Fjerning av skjoldbruskkjertelenThyroid sikre normal funksjon av menneskekroppen. Feature myndighet at han ikke har noen excretory kanaler. Mange sykdommer som oppstår i alvorlig, som krever fjerning av skjoldbruskkjertelen. Virkningene av operasjonen er forskjellige. Spesialisten bør vurdere alle aspekter og velge mellom to grupper av komplikasjoner beste alternativet. Etter fjerning av det påvirkede organ i kroppen forsøker å omgruppere, noe som resulterer i ødelagte metabolisme, endring mental og fysisk tilstand til pasienten.
Skjoldbrusk problemer
Tyreoidforstyrrelser observert i mange mennesker. Noen sykdommer kan elimineres hvis betimelig start av behandling. For eksempel vil en liten økning i kroppsstørrelse betyr ikke behovet for fjerning av skjoldbruskkjertelen. I mild sykdom riktig medisinering, hvis viktigste oppgave å gjenopprette normal drift kjertel. Sannsynligheten for skjoldbrusk sykdommer er høy i folk som bor i områder med åpenbar mangel på jod. I dette tilfellet er det viktig å gi kroppen med tilstrekkelig mengde av sporelementer, hjelper den til å hindre utvikling av sykdommen.
Fjerning av skjoldbruskkjertelen - konsekvenser
Ikke delta i selv-behandling. Dette ikke bare vil forbedre, men heller provosere alvorlig forverring. Før du tar medisiner, bør du identifisere hvilken type brudd og stadium av sykdommen. Tradisjonelle oppskrifter bør ikke være den viktigste og den eneste måten å bekjempe sykdommen. Slike verktøy bør brukes sammen og bare etter samråd med en erfaren endokrinolog.
Den farligste skjoldbrusk sykdom for kvinner som følger andre sykdommer som påvirker reproduktive funksjon. Når noen endring eller begynt negative prosesser bør se en lege for undersøkelse kjertel funksjon. Bekymring bør være livmor sykdommer, kreft prosesser og lignende
Noen følelse av trykk i nakken er også grunnlag for å gå til sykehuset. Vanligvis, selv en liten svulst spredning og vev forårsaker kortpustethet, ubehag med å svelge mat. Når disse tegn skal eliminere skjoldbruskkjertelen, vil da en ytterligere økning av svulster i ubehandlede føre til utvikling av kreft. Men kreftceller er vanskelig og noen ganger umulig å eliminere. Studiet av biopsimateriale er utført for å utelukke sannsynligheten for kreft. Hvis utdanning er godartet, kan kirurgi bli utsatt for en stund. Men for å bli fulgt riktig valgt kosthold, sunn livsstil, eliminere eller minimere virkningen av farer.
Etter operasjonen på skjoldbruskkjertelen kan oppleve blødninger, risikoen for infeksjon. Mulige komplikasjoner på grunn av generell anestesi, blodpropp i venene, hvis ikke bo lenge uten å flytte.
Typiske spesifikke komplikasjoner, den vanligste av dem - for å endre stemmen som kan være forårsaket av ytre strupehodet nerve skade eller tap av muskel elastisitet. Stemmen kan være lav, grov, hes, mister makt. Men etter noen måneder han ble frisk.
Under operasjonen på skjoldbruskkjertelen kan krysses laryngeal nerve snu, i dette tilfellet, endre stemmen blir irreversible. I praksis er det sjelden å løse problemet ved hjelp av mekanismen for implantasjon i strupehodet Teflon. Dette gjør det mulig i det minste delvis å gjenopprette stemmen.
Svært ofte er en komplikasjon oppstår, CA ødeleggelse eller fjerning av biskjoldkjertlene, som er ansvarlig for produksjonen av paratyroidhormon. Dette stoffet regulerer nivåer av magnesium og kalsium blod. I dette tilfellet er det spasmer og nummenhet i armene og rundt munningen. I de fleste tilfeller er dette på grunn av et par dager etter operasjonen. Når pasienten må irreversibilitet skade gjennom hele livet for å ta vitamin D, kalsium og magnesium.
Etter operasjonen på skjoldbruskkjertelen vev elastisitet reduserer halsen, så de potensielle vanskeligheter med å svelge, snu hodet og nakkestivhet som helhet. Ofte er det hodepine som vanligvis er forbundet med sterk press på hodet under operasjonen.
Selv etter fjerning av skjoldbruskkjertelen kan være normal eksistens. Vanskeligheten er at det er nødvendig å tilveiebringe hormonbalansen, som etter fjerning av legemet er betydelig redusert funksjon. Det er fortsatt nødvendig å stadig lage hormoner som vil fylle mangelen og føre et fullverdig liv. I tillegg bør du regelmessig besøke en spesialist. Ikke samsvar fører til negative konsekvenser. Etter én måned mangel på skjoldbruskkjertelen vil føre til en kraftig svekkelse av allmenntilstand.
