Fjerne uønsket hår

 Vakkert hår, ingen tvil pryder en kvinne. Men det er hår som er svært forstyrre.
 Selvfølgelig, alt hår under armene fjernes ved å barbere dem. Men denne metoden er bare egnet for iøynefallende steder på kroppen, fordi hårene fortsetter å vokse og bli enda grovere og tykkere ved å stimulere hårsekkene.
 Et stort antall kvinner lider gjennom uønsket vegetasjon over overleppen, vil mange gjerne bli kvitt mørke hår på armer og bein, noen ønsker å justere bikinilinjen.
 Hår kutte saks gjør lite, fordi hårsekken fortsetter å operere. Skjønnhets sliter med overflødig hår hårfjerning og hårfjerningsmetoder.
 Voksing - Løsning synlige delen av håret som ikke løser problemet dramatisk over tid hår vises igjen.
 Hårfjerning - En metode som ødelegger vekstsone i hårsekkene, og dermed bekjempe unødvendig hår mer effektivt.
 Hjemme, de vanligste mekaniske og kjemiske metoder for hårfjerning.
 Mekanisk - Er vanligvis trekke hår; Kjemisk ødelegge stang synlig hår uten å påvirke hårsekkene.
 Mekaniske metoder inkluderer barbering, hånd hårfjerning pinsett søknad ulike voks lim og tape, bruk av bærbare hårfjerning, hår trukket når mange små pinsett, plantet på en roterende verktøy hodet.
 Kjemisk hårfjerning utført med forskjellig HårfjerningskremØnsker å skape et hjem vanskelig.
 Generelle kontraindikasjoner for hjem hårfjerning er akutte infeksjonssykdommer, hudsykdommer, herpes lesjoner, godartede svulster - vorter, papillomer, fødselsmerker.
 Du kan ikke utføre hårfjerning på betent, brent hud, og hvis det er områder med lengre årer.  
Hvordan bruke sminke på øynene

 Som de sier øynene er sjelens speil. Og når du er kommet i gang med en person i det første stedet han ser deg i øynene. Det er derfor svært viktig å bruke sminke, og det er viktig å ikke overdrive det og ikke ødelegge utseendet.
 Det vanskeligste aspektet for å bruke sminke er en riktig bruk av øyenskygge. Og når du søker makeup dette aspektet bør vies mye oppmerksomhet.
 Hver person har sin øye type, dens plassering og for hver tildelt sin egen individuelle makeup. For eksempel, er en venn perfekt eller den slags make-up, og hvis du bruker det selv, ville han ikke se så fint, men alt fordi det ikke passer deg.

 Til å begynne, mener at makeup passer alle typer øyne:


 Hvis du har dyptliggende øyne, så din beste alternativet er å sette den første tone lysere nyanse. Sett det må være på en bevegelig del århundre. Start med å bruke vippene og flytte til folden. Deretter kan du ta en litt mørkere nyanse og bruke andre halvdel av århundret. Deretter tar rutefly og flytte den nedre delen av øyet, og løfte opp et lite hjørne. Ikke velg øye eller øyelokk maling i mørkere nyanser.
 Hvis du mye beskikket øyne, hvis du skomplektuete riktig sminke, kan du lage den effekten at øynene du er nær hverandre. For å komme i gang, kan du bruke eyeliner, starte en linje fra det innerste hjørnet av øyet og føre til det ytre hjørnet. Ingen ekstra piler eller linjer ikke trenger. På innsiden hjørnet av øyet, bruke en mørkere nyanser. De lyse fargene er best anvendt under øyelokkene eller øyebryn. Begynn å sette mascara på det innerste hjørnet av øyet. Den interne vinkel bør males som tykkelsen og ytre hjørnet kan berøre opp forsiktig.
Hvordan bruke sminke på øynene
 En enkel måte å bruke sminke
 Noen mennesker har øyne plantet for nær hverandre. En fiks dette problemet kan du hjelpe korrekt plukket opp. I den aller første bruk eyeliner. Sett det bør være på toppen av århundret, og du kan trekke en linje utover århundret. For indre og midtre deler av århundret perfekte nyanser høydepunkt. For den ytre delen av tallet perfekte nyanser mørkere toner. Så blekk og begynner å sette utsiden av malingstykkelse. En liten innsiden av Paint. Med dette sminke øynene dine visuelt bli lenger fra hverandre, og øynene var uttrykksfull og vakker.
 Eiere blå eller blå øyesminke er best å bruke disse nyanser som vil fremheve skjønnheten og lysstyrke. Du er perfekt sølv nyanser. Med blå øyne perfekt kombineres med oliven eller bronse nyanser av makeup. Men for blå øyne er en fantastisk kombinasjon av varme farger. Dette, for eksempel, brunt eller svart.
 Hvis du har brune øyne, må du plukke opp tonen i klærne dine. Denne regelen kan ha nytte bare de jentene som har mørke øyne. Den mest beste alternativet for deg ville være alle nyanser av beige. Av den lyse klær perfekt makeup ekstravagante eller mettet. Viktigere ikke overdriv.
 Også ikke glem at jenta med lyse øyne i alle fall ikke kan brukes lyse makeup. Ellers vil det se vulgær. Du kan rett og slett ta opp lysere øyne og øyebryn. Du kan også bruke skyggen med glitter.
 Av grønn øyesminke kan brukes platina, gull eller oransje nyanser. Dette vil være lysere øyne. Mascara er best å bruke lys brun. Men i alle fall ikke svart.

