Fjerne tartar hjemme
 I munningen av hver mann er det sted hvor det ikke er selvrensende tygging fast føde, og hvor det er vanskelig å trenge gjennom busten på tannbørsten. På disse stedene etter hvert akkumulert matrester, bakterier, døde celler som danner plakk.
 I fravær av riktig pleie tannplakk siver slutt forekomster av mineralske komponenter og stivner. Herdet er en plakett og stein. Det er dannet på halsen av tennene kan være delvis avsatt på kronen og røtter.
 Hvordan du fjerner tannsten hjemme?
 Tannleger ekstremt anbefale å prøve å takle problemet på egen hånd, og hevder at fjerning av plakk hjemme er umulig. Men er det noen retningslinjer som kan hjelpe turn helsen til tennene.
 1. Rist svart reddik, tilsett noen dråper sitronsaft og rør. Spoon slurry bør tygge så lenge som mulig og nøye, spesielt før du går til sengs (det trenger ikke å svelge). Svart reddik har evnen til å myke tannsten, noe som vil forenkle prosessen med mekanisk fjerning. Sitronsaft forsterker effekten.
 2. 35 gram valnøtt bark grener helle 025 liter vann og kok i 25 minutter. I den utarbeidede buljong dyppe tannbørsten og pusse tennene 4-5 minutter. Denne prosedyren utføres tre ganger om dagen.
 3. En liten (klype) godt knust pimpstein blandet med 1 lm. L. soda og 3-4 dråper jod. Denne blandingen ble fortynnet med glycerol til en tilstand av lime og bruke en bomullspinne for å søke til de berørte områdene. Prosedyren er gjort bare en gang i to måneder.
 4. Ved første opptreden av symptomer på tartar hjelper buljong kjerringrokk. For å forberede 30 g urter strømmet 250 ml kokende vann og holdt på varme i 10-15 minutter. En tredjedel kopp ferdig skjær tatt internt to ganger om dagen i tre uker.
 5. Tørre solsikke kurver (med fjern frø) og 4 ss lime-farget hell 1 liter vann og kok i ca 30 minutter, deretter la den avkjøles og stå. Klar kjøttkraft skylle munnen etter hvert måltid.
 6. Bland i 05-tallet. l. skrelle bønner og burdock rot. Blandingen hell 200 ml varmt vann og kok i 5 minutter, deretter la det brygge buljong i 12 timer. Infusjon av belastning og drikke hele dagen i to eller tre doser like deler.
 7. Løs opp en spiseskje honning i et glass med varmt kokt vann. Den resulterende løsning munn skyll hver dag før du går til sengs. Denne metoden gir en ganske lang behandling - opp til flere måneder.
 8. Noen anbefaler å bruke en spesiell dental verktøy "Polydent", som påføres direkte på steinen. Under påvirkning av sammensetningen av steinen myknet og lett fjernes ved vanlig tannbørste.  
Røde hunder hos voksne: symptomer og behandling
 Rubella er en virussykdom. Oftest er det tatt opp i barndommen, men det er tider når voksne også utsatt for smitte. I dette tilfelle er sykdommen overføres mye vanskeligere.
 Spesielt man bør være forsiktig med å gravide kvinner, så det er sannsynlig at røde hunder overført frukt, utløser alvorlige feil i en ufødt baby. For eksempel kan alvorlig patologi være gjenstand for hjertet, hørsel og syn. Det var tider på grunn av infeksjon fosteret dør i mors liv direkte. I tilfelle av rubellainfeksjon, gravide rådes til å ta abort. Perebolev sykdommen i barndommen, får personen en stødig 100% immunitet for livet.
 De viktigste symptomene på røde hunder hos voksne
 Inkubasjonstiden er 12-25 dager krasnusi. Følgelig kan den smittede i lang tid ikke være klar over tilstedeværelsen av en sykdom og være en bærer av sykdommen.
 Symptomene på røde hunder hos voksne er forskjellig fra tegn på sykdom hos barn. Dette er vanligvis uttrykt som temperaturen stiger, betennelse i lymfeknuter, tegn til forkjølelse og hudutslett.
 De fleste smuss forekommer på tidspunktet for å svekke det humane immunsystemet på høsten eller om våren.
 Utslett i den voksne skiller seg fra utslett oppleves av barn. Hos barn, betyr det ikke fusjonere, og etter 2-3 dager passere. Hos voksne kan det samme utslett flette inn en eneste store flekker som opptar store områder av huden, vanligvis på rygg og rumpe. Utslettet varer i lang tid - minst fem dager.
 I motsetning til barn som røde hunder kan være ledsaget av en liten rennende nese hos voksne kan føre til hoste, hodepine og smerter i muskler, ikke bare, men også i leddene. Ikke sjelden sykdom er ledsaget av konjunktivitt. Aldri røde hunder hos voksne skjer i mild form. I noe tilfelle ikke kan stå uten tilsyn med sykdommen og fortsette å gå på jobb. I de tidlige dagene av sykdommen anbefales sengeleie og isolasjon fra samfunnet.
 Behandling av røde hunder hos voksne
 Hvis denne sykdommen hos barn forekommer forholdsvis rolig og godt som behandles, er den voksne mye vanskeligere. Denne sykdommen krever spesiell behandling. Nok til å isolere pasienten fra folk som ikke gjenopprette fra røde hunder. Pasienten bør drikke rikelig med væske. Vel, om det vil drikk laget av tyttebær, rød, rose eller sitron.
 Hvis sykdommen skjer uten komplikasjoner innen 10-20 dager etter inntreden av infeksjon mest belastede av denne sykdommen. Medisinsk tilsyn er nødvendig for å avdekke mulige komplikasjoner. Det finnes tilfeller av betennelse i hjernen hos voksne med røde hunder.
