Fiskeolje yachyy: Fordeler og ulemper
 Dette unike produktet få folk lært av tran. Fiskeolje brukes overalt: i matlaging, medisin og kosmetikk. Det er populært for sine tre-komponent konsentrasjon av vitamin A, som er ansvarlig for vekst og regenerering av hudceller og hår, vitamin D, som bidrar til å assimilere kalsium, fosfor, og flerumettede fettsyrer Omega-3 og Omega-6 stabiliserende stoffskiftet i kroppen vår. Tiden blir debattert nytte og skade fiskeolje fordi, på den ene siden produkt over kalorier og kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner, på den andre, har gode helbredende egenskaper.
 Fordelene og ulempene av fiskeolje
 Fiskeolje ble brukt til medisinske formål for 150 år siden. For å forhindre rakitt og beriberi som et verktøy som har en styrkende effekt, og det er foreskrevet til barn og voksne, som i dette produktet et stort antall "nyttige" syrer (palmitinsyre, oljesyre, flerumettede omega - 3 og Omega-6 stearinsyre, eddiksyre , olje, kaprinovaya etc.) Deres komplekse virkninger på kroppen med vitaminene A og D kan ikke overvurderes på grunn av tilstedeværelsen av disse stoffene vil være avhengig av helse og dens mange komponenter som nerve- og skjelettsystemet, metabolisme, hjerne aktivitet.
 Ved hyppig bruk av fiskeolje i mat, en person ubevisst beskytter seg mot trombose og varykozov, mens denne sjømat ødelegger enzymet som spiser kneet brusk og gir elastisitet i blodkar. Fiskeolje leger anbefaler å inngå i kostholdet i den postoperative perioden og under rehabilitering etter sykdommer som hjerteinfarkt, ettergivelse av astma, koronarsykdom. Treskovыy fett aktivt kjemper for helse i forebygging av hepatitt, revmatisme, hypertensjon. Den brukes i forebygging av kreft.
 Men dette produkt har sine ulemper. Selv om du registrerte fiskeolje på grunn av skjørhet av bein eller sprøtt hår, kan det ikke brukes hvis det er den minste allergisk mot sjømat, som er ledsaget av utslett, hals spasmer og kramper, som astma. På grunn av det høye fettinnholdet treskovыy fett er leder i kalorier: 100th gram er 900 kalorier! I vekttap programmer er det brukt med forsiktighet, men behandling og forebygging av anoreksi fiskeolje - er det beste botemiddel.
 Fiskeolje er kontraindisert hvis pasienten har forstørret skjoldbruskkjertelen, det er variasjoner i nyrene og urinveiene, og er kontraindikasjoner for forhøyet kolesterol.
 Fordelene av fiskeolje for kvinner og barn
 Kvinner i perioden prenotalnoho også vist fiskeolje: det beriker alle nødvendige stoffer for vekst og funksjon av frukt inne i livmoren, forming hans sterke nervesystemet. Det bidrar til å redusere risikoen for prematur fødsel kvinne fjerner angrep postpartum depresjon, bidrar i amming.
 Små barn fore fiskeolje ikke bare som forebyggelse av rakitt i seg selv forbedrer kvaliteten av produktet og øker kroppsvekt. Hvis barnelege finner ytre tegn på unormalt i barnets utvikling, slik som tørr hud, dårlig negler og hår, hyppig SARS, uforholdsmessig vekst av tennene, kan det øke dosen av fiskeolje daglig bruk: produktet er ikke bare tilsetningsstoff til mat og narkotika forberedelse .
 Vi snakker ofte om intoleranse lukten av fiskeolje. Ja, han virkelig bestemt, slik at du kan gjøre produktet som medisin: en pakket fiskeoljekapsler som selges i apotek overalt.
 Skjønnhet, helse og fiskeolje
 I medisinske funksjoner treskovыy olje har en gunstig effekt på skjønnhet og visuell klagerettigheter, som ofte brukes som en ekstern agent i kosmetikk. I ungdomsårene, er barn hud akne utsatt, og fiskeolje bidrar til å fjerne problemet helt, som sin komponent lagt til kremer og masker.
 Det finnes ingen bedre kosmetisk effekt for tørr og betent hud enn maske basert treskovoho fett som, til alt, har også effekten av løftene.
 Å redusere lukt, kan det være fortynnet i forholdet 50/50 med olivenolje, suge kluten med denne løsningen og sette den på ansiktet i 10-15 minutter. Huden etter en rekke slike prosedyrer er strålende.
 Flisete tupper, hår tynn og faller godbit wrap. For å gjøre dette, må en blanding av fiskeolje og burdock olje. Du kan også bruke en maske fra eggeplomme og to spiseskjeer tran. Etter skylling hår lukt kan forbli, så vannet bør legge noen dråper sitronsaft eller eple cider eddik.
 Fiskeolje hjelper ikke bare bedre helse, men også skaper et attraktivt utseende. Dette gjelder både kvinner og menn. I bodybuilding det brukes alltid som treskovыy fett hjelper syntetisere proteiner i muskelfibre, så vakker muskel sterk halvparten - en normal del av fortjeneste av fiskeolje.  
Hvordan å behandle bygg i øyet? Anbefalinger for behandling av bygg i øyet hjemme