 Hvordan bruke sminke på øynene video


Elastisk hud - enkelt og rimelig

 I sin ungdom veldig lett skryte vakker og smidig hud, men dessverre, kan den normale aldringsprosessen være meget bytte sitt utseende og gjøre oss ta på alvor vare. Hvis du bestemmer deg for å nærme seg saken med all besluttsomhet, gjør det ikke vondt å bevæpne noen tips og regler som vil bidra til å svare på spørsmålet: hvordan å gjøre huden smidig, og tilbake skjønnhet og trygghet for en lang tid. Så, la oss starte.


 Første trinn: elastisk ansiktshuden


 Hvordan går den gjennomsnittlige kvinnen med en stabil inntekt? Snarere vil det appellere til kosmetolog eller massør og sannsynligvis ikke vil gjøre en feil. Moderne skjønnhetssalonger tilbyr et stort antall profesjonelle behandlinger og kosmetiske produkter som lover å gjenopprette ungdom. Disse inkluderer: peeling, massasje, oljer, kremer, serumer og andre former for elastisk hud. De vil plukke deg kosmetolog. Avtale vil avhenge av området og graden av strekking av dermis.
 Men hvis i det øyeblikket du ikke ønsker å bruke penger på skjønnhet, så vi kan finne en måte å budsjettere for å bli smidig hud. La oss se på de vanligste alternativene.
Elastisk hud - enkelt og rimelig


 Betyr å lagre elastisk ansikt og kropp


 I dag, de er godt representert i hvilken som helst linje av kosmetikk og enhver pris. Men vær forsiktig, kjære masker og kremer for huden elastisitet er ikke alltid veldig forskjellig fra et budsjett kolleger og ofte rett og slett ikke i stand til å trenge dypt inn i epidermis, men bare dempe sin øverste laget fordi deres effektivitet kan kalles ganske konvensjonelt.


 Folk rettsmidler for hudens elastisitet


 Hvis antall ferdige produkter i butikken er fantastisk i sitt mangfold, de måter folk i dette området bare uendelige. For eksempel, hvis jobben er gjort mer elastisk ansikt og hals i hjemmet, jo bedre måte enn honning, ikke bare funnet. Spre dem ansikt og nakke området for tjue minutter før du påfører nattkrem, og i morgen vil du bli overrasket med sin blendende ytelse. Fremfor alt var det honning naturlig, og du ikke har en allergi mot det.
 En annen flott måte å elastisk hud hjemme - en maske med kokte poteter og fløte. Dette betyr ikke bare dermis person smidig og glatt, men legger også til en sunn og strålende farger.
 Du kan også lage en enkel og effektiv krem ​​for huden elastisitet, som hadde mange positive reaksjoner hos kvinner. Hans stiftelse - noen dråper olivenolje og rosmarin og enkleste babyen krem. Denne kremen må oppbevares i kjøleskap, og bedre forberede den i små mengder.


 Elastisk hud på mage, bryst, rumpe


Elastisk hud - enkelt og rimelig

 I tillegg til ansiktet og halsen, det er andre problemområder med behov for omsorg, inkludert: bryst, mage og rumpe.
 Mange kvinner tyr til alle slags daglige wraps og bad. Ofte er disse brytes består av fettoljer eller leire.
 For å oppnå maksimale resultater, er det nødvendig å slå hofter og mage plastfolie. På baken, før du tar fatt på en wrap, er det ønskelig å sette en skrubb med kaffegrut. Dette vil bidra til å klargjøre fremgangsmåten omfatter. For en mer delikat områder som brystet, bedre bruk for dette formålet maskere med rømme, kremfløte med tillegg av fersken eller roseolje.
Elastisk hud - enkelt og rimelig

 Uansett hva du gjør for å forvandle pløsete huden elastisk, ikke forsømme den ekstra fuktighet i form av olje eller melk, tar spesielle vitaminer, drikker store mengder vann som trengs for å opprettholde elastisitet og skjønnheten i huden. Ikke glem om riktig kosthold som inneholder rikelig med fiber i form av frisk frukt og grønnsaker. Så ansiktet og kroppen vil takke deg for omsorg for sin skjønnhet.  
Яндекс.Метрика