 Forebygging av røde hunder
 Hvis det unge paret kommer til å få barn bør avklare: en sykdom led som barn forventningsfull mor. Hvis svaret er negativt, er det sikkert å bli vaksinert mot sykdommen.
 Gitt at voksen røde hunder bære mye tyngre barn, leger anbefaler vaksinasjon mot røde hunder ikke bare kvinner, men menn er ikke syk.
 Under svekket immunforsvar bør ta vitaminer, mosjon og mer tur i frisk luft. Hvis du har barn, være svært forsiktig, fordi sykdommen ofte brakt barna med barneomsorg. Pass på å ta alle mulige forebyggende tiltak for å unngå å bli smittet av sine egne barn.  
Gurkemeie: nyttige egenskaper, bruk, kontraindikasjoner
 Uansett vedvarende og grundig heller ikke var vår søken etter midler til å forbedre deres helse, utseende, helse, når de fører til konklusjonen: jo mer miljøvennlig og lettere å kurere, jo bedre. Tilhengere av farmasøytiske legemidler har et stort arsenal av argumenter i favør av farmakologi, men velge "bivirkninger" for viktig til å ignorere. På den andre ytterligheten - stole på resultatene av tradisjonell medisin, fordi det krever en dyp kunnskap om hvordan alle fag. Det er mye bedre å ta hensyn til å støtte en sunn livsstil, være oppmerksomme på kroppen din, har et sett av påviste naturpreparater "for alle anledninger." Hvis du er enig med denne tilnærmingen, se til gurkemeie, en populær indisk krydder. Erfaring har sin bruk i 2500, og like høy popularitet i Vesten og Østen.
 Gurkemeie pulver lys gul farge tiltrekker øyet på det asiatiske markedet mens du reiser i en by supermarked - overalt hvor den kommer fra India eller Kina. Det er hentet fra planterøtter, forhåndskokt, tørket og polert. Hvis du ikke er en antropolog, kan du utelater den lange historien til bruk av gurkemeie i religiøse seremonier og bryllup innbyggerne i India, tradisjonen med farging etc. Men antiseptiske egenskaper av gurkemeie vil streike, og kanskje du vil få. Lagt merke til at bunnen av, prypudrennaya gurkemeie pulver, beskyttet mot infeksjon og leges raskt.
 Som en antiseptisk, gurkemeie blandet med vann som brukes som et lim. Det bør være et poeng å sette det på problem hud. Eksem, elveblest og kløe retrett løse koker, brannsår kurert ved hjelp av gurkemeie, som for disse formål kan også blandes med saften av aloe.
 Renser blødende tannkjøtt eller sår hals løsning gurkemeie og salt i varmt vann. En servering løsning for skylling krever bare 1/2 teskje av hver ingrediens i et halvt glass vann.
 Som en naturlig antibiotika, gurkemeie verdi fordi den bærer ingen dårlig effekter til mage-tarmkanalen, sparer leveren. En teskje av pulver i et glass vann anbefales for mage-tarm sykdommer, fordøyelsesproblemer og metabolisme.
 Hva betyr dette for en person som føler seg dårlig, utvinne fra sykdom eller overvåker og styrer dietten vekt? Gurkemeie blir en del av det daglige kostholdet bidrar betydelig bedring. Gurkemeie, klype, lagt til en del av ris eller annet tilbehør, en positiv effekt på galleblæren, nyre, lever, og normaliserer kolesterolnivået i blodet.
 Som et næringssupplement bare brukes tre typer planter av førti. Produsenter brennevin, godterier, sauser klare på aktivt bruke gurkemeie. Hjemmelaget mat for mange oppskrifter på deilige originale retter hvor krydderet som serverer billig erstatning for dyrt safran, karri krydder eller en del av en naturlig fargestoff til dessert. Varm melk med honning, smør og gurkemeie, drukket om natten, kan tjene som både en deilig middag kur anemi. Jern er sammensatt av gurkemeie, det er godt absorbert som en del av drikken.
 Kosmetiske prosedyrer utviser nyttige egenskaper av gurkemeie i ansiktsbehandlinger. Effekten av masken med gurkemeie pulver, krem ​​og honning, tatt i like proporsjoner sett i 2-3 behandlinger. Og det er bare ett av de mange skjønnhets oppskrifter! Selvfølgelig bør vi fokusere på funksjonene i huden din, men justering hudfarge og reduserer rødhet sett raskt. For behandling av akne kombinerer gurkemeie laget med jojobaolje, sesam, kokos.
 Oppmerksomhet, Surprise kan være gulning fargetone i ansiktet ditt! Fjern masken med gurkemeie 10-20 minutter og vask deretter ved hjelp av en liten mengde havregryn med yoghurt og sitronsaft - dette vil løse problemet.
 Hår også reagerer på tilstedeværelsen av gurkemeie. For mat, økt vekst, bli kvitt flass råd rubbing olje med gurkemeie pulver i hårrøttene. En annen anvendelse av krydder - gurkemeie lim søknad og vann etter hårfjerning. Pasta, til venstre i 20 minutter i filmen, bremser veksten av uønsket hår voksing langvarig effekt.
 Tips moderne lege kan sammenfalle med oppskrifter av ayurvediske leger når det gjelder astma eller diabetes.
 Vurdere kontraindikasjoner gurkemeie. Det viktigste - dosering (ca 05 -. 1 h Skjeen en dag). Ikke legg gurkemeie i kostholdet til barn opp til to år. Unngå gurkemeie i nærvær av gallestein og andre kroniske sykdommer. Husk at inntak av visse medisiner utelukker samtidig bruk av krydder.  
Яндекс.Метрика