For forebygging av svulster bør skape gunstige vilkår som vil opprettholde helse og unngå behovet for videre behandling. Et godt verktøy er bruk av jodert salt, jod, produkter inneholdende dette sporelement. Det er verdt å merke seg at narkotika er høy i jod er kontraindisert for personer som har blod i skjoldbruskkjertelen. Opptak jod og grensene tillater kun en lege. Økt antall sporstoffer som er nødvendige for kvinner under svangerskapet, som mangel på en negativ innvirkning på barns utvikling og helse.
Hvordan leve etter operasjonen for skjoldbruskkjertelen
Først av alt, husk at du ikke kan overopphetes og supercool, så ikke tilbringe mye tid i solen. På bad og badestamper også nødt til å glemme. Alvor besøker tropiske land. I vinter, ikke la hypotermi. Dette bør gi opp kort kurtochok, upassende sko på en tynn såle. Dine beste venner bør være ullsokker, skjerf, hansker, pels-lined cap og alltid varme.
Hvis det er mulig, beskytte deg selv fra stressende situasjoner. Enhver forstyrrelse kontraindisert. Hvis arbeidet ditt er forbundet med ulike erfaringer, er det verdt å tenke på å overføre til en annen stilling eller skiftarbeid.
Trenger å sove minst åtte timer. Ikke glem å ta en daglig basis i kveldene varm dusj, etter som det er ønskelig å utføre massasje templene og føtter ved hjelp av eteriske oljer. I morgen vil være nyttig kjølig dusj.
Det bør helt forlate lange og harde fysiske anstrengelser. Ikke nødvendigvis nekte sporten, hans plukke de artene som ikke er relatert til overbelaste kroppen.
Økt Vær spesielt oppmerksom på de positive følelser som er så viktig. Se komedier, lese tegneserier magasiner ha en fest med morsomme sanger, limericks, vitser. Ikke glem å trene hjernecellene. Nyttige løse kryssord, memorere dikt, etc. Det er lurt å studere fremmedspråk.  
God makeupSecrets av det perfekte bildet. Nyttige tips og triks for jenter
Til å begynne, husk det er en enkel sannhet: gjør sminke, bør du alltid følge den gyldne middelvei. Minne huske hva en ekte kompliment er: "Hvor godt du ser ut i dag! "Heller enn" Hvor nysgjerrig er du i dag på seg sminke! »
Du må lære deg å gjøre litt sminke for å vite ferdigheten.
Dersom du søker på ansiktet, lepper, øyne, "tre pounds av gips" skjønnhets det vil ikke legge deg. Lære å skille mellom typer make-up - så vil du ikke bli et offer for forsøket på sitt eget ansikt.
Ikke engang hver voksen kvinne vet å skille mellom dag og kveld sminke. Vi får se i et magasin bilde av noen teledivy - og tanke la det stå til! Bare teledivy ble løftet på noen sekulære coterie, og hennes make-up, selvfølgelig, var kvelden. I dagslys ser det fint og ikke bare vulgær. Daglig sminke trenger ikke å være lyse og issørpe. Fra når du går til disco, nakrasyshsya lysere.
Øye make-up - det er bare en liten korrigering av ansiktstrekk. Den bør være så naturlig som er myk og søt. Derfor bør du ikke bare unikt element lyse farger, men også skinne. Paljetter øyne, lepper, hud - alle elementer kveld makeup. Det er lysere og mer mettet, er det mulig å benytte uvanlige farger og uvanlige arrangement av blomster.
Hvis du har å gå til noen form for feiring, for denne saken, make-up bør være spesielt også festlig.
Nyttårs makeup bør være stabil, fordi moroa kan vare hele natten. Forberede slik at du ikke trenger å sjekke hver halve time, strømmet ingen blekk eller ikke rozmazalasya leppestift.
På nyttårsaften makeup bør være skinnende, så trygt å bruke gull og sølv paljetter. På utsatte områder av kroppen - skuldre, nakke - kan forårsake glødende perle pulver og glitter. Forever - strålende skygge.
Vellykket makeup skal være i harmoni med hår og klær. Så tenk over antrekket på forhånd og bare da - makeup. Hvis du bruker mye glitter make-up, manikyr det bør være beskjeden - akkurat nok til å sette ett strøk.  
Bruken av balsamicoeddikEn god vertinne vet, å overraske gjestene hjem med nye notater på vanlig tallerken eller uvanlig smak den enkle vegetabilsk salat, er det nødvendig å velge riktig krydder eller bruke en ekstra ingrediens som vil endre forrige gang hvilken som helst kombinasjon av produkter. I dag snakker vi om dette elegant og svært sjelden brukt saus som balsamicoeddik. Nylig er mange husmødre prøver å bringe noe spesielt til sine hjemmelagde måltider, og vanligvis er tatt fra kjøkken andre land. Balsamicoeddik er opprinnelig fra Italia, er hvor han først dukket opp, og var bare nylig allment populær i vårt land.
