken langvarig blødning er at etter kirurgisk innsnitt livmor kan raskt bli redusert, på grunn av at utskillelse av blod fra sårene på plass ISOFIX barneseter, restene av morkaken, er treg slimet i livmorhalsen. Evnen til raskt å krympe livmoren påvirker også amming - hos ammende mødre fôring sine barn, er livmoren restaurert raskt. Amming stimulerer produksjonen av hormonet oksytocin, som påvirker evnen av uterus for å trekke seg sammen. Noen pasienter som har hatt et keisersnitt, ble han utnevnt som injeksjoner umiddelbart etter fødselen.
 Normalt vil ikke mengden av blødning ikke overstige 300 ml i de første tre dagene. Med denne mengden av postpartum pads nok for et par timer. Gradvis reduserer volumet av utslipp, blir fargen brun, og de forsvinner helt. Ved første blødning kan øke med fysisk aktivitet eller under inspeksjonen lege.
 Obliquity
 Kvinner bør varsle hvis utflod var en ubehagelig lukt. Tildeling av lukt regnes som normalt, bare de første 72 timene etter fødselen. Senere, angir han begynnelsen av den inflammatoriske prosess. Dersom utslippet fra lukt ekstra varme og smerter i magen, bør du straks oppsøke lege.
 Disse symptomene er typisk for endometritt - betennelse i livmoren. Hvis blødningen er så tung at podkladnuyu bleier bør endres mer enn en gang per time, denne stasjonen ringe en ambulanse.
 Stakkar, hvis den stoppet på forhånd - dette indikerer svikt i livmoren for å krympe slutten, henholdsvis, det skaper et gunstig miljø for tidlig betennelse. På den plutselig opphør av utslipp bør settes til seg oppmerksomheten til behandlende lege. Vanligvis i slike tilfeller, gynekologer foreskrive oxytocin og spesiell massasje.
 Noen kvinner er redde, avslører seg selv i gul utflod. Hvis dette skjer et par uker etter fødselen og utslipp ingen lukt, er grunn til bekymring. Denne farge er en variant av det normale. I alle fall kan bli testet på mikrofloraen og infeksjoner, seksuelt overførbare sykdommer. Men hvis valget var nylig etter fødselen, ubehagelig lukt, fargen er lys gul, det er kløe, smerter i magen, kan det tyde endometritt - betennelse i det indre laget av livmor, som krever umiddelbar behandling til legen.
 Hva til allokeringsproblemer er ikke levert?
 Blødninger - perfekt grobunn for bakterier å vokse, noe som kan provosere betennelse. Derfor redusere postpartum perioden er avgjørende hygiene. De fleste gynekologer praktiserer på denne tiden anbefaler bruk av konvensjonelle tøybleier. Selv om de ikke er like komfortabel som ferdige postpartum pads, de har en stor fordel - de puster, og derfor ikke skape drivhuseffekt som hindrer bakterier å formere seg.
 Fargevalgene til pelyushtsi lege lettere å diagnostisere unormal hvis noe går galt. Tøybleier bør skiftes etter 1-2 timer, er det bedre hvis de er disponibel. Ideelt sett hver toalett bør ende podmyvaniya antiseptisk løsning, kan det være tusenfryd infusjon apotek. Obligatorisk daglig dusj er en dusj, som blødning kan bare vaske under rennende vann for å ikke svinge infeksjon.  
Økt svetting (hyperhidrose) hos kvinner
 Økt svetting likene av kvinner, dessverre, er problemet ikke sjelden, forårsaker konstant ubehag og opplevelser i den vakre halvparten av menneskeheten.
 Jenter og kvinner er ofte veldig smertefullt å svare på stadig svette armhulene, håndflatene og føttene: de unngå kontakt med mannlige kjønn, skammer seg over å gå på treningsstudio, iført visse klær, som stadig dukker opp våte flekker. De blandet med lukten av svette, noe som fører til mye av kvinners komplekser og følelser om andres meninger. Bruken av deodoranter og antiperspiranter ikke alltid hjelp, så vel som en dusj flere ganger om dagen. Fra hva forbundet sterke kroppssvette hos kvinner eller, vitenskapelig, hyperhidrose?
