Figur korreksjon


 Tocheny silhuett, som sitter perfekt noen klær - drømmen om hver kvinne. Derfor prosedyrer til korreksjon, så populær blant damene. Trenere og ernæringseksperter har mange måter å gå ned i vekt og korrigere problemområder. Den mest populære av dem er fortsatt kosthold og mosjon. Men selv intense treningsøkter ikke alltid gi det ønskede resultat, som du vet, er veien til en slank figur bare gjennom regelmessige besøk til gym og strenge kosttilskudd restriksjoner daglig. Denne åpenbare effekten vises, dessverre, ikke en gang. Korreksjon tall i slike tilfeller blir et reelt stress for kroppen og forårsake depresjon for kvinner. Men med bruk av velvære-studio Slimclub ferd med å miste vekt var en ekte glede, som er verdig til hver kvinne.

 Slimclub: gå ned i vekt med glede!


 International Network velvære klubber Slimclub tilbyr all den smukke kjønn et unikt system av korreksjon som gjør at ikke bare finne meislet  silhouette på kort sikt, men også for å slappe av, lade og positiv. Enkel fitness av Slimclub - er:

 •  rengjøring og toning kroppen;

 •  velvære trenere, klasser som ikke krever mye innsats;

 •  kroppen forme og å målrette problemområder;

 •  Network haller rundt om i verden, spesielt for kvinner.


 • Figur korreksjon

   Wellness Fitness tillate deg å gå ned i vekt uten utmattende fysisk aktivitet. De fleste av dem fungerer når du hviler, nå for å gå ned i vekt, trenger ikke å gjøre ekstra innsats og hengi seg til små gleder. Du kan gå ned i vekt med glede!
   Mange kvinner gjør vanlig fitness, som sto overfor det faktum at en reduksjon av midje og hofter synker, for eksempel bryst volum. Unicity system  velvære at korrekte simulatorer tillate områder uten å påvirke andre deler av kroppen. I tillegg lett fitness - et synlig resultat etter et par økter på velvære gym.
   For mer informasjon om korrigering ved hjelp velvære-trenere kan bli funnet på http://www.slimclub.ru/pohudenie-bez-diet/korrekcija-figury/. Her finner du adresse og nærmeste velvære studio Slimclub.  
   Den viktigste funksjonen, som har elliptiske trenere, så dette skallet er denne belastningen under trening store muskelgruppene svært effektiv. Vurdere de grunnleggende prinsippene i simulator.

  Hva gode elliptiske trenere og hvordan de håndterer


   Hvordan å bestemme for seg selv belastningen?
   Ifølge spesialister, det beste tilbudet i hallen, motiverer det den ansvarlige holdning til trening, men det viktigste i rommet er en trener som vil bidra til å velge programmet og bestemme intensiteten på treningsøktene dine.
   Men kan du med hell håndtere hjemme, vil dette hjelpe elliptiske trenere - de er bærbare, kompakt, tar ikke opp mye plass. Det viktigste - å velge riktig trening regime og velge en passende belastning det hele avhenger av graden av egnethet for mannen.
   Å plukke opp et treningsprogram, kan du ta kontakt med en trener eller bruke ferdiglagde programmer som er på spesialiserte områder. Du kan ikke bare begynne med tung last, er den første fasen viktig å bare lære å utføre øvelsene riktig, og deretter gradvis øke intensiteten i treningen og belastningen.
   Engasjere omtrent tre ganger i uken, etter hver treningsdag er nødvendig å arrangere en hviledag. Treningstid - et gjennomsnitt på tretti minutter. Legge til at elliptiske trenere involverer alle muskelgrupper, det er flott forenkler oppgaven med å velge et treningsprogram, trenger du ikke å plukke opp hans hver muskel trening.
  Hva gode elliptiske trenere og hvordan de håndterer

   Rozmynaytesya før trening
   For å få resultater i trening, er det nødvendig å overvinne latskap. En viktig regel av kondisjon og generelt enhver idrett - konsistens og regularitet. Hvis du lar den store gjennombrudd i klasserommet, alt oppnådd dette resultatet kan gå tapt. Med vanlige økter kan forvente et godt resultat - bare tretti minutter en dag, og vil slanke figuren din, er dette lav avgift for å være sunn og vakker.
   Videre elliptiske trenere er slik innrettet at engasjere dem glede. Som for tiden sysler, så det må bestemme fokus på sine biorytmen. Hvis du liker å stå opp tidlig, kan du gjøre i morgen. Hvis du liker å sove, så den beste tiden for trening - ettermiddag.
   Begynn med en lys varme opp økter, mens du forbereder kroppen for framtidige belastninger. Under oppvarmingen bør involvere muskler, enn som kommer til å fungere. I oppvarmingen må inneholde tøyningsøvelser.
   Å vite de grunnleggende reglene for trening på simulatoren, vil du snart se og føle resultatene av deres innsats, vil de være den viktigste motiverende kraft for videre arbeid med dem.  
   Problemet med akne ofte overfor tenåringer, men unge jenter og kvinner ikke viker unna problemet. Blir kildesystemer, internkontroll ubehag og utrygghet.

  Hjemmelaget ansiktsmasker akne


   I dette tilfellet, og kommer til unnsetning naturlige selvlagde masker, kremer, tonics og kremer som brukes av mange generasjoner av kvinner i hjemmet kosmetisk hudpleie.

