ydalennya føflekker - meget populær prosedyre. Den er utført med kosmetiske formål, eller hvis en føflekk er på steder utsatt for skade. Det kan være armhulene, områder som lider skader tyggegummi eller andre elementer av klær, hår av hodet.Fjerning av føflekker


 Fjerne føflekker kan bare brukes hvis de anses godartede enheter. I motsetning til det mange tror, ​​fjerning av ikke-fremskynde faktor for hudkreft. Tvert imot, kan det i mange tilfeller forlater mol travmyruemom stedet bidrar til dens degenerasjon i malignitet. Metoder for fjerning av føflekker
 •  Den foreldet metode er kirurgisk fjerning. Den er utført i de tilfeller hvor mol er meget stort. Etter operasjonen, arrene forblir, så det er ikke anbefalt å utføre i åpne områder. Healing perioden er svært lang og smertefull.


 •  Cryodestruction er en føflekk fjerning flytende nitrogen. Ulemper ved metoden inkluderer smerte prosedyrer, langvarig healing arr (ca 2 uker), en liten smerte i perioden. I tillegg kan nitrogen forårsake brannomgivende vev og utseendet av blemmer og sporer veksten av en liten delesjon på plass.


 •  Electrocoagulation - lokal effekt med høy frekvens. Således er det et mol innvirkning på høy temperatur. Selv om denne metoden kan også være lesjoner rundt føflekken. Etter fjerning av jordskorpen er liten, noe som ikke kan være vått og påvirke det mekanisk, som arret kan forbli. Helbredende periode på noen få uker.


 •  Den vanligste metoden er for tiden laser fjerning. Før fremgangsmåten utføres lokalbedøvelse. Deretter en føflekk fjerning lag på lag. Laseren bare påvirker melanin, som er i rodymtsi. Effekten på de omkringliggende områdene er mulig. Laser Seal umiddelbart blodkar. Dette utelukker blødning, så vel som blodforgiftning, fordi fremgangsmåten er fullstendig kontaktfri. I tillegg til disse fordelene etter laser mole fjerning later ingen. Helbredelse perioden er minimalisert, som strekker seg fra flere dager til flere uker.


 • Fjerning av føflekker   Alle disse metodene er godkjent av leger og er trygg i utførelsen av sine respektive klinikker i dyktige onkologer og hudleger. Selv fjerning kan føre til blodforgiftning og blødninger.


   For å eliminere uønskede rester etter inngrepet, er det nødvendig å behandle feilstedet. Hvis skorpen dannet, så ikke suge eller slette det, samt påvirke ulike kosmetikk. Etter utskrivning dekke bør bli dannet for å beskytte mot ultrafiolett stråling, for ikke å provosere den pigment på nettstedet.


   Dannelsen av små arr etter fjerning kan jevne den med kakaosmør, noe som bidrar til å jevne huden.


   Hver kvinne en gang i mitt liv ønsket å endre sitt image. Den enkleste måten å endre bildet er hårfarging.  Belysning hår ved hjelp av honning


   Her er fortsatt den ubestridte lederen lyst hår. Men etter de blonde låser kan hun finne og ikke hyggelige fargeeffekter: tørt, sprøtt, kjedelig, det faktum at bleking er skadelig for skjellete lag av hår, løsner det det, og dermed håret er porøst. Naturlig, selv om det nye utseendet vil passe deg perfekt, det vil ikke føre til glede, fordi de fleste hår ikke vil se bedre ut.


   Hvis du drømmer om å bli en spektakulær blonde, ikke nødvendigvis trenger å kjøre på hydrogen peroxide, spesielt hvis din naturlige hårfarge er blonde til lys brun. Du kan lette ganske mange farger, ved hjelp av tradisjonell folkemedisin - honning maske.


   I tillegg er denne prosedyren svært nyttig etter søknad vil du legge merke til at håret ditt blir silkeaktig, skinnende, myk og elastisk. Honning maske fremmer hårvekst og forsvinningen av flass. Denne bemerkelsesverdige vitamin maske er egnet for alle typer hår.


   Honning foruten pigment utskrifter igjen fra de tidligere malingslag. Hår tent naturlig og jevnt. Men ikke forvent at gjennom en maske med honning kan du oppnå platina hue - bare naturlig gyllen.


   Som alle folke kosmetikk, er denne masken ikke designet for umiddelbar virkning. Prosedyre belysning bruke honning maske er den lengste blant annet kjent metode for å endre hårfarge naturlig. Siden honning er tildelt et blekemiddel, i likhet med hydrogenperoksid, men det fungerer på håret veldig forsiktig, så ikke vaske masken bør være minst 8 timer.