 Årsakene til overdreven svetting i kvinner
 Til å begynne med, bør vi riktig forstå funksjonen av svette, som i hovedsak er en naturlig reaksjon som beskytter en kvinnes kropp mot sterk varme. I tillegg, gjennom svette ut alle skadelige stoffer, salter og giftige giftstoffer. I det tilfelle hvor kraftig svetting bekymret kvinne i lang tid og blir en vanlig forekomst, er det nødvendig å plassere ballen og angst virke legen som bestemmer arten av det problemer.
 Det er mange faktorer som kan påvirke rikelig svette hos kvinner:
 - Fysisk arbeid eller økt aktivitet;
 - Varme, varm drikke, fet og krydret mat;
 - Reaksjon på stress eller følelser;
 - Aldersrelaterte endringer i den kvinnelige kroppen (menopause);
 - Alle slags sykdommer i hvilken svetting - bare et symptom.
 Rikelig svette assosiert med sykdommer i kroppen, kan elimineres bare ved å eliminere årsaken. Provosere overdreven svetting i stand til å følge sykdom: infeksjoner, diabetes, hormonproblemer, leukemi, lymfom, svulster i binyrene.
 Noen ganger kan en kvinne overstrømmende svette om natten, spesielt i overgangsalderen, når kroppstemperaturen stiger i en drøm, eller en periode av svangerskapet, når kroppen er i ferd med hormonelle endringer. Svette om natten kan være en problematisk symptom, som er i stand til å indikere utvikle tuberkulose, krasjer thyroid hormon ustabilitet, sykdommer i nervesystemet, blodkreft og enda AIDS. Identifisere reell sykdom kan bare være en lege, som skal gå hvis hun mener at svette ikke er forårsaket av midlertidig stress eller dysfunksjon av dietten.
 Det bør også tas i betraktning at den kvinnelige kroppen reagerer ofte overdreven svetting på enkelte punkter knyttet til fysiologi:
 - Perioden med menstruasjon hos kvinner når vedlikehold av hormonet østrogen;
 - Under graviditet når kvinner klager ofte av overdreven svetting;
 - Under overgangsalderen, når kroppen er det hormonelle endringer kan føre til svette armhulene, føtter og hender.
 Behandling av overdreven svetting
 Til å begynne behandling, bør du forstå årsakene til overdreven svetting hvis det er en manifestasjon av noen sykdom, bør du få testet og få testet til direkte krefter for en rask utvinning. Legen må gjennomgå rådgivning råd onkolog, endokrinolog, gynekolog eller smittsom sykdom.
 Hvis svette ikke er assosiert med sykdom, bør du begynne å følge visse regler:
 1. spise en balansert diett som utelukker te, kaffe, cola og andre drikker med koffein og teobromin.
 2. Se for kroppshygiene, ta en dusj to ganger om dagen og bruker klær av naturlige "pustende stoffer."
 3. Bruk spesielle medisinske deodoranter i stedet for den vanlige.
 4. Du kan prøve elektroforese prosedyrer, botulinumtoksin injeksjoner i armhulene, som noen måneder kvitte seg med overdreven svetting.
 5. Hjelper og ta visse legemidler, som kan være en bivirkning og langvarig behandling.
 6. Radikale metoder for kirurgisk inngrep: perezhymu nervene som regulerer svetting, fjerning av hud i armhulene, delvis skraping av huden gjennom et lite snitt.
 Hver metode er både tilhengere og motstandere, selv leger kan ikke alltid lurt verktøy som vil gi 100% resultat, er det ønskelig å gjelde alle anbefalingene i komplekset, og ikke forsømme tradisjonelle midler, som salvie og nesle buljong, bad med kamille, kjerringrokk skjær og tørk huden med utvannet eddik. Vi anbefaler også å drikke beroligende te Leonurus, vendelrot og peppermynte, mindre nervøs og prøver å leve en sunn livsstil.  
Betennelse i eggstokkene hos kvinner: symptomer og behandling
 Inflammatoriske prosesser i farlige vedheng mulig infertilitet, slik at hver kvinne skal behandle deres helse med all den oppmerksomhet og tid til å delta på svangerskaps klinikker. Ofte ved behandling av sykdommer i effektivitet avhenger nøyaktig på tid gitt av medisinsk intervensjon. Ooforitt, som forårsaker betennelse i eggstokkene hos kvinner ofte opptrer sammen med betennelse i egglederne og kan provosere betennelse i ett eller begge eggstokkene umiddelbart.