   Retningslinjer for bruk av masker


   Oftest fet hud er en smertefull utslett. Det er derfor nødvendig å bruke avfetting masker fukte godt og sørg for å tone opp huden.
   Vaske ansiktet med kaldt vann med vaskemiddel eller såpe gels. Såpe gel kan gjøres uavhengig av hverandre.
   Anbefales ikke for lenge i solen, som det provoserer utseendet av inflammatorisk akne. Begrense bruken av pulver og fundament, som det kan føre til økt siden.
   Utelukke fra kosthold animalsk fett, svinekjøtt og lam bacon, kaffe, sjokolade, alkohol, krydder (minst under behandling), og begrense salt, krydret mat og karbohydrater, brød, sukker. Det anbefales å bruke jernpreparater, gjær, vitaminer, narkotika svovel.
   Men dermokosmetoloha konsultasjon ikke bli neglisjert. Ta kontakt med ham i tilfelle av store områder med betennelse.
  Hjemmelaget ansiktsmasker akne

   Face Facial Akne Arr •  Purifying Mask "Snow White". Denne masken er meget godt egnet for fet hud. Like deler honning og hvit leire, kombinert med fersk melk til konsistensen av rømme. Massen blir satt på ansiktet i 30 minutter, vask deretter av med kamilleekstrakt.

 •  "Protein Mask". Sitronsaft, en teskje av eggehvite er en ting. Blandet hvit og sitronsaft og søke på overflaten av ansiktet, vask av etter 8-12 minutter.

 •  "Mask kamfer." Ingredienser: vann, alkohol kamfer. Rastvoryaete i kaldt vann noen dråper alkohol. Lotion hjelper innsnevring porene og hudtoner.

 •  Masker "Fresh Face". Blandede like mengder korn og havregryn med varmt vann for å få en vekt konsistens av rømme. Masken påføres ansiktet varm. Permisjon for en time og deretter vaske av med kaldt vann. Deretter kan du tørke ansiktet alkohol løsning (kamfer maske).

 •  Masker "Narine". Masken er for fet hud og betent. Narine - en tørket kultur av levende laktobasiller. Med den tørre blanding kan fremstilles terapeutisk produkt. Maske pålagt personen som bruker gasbind eller bomulls bind 14 til 18 minutter hver dag. Masken gir en svært positiv effekt på betennelse i huden, postoperative arr og sår, pustler.

 •  Mask "Ren hud". 1. Alternativ: magnesium sulfate tre teskjeer, to dråper jod, vann hundre ml sette en tampong dynket i en løsning til området av betennelse. Gjenta flere ganger. Alternativ 2 nd, calendula ekstrakt. I magesår (opplyste steder) legge ned i 10 minutter med applikasjoner calendula ekstrakt.

 •  Mask of acne. Ingredienser: bønne eller ert mel. Bean eller ert mel blandet med vann til konsistensen av rømme og spredt på kviser eller akne.


 •  Parafin prosedyrer


   Nettoeffekten av parafin skyldes oppvarming av de områder av kroppen og mekaniske påkjenninger.
   Parafin er smeltet i et vannbad og oppvarmet til en temperatur på 65 - 80 grader. Smeltet voks påføres i flere lag på ansiktet herdet, danner en film som raskt redusert til temperaturen i kroppen. Mellom film og et lag av huden som beskytter huden temperatur voks. Frysing parafin, genererer varme, og varmen parafin i hele prosedyren forblir den samme. Effekten av kompresjons fører til aktivering av talg og svettekjertlene. Razzhyzhayas, viste fett hemmelig på overflaten, for derved å presse fettet røret. For masker brukt hvitt raffinert parafin Medical. Kurs prosedyrer 7-20 applikasjoner.
  Hjemmelaget ansiktsmasker akne

   Tradisjonelle metoder for akne •  Lotion med kamille kjøttkraft. Forbered avkok av kamille blomster. Du trenger: to spiseskjeer med kamille. Helle et glass varmt vann og kok på varme i 10 minutter når suppen er avkjølt, press det og tørk ansiktet om morgenen.

 •  Lotion med eik. Vel porene og fjerner overflødig talg lotion med eik. Hell to spiseskjeer og hell dem et glass varmt vann, kok i 5 minutter. Protsezhyvaete buljong og legge til det en spiseskje kamfer alkohol. Tørk denne løsningen ansikt huden morgen og kveld.

 •  Saften av persille. Det hjelper også å smøre saften av persille person per dag, to ganger for 20 - 25 dager daglig.

 •  Olje "St. John-tallet." Ingredienser: Hypericum (blomster og blader) - tre spiseskjeer, vegetabilsk olje (mais eller oliven) - 200 ml knust og tørkede blomster og blader av Hypericum helle vegetabilsk olje og la stå i to til tre uker på et mørkt sted. Betent sted smører den resulterende løsningen to ganger om dagen i to uker. Under prosedyren - spesielt på en solrik dag) husk å bruke solkrem.

 •  Tørking kviser og betennelsesceller. Ingredienser: Aloe blader. Skjær nedre og midtre blader av agave (aloe), som nådde 12-15sm lenge, vasket og satt i kulden i 2 uker. Gni aloe i en kopp eller bla gjennom en kjøttkvern, kan du bruke juicer. Pulp otfyltrovыvaete gjennom lag av cheesecloth. Tørk juice opplyst sted i morgen og kveld. Juice butikk i kjøleskapet.


 •  Gå utendørs engasjert i idrett. Ikke glem om daglig rensing og peeling en gang eller to ganger i uken, spiser de "riktige" matvarer og du vil lett bli kvitt akne hjemme!
   Vi ønsker deg helse og skjønnhet!
  Яндекс.Метрика