 Bygg - en purulent betennelse i talgkjertel århundre. For første gang betennelse karakteriseres av kløe, følelse "rykninger" kribling i ett bestemt sted. Gradvis kommer smerte og rødhet århundre begrenset hevelse.
 Etter to eller tre dager i sentrum rød prikk vises gul, der pus akkumulerer og kommer med biter av død hud (i alvorlige tilfeller, abscess, eller hvis det er flere på ett sted, moden for "gjennombrudd" for sju eller åtte dager). Bygg er vanligvis ledsaget av hevelse og tyngde århundre, hodepine, og noen ganger feber.
 Årsaker til bygg:
 Den viktigste årsaken til sykdom hos et barn, men som voksen, er å treffe talgkjertel infeksjoner (Staphylococcus aureus) er inngått øynene med skitne hender. Fremveksten av bygg kan også utløse en forkjølelse eller infeksjon av SARS. Personer med svekket immunforsvar, lav motstand, ofte lider av bygg andre. I faresonen inkluderer de som har vært diabetes eller sykdommer i mage-tarmkanalen.
 Hvordan å behandle bygg i øyet?
 Hvis sykdommen på et tidlig stadium, kan vi begynne behandling hjemme. Albutsida drypp øyet, i tillegg til tetracyklin salve eller эrytromytsynovaya. I tilfelle du har en negativ holdning til bruk av narkotika eller du er allergisk mot visse typer medisiner, anbefaler vi bruk av "tørr varme". Du må Bygg for nedre øyelokk eller øye med varmt kokt egg innpakket i et håndkle eller lommetørkle innpakket. Det er viktig å huske på at temperaturen av eggene ikke bør være for høy. Og en annen anbefaling hjelp dyp tørr varme opp må følges hjem modus. Etter inngrepet, kan du ikke gå ut tidligere enn 3-5 timer. Ellers kan du ikke forbedre, men bare forverre tilstanden din.
 En god måte å bekjempe bygg kan drikke suppen med laurbærblad. To eller tre laurbærblad helle en kopp kokende "kokende vann, dekk til og la stå i tre timer. Ta en halv kopp drikke to ganger om dagen (første opptak nødvendigvis faste). Denne metoden kan bli brukt som et forebyggende tiltak hvis man er utsatt for hyppig sykdom av bygg.
 Hvordan å behandle bygg på øvre øyelokk?
 Veldig effektiv hjelp lotion med aloe juice. Klem godt vasket aloe blad juice og blande den med varm kokende vann i et forhold på 1:10. Gjør lotion så ofte som mulig, etter en rimelig temperatur.
 Svaret på spørsmålet "hvordan å kvitte seg med bygg noensinne" easy.
 Med forebygging.
 Til deg som mindre forstyrret bygg bør følge regelen:
 - Vask hendene ofte;
 - Ikke gni øynene med skitne hender;
 - Ikke bruk andres makeup;
 - For å støtte immunsystemet - for å inkludere i kosten mer grønnsaker og frukt er høy i vitamin A og C, spille sport.
 Bygg sykdom er svært ubehagelig og snikende som det kan utløse alvorlige komplikasjoner. Ikke eksperimentere med deres helse og i alle fall Verve hjelp og råd av en spesialist.  
Hvor raskt fjerne bygg
 Bygg er en betennelse i talgkjertlene. Fremme utviklingen av betennelse mikroorganismer som kommer inn i øyet gjennom skitne hender. Utseendet av bygg bidrar også svekket immunsystem.

 Hvordan å gjenkjenne bygg


 I stedet for den første opptreden av bygg vil være rød, hoven øyelokk og bli smertefullt på palpasjon. Det vil være klager av svie og kløe. Et par dager på dette stedet dannet en abscess, vanligvis med et hvitt hode. Abscess vil gradvis vokse senere avslørt, og dermed renset for pus. Typisk, tar denne prosess ikke mer enn fire dager. Amid bygg økt kroppstemperatur.
 Mest bygg oppstår spontant på feil tidspunkt. Det er derfor nødvendig å vite hvordan du raskt fjerne bygg.

 Hvor raskt fjerne bygg For snarlig utfall bygg vist lokal applikasjon av tørr varme. Til dette trenger vi salt oppvarmet eller kokt egg varm. Med samme formål kan benyttes kokte poteter og korn. Disse midlene bør pakkes i en serviett og satt på bygg området flere ganger om dagen for tjue minutter.

 Rask hjelp takle bygg lotion. Det enkleste er sveising av svart te. En varm te posen er satt på plass på bygg. Lotion med kamille og calendula har gode anti-inflammatorisk effekt. Den samme effekten har aloe juice. Til lotion bør blande aloe juice og vann i forholdet 1 til 10. Da er dette infusjon bør varme øyne. Det bør bemerkes at anvendelsen av varme til området av bygg forbudt under sin prorыvanyya.

 Bygg i øyet kan etse jod grønn maling og alkohol. For å gjøre dette, dypp bomullspinner til favoritter kjøretøy.

 Effektive i bekjempelsen av bygg er hvitløk. Det bør være en sverte sone bygg hvitløk.

 I kampen mot bygg viser bruken av antibakterielle salver. Disse inkluderer tetracyklin salve og эrytromytsynovaya. Viser også bruk av øyedråper, som for eksempel gentamicin, og tetracyklin i dråper.

 Ikke i noe tilfelle bør ikke forsøke å presse på byllen.
 Behandlingen er effektiv hvis du kontakte lege øyelege. Denne legen vet nøyaktig hvordan du raskt fjerne bygg. Han vil foreskrive riktig behandling og snart vil du glemme at du var bygg.
 Gjennom disse enkle anbefalinger, du vet hvordan du raskt fjerne bygg fra øynene.  
Яндекс.Метрика