  Belysning hår ved hjelp av honning   For best innvirkning masker bør vaske håret med sjampo kjent for deg fra å legge natron (ca 1/4 teskje). Dette er for å sikre at håret ble mykere. Sjampo bør brukes milde massasje bevegelser. Etter sjamponering ikke bruke balsam balsam.


   Rent vasket håret trenger litt tørt håndkle, og deretter sette hele lengden av honning (du kan bruke en hvilken som helst honning, men vi anbefaler Acacia). Husk at for langt og tykt hår honning kan trenge mye. Ikke glem at en maske er vanskelig å fordele på håret enn klar til å male, være tålmodig og gjøre alt nøye og sakte, forsiktig distribuere hårstrå, så de ikke rotet opp.


   Håret bør ikke ukutuvaty tillegg, siden kunstig høy temperatur reduserer ytelsen påvirkes av honning. Vanligvis håret dekket med en tynn film og toppen zakutuyut lett håndkle. Åtte timer (kan holde ti eller flere timer) bør vaske av masken.


   Lysere hår med honning maske er ikke nødvendig for de som har en allergisk reaksjon på bee produkter. Også ikke bruke hvis hodebunnen er fokus på betennelse. I tillegg er denne fremgangsmåten kontraindikert for pasienter med diabetes. Honning kommer inn i kroppen gjennom porene og dette kan øke blodsukkernivået.


   Hvis dataene ikke har kontraindikasjoner inkluderer - bruke honning maske minst en gang i uken, og håret ditt vil takke deg ikke bare sunt og velstelt utseende, styrke og skjønnhet, men også skinne gylne tråder, uten skade for deg og ditt hår.  
   Nå flere og flere tenåringer som ønsker å gjøre å skille seg ut fra den grå massen, gjør deg selv i sentrum for oppmerksomheten. Tidligere var mote for piercing, tatoveringer, dreadlocks og afrokosychky kunstig hår av ulike farger, nå vokser i popularitet få denne type smykker seg som Scarification.  Markberedning


   Det er verdt å merke seg at Scarification - det er en farlig lidenskap, da det er dette: på huden først trukket forutsigbart mønster, og deretter bildet er kuttet på huden for en spesiell skalpell shramyrovanyya.


   Prosedyren er ganske smertefullt, spesielt hvis det gjøres uten bedøvelse, og tar mer enn to eller tre timer.


   Den farligste komplikasjonen er shramyrovanyya sepsis - blodforgiftning elementær. Dette problemet manifesterer seg ikke bare i de som gjorde markberedning skitne gjenstander og ikke-sterile rom, men også de som ikke har fulgt "pynt", som ikke er dyrket og ikke på seg en steril bandasje.


   Anestesi er en krem ​​som reduserer kraften av smerte. Tidligere denne kremen ble brukt bare i løpet av tatovering, men det er mye brukt i shramyrovanyya. Denne kremen er enhver profesjonell håndtere saken, men hvis du har spørsmål om tilgjengeligheten av krem, kan du kjøpe det på noen skjønnhetssalong hvor tatoveringer.


   Som for bildet jeg ønsker å si dette: Statistikken viser at de vanligste design er stjernene, vinger, figurer og sommerfugler. Mer statistikk viser at femtiåtte prosent av denne prosedyren står for det smukke kjønn, mens andre er førtito gutter. Dette er fordi jentene er ikke velkommen tatoveringer, som er vanlig hos gutter. I mellomtiden, jentene påkjørt av mote enn gutter og Scarification har nå blitt en av den vanligste typen av ikke-drifts å forbedre sitt utseende.


  Markberedning   De vanligste stedene er skuldre, rygg, bryst området, bryst, ben og korsrygg regionen.


   Gutter har en tendens til å velge ryggen, brystet og skuldrene, og jentene "dekorert" hans rygg, bein og hals.


   På baksiden er vanligvis brukt til bilder av sommerfugler, katter og andre milde vesener. På skuldre og hofter plassere de ulike tegn og tegn fra andre språk. På baksiden er vanligvis malt vinger, stjerner og alle de samme tegnene. Også verdt å merke seg er at nitti prosent av jenter til å velge bryst stjerne som et symbol på fred og positivitet.


   Til slutt er det verdt å merke seg at hvis du bestemmer deg på denne typen selv-forbedring, bør du ikke spare og søkeverktøyet som vil gjøre Scarification to ganger billigere enn i en skjønnhetssalong - dette vil du ikke bare dyrt, men kan koste liv. Derfor, hvis du er i en skjønnhetssalong sa Scarification koste femti dollar, og master som bare kaller seg en master, tilbyr denne prosedyren for tjue dollar, velger du en skjønnhetssalong.  
  Яндекс.Метрика