Beskrivelse balsamicoeddik
Hjemland av den opprinnelige saus italienske byen anses fasjonable. Så langt i landsbyene i Modena og Reggio Emilia engasjert i produksjon balsamicoeddik. Hvis du må kjøpe sausen er gjort i disse byene, kan du være sikker på at dette er sant balsamico eddik laget i samsvar med alle tradisjoner. Analoger produsert i andre land, i utgangspunktet med rødvin og ulike nyanser lysere. Følgelig, lidelsen og kvaliteten av produktet.
En sann klassiker balsamico eddik har en mørk farge, litt thickish konsistens og har en søt smak med fruktige toner. Denne sausen krever utholdenhet, så har de ytre kjennetegn. I Italia er dette saus betraktet som en raffinert aristokratisk krydder, som i gamle dager ikke kunne utfylle retter hver familie og være en del av kjøkkenet bare en del av samfunnet.
I motsetning til andre typer eddik, en viktig komponent i produksjonen av balsamicosaus er en drue mos - en fersk presset juice av druer. Under fremstillingen av juice er kokt til sirup tykk konsistens tilstand, har en mørk farge. Tradisjonell produksjon alternativet gir eksponering saus i 12 år eller mer. Dette er et kostbart alternativ krydder, produsert på en liten skala.
Omfattende produksjon er for tiden bruker forenklet teknologi. Eddik er laget av konsentrert druemost med tillegg av karamell og eddik, og kort tid eksponering - ca to måneder. Billige analoger av produktet i sin sammensetning kan ha andre additiver og fortykningsmidler er stivelse, pektin, maissirup, fruktose, etc. Disse sauser anses ikke egnet for bruk i medisinske anvendelser, blir de lagt bare i kulinariske retter.
Fordeler og ulemper av balsamicoeddik
Snakker om den nåværende balsamicoeddik, den inneholder mye næringsstoffer. Med dette setter det i antikken brukt som et terapeutisk middel. Moderne versjoner av sausen kan ha forskjellige ytterligere komponenter som nevnt ovenfor.Men i utgangspunktet denne eddik har stoffer som:
vann;
karbohydrater;
proteiner;
ash;
mineraler (jern, sink og mangan);
makro (kalium, fosfor, natrium og magnesium);
pyrodruesyre og eddiksyre;
polyfenoler.

Som for skade ved bruk av dette produktet, i sin søknad ingen spesifikke restriksjoner. Som med ethvert produkt, det viktigste - å vite når du skal stoppe. Deaktivere bare kan overdreven bruk av eddik. Kontraindikasjon individuelle intoleranse kan betraktes som medlemmer av sausen stoffer og predisposisjon for allergiske reaksjoner.
Bruken av balsamico eddik i matlaging
Som salatdressinger regnes som den mest vellykkede kombinasjonen av balsamicoeddik og olivenolje. Allerede kjent i våre restauranter Middelhavs salat er krydret med balsamicoeddik. Han vil være en utmerket krydder for salater lignende, bestående av ost, tomater og greener.
Balsamicoeddik saus er en tradisjonell italiensk mat. Det brukte han som en bensinstasjon til sjømat og fisk. Det er ofte lagt til ris med sjømat og salat med reker og avokado. Eddik erfarne supper, kjøttretter og til og med desserter. Det er en integrert berømt italiensk risotto og pasta.
Den klassiske italienske dessert med jordbær er veldig deilig takket være tillegg av balsamicoeddik som gir søt-sur smak og originale duften av godbiter. Bærene drysset med melis og lett drysset med eddik. Vi anbefaler også at dessert brygge omtrent en fjerdedel av en time, og deretter bringe til bordet.
Bruken av balsamico eddik i medisin
I medisinske anvendelser er effektiv bare bruke denne alderen balsamicoeddik. Eddik har en helbredende effekt, så det er ofte brukt som et middel for behandling av sår av ulike slag (kutt, brannsår, biter, osv). Med sine antiseptiske egenskaper balsamico brukes som en vandig løsning for å gurgle i sykdommer i orofarynx.
Bruken av en liten mengde saus er et godt forebyggende tiltak mot sykdommer i mage-tarmkanalen. Vurder også det aktiverer og stimulerer immunforsvaret produkt. Bruken reduserer kolesterolnivået i blodet og forbedrer hukommelsen og generell helse.
Dermed tillegg av balsamicoeddik ikke bare bringer ny tone i dine hjemmelagde måltider, men vil være et utmerket redskap for å forebygge sykdom og styrke immunforsvaret.  
Яндекс.Метрика