Fettsuging

 Hva er fettsuging?
 Fordeler og ulemper med fettsuging.
 Fettsuging - fjerning av lokale ansamlinger av fett. Først subkutant administrert spesielle medikamenter for å oppløse fett. Da fettet er fjernet gjennom små snitt er gjort på problematisk område av kroppen.
 Det finnes flere metoder for fettsuging: mekanisk, vakuum, laser, ultralyd. Hver har sine fordeler og ulemper. Metoden for fettsuging pasienten velger sammen med legen din. Valget avhenger av individuelle forhold knyttet til pasienten og andre faktorer.
 Fettsuging er ikke en behandling for fedme. Denne operasjonen er bare korrigerer konturene av figuren. Fettsuging er indikert for små deformasjoner av fettvev, slik som den indre overflate av kneet i lysken, på utsiden av lårene. Fettsuging anbefale utgifter som mennesker med overflødig fett i visse områder av kroppen, men smidig hud, normal vekt og kroppsfasong. Legg spesielt merke er at resultatene av fettsuging i mennesker i alderen ikke er så tilfredsstillende som hos yngre pasienter.
 Fettsuging har mange kontraindikasjoner, inkludert: kardiovaskulære systemet, blodpropp, kronisk hepatitt, diabetes, ulike patologier i lungene, og nylig flyttet driften til området hvor det er planlagt å utføre fettsuging.
 Før operasjonen er pasienten fullt undersøkelse, tar standard tester. Minst 10 dager før operasjonen bør slutte å ta medikamenter som påvirker blodlevring (aspirin, Alka Seltzer, og så videre. F.). En måned før operasjonen og en måned etter det kan ikke røyke.
 Dagen før operasjonen du ønsker å fjerne tarmen. Før operasjonen ikke kan spises.
 Innen 4-6 uker etter operasjonen må bære en elastisk bandasje eller spesiell undertøy.
 Skyte eller renovere lin bandasjer og pasienten kan bare sykepleiere. I det opererte område er i stand til å danne tetninger, som forsvinner etter 1-2 måneder. Etter fettsuging i fettvev samlet blod og vev væske som forsvinner eller blir fjernet ved punktering.  
Hvordan fjerne en dobbel hake?

 Hvorfor trenger du to haken?
 Hvis du har en dobbel hake dukket daglig følge visse regler, slik at huden nærende krem, sakte, rytmisk pohlopыvayte podborodochnuyu område baksiden av hånden mot midtlinjen til ørene.
 Denne massasje vil øke elastisiteten av vevet.
 Hvis du dobbelthake ble uttrykt flabbiness ansiktet og halsen, kinnene otvysly jevnlig utføre en rekke øvelser er beskrevet nedenfor.

 Daglig mosjon for haken


 1. Ligg på ryggen, strekke armene langs siden, bena holder sammen. Sakte løfter hodet, strai nakken. Så sakte lavere. Start med fem ganger, deretter bringe stillingen til 20.
 2. Vel sitte ned, trekke knærne til magen hans. Fjern nakken, skuldrene. Vippe hodet fremover, deretter sakte avta etter hvert som det lenger tilbake, mens du åpner og lukker munnen. Snu hodet til utgangsposisjonen. Gjenta fem ganger.
 3. Sitt med bena i kors, bør skuldrene være utelatt, ryggen rett. Ikke bevege kroppen, slår haken vekselvis til høyre og venstre skulder, holder halsen. Gjenta bevegelsen for hver arm 5 ganger.

 Trening på dobbel hake. Komplesk øvelser for dobbel hake


 Komplekset er konstruert for daglig ytelse, og gjør de første 3-4 dager, 2-3 tilnærminger, og mer - opp til 10 ganger i én økt. Noen øvelser kan gjentas inntil 20 ganger per økt.
 Oppgave 1
 Pust inn gjennom nesen så mye som mulig åpner sine vinger. Pust ut gjennom munnen.
 Oppgave 2
 Fast for å lukke tennene og ta en pust gjennom munnen, skarpe hjørner av leppene hennes strekker seg i forskjellige retninger. Pust gjennom nesen (se Fig..).
Hvordan fjerne en dobbel hake?

 Fig. Oppgave 2
 Oppgave 3
 Tennene til å lukke tett og puste gjennom munnen, strekker leppene til siden, som et smil. Pust ut gjennom munnen, lepper kastet inn i en tube eller zimknuvshy deres midten og venstre munnvikene åpen (se. Fig.).
Hvordan fjerne en dobbel hake?

 Fig. Oppgave 3
? Hvis å ha en dobbel hake ledsaget av overvekt, anbefaler vi å gjøre spesielle pakker av anti-cellulitt krem. Obmaschenyy hals krem ​​kan dekke tynt papir, vikle en bandasje komprimere og hold i minst 20 minutter. Som et resultat av denne behandlingen på huden får ytterligere tone omolodytsya fett del rasschepytsya.
 Oppgave 4
 Tennene til å lukke tett og gjøre puste gjennom munnen, mens dramatisk strekker utolky munn til siden, som i tidligere øvelser. Pust ut gjennom munnen, sterkt oppblåsing kinnene.
 Øvelse 5
 Munnen lukket, inhalerer gjennom nesen med involvering av kinnene. Pust ut gjennom munnen (se Fig..).
Hvordan fjerne en dobbel hake?

