Filirovki hårFrisører og stylister til å legge til ulike effekter til håret bruker forskjellige teknikker. En av de mest vanlige teknikker er filirovki hår. Til tross for at ordet "filirovki" kjent av mange kvinner, noen av dem vet hva det egentlig betyr.
Hva filirovki
Fylyrovkoy kalt tynt hår etter vыstryhanyya individuelle tråder i ulike høyder. Hvis det kan bruke denne teknikken har en tendens til å avta som tettheten av håret, og hvis du ønsker å legge til volum og flytende tynt hår.
Filirovki hår

Denne teknikken er gjort ved hjelp av spesielle saks som kalles filiruvalnymy. De har spesielle kniver for chipping dem, slik at tynne ut individuelle tråder uten å fjerne dermed total lengde hår.
Filirovki mulig hår og rette saks, men gjennomføringen av oppgaven mye mer komplisert i dette tilfellet.
Teknikk filirovki
For å starte prosessen med å gi Hanks ønsket form, har Barber en egen strand, som lukker fylyrovochnыh blader av saks. Deretter roztyskayutsya kniver og sakser fremmes av tråd om to inches til den andre. Deretter flette blad saks, og noen låser avskåret.
Filirovki hår

I tilfelle av å bruke vanlige saks med rette blader låse må trekke i rett vinkel. Bladene frie til middels høye skjær låser, og lukk opp bladet og rask bevegelse sendes til den andre tråden. Vanskelighetsgrad bruk saks til konvensjonelle kniver i dette tilfellet er at gjennomføringen av denne prosedyren er sannsynlig å kutte en lås helt. Det er derfor det bør utføre bare erfaren mester.
Filirovki hår

Det er et annet verktøy for gjennomføringen av denne teknologien. Denne spesielle filirovochna barberhøvel. Det stiger til håret tett, parallelt. De fleste rygger vinkelrett løfte hodet og kniv teknikk utføres fra rot til tupp av midten eller hårstrå til sin ende. For å oppnå den ønskede effekt av en tråd prosedyren utføres flere ganger.
En filirovki tendens i fuktig hår, med en sterk stramme stroppene for å unngå å kutte kant dem helt. Spissen er rettet mot hårtuppene. I en tid når bladet kommer i forkant av cut-off er økt vinkel.
Typer filirovki

Det er noen grunnleggende teknikker som brukes av dyktige håndverkere. Disse er:

- Filirovki ender av håret. Den er utformet for å gi hårklipp lette og lage jevne overganger.
- Også brukt i fylyrovke smell;
- Basal filirovki. Designet for å skape ekstra volum gjennom etableringen av korte tråder av støtte;
- Filirovki hele lengden på håret. Denne teknikken er utviklet for veldig tykt hår og fillete hårklipp.


Hvilken hår dresser filirovki

Filirovki hår

Master som du refererer profil ber håret ditt bør være erfaren nok til å skille se om håret i løpet av denne prosedyren eller ikke. Du må vurdere parametere som lydighet og tykkelse på håret.Vanligvis er håret:
- Tykk og tett, med et sunt, godt preparerte og skinnende utseende;
- Tynn, som også har en sunn glød og slag;
- Tynn og sparsom, ingen glans, ofte osvetlennыmy;
- Svekket og ystonchennыmy etter farging eller perm.

Filirovki hår

Fylyrovke bli utsatt hår hører til den første og andre gruppen, med harde og tette beste utsatte tynning saks eller en barberhøvel og hår som tilhører den andre gruppen - bare filiruvalnymy saks. Expose fylyrovke hår tredje og fjerde grupper er ikke anbefalt som de vil bli enda mindre.
Filirovki hår og ulemper
Mange mennesker feilaktig tror at filirovki forårsaker betydelig skade på håret. Det er imidlertid ikke gjenstand for din samsvar med alle regler, og teknikken er utført av en kvalifisert mester.
For ikke å skade håret, må du huske regelen beskrevet ovenfor, er det ikke til å holde håret filirovki for dem som er svekket og skadet av lys, farge eller perm. For hver type hår må du plukke opp instrumentet ditt.
Filirovki hår