 Årsaker vedheng
 Den forårsaker betennelse i para kan være så forskjellige patogener og opportunistiske patogener. Også blant de faktorene som utløser sykdommen inkluderer chill, postpartum stressende situasjon, abortyrovanye, ukvalifisert medisinsk intervensjon i form av diagnose eller behandling. De fleste av inflammatorisk dannelse i eggstokkene vises som en forlengelse av eksisterende unormalt i kvinners helse. Smittsomme endringer i egglederne, livmor eller livmorhals kanalen og provosere vedheng overført sykdom. Forårsakende middel kan trenge gjennom blod i fjerning av et tillegg eller som et resultat nevylikuvanoho karies, men slike situasjoner er sjeldne.
 Symptomer på betennelse i eggstokkene
 Den formen av sykdommen kan være kronisk eller akutt prosessflyt.
 Symptomer på akutte former kjennetegnes av:
 - Smerter og rizyamy ved vannlating, noe som skjer ganske ofte;
 - Endless smerter i lysken, smellkyss i ryggen eller baken;
 - Generell slapphet og feber;
 - Bleeding;
 - Hnoystыmy utslipp;
 - Ubehag under parring.
 Den kroniske formen er preget av:
 - Verkende ubehagelig smerte gjennom bekkenet og skjeden;
 - Smerter under samleie, redusert ønske om sex;
 - Periodisk utflod fra kjønnsorganene;
 - Forstyrrelser i månens syklus;
 - Manglende evne til å bli gravid.
 På eksamen gynekolog bestemt ovarieforstørrelse hos kvinner som startet behandling av akutte former og ikke tok det til slutt. Palpasjon av eggstokkene forårsaker ubehagelig smerte. Sykdommen trigger også en bivirkning i form av mentale prosesser, og kan føre til varige søvnløshet, redusert arbeidskraft aktivitet, irritabilitet og tretthet.
 Behandling av betennelse i eggstokkene
 I den akutte formen av sykdommen behandling bør kun utføres i et sykehus under konstant medisinsk tilsyn og streng overholdelse av sengeleie. Ordningen består av en lege og behandling innebærer injeksjoner av antibiotika, smertestillende og styrkende medisin. Den kroniske formen skjer i sakte modus med periodiske forverring av sykdommen. I dette skjema fastsatt balneoterapi og fysioterapi.
 Grunnlaget for behandling består av antibiotika er valgt i henhold til legen ordningen valgt. Et ekstra verktøy er behandling av stearinlys som inneholder ekstrakt av eik, valnøtt ekstrakt, propolis. Det er ikke nødvendig å medisinere seg selv ved hjelp av lys, fordi de kan bare midlertidig lette situasjonen, men ikke kureres. Lys kan anvendes for forebyggende tiltak, men ikke som et grunnlag for behandling.
 Tradisjonelle metoder for forebygging og behandling
 Tradisjonell medisin har utviklet for behandling av deres vedheng. Men det er verdt å merke seg at ingen diagnose lege-gynekolog for å starte selv bør ikke være. Selv i gamle dager, diagnosen etablert healere, ikke kvinnen. Derfor beslutningen om å engasjere seg i selv, bør du informere legen din og ta kontakt med ham.
 Vanligvis brukt i folkemedisinen, medisinske infusjoner, decoctions og buljong med ulike urter. En av disse plantene har medisinsk kruhlolystaya vintergrønne. Det skal ta to bunter av tørkede blader, kokende vann og sette mot zaparyty 122 minutter ukryvshy cup lokk. Infusjon tatt tre ganger om dagen i en varm tilstand, fylle et glass en tredje.
 En annen nyttig plante er medisinsk urt feltet Yakut. Tre bunter av tørkede urter zaparyty kokende vann og sette mot i 4 timer, godt innpakket og dekket med et dekkglass. Infusjonen bør bruke en teskje hver 3 timer uten mangler. Siden dette anlegget provoserer en spontanabort, og deretter bruke det under graviditet er strengt forbudt.
 Følgende oppskrift består av tre typer urter: kamille, nesle og fjellklatrer fugl. Urter til et forhold på 1: 3: 5 mix, og nøyaktig 4 klyper blanding satt i en termos, hell kokende vann i en mengde på én liter. Dette produktet brukes topically to ganger om dagen som en douche.  
Яндекс.Метрика