 Fig. Øvelse 5
 Oppgave 6
 Surfer på riktig posisjon, ta en pust gjennom nesen så mye som mulig ved å vippe hodet til høyre skulder (skulder bør forbli i samme tilstand). Så puster gjennom munnen, hodet tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta i motsatt retning, dvs. mot venstre skulder (se Fig..).
Hvordan fjerne en dobbel hake?

 Fig. Oppgave 6
 Øvelse 7
 Hold hodet opp, gjør en langsom pust gjennom nesen, deretter kaste hodet tilbake, puster gjennom munnen. Tilbake til startposisjon.
 Øvelse 8
 I sittende stilling rotere hodet først fra høyre til venstre, deretter til venstre til høyre.
 Øvelse 9
 Pust inn gjennom nesen, snudde mest hodet til høyre. Pust ut gjennom munnen, snu hodet til utgangsposisjonen. Gjenta i motsatt retning (se Fig..).
Hvordan fjerne en dobbel hake?

 Fig. Øvelse 9  
Hårfjerning

 Hårfjerning. Typer av hårfjerning. Hårfjerning hjemme

 Elektroepilyator


 Nylig epilering begynner å okkupere en ledende posisjon blant andre måter å bli kvitt hår. Epilator er en roterende trommel, på samme tid bringer, spennende og fjerner hår. Avhengig av hastigheten per tidsenhet fjernet et større eller mindre antall hår.
 Noen epilatorer har flere tips for barbering eller kjøleelementer som gjør prosessen helt smertefri prosess. Derfor velger apparatet, må du huske å ta hensyn til hans prestasjoner og ikke slurve - denne tingen vil vare deg i lang tid, og hvis du stopper øynene på en enkel modell, hver gang kryvlyachys av ubehag, vil klandre seg selv for feil valg.
 Forresten, med regelmessig bruk epilator hår tynning og gradvis forsvinne, så bruker det, kan du merke at huden blir glattere. Hårfjerning er ikke anbefalt i nærvær av hudlesjoner ben, allergiske sykdommer, så vel som om du lider av overdreven skjørhet av blodkar. I en slik situasjon kan hårfjerning bidra til opptreden av blødninger i huden.

 Laser Hårfjerning


 Hårfjerning med laser - den eneste måten i dag å bli kvitt ubehagelig hår en gang for alle. Etter inngrepet, over tid de faller av på egenhånd.
 Laserstrålen lokalt påvirker hårsekken absorberes av melanin (pigment som utgjør håret og definere dets farge), og deretter varmestråle ødelegger håret. Derfor, jo mørkere hår jo bedre er ødelagt av laser hårfjerning, og grå hår helt immun mot det.
 Komplikasjoner av denne prosedyren (som, forresten, det er ganske sjelden) forekomst omfatter brannskader og påfølgende dannelse av arr i deres sted. Knyttet til dette er visse vanskeligheter med å utføre laser hårfjerning i mørkhudet og garvet på natur kvinner - hud inneholder mye pigment som kan bidra til fremveksten av brannskader fordi de er denne prosedyren kontraindisert. Og husk at hvis du bestemmer deg for å laser hårfjerning, er det bedre å tilbringe høsten eller tidlig vinter. Det faktum at laseren effekter på huden, økt eksponering for sollys fører til utseendet av pigmentering på den.
 I en prosedyre for å fjerne alt håret kan ikke, så du må bruke et par økter. Mange krangle om hvor vondt er denne typen hårfjerning; og noen mener at denne metoden er den mest skånsomme av alt og har ingen negative effekter. Andre, derimot, snakker om hennes ekstreme smerter. Og sannheten er, som alltid, er i midten, kanskje svaret ligger i de ulike hud smertefølsomhet i ulike mennesker, fordi hva andre synes smertefulle, mens andre ikke føler det. I tillegg er det stordrifts uberettigede forventninger - hvis du beregnet den absolutte smertefritt, mest sannsynlig, selv minimal ubehag du oppfatter mer tydelig; og hvis du var forberedt på å smerte, ikke denne prosedyren ikke virke for deg så skrekkelig.

 Photoepilation


 Photoepilation - en mer progressiv, men også dyrere metode for hårfjerning som handlingen er basert på å ødelegge hårsekken med blits. Photoepilation ikke dårligere enn effekten av laser hårfjerning, men i motsetning til laser til flash er viktig hårfarge.
 Fordelen ved denne fremgangsmåte er mangelen på direkte effekter på huden, og dermed dens mulig irritasjon og skade. Begge typer hårfjerning fjerne hår permanent, men for ren glatthet av huden trenger ikke ett, men en rekke prosedyrer, og deres kostnader er svært høy.

 Electric Hårfjerning


 Elektrisk hårfjerning - en svært effektiv metode, er prinsippet som er å ødelegge håret roten av en elektrisk strøm som summen med en liten elektrode direkte til håret. Denne metoden gjør det mulig å bli kvitt overflødig volosatosti.
 Smerte, hevelse, arr, rødhet i huden - er dette bare en ufullstendig liste over hva som kan være komplikasjoner av denne metoden for hårfjerning. Dette er en svært smertefull prosedyre, og derfor er det ikke egnede eiere skånsom sensitiv hud.  
Яндекс.Метрика