Heller ikke anbefalt for filirovki krøllete eller bølgete hår, fordi håret og så sjelden på samme linje, og er vanskelig å forutsi hvilken effekt, som vil filirovki. Resultatet er ofte at håret begynner mer "pushitsya."
Det bør behandles med forsiktighet for bruk basal fylyrovky. Hvis en skal gjennomføre en uerfaren master, kan virkningen av fremgangsmåten være motsatt ønsket  
Streaking på blondt hår - 7 bilder
 Opplyser tidligere ansett spesielt moteriktig i dag - en hastighet som er alltid relevant. Denne typen farge håret alltid ser spektakulær og mest naturlig. Gjør fremhever håret kan være noen skygge og ulike lengder, men hver farge har sine egne nyanser, så denne prosedyren gjøres best i en profesjonell, spesielt hvis du er eier av blonde hårfarge. Så hva er uthevingen?
 Hårfarge individuelle tynne eller brede krøller og kalles de "høydepunkter". Prosedyren består av å blande naturlig farge med et hint av tråder.
 Vilkår for høydepunkter
 Resultatet kommer helt an på flere viktige nyanser:
 - Naturlig fargen på håret;
 - Tone det planer om å male trådene;
 - Teknologisk prosess satt de fleste av disse tilnærmingene.
 Streaking å skape visuell brunt hår håret volum og uttrykker dyp skygge. Slik hårfarge med kvalitet ytelse vil gjøre bildet av raffinement og eleganse.
 I naturlig blonde hårfarge slik farging er bare søt! Det skaper visuelt uttrykker omfanget og dybden av fine hårfarger, foruten dyktig skjule grå hår, hvis noen.
 For å fremheve blonde hårfarge er best å velge farger som er nær naturlig hårfarge - i én fargepalett. Det beste alternativet - eller honning hvete farge. Honning - lage et bra spill farge når truffet av sollys. Hvete - vil gi volum til din tykt hår. Ideal - utmerket fargemarkering av to eller tre farger fra din naturlige hårfarge.
 Typer høydepunkter
 Streaking på blondt hår kan du også gjøre med "Mazhimesh", er det mer delikat. I dette maleriet er hovedsakelig godartet bezamiachni maling som inneholder voks. Denne fargen gjør håret 2-3 toner lysere og gir effekt golden overløp. Denne metoden for utheving beskytter håret mot skader fargestoff. Mazhymesh har effekten av å plassere et hårstrå gylden brun.
Streaking på blondt hår - 7 bilder

Streaking på blondt hår - 7 bilder

Streaking på blondt hår - 7 bilder

 Hår med kort hår melyruyutsya metode "Balyyazh." I dette tilfelle bare malt ende, som er evnen til å skjære til enhver tid.
 Med hyppig og regelmessig gjennomføring av fremhever den generelle hårfarge blir lysere toner 2-3 er selvfølgelig ikke, med tone sjampoer og balsamer. Når du vasker håret nærende rensemidler (masker, mousse) du bør påføres. Slik omsorg vil gi håret glans og gjør håret sunt og sterkt. Combs beste bruk er laget av tre og sparsomt bruke glattejernet og styler ved avslutningen.
 California høydepunkter på brunt hår
 Denne teknologien gjør det mulig å la maleriet mørke røtter med krøller osvetlennыmy ulike toner vertikalt. Denne metoden i dag er svært populære.
 California utheving - er en av variantene fremhever Shatush (skånsom farge uten folie).

Streaking på blondt hår - 7 bilder

Streaking på blondt hår - 7 bilder

Streaking på blondt hår - 7 bilder


 Den har en metode for maleri som i dette tilfellet brukes rike farger for å farge håret eller en kombinasjon av flere lys samtidig. I hvete, er honning og andre nyanser også brukt for kaffe, cognac og mutter toner. California gjør håret veve "dyrt" luksus og edel farge.  
Яндекс.Метрика